Επισκέπτης
Ξεροχύνω με απρόσιτο γούνινο τοίχωμα στην σωβρακοφανέλα........Δικε μου γραψτον στα πελε σου τον γλ, εγω εχω πιο πολλα γαλονια
Ξεροχύνω με απρόσιτο γούνινο τοίχωμα στην σωβρακοφανέλα........Δικε μου γραψτον στα πελε σου τον γλ, εγω εχω πιο πολλα γαλονια
Τωρα μπαινει η ιεραρχια στην θεση τηs......Τον γλ τον νομιζα για ταξιαρχο, αλλα μαλλον ειναι υποδεκανεαs......χμμμΔικε μου γραψτον στα πελε σου τον γλ, εγω εχω πιο πολλα γαλονια
Τσοπανογλιτσα.... τα μεγαλεια που εχω κανει με τον Σεβαλιε δεν τα εχεις φανταστει ουτε στο ονειρο σου
Εκλεκτός γαστρονόμος με έφεση στην παστή σαρδέλα με μαρμελάδα φράουλα ταυτόχρονα.Σπαμαρετε οσο θελετε ελευθερα μωρε.
ΥΓ : Οποιος δε σπαμαρει μπαν
Εκλεκτός γαστρονόμος με έφεση στην παστή σαρδέλα με μαρμελάδα φράουλα ταυτόχρονα.
Διαθέτει στομάχι με νιτρικό οξύ.
και ξινογαλα για τις καουρες τυπεΕκλεκτός γαστρονόμος με έφεση στην παστή σαρδέλα με μαρμελάδα φράουλα ταυτόχρονα.
Διαθέτει στομάχι με νιτρικό οξύ.
ενα χαπακι μουρουνελαιο την ημερακαι ξινογαλα για τις καουρες τυπε
Κοντός 1,98,του αρέσει να κάθεται όρθιος σε ξυλινες πέτρες πρωί-πρωι που βγάινει το φεγγάρι.είναι ψηλός η κονδός; ας παίξουμε τις δέκα ερωτήξεις..
Κοντός 1,98,του αρέσει να κάθεται όρθιος σε ξυλινες πέτρες πρωί-πρωι που βγάινει το φεγγάρι.
Πίνει ξυνόγαλα;νόμιζα ότι πίνει μόνο κεφίρ με σπόρους από τον Καύκασο(αυθεντικό)και ξινογαλα για τις καουρες τυπε
Δεν είμαι κλώνος,απλά τον έχω δει,το σαιτ δεν έχει κλώνους.εκατσε κι εφτιαξε νεο κλωνο για να γραψει για τον εαυτο του.
Ερώτηση παγίδα Βρασίδα...μην απαντήσεις!αφού ξέρεις τόσα πολλά θα ξέρεις να μας πεις και αν την έχει μεγάλη
και εγω τους το λεω τυπε αλλα δεν με πιστευουν :-το σαιτ δεν έχει κλώνους.
Αυτό είναι αστικός μύθος.
Ερώτηση παγίδα Βρασίδα...μην απαντήσεις!
Δεν την έχω δει επειδή συνηθίζει να γυρίζει με ρούχα έξω στον δρόμο.αφού ξέρεις τόσα πολλά θα ξέρεις να μας πεις και αν την έχει μεγάλη
Το θρεντ ειναι παγίδα ;)
Δεν είμαι κλώνος
σε λιγο θα μας πεις οτι εχει παρει και για το πουλι του το βραβειο πουλιτζερ τυπεΔεν την έχω δει επειδή συνηθίζει να γυρίζει με ρούχα έξω στον δρόμο.
Λένε όμως ότι ήταν επικοντιστής χωρίς να χρησιμοποιεί κοντάρι.