Νέα

O Mακρον απαγορευει το καμακι με νομο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ParisPapis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
μας το παιζουν φιλοι τα βρωμερα σκουληκια.χειροτεροι απο τους γερμανους ειναι.

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
Σαν τους ρωσους κι αυτοι. Φιλοι φιδια κολοβά.
αμα δεν καταλαβουμε οτι ειμαστε μονοι μας εναντιον ολων δεν θα κανουμε τιποτα.και θα βγαζουμε πρωθυπουργους σαν αυτο το παιδακι που δεν ξερει τι του γινεται

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
αμα δεν καταλαβουμε οτι ειμαστε μονοι μας εναντιον ολων δεν θα κανουμε τιποτα.και θα βγαζουμε πρωθυπουργους σαν αυτο το παιδακι που δεν ξερει τι του γινεται
Μα μου εκανε εντυπωση οταν ηρθε ο Μακρον, που επαιζαν τα καναλια τις επισκεψεις προηγουμενων Γαλλων προεδρων. Ειδαμε κανενα οφελος απο ολες αυτες τις επισκεψεις? Γιατι περιμενουμε να δουμε τωρα και μαζευονταν ολοι να τον αποθεωνουν λες και ηταν ο Ροναλντο?

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
Μα μου εκανε εντυπωση οταν ηρθε ο Μακρον, που επαιζαν τα καναλια τις επισκεψεις προηγουμενων Γαλλων προεδρων. Ειδαμε κανενα οφελος απο ολες αυτες τις επισκεψεις? Γιατι περιμενουμε να δουμε τωρα και μαζευονταν ολοι να τον αποθεωνουν λες και ηταν ο Ροναλντο?
οι φιλοι μας οι γαλλοι και οι ιταλοι ηταν αυτοι που πιεσανε περισσοτερο μην  βγουμε απο το ευρω γιατι θα χρεοκοπουσαν.οταν στο eurogroup που αποφασισαν τα μνημονια γυρισε ο παπανδρεου και τους ειπε οτι πρεπει να κανω δημοψηφισμα ο σαρκοζυ μονο που δεν τον εδειρε.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Όταν ο...περιούσιος λαός μας καταλάβει ότι στη διεθνή πολιτική δεν υπάρχουν φιλίες και άλλες τέτοιες κοτσάνες, παρά μόνο συμφέροντα και ότι δεν είμαστε το κέντρο του κόσμου, θα δούμε και αλλιως τα πράγματα ως χώρα.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
καλα προς το παρον δες το τσουτσουνακι σου και αμα κλαψεις ελα να σου ριξω τιποτα χυσια στη μουρη να φας και βοιδοπουτσα

Τριτοκοσμικός Ελλέεινας με γλώσσα και νοημοσύνη επιπέδου Μαζιώτη και Κασιδιάρη !   μπλλλιαααααχχχχχ

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
..........Ο Έλληνας αντιπροσωπεύεται από την κωλοχοντρή που πήγε να κάνει μπάνιο στο πετρέλαιο και λερώθηκε. :S

ακριβως .
  Πριν από χρονια ειχα πει οτι θα περασουμε και τα πεντε σταδια του θανατου (πενθους)

αρνηση, θυμος ,διαπραγματευση , καταθλιψη, αποδοχη

θεωρω οτι περναμε σιγα σιγα στην καταθλιψη  γιατι πια  οι πραξεις μας δεν εχουν λογική και σχεδον κανενα συναισθημα.

Η φαση της καταθλιψηςμπορει να κρατησει και 20 χρονια αλλα μετα θα γινουμε σαν τους πρωην κουμουνιστες που ειναι οι χειροτεροι καπίταλιστες .

ΥΓ οσο για το καμακι αντε να απαγορευτει και στην Ελλαδα οποτε να εχουμε δικαιολογια που δεν κανουμε την πρωτη (βασικα πια δε κανω καμια) κινηση.

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
Τριτοκοσμικός Ελλέεινας με γλώσσα και νοημοσύνη επιπέδου Μαζιώτη και Κασιδιάρη !   μπλλλιαααααχχχχχ
ευχαριστω πολυ για τα καλα σου σου σχολια.1000 φορες ελλεεινας και τριτοκοσμικος παρα ευρωπεος και μπαςκλαν.εις υγειαν

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
οχι οι ασχολιες μου περιλαμβανουν ομως μπολικο σεχ.αν ενδιαφερεσαι μπορει να βρω χρονο να σε ικανοποιησω.2-0

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
οχι οι ασχολιες μου περιλαμβανουν ομως μπολικο σεχ.αν ενδιαφερεσαι μπορει να βρω χρονο να σε ικανοποιησω.2-0

Μπολικο σεξ αερομαλακίας μπορεί...Πόσων χρονών είσαι ? Αν είσαι πάνω από 15 και λες αυτές τις μαλακίες ψάξου γιατί έχεις πρόβλημα ! φιλικά στο λέω...

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
αμα σου αρεσει ο αερας μπορω να σε παω πεντελη να δροσιστεις κιολας δροσερο μου αγορι.3-0

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
ειμαι 12 χρονων.ειδες τι εξυπνος ειμαι!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Αντε καληνύχτα ρε ανώμαλο και πήγαινε σε κανά ψυχίατρο να σε κοιτάξει ή κόψε τα ναρκωτικά...

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
καληνυχτα γλυκο μου αγορι.ονειρα γλυκα.ναρκωτικα δεν περνω.εγω θα παω να κανω σεχ με την κοπελα μου.τραβηξε καμμια μαλακια σε παρακαλω

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Εγώ λέω να δούμε τα μούτρα μας στον καθρέπτη.Η Γαλλία θα ζήσει είτε έτσι είτε αλλιώς.Εμείς έχουμε ημερομηνία λήξης στα 50 χρόνια.Και κανείς δεν αντιδρά.Όταν ο οργανισμός πεθαίνει ότι σοκ και να του κάνεις δεν αντιδράει.Τελευταία σοκ, η κοιλίδα και το κάψιμο δύο νησιών , όπου οι εκεί κάτοικοι τα δέχονται .ολα αδιαμαρτύρητα!Ο Έλληνας αντιπροσωπεύεται από την κωλοχοντρή που πήγε να κάνει μπάνιο στο πετρέλαιο και λερώθηκε. :S

Ποια Γαλλία θα ζήσει;
Η Γαλλία των αράπηδων και των μαγκρέπ;

Η Γαλλία,το Βέλγιο και ενα σωρό άλλες δυτικές χώρες έχουν χάσει τη μπάλα προ πολλού.

Την Κυριακή θα ξαναβγει η παλιοκαργιόλα μερκελ ελλείψει δεύτερου μιας και ο σουλτζ είναι και αυτος λαθρολαγνα πούστρα.
Μόνη ελπιδα το AFD να πιάσει κανά 15% να πάρουν τα πάνω τους οι Γερμανοι να ριχνουν καμιά φάπα στους τριτοκοσμικούς που ηρθαν και κάνουν και εδω ότι και στα μπουρδέλα χώρες καταγωγής τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom