Νέα

Ο Λεβέντης του ΣΥΡΙΖΑ τον βόλεψε τον λεβέντη του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Οι δημοσιογραφικές πίπες...ειναι σαν τις πιτες οσο καλυτερα τις σερβιρει καποιος τοσο ποιο πιστευτες γινονται.
Η γνωστη φραση-φιλοφρονιση των μεγαλοδημοσιογραφων "Ο καλος συναδελφος" και αλλα τετοια ψεματα και παπαριες.
Οσο για τους τυπους φασιστας "copy & paste" ειναι τοσο θρασηδειλοι που την κανουν οταν βρουν τα ζορικα.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Με λύπη μου διαπιστώνω ότι όταν κάποιος βρίζει νδ/ πασοκ/ μπάτσους/ δημόσιο/ κράτος/ έθνος στρατό είναι δικαιολογημένη αγανάκτηση και όταν κάποιος γράφει κάτι αρνητικό για τον τσύριζα είναι έμμισθος συκοφάντης...

Θα πει κανέις κάτι για το διορισμό ή θα ψάχνουμε να βρούμε ποιος τα παίρνει απο που;;;;
Είναι διαφορετικό πράγμα να "γραφεις κατι αρνητικο για καποιον ή κατι", είναι διαφορετικό πραγμα να βριζεις ενα κομμα, ειναι διαφορετικο πραγα να μη γουσταρεις ενα κομμα, ειναι διαφορετικο πραγμα να εχεις αποψη, ειναι διαφορετικα ολα αυτα, και διαφορετικο αθτο που κανει τοσο καιρο ο Λακης εδω μεσα. Κι εσυ βεβαια εχεις το ακαταλογιστο λογω ιδεολογίας. Φιλικά πάντα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μέσα στο γενικότερο πλαίσιο πουστιάς, λαμογιάς, αναρχίας, συκοφαντίας κι όλα τα συναφή η Ελλάδα κατέχει το εξήες προνόμιο.....
Οι σωστοί και αξιόλογοι επιστήμονες πνίγονται στο σκατό.
Οταν δε, δια οιονδήποτε τρόπο τοποθετηθούν εκεί που πρέπει αρχίζει ο λυσσαλέος πόλεμος διαπόμπευσης και ξεφτιλισμού ανεξαρτήτως έργου και καταρτισης.

Εχω βαρεθεί με τα αρχίδια που σπιλώνουν ονόματα λόγω πολιτικών πεποιθήσεων είτε μιλαμε για δεξιούς, είτε για αριστερούς είτε δεν ξέρω γω τι άλλο.

Νισάφι πια με την σαββούρα στην Ελλάδα. Εχουμε φτάσει στο σημείο οι άξιοι να θεωρούνται ανάξιοι, διότι πλέον ο άξιος είναι είδος προς πλήρη εξαφάνιση.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Οι δημοσιογραφικές πίπες...ειναι σαν τις πιτες οσο καλυτερα τις σερβιρει καποιος τοσο ποιο πιστευτες γινονται.
Η γνωστη φραση-φιλοφρονιση των μεγαλοδημοσιογραφων "Ο καλος συναδελφος" και αλλα τετοια ψεματα και παπαριες.
Οσο για τους τυπους φασιστας "copy & paste" ειναι τοσο θρασηδειλοι που την κανουν οταν βρουν τα ζορικα.

ποιός τους γαμεί όλους ρε.......
το τι μπινελίκι έχει ακούσει ο ίσιος και τι απαξία ΔΕΝ περιγράφεται εδώ μεσα.
Τις περισσότερες φορές δε, από άτομα που στην κυριολεξία δεν ξέρουν να γράψουν σωστά μια πρόταση.....
Αει σικτίρ.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Απίστευτο πραγματικά

Ειναι η πρώτη φορά που ακουω οτι ακουλουθουνται τέτοιες πρακτικές απο τα κόμματα και σοκαρομαι

Φανταζομαι οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ θα σοκαριστουν αντίστοιχα. Ειναι ντροπη να γίνονται τέτοια πραματα

ΥΓ - μπράβο στους υπαλλήλους που εμφανίζονται ως μέλη του σαιτ για την προσπαθεια προπαγανδας που κάνουν. Ειναι όμως ανεπαρκείς. Ποιοτικά, οχι αριθμητικά
Και το αβαταρ του ειναι λιγο υποπτο.
Εισαι παρατηρητικος.
Εγω θα μασαγα και θα τον πιστευα

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
 "Ωραια η ιδεολογια αλλα δεν τρωγεται" θα ειπαν οι Λεβεντηδες μεταξυ τους!!!

Τεσπα το δημοσιο οφειλει να ειναι αξιοκρατικο και να αντιμετωπίζει ΟΛΟΥΣ τους πολίτες ως ισους

Επί της ουσίας αυτών που λέω θα απαντήσεις; Μίλησα εγώ για κανένα ΦΕΚ; (είναι τελικά νόμιμος ο διορισμός ή δεν είναι; ).

Πιθανότατα ο διορισμος ειναι ΝΟΜΙΜΟΣ και ως γνωστον οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο

(αν κατι ειναι παρανομο ψηφιζουν οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ενα νομο και το κανουν νομιμο αρα και ηθηικο βεβαιως βεβαιως)

Τελικα και η πορνεια ειναι νομιμη αρα και ΗΘΙΚΗ επισης και η μοιχεια ειναι νομιμη απο το 1982 αρα και ΗΘΙΚΗ

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κι εσυ βεβαια εχεις το ακαταλογιστο λογω ιδεολογίας. Φιλικά πάντα.

Νόμιζα ότι μόνο σε αυταρχικα- απολυταρχικά καθεστώτα, ερυθρού ή μαύρου φασιμού βγάζανε τρελούς όσους διαφωνούσαν με την κρατούσα ιδεολογία...
Στην Ελλάδα του 2009 βγάζουν τρελούς (εκτός αν η έκφραση "έχεις το ακαταλόγιστο" σημαίνει κάτι άλλο) όσους τοποθετούνται κατά του τσύριζα...
Και μάλιστα όχι κατά του Συνασπισμού του Κύρκου, του Κωνσταντόπουλου, του Κουβέλη και του Παπαγιαννάκη αλλά κατά του τσύριζα του αλαβάνου, του τσίπρα, του στρατούλη, των βούτση, του μαργαρίτη, των κουκουλοφόρων και των περίεργων ngos...

Ίσως ο Υρέτ να είναι έμμισθος (αλήθεια, ο ισχυρισμός αυτός δεν είναι συκοφαντική δυσφήμιση; Ή η δυσφήμιση δεξιού δεν είναι ποινικό αδίκημα, όπως δεν είναι η κατάληψη δημοσίων κτιρίων, ο βανδαλισμός κτλ αρκεί να γίνονται από "αριστερούς" αγωνιστές; )..Ίσως όχι...Μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ...

Ωστόσο τα Τρολ που πετάνε βρωμίτσες και εξυπνάδες σε όποιον τυχόν διαφωνεί με την ιδεολογικοπολιτική τους ατζέντα, τί είναι;

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
663
Πόντοι
96
Ευτυχώς για τον Υρέτ, αυτές οι πράξεις διώκονται μόνο κατόπιν έγκλησης του παθόντος και το απόρρητο των στοιχείων δεν αίρεται διότι οι συγκεκριμένες πράξεις είναι πλημμελήματα...

Άπό τη στιγμή μάλιστα που παραθέτει την πηγη, δύσκολα θα μπλέξει...
Μην πανικοβάλλουμε άδικα τον κόσμο ρε Βολταίρο...

Και εσύ βρε Υρρέτ, βάλε καμια εισαγωγή του τύπου "Το διάβασα και το μεταφέρω με πάσα επιφύλαξη".."Δεν το υιοθετώ αλλά αν ισχύει" και άλλες δημοσιογραφικές πίπες...

γιατι νομιζει οτι βαζω το λινκ? ΟΠΩς και δεν σχολιασα το ακαδημαικο - επαγγελματικα σχολια του αρθρου απο το δεξι εξτρεμ στο bourdela.tv?  Εγω αναφερθηκα στο πολιτικο σκελος - διορισμος του νεανια. Αλλωστε μπορει το θεμα τα βγει απο μερα σε μερα στον εντυπο τυπο. Τοσες μερες αλλωστε το εχει αναρτησει το δεξι εξτρεμ. Επισης ο βολταιρος μου εκανε καλο διοτι και εγω θα ειμαι πιο προσεχτικος αλλα παραλληλα θα συνεχισω με πιο πολυ ενταση με αλλες υποθεσεις του Συριζα.ΤερμΑ τα καλα λογια απο μερους προς την αριστερα......

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
663
Πόντοι
96
Καλά τώρα , ας μην μιλήσουμε για τις εισβολές που έχουν κάνει οι Η.Π.Α ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ! Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΝ ΛΑΟΝ Αμερικανοί !

Συμφωνω!να λεει ομως και φονιαδες των λαων σοβιετικοι!

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
663
Πόντοι
96

Το copy pastε εχει και τα καλα του....οποιως παει στο που ειναι η σελιδα του εθνικου τυπογραφειου και κανει αναζηση του Φ.Ε.Κ με βαση την 10 Δεκεμβριου 2008 και αριθμο 510 θα δει οτι το Φ.Ε.Κ που εβαλα στο post einai αληθηνο. Μαρτυρες ολοι σας πως εγω επεμενα απο την αρχη στο πολιτικο σκελος δηλαδη στον διορισμο πραγμα που ειναι κατακριτεο και οχι αν ειναι η δεν καλο επιστημονας ο βουλευτης που δεν με ενδιαφερει. Αλλα αντι ο βολταιρος να μεινει στο διορισμος πηγε την κουβεντα στο ελλασων που ειναι καποια να αναληθεις στοιχεια για το βιογραφικο που δεν ειναι η ουσια του αρθρου. Τωρα τρικαρδε ποιος θα κρυφτει στα λαγουμια του που με τα προηγουμενα ποστ με βγαζεται τρελο. Απορω πως ο βολταιρος μπηκε στην σελιδα του βουλευτη και δεν μπηκε στην σελιδα του εθνικου τυπογραφειου που ειναι και η ουσια της πολιτικης αντιπαραθεση.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
663
Πόντοι
96
Είναι διαφορετικό πράγμα να "γραφεις κατι αρνητικο για καποιον ή κατι", είναι διαφορετικό πραγμα να βριζεις ενα κομμα, ειναι διαφορετικο πραγα να μη γουσταρεις ενα κομμα, ειναι διαφορετικο πραγμα να εχεις αποψη, ειναι διαφορετικα ολα αυτα, και διαφορετικο αθτο που κανει τοσο καιρο ο Λακης εδω μεσα. Κι εσυ βεβαια εχεις το ακαταλογιστο λογω ιδεολογίας. Φιλικά πάντα.

Εδω υπαρχει ποστ στο bourdela.tv εαν παιρναμε καλα τωρα με την ΝΔ η με το ΠΑ.ΣΟ.Κ, ενοχλεισε που λεω για το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ? δΕν καταλαβα σε λενε λακη η λαλακη, εσενα?

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
καίνε,ρημάζουν,κλέβουν,κλείνουν σχολεία,Πανεπιστήμια,καταστρέφουν πνευματικούς κόπους αιώνων βιβλιοθήκες κλπ
και ας σταματήσει αυτός ο κλισέ διαχωρισμός ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ,οι μεν καλοί με δήθεν ειρηνικές πορείες και οι δε κακοί κουκουλοφόροι...το ίδιο πράγμα είναι ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΜΕ κλπ παράγοντες ανωμαλίας,επεισοδίων και στείρας διαμαρτυρίας
ονειρεύονται σταλινικά καθεστώτα,πολιτικές που έχουν αποτύχει παταγωδώς παντού,οικονομικά συστήματα που είναι ανεφάρμοστα αν όχι απάνθρωπα...εκτός τόπου και χρόνου πάντα οι αθεόφοβοι...κανονικά έπρεπε να τεθούν εκτός νόμου για προσβολή της αισθητικής μας αλλά και της νοημοσύνης μας
ενω ο καπιταλισμος πετυχε ε?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Οταν κάποιος καταφέρεται ενάντια σε όλα τα κόμματα, μπράβο του, ειναι αξιόπιστος.

Οταν κάποιος στρέφεται ενάντια σε ένα συγκεκριμένο κόμμα ή ιδεολογικό χώρο ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ή έχει προβλημα προσωπικό (οποτε έχει την αμέριστη κατανόηση των συνανθρώπων του) ή είναι υπάλληλος

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
663
Πόντοι
96
Οταν κάποιος καταφέρεται ενάντια σε όλα τα κόμματα, μπράβο του, ειναι αξιόπιστος.

Οταν κάποιος στρέφεται ενάντια σε ένα συγκεκριμένο κόμμα ή ιδεολογικό χώρο ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ή έχει προβλημα προσωπικό (οποτε έχει την αμέριστη κατανόηση των συνανθρώπων του) ή είναι υπάλληλος

Ωραια το μηνα φεβρουαριο θα κανει ο Συνασπισμος ρεπο απο την κριτικη μου και θα τα χωνω στην ΝΔ. Ελπιζω και εσυ το φεβρουαριο να κανεις κριτικη στο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.....HAPPY?

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6

καλα κουβεντα κανουμε ,δεν τρεχει τιποτα ,οποιος θελει λεει ο,τι πιστευει

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ωραια το μηνα φεβρουαριο θα κανει ο Συνασπισμος ρεπο απο την κριτικη μου και θα τα χωνω στην ΝΔ. Ελπιζω και εσυ το φεβρουαριο να κανεις κριτικη στο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.....HAPPY?

Κανεις ένα λάθος

Εγω δεν υπερασπίζομαι κανένα κόμμα, κανένα ιδεολογικό χώρο. Ολοι ειναι ξοφλημένοι, όλοι ειναι εξαγοράσιμοι.

Αν θες να κανεις κριτική στο συριζα, κάντο, μαζί σου. Φτανει να μη μεινεις εκεί και να προχωρήσεις σε όλο το φάσμα των κομμάτων. Από όποιο "ιδεολογικό" χώρο και αν προέρχονται

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Άπό τη στιγμή μάλιστα που παραθέτει την πηγη, δύσκολα θα μπλέξει...
Μην πανικοβάλλουμε άδικα τον κόσμο ρε Βολταίρο...

Συν το γεγονός ότι αξιολογικές κρίσεις - ακόμα και αν φαίνονται υποτιμητικές, όπως το "πρωτότυπη" εδώ - πολύ δύσκολα συνιστούν δυσφήμιση, πόσο μάλλον συκοφαντική.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
663
Πόντοι
96
Κανεις ένα λάθος

Εγω δεν υπερασπίζομαι κανένα κόμμα, κανένα ιδεολογικό χώρο. Ολοι ειναι ξοφλημένοι, όλοι ειναι εξαγοράσιμοι.

Αν θες να κανεις κριτική στο συριζα, κάντο, μαζί σου. Φτανει να μη μεινεις εκεί και να προχωρήσεις σε όλο το φάσμα των κομμάτων. Από όποιο "ιδεολογικό" χώρο και αν προέρχονται

Εχεις δικιο σε κατι που δεν ειχα σκεφτει θα κανω αν μηνα κριτικη σε διαφορα κομματα. εΑν θελετε θα βγαλω και προγραμμα που θα το ξερετε αντι και οι υπολοιποι να κριτικαρουν τους πολιτικους τους χωρους αφου δηλωσουν επωνυμα που ανηκουν προτυτερα....μην μου δηλωσετε ολοι δεξιοι που κριτικαρουν την κυβερνηση!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom