Νέα

Ο μικρός Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NITRO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
Υπάρχουν ορισμένα παιδάκια με ιδιαίτερες ικανότητες όπως δυσλεξία, καθυστερημένη σωματική ανάπτυξη, ψυχολογικές διαταραχές, κτλ.
Υπάρχουν όμως και παιδάκια που είναι ακόμα πιο ιδιαίτερα.
Το μεγάλο τους πρόβλημα είναι το εξής: Δεν μπορούν να κατανοήσουν την έννοια του πανδαμάτορα χρόνου.
Πάρτε για παράδειγμα τον μικρό Γιωργάκη
Του' λεγε η μαμά του: "Γιωργάκη, εγω έχω μια δουλίτσα και θα λείψω για λίγο. Σε μισή ωρίτσα κλείσε το φουρνάκο μας για να μην καεί το γιουβετσιλίνι μας και φάμε τ' αρχίδια μας για βραδινό."
"Εντάξει μανούλα", έλεγε ο μικρός γλυκός Γιωργάκης.
Τελικά όμως επειδή ο Γιωργάκης ξεχνιόταν, το φαγητό γινόταν πουτάνα. Και ενώ η μαμά κάπως τη βόλευε τρώγοντας την πούτσα του μπαμπά, ο μικρός Γιωργάκης έμενε νηστικός και όλο το βράδυ το μικρό γλυκό στομαχάκι του γουργούριζε και δεν τον άφηνε να τραβήξει μια μαλακία της προκοπής.
Και άλλα παιδάκια όμως είχαν παρόμοια προβλήματα. Π.χ. ο Γιαννάκης είχε μία πολύ τραυματική πρώτη σεξουαλική εμπειρία. Έχυσε σε δύο λεπτά. Και μετά γύρισε και ρώτησε τη γκόμενά του: "Μωρό μου σε ξεπάτωσα ε; ε; Ε; Μα γιατί γελάς μωρό μου;"
Ο Γιαννάκης όμως, όπως και ο Γιωργάκης πρίν, γίνονταν ρόμπες χωρίς οι ίδιοι να φταίνε σε τίποτα. Απλά δε μπορούσαν να συλλάβουν την πεπερασμένη έννοια του χρόνου.
Και πέρασε ο καιρός για τα κουλά αυτά παιδάκια, και ψηλώσανε, και βγάλανε και
τα πουλάκια τους τριχούλες. Και ήρθε και η στιγμή που έπρεπε να σκεφτούν σοβαρά για το μέλλον τους. Και τότε προβληματίστηκαν. Πώς θα βγάζαν το ψωμί τους, τόσο κουλά που ήταν τα ταλαίπωρα μωρέ; (γούτσου-γούτσου)
Και με ένα μαγικό τρόπο κατέληξαν στην ίδια απόφαση: να γράφουν στο internet για πουτάνες που τις γαμούν τάχαμου τάχαμου για να βγάζουν και κανένα χαρτζιλίκι (ωχ μωρέ τα χρυσά μου)
Και γράψε στο γράψε το πίστεψαν κιόλας και άρχισαν να δίνουν και συμβουλές στους άλλους για το πως γαμούν μέχρι και τα κοάλα έως που ανακάλυψαν πως είχαν ένα ακόμα πρόβλημα: δε μπορούσαν να συλλάβουν ούτε την πεπερασμένη έννοια του χώρου
Ετσι τα κουλά μας τα παιδάκια που ήταν εκτός τόπου και χρόνου συνέχιζαν να γράφουν στο internet για πουτάνες από όλα τα μέρη του κόσμου που τις πηδούσαν και τους πηδούσαν με μια χαρά που πραγματικά χαιρόσουν να τα βλέπεις να παίζουν.
Δεν φταίνε λοιπόν τα κακόμοιρα για αυτά που γράφουν ,απλώς μπερδεύονται γιατί είναι χαζεμένα...(ουχ μωρέ γούτσου γούτσου)

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
θα πεσουν τα ταβανια αποψε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(...)
Του' λεγε η μαμά του: "Γιωργάκη, εγω έχω μια δουλίτσα και θα λείψω για λίγο. Σε μισή ωρίτσα κλείσε το φουρνάκο μας για να μην καεί το γιουβετσιλίνι μας και φάμε τ' αρχίδια μας για βραδινό."
"Εντάξει μανούλα", έλεγε ο μικρός γλυκός Γιωργάκης.
(...)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το θυμάμαι αυτό με τον Γιαννάκη που έχυνε σε 2 λεπτά, τον δούλευαν όλες οι γκόμενες στο σχολείο.

Και πάλι νηστικός είμαι νυχτιάτικα γμτ.

Τι μου θύμισες πάλι....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ρε μαγκες δεν εξηγειται κ σε εμας?

OP
OP
NITRO

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
"ο μικρός Γιωργάκης έμενε νηστικός και όλο το βράδυ το μικρό γλυκό στομαχάκι του γουργούριζε και δεν τον άφηνε να τραβήξει μια μαλακία της προκοπής"

Ρε λες από εκεί να ξεκίνησε το πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτωσης?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ποσα επισοδεια εχω χασει?
Μπορει να μοε ενημερωσει καποιος?  :think:

OP
OP
NITRO

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
ρε μαγκες δεν εξηγειται κ σε εμας?

Γειά σου laplace να σου εξηγήσω:
ορισμένα κείμενα λειτουργούν όπως τα ποιήματα ,αν σου πω τί εννοώ θα χαθεί όλη η μαγεία του να δει ο καθένας τον εαυτό του μέσα στο κείμενο,να προβληματιστεί ,να τσατιστεί να χαπακωθεί να αρχίσει να στρίβει τον σβέρκο του δεξιά αριστερά κλπ...
Πάντως να ξέρεις πως όλα σε αυτή τη ζωή έχουν ένα νόημα
Το θέμα είναι πιο νόημα βρίσκεις εσύ σε όλο αυτό ,αν δε βρίσκεις κανένα γυρνάς σελίδα και τσουπ  άλλαξες θεματολογία

Καληνύχτα

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
"ο μικρός Γιωργάκης έμενε νηστικός και όλο το βράδυ το μικρό γλυκό στομαχάκι του γουργούριζε και δεν τον άφηνε να τραβήξει μια μαλακία της προκοπής"
Ρε λες από εκεί να ξεκίνησε το πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτωσης?

Ο Γιαννάκης είχε αυτό το πρόβλημα, μπορεί να το έπαθε από την πείνα του Γιωργάκη?

Επισκέπτης
Tελικά : "Τα φρούρια πέφτουν από μέσα και όχι απο έξω ..."

OP
OP
NITRO

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
Για όσους αναρωτήθηκαν αν οι χαρακτήρες είναι αληθινοί ,ναι είναι αλλά δεν αναφέρονται σε mods πρώην ή νυν ούτε σε διοκτήτες ΜΜΕ.
Είναι απλά και ταπεινά μέλη οι χαρακτήρες μας...

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σατανα!
Για όσους αναρωτήθηκαν αν οι χαρακτήρες είναι αληθινοί ,ναι είναι αλλά δεν αναφέρονται σε mods πρώην ή νυν ούτε σε διοκτήτες ΜΜΕ.

Επισκέπτης

Να φέρω Ευαγγέλιο να ορκιστείς ? :grin:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom