Νέα

Ο Μίκης καλεί σε «ανυπακοή»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα helios747
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ακου τι λεει ο "ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ" ο ΜΙΚΗΣ  :uglystupid:

και ελάτε να μου πάρετε πίπα (όλα τα διεθνιστάκια)

για 1000 χρόνια θα σας πιπωνω  :uglystupid:

γιατί είμαι O Highlander  :uglystupid:
Καλά στα γεραμάτα χάζεψε λίγο είναι γεγονός...ωστόσο να ζητάει την αστυνομία κ τον στρατό να πάρει θέση μόνο εσύ το άκουσες.... :boobies:

Λοιπόν φασιστολάγνε άσε τις ονειρώξεις κ τράβα για κανένα ταβλάκι με τον ''αθάνατο'',όσο υπάρχει ακόμα προσπάθησε να τον χορτάσεις!!! :pipa1:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τι μας μας πεις ρε μιριγκόγκο που άμα βγεις από το δωμάτιο σου κλάνεις Μέντες και πατάτες.
για στρατό δεν το συζητάμε, είναι ο εφιάλτης σου :uglystupid:

Στο γιογιό σου γρήγορα λέμε ΣΚΑΤΙΑΡΙΚΟ  :2funny:
Ρε κόπανε για ποιον στρατό μου μιλάς,οι συνταγματάρχες σήμερα είναι οι πιο βολεμένοι στην χώρα!!! :2funny:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καλά στα γεραμάτα χάζεψε λίγο είναι γεγονός...ωστόσο να ζητάει την αστυνομία κ τον στρατό να πάρει θέση μόνο εσύ το άκουσες.... :boobies:

Λοιπόν φασιστολάγνε άσε τις ονειρώξεις κ τράβα για κανένα ταβλάκι με τον ''αθάνατο'',όσο υπάρχει ακόμα προσπάθησε να τον χορτάσεις!!! :pipa1:

Όταν μαλακίζεσαι - Αυνανίζεσαι βγάζε το δονητή σου μέσα από το κορμάκι σου
γιατί δε ξέρεις τι ακούς από την (δροσερή) σου και όπισθεν ΚΑΒΛΑ

ΣΚΑΤΙΑΡΙΚΟ  :cheesy:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Όλα φιλελεύθερα λοιπόν...

Και μετά οι τιμές πώλησης αγαθών-παροχών κανείς δεν ξέρει που θα πάνε μιας κ οι ιδιώτες θα φτιάξουνε ένα ωραίο πηγαδάκι κ θα κανονίσουν τις τιμές.

3e εισητήριο στο λεωφορείο κ αν θες μπες,αν δεν θες πάνε με το μουλάρι σου.
Αφου οι ιδιωτες φτιαχνουν πηγαδακι (καρτελ), τοτε να καταργηθουν οι ιδιωτες.
Διαβαζεις τι γραφεις?
Υπαρχει αντιμονοπωλιακη νομοθεσια, αυτα επιλυονται.
Επισης, μηπως εχεις ακουστα για "ελευθερη οικονομια" και "ανταγωνισμο" που ριχνει τις τιμες?
Λεω εγω τωρα.
Εκτος αν κανουμε και τα βενζιναδικα κρατικα, επειδη μπορει οι πρατηριουχοι να κανουν πηγαδακι για τις τιμες.
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΙΑ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Όταν μαλακίζεσαι - Αυνανίζεσαι βγάζε το δονητή σου μέσα από το κορμάκι σου
γιατί δε ξέρεις τι ακούς από την (δροσερή) σου και όπισθεν ΚΑΒΛΑ

ΣΚΑΤΙΑΡΙΚΟ  :cheesy:
Σε ποιο σημείο του video(δώσε λεπτό) λέει κάτι τέτοιο ο Μίκης;;;

Λυπάμαι για εσένα αλλά το μόνο που μπορείς να κάνεις για να ευχαριστηθείς είναι να τραβήξεις καμία( :cum: ) με καμιά φωτογραφία των χουντοσυνταγματαρχών του 67'....ααα κ οι ονειρώξεις επιτρέπονται!!! :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Α ξεχασα, στην πολη μου εκαναν πηγαδακι και οι σουβλατζηδες, και αποφασισαν ολοι να βαλουν το σουβλακι 1.50.
Κρατικα και τα σουβλατζιδικα ΤΩΡΑ λοιπον. Αυτη ειναι η λυση.
Θα προσλαβουμε εικοσι ατομα δημοσιους υπαλληλους ως ντελιβερι κι ας εχουμε μονο δυο μηχανακια, θα εχουμε πεντε ατομα σε ενα ταμειο και μετα θα ασκουμε κριτικη οτι χρειαζεται αναδιαρθρωση και μεταταξεις.
Σε κρατικες πιτσαριες βεβαια.
Αντε συνελθετε.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Διαβαζεις τι γραφεις?

Μην το παρεξηγείς, αυτό μόνο γράφει ότι του λέει ο ΔΟΝΗΤΗΣ του
δεν έχει ιδία ΒΟΥΛΗΣΗ και κρίση  :uglystupid:

Κυριαρχείται απο τα συναισθήματα του Πρωκτού του  :cheesy:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Βάζεις ένα στοίχημα ότι και τσάμπα να δουλεύουν θα μας πουν ότι πάλι είναι ζημιογόνος ο ΟΣΕ,μέχρι να πουληθεί

Καλά, ας βρεθεί κάποιος να τον πάρει πρώτα.....

Επίσης εκείνο που δεν είναι κατανοητό είναι τι εννοούμε όταν λέμε ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ.

Η υποδομή, δηλαδή οι γραμμές, τα σήματα, οι σταθμοί ανήκουν σε κρατική εταιρεία η οποία είναι υπεύθυνη για την συντήρηση τους.

Τα βαγόνια και το μεταφορικό έργο τα αναλαμβάνουν ιδιώτες οι οποίοι πληρώνουν στην κρατική εταιρεία για την χρήση της υποδομής.

Οι γραμμές είναι ανοικτές σε όποιον ιδιώτη θέλει να προσφέρει ανταγωνιστικές υπηρεσίες.

Δεν βλέπω εγώ για παράδειγμα ποιό είναι το πρόβλημα να υπάρχει στην Ελλάδα και ένας ιδιώτης μεταφορέας εκτός από τον ΟΣΕ που να έχει βαγόνια και να μεταφέρει εμπορεύματα. Είμαι σίγουρος ότι η γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη έχει ψωμί με σωστή διαχείριση.

Από το να περιμένουμε τον ΟΣΕ να ξυπνήσει.....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αυτό έλλειπε να κυβερνάγανε ες αεί :huh:

καλά ρε, τι λες; :helpplea:
Αν ήταν ικανοί γιατί όχι,ο Καντάφι πόσα χρόνια έχει,στην ''σοσιαλιστική'' Κορέα πόσα χρόνια έχουν;;;

Α, πρόσφατα στοιχεία έχεις στα χέρια σου...

Πες μου ντε...
Πιο πρόσφατα δεν είχαμε χούντα,αυτά είναι τα τελευταία δείγματα των ικανοτήτων των στρατόγκαυλων...λυπάμαι αν δεν είναι ευχάριστα σε κάποιους.

Διαβαζεις τι γραφεις?
Υπαρχει αντιμονοπωλιακη νομοθεσια, αυτα επιλυονται.
Επισης, μηπως εχεις ακουστα για "ελευθερη οικονομια" και "ανταγωνισμο" που ριχνει τις τιμες?
Λεω εγω τωρα.
Εκτος αν κανουμε και τα βενζιναδικα κρατικα, επειδη μπορει οι πρατηριουχοι να κανουν πηγαδακι για τις τιμες.
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΙΑ.
Καρτέλ κ ελεύθερος ανταγωνισμός δεν πάνε μαζί.

Θεωρητικά ναι μπορεί να γίνει αυτό που λες...θεωρητικά όμως.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Καλά, ας βρεθεί κάποιος να τον πάρει πρώτα.....

Επίσης εκείνο που δεν είναι κατανοητό είναι τι εννοούμε όταν λέμε ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ.

Η υποδομή, δηλαδή οι γραμμές, τα σήματα, οι σταθμοί ανήκουν σε κρατική εταιρεία η οποία είναι υπεύθυνη για την συντήρηση τους.

Τα βαγόνια και το μεταφορικό έργο τα αναλαμβάνουν ιδιώτες οι οποίοι πληρώνουν στην κρατική εταιρεία για την χρήση της υποδομής.

Οι γραμμές είναι ανοικτές σε όποιον ιδιώτη θέλει να προσφέρει ανταγωνιστικές υπηρεσίες.

Δεν βλέπω εγώ για παράδειγμα ποιό είναι το πρόβλημα να υπάρχει στην Ελλάδα και ένας ιδιώτης μεταφορέας εκτός από τον ΟΣΕ που να έχει βαγόνια και να μεταφέρει εμπορεύματα. Είμαι σίγουρος ότι η γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη έχει ψωμί με σωστή διαχείριση.

Από το να περιμένουμε τον ΟΣΕ να ξυπνήσει.....
Φιλε μου, στο Ελλαδισταν η εννοια "ιδιωτης επιχειρηματιας" ειναι κατι σαν τον λεπρο.
Το κρατος παλι ειναι κατι σαν το αγιο πνευμα.
Γι' αυτο ειμαστε χιλια χρονια πισω. Αλλά πού θα παει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Θεωρητικά ναι μπορεί να γίνει αυτό που λες...θεωρητικά όμως.

Εχμ....σου εχω νεα Παπαζολη...
Ξερεις...η ελευθερη οικονομια ειναι το ισχυον συστημα στην Ελλαδα... (αυτο το...θεωρητικο που λες). Ελπιζω να μην σοκαρεσαι... Ζεις ή επαθες εγκεφαλικο απο το σοκ?

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.235
Πόντοι
506
Η Γιουγκοσαβία ήταν πίκρα. Γιατί συν τοις άλλοις ήταν και γεμάτα τα τρένα.
Ο σταθμός στο Βελιγράδι άλλο χάλι.

Θυμάμαι ότι μόλις έφθανες στην Γευγελή περνούσες σε άλλη διάσταση. Έβλεπες να οργώνουν τα χωράφια με άλογα.
Και μετά έμπαινες Αυστρία και ήταν άλλος κόσμος.

Ή φεύγοντας από Τεργέστη που το τρένο ήταν γεμάτο Γιούγκους που είχαν πάει Ιταλία να ψωνίσουν. Και σε παρακαλούσαν να πάρεις τα πράγματα γιατί αυτοί θα έπρεπε να πληρώσουν τελωνείο.

...Έτσι ΓΑΜΟΥΣΕ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Φιλε μου, στο Ελλαδισταν η εννοια "ιδιωτης επιχειρηματιας" ειναι κατι σαν τον λεπρο.
Το κρατος παλι ειναι κατι σαν το αγιο πνευμα.
Γι' αυτο ειμαστε χιλια χρονια πισω. Αλλά πού θα παει.
Ούτε το ένα άκρο ούτε το άλλο.

Ημικρατικό μοντέλο είναι το καλύτερο,το κράτος δηλαδή να έχει όλα τα απαραίτητα αγαθά υπηρεσίες που χρειάζονται στον πολίτη κ να του τα παρέχει δωρεάν,πράγμα που ισχύει σε μεγάλο βαθμό.

Φουλ φιλελευθερισμός θα κάνει τους ιδιώτες κυρίαρχους οι οποιοί θα κάνουν μετά ό,τι γουστάρουν....

Εχμ....σου εχω νεα Παπαζολη...
Ξερεις...η ελευθερη οικονομια ειναι το ισχυον συστημα στην Ελλαδα... (αυτο το...θεωρητικο που λες). Ελπιζω να μην σοκαρεσαι... Ζεις ή επαθες εγκεφαλικο απο το σοκ?
Δεν είναι φουλ φιλελεύθερο,ημικρατικό είναι ακόμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ούτε το ένα άκρο ούτε το άλλο.

Ημικρατικό μοντέλο είναι το καλύτερο,το κράτος δηλαδή να έχει όλα τα απαραίτητα αγαθά υπηρεσίες που χρειάζονται στον πολίτη κ να του τα παρέχει δωρεάν,πράγμα που ισχύει σε μεγάλο βαθμό.

Φουλ φιλελευθερισμός θα κάνει τους ιδιώτες κυρίαρχους οι οποιοί θα κάνουν μετά ό,τι γουστάρουν....
Δεν είναι φουλ φιλελεύθερο,ημικρατικό είναι ακόμα.
Σου εχω κι αλλα νεα.
Καλωσορισες στη λαϊκή Δεξια.
Αυτα ακριβως λεει.
Βρηκες επιτελους τον δρομο σου.
....Ζεις?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σου εχω κι αλλα νεα.
Καλωσορισες στη λαϊκή Δεξια.
Αυτα ακριβως λεει.
Βρηκες επιτελους τον δρομο σου.
....Ζεις?
Άλλο λαικός δεξιός άλλο φιλελεύθερος πάντως.... :cheesy:

Αααχ δεν είμαι καλά σήμερα,τί γράφω;;;; :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Άλλο λαικός δεξιός άλλο φιλελεύθερος πάντως.... :cheesy:

Αααχ δεν είμαι καλά σήμερα,τί γράφω;;;; :2funny:
Μπραβο, μολις υιοθετησες το μοντελο της Καραμανλικης ΝΔ 1974-1981.
Γνωριζεις ασφαλως ποιος και ποτε κρατικοποιησε ολες τις ΔΕΚΟ συν την Ολυμπιακη ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom