You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Ενώ αυτά που έλεγε αυτός για μένα (δηλαδή οτι είμαι αγνώστου καταγωγής κλπ) ούτε καν τα είδες και φυσικά ΔΕΝ ήτανε προσβλητικά, ε;
Πόσο ανάρχιδο πουστράκι είσαι τελικά!
Ρε συ πολυ αγριος εχεις γινει τελευταια. Σε θυμαμε και παλαιοτερα που τσακωνουσουν με αλλα μελη, αλλα νομιζω οτι τωρα το παρακανεις. Χαλαρωσε λιγακι.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Αμ δεν φταις εσύ.
Κάποιος άλλος φταίει, που δεν "τραβήχτηκε" εγκαίρως.
Δυστυχώς.
τουλάχιστον εγώ βγηκα από λάθος υπολογισμό... δεν ήμουν ανεπιθύμητος όπως εσύ...
Ρε συ πολυ αγριος εχεις γινει τελευταια. Σε θυμαμε και παλαιοτερα που τσακωνουσουν με αλλα μελη, αλλα νομιζω οτι τωρα το παρακανεις. Χαλαρωσε λιγακι.
Κάνε τα τσιγαράκια σου εσύ ρε φίλε και μην ασχολείσαι.
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ενώ αυτά που έλεγε αυτός για μένα (δηλαδή οτι είμαι αγνώστου καταγωγής κλπ) ούτε καν τα είδες και φυσικά ΔΕΝ ήτανε προσβλητικά, ε;
Ναι, είναι κι αυτά κατα πολύ λιγότερο φυσικά... Και τώρα τα είδα διότι απαντούσα στα δικά σου. Και σε τελική δεν είσαι πολύ περισσότερο προκλητικός από δαύτον; Δεν τον έχεις βάλει στόχο δηλαδή; Του παίρνεις τα βήματα, τον ακολουθείς στα νήματα και απαντάς σε ό,τι γράφει με φωτογραφίες και χαρακτηρισμούς.
Αλλά ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ρε;
τουλάχιστον εγώ βγηκα από λάθος υπολογισμό... δεν ήμουν ανεπιθύμητος όπως εσύ...
Φυληςηχούλη, για σχολίασέ μου αυτή τη φρασούλα πληζ.
Επισκέπτης
Το οτι εισαι γενικα λαθος ειναι φανερο.τουλάχιστον εγώ βγηκα από λάθος υπολογισμό... δεν ήμουν ανεπιθύμητος όπως εσύ...
Το οτι ησουνα εκ γενετης ειναι μια ειδηση.
Ναι, είναι κι αυτά κατα πολύ λιγότερο φυσικά... Και τώρα τα είδα διότι απαντούσα στα δικά σου. Και σε τελική δεν είσαι πολύ περισσότερο προκλητικός από δαύτον; Δεν τον έχεις βάλει στόχο δηλαδή; Του παίρνεις τα βήματα, τον ακολουθείς στα νήματα και απαντάς σε ό,τι γράφει με φωτογραφίες και χαρακτηρισμούς.
Ναι, Τούρκοι στο χωριό.
Σε σοκάρει;
Πάρε λεξοτανίλ.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
πότε είπα βρε αλήτη ότι είσαι αγνώστου καταγωγής?
αυτό καταλαβαίνεις εσύ ρε μαλάκα? ούτε ελληνικά δεν ξέρεις ρε τομάρι?
φίλε αστο. .δεν εκνευρίζομαι με ηλιθίους. και ειδικά έχω πάψει πλέον να εκνευρίζομαι με "ανθρώπους" που βρίζουν την καταγωγή μου ενώ αυτοί πιθανόν να μην ξέρουν την δικη τους (για πολλούς και διαφορους λόγους εναν από τους οποίους πιθανολογώ)
Επισκέπτης
Γιατι?Ναι, είναι κι αυτά κατα πολύ λιγότερο φυσικά... Και τώρα τα είδα διότι απαντούσα στα δικά σου. Και σε τελική δεν είσαι πολύ περισσότερο προκλητικός από δαύτον; Δεν τον έχεις βάλει στόχο δηλαδή; Του παίρνεις τα βήματα, τον ακολουθείς στα νήματα και απαντάς σε ό,τι γράφει με φωτογραφίες και χαρακτηρισμούς.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Το οτι εισαι γενικα λαθος ειναι φανερο.
εσύ να μην ανακατεύεσαι ατύχημα...
Το οτι εισαι γενικα λαθος ειναι φανερο.
Πολύ μ αρέσει που αφρίζουν λέμε!
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
πότε είπα βρε αλήτη ότι είσαι αγνώστου καταγωγής?
αυτό καταλαβαίνεις εσύ ρε μαλάκα? ούτε ελληνικά δεν ξέρεις ρε τομάρι?
Πιο πριν πρέπει να είναι αυτό, όταν ζητούσα να μας πει την καταγωγή του...
Επισκέπτης
Ποτε θα πεθανεις να διορθωθει το"λαθος"?εσύ να μην ανακατεύεσαι ατύχημα...
Επισκέπτης
Να βοηθησουμε την φυση,οτι ειναι να γινει ας γινει μια ωρα αρχυτερα.Πολύ μ αρέσει που αφρίζουν λέμε!
φίλε αστο. .δεν εκνευρίζομαι με ηλιθίους. και ειδικά έχω πάψει πλέον να εκνευρίζομαι με "ανθρώπους" που βρίζουν την καταγωγή μου ενώ αυτοί πιθανόν να μην ξέρουν την δικη τους (για πολλούς και διαφορους λόγους εναν από τους οποίους πιθανολογώ)
Τι λες εδώ ρε αλήτη λοιπόν;
Για εξήγησέ μας.
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Supermouse - fethry δεν έγινε ανταλλαγή πληθυσμών;
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Πιο πριν πρέπει να είναι αυτό, όταν ζητούσα να μας πει την καταγωγή του...
ναι για να μην λέει δύο λογικές εξηγήσεις μπορεί να υπάρχουν
(1) ότι ντρέπεται γιαυτήν
(2) ότι δεν γνωρίζει..
αν κάποιος μπορεί να βρεί κάποια αλλη εξήγηση το γιατί κάποιος δεν φανερώνει την καταγωγή του ας την ρίξει στο τραπέζι...
Επισκέπτης
Εμειναν μειονοτητες εκατερωθεν,κυριος.Supermouse - fethry δεν έγινε ανταλλαγή πληθυσμών;
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Τι λες εδώ ρε αλήτη λοιπόν;
Για εξήγησέ μας.