House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Πιστευε και μη Ερευνα.Δεν είμαι κλώνος,απλά τον έχω δει,το σαιτ δεν έχει κλώνους.
Αυτό είναι αστικός μύθος.
Πιστευε και μη Ερευνα.Δεν είμαι κλώνος,απλά τον έχω δει,το σαιτ δεν έχει κλώνους.
Αυτό είναι αστικός μύθος.
τα λεει και ο αχαχουχας,που χαθηκε αυτη η ψυχη;και εγω τους το λεω τυπε αλλα δεν με πιστευουν :-
σας σνομπαρει τυπετα λεει και ο αχαχουχας,που χαθηκε αυτη η ψυχη;
Άσε τώρα...του την πέφτεις στεγνά!!!Το θρεντ ειναι παγίδα ;)
Δεν την έχω δει επειδή συνηθίζει να γυρίζει με ρούχα έξω στον δρόμο.
Λένε όμως ότι ήταν επικοντιστής χωρίς να χρησιμοποιεί κοντάρι.
δεν γνωριζω τυπε,ο αχαχουχας μαλλον την εκανε για κανα αλλο φορουμσας σνομπαρει τυπε
δικε μου εκεινο το ραντεβου θανατου που ηταν να γινει μεταξυ μορτη και σπερες τι εγινε τελικα?
Αρνούμαι τις κατηγορίες στο σύνολό τουςΆσε τώρα...του την πέφτεις στεγνά!!!
Εσυ ακομα ελπιζεις οτι καποτε οντως θα γινει ενα ραντεβου θανατου;σας σνομπαρει τυπε
δικε μου εκεινο το ραντεβου θανατου που ηταν να γινει μεταξυ μορτη και σπερες τι εγινε τελικα?
:-Εσυ ακομα ελπιζεις οτι καποτε οντως θα γινει ενα ραντεβου θανατου;
θα γινει συντομα τυπεΕσυ ακομα ελπιζεις οτι καποτε οντως θα γινει ενα ραντεβου θανατου;
ποιους εχεις για υποψηφιους τυπε?θα γινει συντομα τυπε
τον μπολντη τυπε μετα απο ενα δυνατο come back του αχαχουχαποιους εχεις για υποψηφιους τυπε?
τυπε ο βρασιδας πρεπει να ηταν διαφημιστικος κλωνοςΠαει ο Βρασιδας. Μιλαγε πολυ, επρεπε να τον βουλωσουν. :S
Παει ο Βρασιδας. Μιλαγε πολυ, επρεπε να τον βουλωσουν. :S
το σαιτ δεν εχει κλώνους τυπετυπε ο βρασιδας πρεπει να ηταν διαφημιστικος κλωνος
ειναι εξελιγμενα μοντελα αυτοι και εχουν μηχανισμο αυτοκαταστροφης
σε γκει μπαρ τριγυρνας ρε αλητηΟποιος μιλησει θα δεχθει πετσωμα μεσα στους υδρατμους γνωστης σαουνας στο Γκαζι
σε γκει μπαρ τριγυρνας ρε αλητη