Νέα

Ο μικρός Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NITRO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
"Όποιος έχει αφτιά ας ακούσει τι λέει το Πνεύμα στις εκκλησίες: Σε όποιον νικά, σ αυτόν θα δώσω από το μάννα το κρυμμένο κι επίσης μια λευκή πέτρα και πάνω στην πέτρα θάναι γραμμένο ένα καινούργιο όνομα, που δεν το ξέρει κανένας άλλος, παρά μόνο εκείνος που την παίρνει"
Βλέπω τα πάς καλά με την Αποκάλυψη του Ιωάννη ...
Παρακάτω λέει και για το Θηρίο ...!

OP
OP
NITRO

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
Ο δαίμονας του τυπογραφείου ...
Για το ρόλο σου , μπορώ να πώ οτι είσαι "Άξιος" !
Πάρε και ένα με υπονοούμενο:
"Eκείνοι, λοιπόν, αφού μαζεύτηκαν όλοι, τον ρωτούσαν: Kύριε, είναι τώρα ο καιρός που πρόκειται να αποκαταστήσεις τη βασιλεία στο..... Kι εκείνος τους είπε: Δεν ανήκει σε σας το δικαίωμα να γνωρίζετε τους συγκεκριμένους χρόνους ή καιρούς, που ο Πατέρας έθεσε στη δική του αποκλειστική εξουσία..."

Επισκέπτης
Πάρε και ένα με υπονοούμενο:
"Eκείνοι, λοιπόν, αφού μαζεύτηκαν όλοι, τον ρωτούσαν: Kύριε, είναι τώρα ο καιρός που πρόκειται να αποκαταστήσεις τη βασιλεία στο..... Kι εκείνος τους είπε: Δεν ανήκει σε σας το δικαίωμα να γνωρίζετε τους συγκεκριμένους χρόνους ή καιρούς, που ο Πατέρας έθεσε στη δική του αποκλειστική εξουσία..."

Εύγε παιδί μου !
Διάβασες και Πράξεις των Αποστόλων ...
Εσύ λοιπόν θα πάς μπροστά !

Το υπονοούμενο δε μπορώ να καταλάβω όμως ?
Αναφερόμενος στους χρόνους , μήπως εννοείς το : "ο υψωθείς ταπεινωθήσεται και ο ταπεινωθείς υψωθήσεται...?"

Λέω τώρα γώ ... :rolleyes:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ψιτ....Μήτσο, εάν δεν θες να παίξουμε φάπες, άσε τις περίεργες προσεγγίσεις στον συνάδερφο!

οκ?

OP
OP
NITRO

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
Εύγε παιδί μου !
Διάβασες και Πράξεις των Αποστόλων ...
Εσύ λοιπόν θα πάς μπροστά !

Το υπονοούμενο δε μπορώ να καταλάβω όμως ?
Αναφερόμενος στους χρόνους , μήπως εννοείς το : "ο υψωθείς ταπεινωθήσεται και ο ταπεινωθείς υψωθήσεται...?"

Λέω τώρα γώ ... :rolleyes:
Το'πιασες το υπονοούμενο αλλά σου έχω κι άλλο καλύτερο:
Προς ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ (αλλά ποιά η Α ή Β?)
"Γιαυτό, σας παρακαλώ, να του δείξετε έμπρακτη αγάπη. ’λλωστε, γι αυτό και σας το έγραψα αυτό, για να διαπιστώσω τη γνησιότητά σας, αν είστε υπάκοοι σε όλα.
Kαι όποιον συγχωρείτε για κάτι, τον συγχωρώ κι εγώ.
Kι άλλωστε, αν εγώ έχω συγχωρήσει κάτι, σε όποιον το έχω συγχωρήσει, το έκανα για σας στην παρουσία του Xριστού, ώστε να μην επικρατήσει ο Σατανάς σε βάρος μας, γιατί δε μας διαφεύγουν οι σκοποί του..."

Επισκέπτης
Το'πιασες το υπονοούμενο αλλά σου έχω κι άλλο καλύτερο:
Προς ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ (αλλά ποιά η Α ή Β?)
"Γιαυτό, σας παρακαλώ, να του δείξετε έμπρακτη αγάπη. ’λλωστε, γι αυτό και σας το έγραψα αυτό, για να διαπιστώσω τη γνησιότητά σας, αν είστε υπάκοοι σε όλα.
Kαι όποιον συγχωρείτε για κάτι, τον συγχωρώ κι εγώ.
Kι άλλωστε, αν εγώ έχω συγχωρήσει κάτι, σε όποιον το έχω συγχωρήσει, το έκανα για σας στην παρουσία του Xριστού, ώστε να μην επικρατήσει ο Σατανάς σε βάρος μας, γιατί δε μας διαφεύγουν οι σκοποί του..."

Β προς Κορινθίους είναι ...

Το έκοψες όμως . Λίγο πιο πρίν έλεγε πιό σαφή πράγματα η επιστολή του Παύλου. Πιό κατανοητά για τον απλό λαό ...

Αλήθεια  ΝΙΤΡΟ , εσύ συγχωρείς ???

Οι περικοπές δεν είναι μόνο για να διαβάζονται , αλλά και να εφαρμόζονται !

OP
OP
NITRO

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
"Εδω ειναι η σοφια οστις εχει τον νουν ας λογαριαση τον αριθμον του θηριου διοτι ειναι αριθμος ανθρωπου και ο αριθμος αυτου ειναι ΧΞΣ `

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ πάντως δεν συγχωρώ τίποτα. NITRO, παιδί μου, εάν δεν είσαι στην ώρα σου στο κανονισμένο μέρος, δεν θα σε ξαναφήσω να ανέβεις στον επάνω κόσμο.

Θα είμαι εκεί με κόκkινη αμαρτία (ειδικά για την περίπτωση) και δεν θα έχω κρυμμένη την ουρά μου.

Κανόνισε να αλλάξεις στρατόπεδο τελευταία στιγμή.

xa xa xa xa xa

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Για τη πόρνη της Βαβυλώνος να γραφεί κάτι :cheesy:. Είχα την εντύπωση ότι μόνο το κωλομπαradiation επηρεάζει...

Επισκέπτης
"Εδω ειναι η σοφια οστις εχει τον νουν ας λογαριαση τον αριθμον του θηριου διοτι ειναι αριθμος ανθρωπου και ο αριθμος αυτου ειναι ΧΞΣ `

Το είπαμε αυτό ... μην το επαναλαμβάνουμε ... Κεφ 13 (Αποκάλυψη)
Δέν έχει νόημα η συζήτηση ...
Γυρίστε το στην πλάκα ...  πιό καλά θα είναι !

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:)[youtube=850,700]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

Επισκέπτης
Τραγουδακι για τον Γιαννακη.
You Had Me
[youtube=425,350]ytsHaxV0SKM[/youtube]

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom