Επισκέπτης
ε μην την γαμησουμε την κοπελα...Μονο?Βαλε μεσα στη συμφωνια και τα εξοδα του 990 τουλαχιστον.
ε μην την γαμησουμε την κοπελα...Μονο?Βαλε μεσα στη συμφωνια και τα εξοδα του 990 τουλαχιστον.
Ε ναι, γιατί:Μονο?Βαλε μεσα στη συμφωνια και τα εξοδα του 990 τουλαχιστον.
αμα η κοπελια ηταν ωραια σιγα που θα εμενε με τον αφραγκο..η ασχημη δε μπορει να βρει αλλο και τα λεφτα ειναι το οπλο της να τον κρατησει..
Οι περιπτώσεις στις οποίες αναφέρομαι
αφορούν γυναίκες μέτριας εμφάνισης προς καλή , όχι παραπάνω,
όχι και παρακάτω. Με άριστα το 10 δηλαδή μιλάμε για γυναίκες του 6.
Και οι σώγαμπροι παρόμοιας βαθμολογίας.
Απλά συνήθως πρόκειται για ηλίθιες γυναίκες ,
με περιορισμένο κύκλο
και άβγαλτες που τις πετυχαίνουν μικρές τα ληγούρια σώγαμπροι
οι οποίοι μπορεί να αφιερώνουν στο ψηστήρι και κανένα 3άρι χρόνια χαλαρά.
είσαι μεγάλος φιλόσοφος!
[σοβαρά μιλάω τώρα!]
Μάλλον κουτσομπόλης είμαι
που έχει πολύ υλικό
(παρατηρεί πολύ κόσμο).
τι δουλειά κάνεις?
Απλά συνήθως πρόκειται για ηλίθιες γυναίκες ,
με περιορισμένο κύκλο
και άβγαλτες που τις πετυχαίνουν μικρές τα ληγούρια σώγαμπροι
οι οποίοι μπορεί να αφιερώνουν στο ψηστήρι και κανένα 3άρι χρόνια χαλαρά.
Χωρίς πολλές λεπτομέρειες
ας πούμε ότι είμαι οδοντίατρος
που βλέπει κάθε εβδομάδα τουλάχιστον 15 νέους ασθενείς στο δικό του ιατρείο
και 50+ σε ιατρεία άλλων ...
Με συνοδούς συνήθως.
μα καλά, τι πας και κάνεις στα ξένα ιατρεία???
Χωρίς επιπλέον επεξηγήσεις
κάποιοι γενικοί οδοντίατροι
καλούν κάποιον ειδικευμένο για ορισμένες δουλειές.
Εγώ είμαι ο ειδικευμένος.
Πέρα από τις 70 φάτσες που βλέπω εβδομαδιαίως σε ιατρεία
βλέπω και καμιά 30αριά σε οικογενειακή μπίζνα περαστικός.
Καλά εσύ αγόρι μου είσαι ο γαμάω.Δεν χωρεί αμφιβολίας περί τούτου.Εγώ είμαι ο ειδικευμένος.
Οπότε το αξίζουν τα παλικάρια που αφιερώνουν τόσο χρόνο απο τη ζωη τους για τα μπάζα.Γιατι αν στα τρια χρόνια δε χωνεται άλλος για μπάζα μιλάμε όχι για μέτριες.Οι θεωρούμενες μέτριες στην Ελλάδα-όσες δηλαδη δεν εχουν τρακάρει με νταλίκα- πληρώνονται δε πληρώνουν.Η επιμονη και η υπομονή πρεπει να επιβραβεύονται.Στη τελικη ας αφιέρωναν και άλλοι 3 χρόνια απ τη ζωη τους για να εχουν απολαβέςοι οποίοι μπορεί να αφιερώνουν στο ψηστήρι και κανένα 3άρι χρόνια χαλαρά.
:SΟπότε το αξίζουν τα παλικάρια που αφιερώνουν τόσο χρόνο απο τη ζωη τους για τα μπάζα.Γιατι αν στα τρια χρόνια δε χωνεται άλλος για μπάζα μιλάμε όχι για μέτριες.Οι θεωρούμενες μέτριες στην Ελλάδα-όσες δηλαδη δεν εχουν τρακάρει με νταλίκα- πληρώνονται δε πληρώνουν.Η επιμονη και η υπομονή πρεπει να επιβραβεύονται.Στη τελικη ας αφιέρωναν και άλλοι 3 χρόνια απ τη ζωη τους για να εχουν απολαβές
Καλά εσύ αγόρι μου είσαι ο γαμάω.Δεν χωρεί αμφιβολίας περί τούτου.
ξερω κατι ωραιες που τα σκανε σε κατι τελειωμενους και τους σπιτωνουνε τους μαγειρευουνε πλενουνε να αποκτησουνε το περιφημο σπερμα τους που να σου λεω τα θυμαμε τωρα ενα ενα και αρχιζω να σκεφτομαι ?γιατι οχι και εγω ζηταω πολλα
τωρα που το θυμηθυκα ηξερα μια που ο πατερας τις ειχε εργοστασιο στην επαρχια (και πηγαινε και παει πολλη καλα) και ειχε ερθει εδω στην αθηνα σαν υπαλληλος σε μια εταιρια (ενω μπορουσε να ειναι αφεντικο )για ενα τελέιωμενο να μην χασει το σπερμα του και ηταν ωραιαο γκομενακι οχι τρελο αλλα ειχε το κατι τις του το εκφυλο βαλε κατω και σκυσε με δηαλδη
Ψηλέ,"βάζεις σιδεράκια" και σε καμιά μαμά ή μόνο στους γιόκες τους;Χωρίς πολλές λεπτομέρειες
ας πούμε ότι είμαι οδοντίατρος
που βλέπει κάθε εβδομάδα τουλάχιστον 15 νέους ασθενείς στο δικό του ιατρείο
και 50+ σε ιατρεία άλλων ...
Με συνοδούς συνήθως.
τον βλεπει θεογκομενο κ ''καλο παιδι ''