Νέα

O Mακρον απαγορευει το καμακι με νομο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ParisPapis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Αυτός ο general τώρα μπορεί να είναι και ενήλικος και να ψηφίζει...Α,ρε Ελλάδα που κατάντησες..τρύπησε και ο πάτος !        :headbang:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ποια Γαλλία θα ζήσει;
Η Γαλλία των αράπηδων και των μαγκρέπ;

Η Γαλλία,το Βέλγιο και ενα σωρό άλλες δυτικές χώρες έχουν χάσει τη μπάλα προ πολλού.

Την Κυριακή θα ξαναβγει η παλιοκαργιόλα μερκελ ελλείψει δεύτερου μιας και ο σουλτζ είναι και αυτος λαθρολαγνα πούστρα.
Μόνη ελπιδα το AFD να πιάσει κανά 15% να πάρουν τα πάνω τους οι Γερμανοι να ριχνουν καμιά φάπα στους τριτοκοσμικούς που ηρθαν και κάνουν και εδω ότι και στα μπουρδέλα χώρες καταγωγής τους.
Τελειωσε ο μυθος της εθνικης ομοιογενειας. Για την Ελλαδα αυτος ισως να ειναι και καλο. Γιατι εδω παντα υπηρχε μεγαλη ποικιλια φυλετικων χαρακτηριστικων, που οι παλιοι χωριατες την μετραγαν στα προξενια, αλλα οι νεες γενιες την ξεχασαμε και αρχισαμε να ανακατευομαστε. Τωρα με τους Πακιστανους και τους Αραβες καταλαβαμε οτι καποιοι Ελληνες δεν ξεχωριζουν και πολυ απο Πακιστανους ή Αραβες. Ισως λοιπον λεω να ειναι καλυτερα να παντρευεται ο ομοιος την ομοια και οχι απλα ο Ελληνας την Ελληνιδα. Οπως παλια που ηταν ντροπη να μην παρεις νυφη απ το χωριο σου.

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
Αυτός ο general τώρα μπορεί να είναι και ενήλικος και να ψηφίζει...Α,ρε Ελλάδα που κατάντησες..τρύπησε και ο πάτος !        :headbang:
λοιπον φιλε τωρα γινεται το 4-0.
δεν εχω ψηφισει ποτε κομμα.τρεις φορες εχω παει να ψηφισω και εχω ριξει ακυρο.γιατι;γιατι αρνουμαι να γινω μαλακας και αρνουμαι ολο αυτο το πολιτικο κατεστημενο που εχει καταστρεψει την ελλαδα.δεν εχω αναγκη ουτε να γλυψω,ουτε να φιλησω κατουρημενες ποδιες.γκεγκε!
για ενα πραγμα ειμαι υπερηφανος.οτι δεν εχω βαλει ουτε ενα πετραδακι σε αυτο το εξαμβλωμα που λεγεται συγχρονη ελλαδα.εσυ που ψηφιζεις για πες μας τι εχεις ψηφισει;
ποιος ειναι τωρα ο μαλακας σας για πες μου

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
λοιπον φιλε τωρα γινεται το 4-0.
δεν εχω ψηφισει ποτε κομμα.τρεις φορες εχω παει να ψηφισω και εχω ριξει ακυρο.γιατι;γιατι αρνουμαι να γινω μαλακας και αρνουμαι ολο αυτο το πολιτικο κατεστημενο που εχει καταστρεψει την ελλαδα.δεν εχω αναγκη ουτε να γλυψω,ουτε να φιλησω κατουρημενες ποδιες.γκεγκε!
για ενα πραγμα ειμαι υπερηφανος.οτι δεν εχω βαλει ουτε ενα πετραδακι σε αυτο το εξαμβλωμα που λεγεται συγχρονη ελλαδα.εσυ που ψηφιζεις για πες μας τι εχεις ψηφισει;
ποιος ειναι τωρα ο μαλακας σας για πες μου

Αφού δεν ψηφίζεις είσαι ο μεγαλύτερος μαλάκας γιατί αποφασίζουν οι άλλοι για εσένα, άρα έχεις συμβάλει και εσύ στην καταστροφή της Ελλάδας !! Εγώ είμαι δεξιοφιλελεύθερος και αφού παραδέχεσαι ότι είσαι ενήλικος και λες τέτοιες μαλακίες επιπέδου 12 χρονών, είσαι θλιβερή περίπτωση. Άντε στο διάολο τώρα γιατί πολύ ασχολούμαι με τον κάθε προβληματικό...

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
877
Πόντοι
96
  ακριβως .
  Πριν από χρονια ειχα πει οτι θα περασουμε και τα πεντε σταδια του θανατου (πενθους)

αρνηση, θυμος ,διαπραγματευση , καταθλιψη, αποδοχη

θεωρω οτι περναμε σιγα σιγα στην καταθλιψη  γιατι πια  οι πραξεις μας δεν εχουν λογική και σχεδον κανενα συναισθημα.

Η φαση της καταθλιψηςμπορει να κρατησει και 20 χρονια αλλα μετα θα γινουμε σαν τους πρωην κουμουνιστες που ειναι οι χειροτεροι καπίταλιστες .

ΥΓ οσο για το καμακι αντε να απαγορευτει και στην Ελλαδα οποτε να εχουμε δικαιολογια που δεν κανουμε την πρωτη (βασικα πια δε κανω καμια) κινηση.

Κάτι που είχα γράψει αλλού και ταιριάζει με αυτά που λέμε:
αναθέτω το ζήτημα στη σωστή του βάση (κατά τη γνώμη μου).Το ζήτημα της φυγής των ΄νέων αλλά και της Ελληνικής κοινωνίας υπάρχει .Ο λαός έχει παραιτηθεί σε όλα τα επίπεδα δεν αντιστέκεται προτιμάει αντί να αντισταθεί , να φύγει είτε στο εξωτερικό , είτε στο διαμέρισμα του , είτε στο χωριό του , είτε στον εαυτό του , είτε στην δουλειά του .Δεν τον νοιάζει και δεν τον απασχολεί τίποτα πέρα από την προσωπική του ασφάλεια και επιβίωση.Του είναι αδιανόητο να συνεργασθεί με τον διπλανό του (πόσο μάλλον με ευρύτερες ομάδες πληθυσμού )για οτιδήποτε .Από τα σκουπίδια  που πρέπε να τα βγάλει σε συγκεκριμένη ώρα έως τα εθνικά , κοινωνικά ,κ.α. θέματα.Αυτοσχεδιάζει τυφλά, πρόχειρα και αντανακλαστικά.Ας ξημερώσει και βλέποντας και κάνοντας.Είναι παθογένεια με μάλλον μοιραία κατάληξη για το έθνος μας. :uglystupid:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Κάτι που είχα γράψει αλλού και ταιριάζει με αυτά που λέμε:
αναθέτω το ζήτημα στη σωστή του βάση (κατά τη γνώμη μου).Το ζήτημα της φυγής των ΄νέων αλλά και της Ελληνικής κοινωνίας υπάρχει .Ο λαός έχει παραιτηθεί σε όλα τα επίπεδα δεν αντιστέκεται προτιμάει αντί να αντισταθεί , να φύγει είτε στο εξωτερικό , είτε στο διαμέρισμα του , είτε στο χωριό του , είτε στον εαυτό του , είτε στην δουλειά του .Δεν τον νοιάζει και δεν τον απασχολεί τίποτα πέρα από την προσωπική του ασφάλεια και επιβίωση.Του είναι αδιανόητο να συνεργασθεί με τον διπλανό του (πόσο μάλλον με ευρύτερες ομάδες πληθυσμού )για οτιδήποτε .Από τα σκουπίδια  που πρέπε να τα βγάλει σε συγκεκριμένη ώρα έως τα εθνικά , κοινωνικά ,κ.α. θέματα.Αυτοσχεδιάζει τυφλά, πρόχειρα και αντανακλαστικά.Ας ξημερώσει και βλέποντας και κάνοντας.Είναι παθογένεια με μάλλον μοιραία κατάληξη για το έθνος μας. :uglystupid:
Και ολα αυτα γιατι? Επειδη φτωχυνε? Και το 1950 ηταν φτωχος ο Ελληνας αλλά δεν επεσε σε καταθλιψη. Ούτε σταματησε να κανει παιδια, οπως σημερα. Στο κατω κατω δεν ειμαστε δα και Βενεζουελα. Καμια καταθλιψη δεν υπαρχει. Απλως οσοι κακομαθαν, περνανε τη φαση του στρωσιματος. Καποτε θα γινοταν κι αυτο.

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
Αφού δεν ψηφίζεις είσαι ο μεγαλύτερος μαλάκας γιατί αποφασίζουν οι άλλοι για εσένα, άρα έχεις συμβάλει και εσύ στην καταστροφή της Ελλάδας !! Εγώ είμαι δεξιοφιλελεύθερος και αφού παραδέχεσαι ότι είσαι ενήλικος και λες τέτοιες μαλακίες επιπέδου 12 χρονών, είσαι θλιβερή περίπτωση. Άντε στο διάολο τώρα γιατί πολύ ασχολούμαι με τον κάθε προβληματικό...
αυτα τα περι ψηφου οι γνωστες μαλακιες που λενε ολοι αυτοι οι ψευτοδημοκρατες της πιο εξευτελισμενης χωρας του κοσμου.
το δεξιοφιλελευθερο κομμα που ψηφιζεις εχει για χορηγο ολες τις γερμανικες εταιρειες.ρωτα τον αρχηγο σου που τον πιασανε με μιζα της σιμενς και σηκωσε και τον πατερα του απο τον ταφο να σου πει και αυτος τι μιζες ειχε παρει.και αμα θες ρωτα και τα γερμανικα δικαστηρια που τους φερανε τα τιμολογια για ΟΛΕΣ τις μιζες που εχουνε δωσει σε ΟΛΑ τα ελληνικα κομματα.
οχι φιλε μου ΕΓΩ δεν ψηφιζω και δεν θα ψηφισω ΠΟΤΕ αυτα τα προδοτικα κομματα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
αυτα τα περι ψηφου οι γνωστες μαλακιες που λενε ολοι αυτοι οι ψευτοδημοκρατες της πιο εξευτελισμενης χωρας του κοσμου.
το δεξιοφιλελευθερο κομμα που ψηφιζεις εχει για χορηγο ολες τις γερμανικες εταιρειες.ρωτα τον αρχηγο σου που τον πιασανε με μιζα της σιμενς και σηκωσε και τον πατερα του απο τον ταφο να σου πει και αυτος τι μιζες ειχε παρει.και αμα θες ρωτα και τα γερμανικα δικαστηρια που τους φερανε τα τιμολογια για ΟΛΕΣ τις μιζες που εχουνε δωσει σε ΟΛΑ τα ελληνικα κομματα.
οχι φιλε μου ΕΓΩ δεν ψηφιζω και δεν θα ψηφισω ΠΟΤΕ αυτα τα προδοτικα κομματα.
Δικαιωμα σου να μην ψηφιζεις στις εκλογες, αλλά αυτο δεν σημαινει οτι δεν ψηφιζεις. Με την ακυρη ψηφο τους ψηφιζεις ΟΛΟΥΣ, αφου ανεβαζεις το ποσοστο τους με την αναγωγη σε εγκυρα. Αρα μην παραμυθιαζεσαι. Και κυριως μην εισαι υπερηφανος επειδη απεχεις. Στην αρχαια Ελλαδα δεν θα σου ελεγαν ουτε καλημερα επειδη θα σε θεωρουσαν προβληματικο.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
877
Πόντοι
96
Και ολα αυτα γιατι? Επειδη φτωχυνε? Και το 1950 ηταν φτωχος ο Ελληνας αλλά δεν επεσε σε καταθλιψη. Ούτε σταματησε να κανει παιδια, οπως σημερα. Στο κατω κατω δεν ειμαστε δα και Βενεζουελα. Καμια καταθλιψη δεν υπαρχει. Απλως οσοι κακομαθαν, περνανε τη φαση του στρωσιματος. Καποτε θα γινοταν κι αυτο.
Δεν μπορώ να σου απαντήσω εδώ γιατί θα έγραφα σεντόνια!Μείνε στη διαπίστωση του φαινομένου.Δεν υπάρχει γυρισμός.Οι ιστορικοί λαοί κάποτε τελειώνουν , φαίνεται ότι ήλθε η σειρά μας να μπόύμε στο μουσείο.Κρίμα , γιατί οι πρόγονοι μας χύσαν το αίμα τους για να είμαστε ελέυθεροι και ανεξάρτητοι.Αν ξέραν πως θα κάναμε τη χώρα δεν θα έκαναν τίποτα για να την ελευθερώσουν! :-

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Δικαιωμα σου να μην ψηφιζεις στις εκλογες, αλλά αυτο δεν σημαινει οτι δεν ψηφιζεις. Με την ακυρη ψηφο τους ψηφιζεις ΟΛΟΥΣ, αφου ανεβαζεις το ποσοστο τους με την αναγωγη σε εγκυρα. Αρα μην παραμυθιαζεσαι. Και κυριως μην εισαι υπερηφανος επειδη απεχεις. Στην αρχαια Ελλαδα δεν θα σου ελεγαν ουτε καλημερα επειδη θα σε θεωρουσαν προβληματικο.

Ε,και στη νέα Ελλάδα προβληματικός είναι, μη νομίζεις...λες και του είπα ότι έχω ψηφίσει ποτέ Νέα Δημοκρατία και μου λέει αυτές τις χοντρομαλακίες...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Ε,και στη νέα Ελλάδα προβληματικός είναι, μη νομίζεις...λες και του είπα ότι έχω ψηφίσει ποτέ Νέα Δημοκρατία και μου λέει αυτές τις χοντρομαλακίες...
Πραγματικα απορώ, πώς καποιοι λενε "τους φτυνω ολους και ριχνω ακυρο". Πώς τους φτυνεις? Το ποσοστο ΟΛΩΝ ανεβαζεις. Αν θελεις να τους "φτυσεις", διαλεξε ενα μικρο κομμα απο αυτα που παιρνουν 0,0001% και ψηφισε το. Ετσι τους φτυνεις. Απλα μαθηματικα ειναι.

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
εχω παει τρεις φορες και εχω ριξει ακυρο.σε αλλες δεν εχω παει καν.δεν ειμαι μικρος σε ηλικια.σε θεωρω αρκετα εξυπνο για να μην μπλεκεις την εποχη της δουλοκτητικης αμεσης δημοκρατιας της αρχαιας ελλαδας με την φιλελευθερη καπιταλιστικη  δημοκρατια που εχουμε σημερα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
εχω παει τρεις φορες και εχω ριξει ακυρο.σε αλλες δεν εχω παει καν.δεν ειμαι μικρος σε ηλικια.σε θεωρω αρκετα εξυπνο για να μην μπλεκεις την εποχη της δουλοκτητικης αμεσης δημοκρατιας της αρχαιας ελλαδας με την φιλελευθερη καπιταλιστικη  δημοκρατια που εχουμε σημερα
Για το οτι απεχοντας ή ριχνοντας ακυρο αυξανεις το ποσοστο ΟΛΩΝ, δεν εδωσες καποια απαντηση, αρα προφανως δεν το ειχες σκεφτει και προβληματιστηκες. Αλλιώς θα το αντεκρουες με καποιον τροπο. Τροφη για σκεψη για την επομενη φορα λοιπον.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Πραγματικα απορώ, πώς καποιοι λενε "τους φτυνω ολους και ριχνω ακυρο". Πώς τους φτυνεις? Το ποσοστο ΟΛΩΝ ανεβαζεις. Αν θελεις να τους "φτυσεις", διαλεξε ενα μικρο κομμα απο αυτα που παιρνουν 0,0001% και ψηφισε το. Ετσι τους φτυνεις. Απλα μαθηματικα ειναι.

Και αν όλα τα κόμματα είναι σκατά, ψηφίζεις απλά το λιγότερο κακό. Αυτό σκοπεύω να κάνω κι'εγώ απο'δω και πέρα δυστυχώς...

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
μη μου κοτευεις τωρα γιατι θα σου γραψω 5-0

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356

Επειδή φτωχυναμε φυγαμε Άλεξ ή γιατι βλέπαμε ότι θα βγάζανε τα σπασμένα της γενιας των γονιων μας πανω μας;

Να κάτσω δηλαδή να γαμιέμαι για να παιρνει ο γεροκαζάκος 3 συντάξεις,ο ακης και ο παπαγεωργόπουλος να βολτάρουν έξω ελεύθεροι,ο καρανίκας να αμοίβεται σε χιλιάδες ευρώ και οι νικ βλακ να καθορίζουν τις τύχες της χώρας;

Στρώσιμο να περάσουν τα βύσματα και τα λαμόγια.
Εμείς αν και όταν γυρισουμε,θα έρθουμε για να περάσουμε πάνω από τα εξαθλιωμένα κουφάρια τους και να γαμησουμε τη γαμημενη βυσματοοικογένειά τους στο Μετάξι για 10 ευρώ.

Μέχρι τότε αλέξη να λέτε και να κλαιτε..

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.855
Πόντοι
216
εύστοχος, τυπε!

Κοιτα, εκει που φτασαμε πια, εάν κι εφ οσον πλεον εχει πεσει τοσος ευνουχισμος, ε ας γαμησουν οι αραβες πλεον, κι ας επικρατησει ο ισχυρότερος!-ετσι είναι η φυση!

Όταν εχουμε γεμισει νεα παιδια 25-30 χρονων 2μετρα γαιδουρια και τους βλέπεις να τρεμουν τις γυναικες σαν τα ψαρια, και να φοβούνται τι θα πουν η τι γνωμη θα σχηματισει το κάθε τσουλακι για δαυτους, παει-ειναι ξεγραμμενοι απτην ιδια την φυση τους!

Ας κατσει να μαλακιζεται με σειρουλες στο νετφλιξ, κι ας γαμησει ο λαθρο! Ας γαμησουν για ολους αυτους που θα σεβαστουν αυτόν τον ξεφτιλισμενο νομο!
Ας βρεξει λαθροφλοκι ο γκριζος ουρανος των Παρισιων!
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
Για το οτι απεχοντας ή ριχνοντας ακυρο αυξανεις το ποσοστο ΟΛΩΝ, δεν εδωσες καποια απαντηση, αρα προφανως δεν το ειχες σκεφτει και προβληματιστηκες. Αλλιώς θα το αντεκρουες με καποιον τροπο. Τροφη για σκεψη για την επομενη φορα λοιπον.
προφανως στην ευκολοτερη ερωτηση δεν χρειαζεται καν να απαντησω.το εκλογικο συστημα βασιζεται σε νομους.ενας απο αυτους που αλλαχθηκε νομιζω στα μεσα του 2000 λεει οτι τα ακυρα ψηφοδελτια μετρουνται στα κομματα.ε ωραια λοιπον τι ειναι αυτο δημοκρατικο.απλα εχουνε βγαλει τους νομους που τους βολευουν.αλλωστε γι αυτο εχουν ανεβει και τα ποσοστα της αποχης

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
  το 1950 ήταν πραγματικά φτωχός αλλά άνδρας. Τώρα έχει γίνει μαμούχαλος ευνούχος . Έχει διαφορά. Η ''κατάθλιψη'' και οι λοιπές μπούρδες είναι για τις λούλες. Ο άνδρας με Α κεφαλαίο δεν έχει ούτε κατάθλιψη ούτε τίποτα- στέκεται γερά στα πόδια του και είναι σταθερός. Τούτο ξέρω γω .

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
α ρε λούλες Γάλλοι, θα φάτε τέτοια ........... α από τα μεμέτια που θα το φυσάτε και δε θα κρυώνει .

Θα σάς μείνουν τα τσιτάτα περί  αντιρατσισμών, hate- speech,  φεμινισμών και λοιπών αηδιών, θα είστε ξένοι μέσα στις πόλεις σας όπως και ήδη είστε...

Θα στοιχημάτιζα ότι αυτή η συντηρητικοποίηση - πρωτόγνωρη για Δυτική χώρα- γίνεται δεδομένου τους μεγάλου αριθμού μουσουλμάνων που διαμένει στη Γαλλία και παραμένει ιδεολογικά στον ισλαμικό μεσαίωνα.

Η Δύση χάνει την ψυχή της σταδιακά και απαλλοτριώνεται εκ των έσω .

Υ.Γ. Θα θυμάστε τις Πόρνο- φεμινίστριες ΦΕΜΕΝ που πήγαιναν και ΒΕΒΗΛΩΝΑΝ καθολικούς ναούς στη Γαλλία γυμνές .......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom