Νέα

Ο Μποτρίνι κατηγορείται από μαθητευόμενο για απαράδεκτη συμπεριφορά...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα 6Y44
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.594
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Παιδες αυτος που εχει την σπονδη καποτε κριτης δεν ηταν...?νομιζω στο τοπ σεφ...?τρασ....ης;

ναι αυτος. Για τον σεφ ας μιλησουν οι του χωρου, παντως οπως ειπε ο voltaire45 το αποτελεσμα (2*) λεει πολλα
 

Chef69

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Μηνύματα
159
Κριτικές
4
Like
27
Πόντοι
1
Αθηναγόρας Κωστάκος, Χρόνης Δαμαλάς, Σταμάτης Τσίλιας, Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Zήνωνας Χριστοφορίδης, Κώστας Αθανασίου, Αστέριος Κουστούδης και πολλοί άλλοι
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.212
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ο οποίος ομως δεν είναι μαγειρας

Ναι, OK.

Πριν από πάρα πολλά χρόνια είχα γνωρίσει μέσω κοινών γνωστών και τον Χρύσανθο Καραμολέγκο.

Μιλάμε εποχή Βιτρίνας. Και μετά Ντομάτα, Αριστερά - Δεξιά κλπ.

Αμάν, ο τύπος ήταν αμίλητος.

Πολύ περίεργος.
 
OP
OP
6Y44

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Μηνύματα
1.768
Κριτικές
56
Like
6.184
Πόντοι
11.836
Αθηναγόρας Κωστάκος, Χρόνης Δαμαλάς, Σταμάτης Τσίλιας, Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Zήνωνας Χριστοφορίδης, Κώστας Αθανασίου, Αστέριος Κουστούδης και πολλοί άλλοι

Δημητριαδης,Ευαγγελου,Καψαλας,Μπαξεβανης εχει θεμα και ζουμι η φαση...Αντε να δουλεψεις με αυτους να δεις τι τρελα κουβαλαν...
 

Chef69

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Μηνύματα
159
Κριτικές
4
Like
27
Πόντοι
1
ο Καραμολέγκος είναι από τους πιο καλούς και πιο ευφυείς Έλληνες Σεφ αλλά υπερβολικά ιδιότροπος και φωνακλάς, αλλά είναι σχολείο
 
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Μηνύματα
2.120
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Σαράντη,για γράψε ποιό είναι δικό του και ποιό ίσως να είναι δικό του...

Το Ετρουσκο στην Κερκυρα ειναι δικο του . το Μποτρινις στην Αθηνα δεν ξερω αν ειναι ή αν ειναι μετοχος
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.212
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αθηναγόρας Κωστάκος, Χρόνης Δαμαλάς, Σταμάτης Τσίλιας, Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Zήνωνας Χριστοφορίδης, Κώστας Αθανασίου, Αστέριος Κουστούδης και πολλοί άλλοι

Για τον Τσοτίνη έχω ακούσει καλά λόγια αρνούμαι όμως να δώσω τα λεφτά που ζητάει.

Το έχω ξανασυζητήσει το θέμα με τον Αλητόγατο σε αυτό εδώ το νήμα για τα εστιατόρια που ξέρω και για αυτά που πλέον με ενδιαφέρουν.








 
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.502
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Στου Λουκάκου δε μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα με τις γεύσεις. Αυτός ήρθε αρκετά αργά, είχαμε ζητήσει λογαριασμό ήδη, έκανε δημόσιες σχέσεις με κάποιες μεγαλοκοπέλες σε τραπέζια και μετά μπήκε στην κουζίνα. Και η εξυπηρέτηση comme ci comme ca.
Αλλά είχα διαβάσει μια συνέντευξη του Κουτσόπουλου, που έλεγε ότι όταν είχε πάει Αγγλία για να εξελιχθεί, η κατάσταση ήταν τόσο δύσκολη στα εστιατόρια που, αν δεν τον πίεζε ο Λουκάκος συνεχώς να μείνει, θα τα είχε παρατήσει. Προφανώς παντού γίνεται το ίδιο.
 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.658
Like
528
Πόντοι
36
Το θρεντ αποκτα ενδιαφερον!
και χρησιμες πληροφοριες!
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.212
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δημητριαδης,Ευαγγελου,Καψαλας,Μπαξεβανης εχει θεμα και ζουμι η φαση...Αντε να δουλεψεις με αυτους να δεις τι τρελα κουβαλαν...

Και ο Ευαγγέλου μου φαίνεται σοβαρός και μετρημένος.

Πολύ όμως ειδική περίπτωση τα εστιατόρια ξενοδοχείων.

Μόνον άμα έχεις ξένους και πάλι.
 
OP
OP
6Y44

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Μηνύματα
1.768
Κριτικές
56
Like
6.184
Πόντοι
11.836
Και ο Ευαγγέλου μου φαίνεται σοβαρός και μετρημένος.

Πολύ όμως ειδική περίπτωση τα εστιατόρια ξενοδοχείων.

Μόνον άμα έχεις ξένους και πάλι.

Δυσκολη δουλεια...Εχει χρονια στη πλατη του ο ευαγγελου...πολυ καιρο στα ξενοδοχεια και παντα στα καλυτερα...
 

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Μηνύματα
709
Like
99
Πόντοι
6
εσυ ποτε προλαβες και εβγαλες το συμπερασμα τι θα κανει οταν παρουσιαστει στον στρατο? απο την συμμετοχη σου στο σαιτ με 54 μνμ και ξερεις να προβλεπεις το μελλον για εναν εντελως αγνωστο σου? Η ΜΗΠΩΣ αυτο το εβγαλε η κουτρα σου και το πετας σαν δεδομενο?
Συγνωμη τυπε κυριε αριστερο φασιστοκλαπαρχιδι .... :birdman: την επομενη φορα θα ζητησουμε την αδεια σας για να σχολιασουμε ενα θεμα εμεις με τα 50 μηνυματα στο εδω καφενειο του bourdela  :thebigfinger: :vomit: :shit: Εσενα παντως που εισαι εγγεγραμενος εδω και 13 χρονια δεν σε ειδα σε καμια συμετοχη στην εδω φιλοσοφια του φορουμ και η μονη συμτοχη που εχεις ειναι :gay: :jerking2:  :birdman: στα μουτρα σου  :shit: :shit: :shit:
για εναν εντελως αγνωστο σου?
Συγνωμη τυπε gaysome αριστεροφασιταριο.... δεν ηξερα οτι ηταν ο μπηχτης σου ....  :fuck2: σε  :fuck2: καλα τουλαχιστον ?
δεν εκανε μαλακια... εσυ λες μαλακιες.
Οχι τυπε ας λεω μαλακιες ... σιγουρα δεν λεω μαλακιες στο οτι θα επρεπε να εχεις βαλει νικ gaysome  :gay: και να στο κανω καλυτερο lgaysome  :shit: για ενα με 13 χρονια εδω μεσα  :shit:

εαν το εκανε αυτο ΤΙ ΣΚΑΤΑ βγαινετε και σχολιαζετε "δεν επρπε να το καταγειλει"?
Τυπε εχεις δουλεψει ποτε στην ζωη σου στον ιδιωτικο τομεα περαν του να ανοιγεις το στοματακι σου και να παιρνεις-δινεις μαυρο χρημα ? ειμαι σηγουρος οτι τα καταπινεις, γνωριζεις τι θα πει εξειδικευση ? ξερεις πως αποκτατε περαν της εξειδικευσης της κωλοτρυπιδας σου στην  :alivedick:?

εσυ τι δουλεια κανεις ? για απαντα και να δουμε ... κατεστραμενε  :shit:
 

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Μηνύματα
709
Like
99
Πόντοι
6
:gay:
Το θρεντ αποκτα ενδιαφερον!
και χρησιμες πληροφοριες!

για πες gaysome  :gay: δεν ειναι η πρωτη φορα που βλεπουμε αριστεροφασιστα πισωγλεντη ... και για να σε προλαβω κατεστραμενε δεν ειμαι νδ αλλα ουτε και αυτο που φανταζεσαι εσυ εισαι μονο για  :shit: και θα τα φας στην κυριολεξια μια μερα πιστεψε με  :birdman:
 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.494
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
αποψή μου είναι ότι οι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις εστίασης με παραδοσιακή γνήσια κουζίνα στην επαρχία μακριά από τουριστικά θέρετρα κατα κανόνα σε ορεινά χωριά πήλιο,βαρδούσια ,μικρά νησιά πχ σχοινούσα,ανάφη,κάσος κλπ έχουν μακράν καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτιση απο τα γνωστα βραβευμένα με αστέρια παπαρεν,δημιουργικές γλυκόξινες γεύσεις και φυσικά το περιβάλλον εργασίας είναι πολύ καλύτερο και η γνώση μεταδίδεται πολύ πιό εύκολα.και φυσικά η ποιότητα και οι τιμές ασυναγώνιστες.τα πολυτελή ακριβά εστιατόρια απευθύνονται σε άσχετους νεοπλουτους που η μόνη σχέση με το αντικείμενο κατά κανόνα είναι να κάθονται την επόμενη μέρα στα μακ ντονλαλντσ για να φάνε κατεψυγμένο κυμά  και κατεψυγμένες πατάτες.το μόνο που μετράει είναι ο καλοντυμένος σερβτόρος ένα μα μινιμάλ περιβάλλων και φυσικά θέα και το απανάκριβο κρασί που οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα από κρασί
 

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
609
Like
4
Πόντοι
6
Ναι, OK.

Πριν από πάρα πολλά χρόνια είχα γνωρίσει μέσω κοινών γνωστών και τον Χρύσανθο Καραμολέγκο.

Μιλάμε εποχή Βιτρίνας. Και μετά Ντομάτα, Αριστερά - Δεξιά κλπ.

Αμάν, ο τύπος ήταν αμίλητος.

Πολύ περίεργος.
Πιστεύω πως ο Χρύσανθος Καραμολέγκος, όταν είχε την ευθύνη της κουζίνας του Απλά (Αριστερά -Δεξιά) ήταν από τους καλύτερους μάγειρες.
 

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
609
Like
4
Πόντοι
6
Τωρα που το λες θυμάμαι ότι τα πιάτα ήρθαν σχετικά γρήγορα :grin:

Σε ένα καλό εστιατόριο το κυρίως δεν πρέπει να έρχεται γρήγορα, αλλά όταν πρέπει. Ο καλός μετρ ρωτάει πότε να φέρουν το κυρίως και ο ακόμα καλύτερος έχει την ικανότητα να διακρίνει πότε θα σερβίρει το κυρίως πιάτο.
 

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Μηνύματα
4.415
Like
471
Πόντοι
36
Σε ένα καλό εστιατόριο το κυρίως δεν πρέπει να έρχεται γρήγορα, αλλά όταν πρέπει. Ο καλός μετρ ρωτάει πότε να φέρουν το κυρίως και ο ακόμα καλύτερος έχει την ικανότητα να διακρίνει πότε θα σερβίρει το κυρίως πιάτο.
με ποια λογικη τυπε μου οταν στο τραπεζι καθεται πανω απο ενας?
 

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
609
Like
4
Πόντοι
6
με ποια λογικη τυπε μου οταν στο τραπεζι καθεται πανω απο ενας?

Με την λογική πως αν κάποιος απευθύνεται σε καλά πορτοφόλια δεν διαφοροποιεί τις υπηρεσίες που προσφέρει ανάλογα με το πλήθος των ατόμων που κάθονται στο τραπέζι. Εν πάσει περιπτώσει για εμένα αποτελεί και αυτό κριτήριο για ένα ακριβό εστιατόριο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom