Νέα

Ο Λεβέντης του ΣΥΡΙΖΑ τον βόλεψε τον λεβέντη του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
καλο καλο... :2funny: :2funny: πες μας τωρα κι εκεινο με τον τοτο

ψηφισε κκε  φιλε μου. αξιζει τον κοπο. ειναι το μονο που εχει διαφορετικη προταση
στο οικονομικο συστημα της ελλαδας. οι υπολοιποι το ιδιο συστημα υπηρετουν

εκτος αν φοβασαι για το ακινητο η την επιχειρηση σου.. ;)

αν φοβασαι κατσε ησυχα και μην διαμαρτυρεσαι. ;)

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.
Κάποτε, τις εμμονές των ακροδεξιών, τις μονοπωλούσε το ΚΚΕ. Γινόταν σεισμός; Εφταιγε ο Φλωρακης. Καιγόταν η Ελλάδα το καλοκαίρι; Φταιγαν οι κομμουνιστές. Τώρα τις εμμονες ιδέες του καθε κομπλεξικού που αντι να παει να βρει καμιά γκόμενα, κανει 1,5 χρόνο κόπι πέηστ σε σάιτ, τις μονοπωλεί ο ΣΎΡΙΖΑ. Αυτός πλέον θεωρείται ο εσωτερικός κίνδυνος για την πατρίδα, αφού η άκρα δεξιά τα έχει βρει πλέον μια χαρα με το ΚΚΕ.
Ρε υπάλληλοι, προσωπικα σταρχίδια μου τι ποσοστό θα πάρει το ΣΎΡΙΖΑ ή καθε άλλο κόμμα αλλα δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι δεν κερδίζετε τίποτα; Αν θέλετε στροφή της κοινωνίας προς τη λαική δεξιά, να πείτε στα αφεντικά σας πρώτα να κάνει ενα κόμμα λαικής δεξιάς με σοβαρά στελέχη και όχι με καραγκιόζηδες όπως τώρα, και μετα να έχετε τέτοιες απαιτήσεις. Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι το ΛΑΟΣ δεν παίρνει ψηφοφόρους από το ΣΥΡΙΖΑ. Ρε μήπως δουλέυετε για το ΚΚΕ ή για το ΠΑΣΟΚ και μας δουλέυετε; Δεν καταλαβαίνεται ότι όσο και να ξενυχτάτε για το μεροκάματο εδω μέσα, πάντα θα υπάρχει ένας ομοιδεάτης σας Κορκονέας που με ένα μπαμ θα κάνει όλους τους σημερινούς 16χρονους ψηφοφόφορυς του ΣΥΡΙΖΑ σε 2 χρόνια;
Είστε μέρος του προβλήματος της λαικης δεξιας όχι της λυσης. Είστε η αιτία για την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ όχι οι ενάντιοι του. Ποιος ειναι ο πατριωτικός σχηματισμος που αντιπροτείνετε δηλαδη; Η ντριμ τιμ του ΛΑΟΣ; Ο Άδωνις με τον αδερφό του και τη γυναίκα του με την αρχαιοελληνικου πνευματος εκπομπη της ; Ο Βελόπουλος με τα βιβλια του για Ελληνες εξωγηινους; Ο Αιβαλιωτης πατριωτης λουφαδορος απ το στρατο; Η κυρια που χαστουκισε τη Λιανη; Ποιος;;

Ρε μπας κι ειστε του ΚΚΕ ή του Λαλιωτη κ μας δουλευετε;

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
663
Πόντοι
96
Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.
Κάποτε, τις εμμονές των ακροδεξιών, τις μονοπωλούσε το ΚΚΕ. Γινόταν σεισμός; Εφταιγε ο Φλωρακης. Καιγόταν η Ελλάδα το καλοκαίρι; Φταιγαν οι κομμουνιστές. Τώρα τις εμμονες ιδέες του καθε κομπλεξικού που αντι να παει να βρει καμιά γκόμενα, κανει 1,5 χρόνο κόπι πέηστ σε σάιτ, τις μονοπωλεί ο ΣΎΡΙΖΑ. Αυτός πλέον θεωρείται ο εσωτερικός κίνδυνος για την πατρίδα, αφού η άκρα δεξιά τα έχει βρει πλέον μια χαρα με το ΚΚΕ.
Ρε υπάλληλοι, προσωπικα σταρχίδια μου τι ποσοστό θα πάρει το ΣΎΡΙΖΑ ή καθε άλλο κόμμα αλλα δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι δεν κερδίζετε τίποτα; Αν θέλετε στροφή της κοινωνίας προς τη λαική δεξιά, να πείτε στα αφεντικά σας πρώτα να κάνει ενα κόμμα λαικής δεξιάς με σοβαρά στελέχη και όχι με καραγκιόζηδες όπως τώρα, και μετα να έχετε τέτοιες απαιτήσεις. Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι το ΛΑΟΣ δεν παίρνει ψηφοφόρους από το ΣΥΡΙΖΑ. Ρε μήπως δουλέυετε για το ΚΚΕ ή για το ΠΑΣΟΚ και μας δουλέυετε; Δεν καταλαβαίνεται ότι όσο και να ξενυχτάτε για το μεροκάματο εδω μέσα, πάντα θα υπάρχει ένας ομοιδεάτης σας Κορκονέας που με ένα μπαμ θα κάνει όλους τους σημερινούς 16χρονους ψηφοφόφορυς του ΣΥΡΙΖΑ σε 2 χρόνια;
Είστε μέρος του προβλήματος της λαικης δεξιας όχι της λυσης. Είστε η αιτία για την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ όχι οι ενάντιοι του. Ποιος ειναι ο πατριωτικός σχηματισμος που αντιπροτείνετε δηλαδη; Η ντριμ τιμ του ΛΑΟΣ; Ο Άδωνις με τον αδερφό του και τη γυναίκα του με την αρχαιοελληνικου πνευματος εκπομπη της ; Ο Βελόπουλος με τα βιβλια του για Ελληνες εξωγηινους; Ο Αιβαλιωτης πατριωτης λουφαδορος απ το στρατο; Η κυρια που χαστουκισε τη Λιανη; Ποιος;;

Ρε μπας κι ειστε του ΚΚΕ ή του Λαλιωτη κ μας δουλευετε;

Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι μετα γκαφες που εχει κανει ο συριζα τους τελαυταιους μηνες ποσο πολυ εχει ξεπεσει η δημοκρατια....βεβαια δεν τις γνωριζεις ...για αυτο θα τις δημοσιευσω....Παντως, σεβασμος στο προβλημα του Λαλιωτη

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Με λύπη μου διαπιστώνω ότι όταν κάποιος βρίζει νδ/ πασοκ/ μπάτσους/ δημόσιο/ κράτος/ έθνος στρατό είναι δικαιολογημένη αγανάκτηση και όταν κάποιος γράφει κάτι αρνητικό για τον τσύριζα είναι έμμισθος συκοφάντης...

Θα πει κανέις κάτι για το διορισμό ή θα ψάχνουμε να βρούμε ποιος τα παίρνει απο που;;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Με λύπη μου διαπιστώνω ότι όταν κάποιος βρίζει νδ/ πασοκ/ μπάτσους/ δημόσιο/ κράτος/ έθνος στρατό είναι δικαιολογημένη αγανάκτηση και όταν κάποιος γράφει κάτι αρνητικό για τον τσύριζα είναι έμμισθος συκοφάντης...

Θα πει κανέις κάτι για το διορισμό ή θα ψάχνουμε να βρούμε ποιος τα παίρνει απο που;;;;
εγώ τα παίρνω από παντού γιατί έτσι γουστάρω....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

αυτός ο φασισμός ταλανίζει τη χώρα από το 74 και μετά,παντού κυριαρχεί η (ακρο)αριστερή προπαγάνδα,με αποκορύφωμα τα Πανεπιστήμια...πόσοι δεξιοί ντρέπονται να πούνε ότι είναι δεξιοί,ενώ αντίθετα είναι προτέρημα να είσαι ή να δηλώνεις αριστερός,προοδευτικός,δημοκράτης κλπ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αυτός ο φασισμός ταλανίζει τη χώρα από το 74 και μετά,παντού κυριαρχεί η (ακρο)αριστερή προπαγάνδα,με αποκορύφωμα τα Πανεπιστήμια...πόσοι δεξιοί ντρέπονται να πούνε ότι είναι δεξιοί,ενώ αντίθετα είναι προτέρημα να είσαι ή να δηλώνεις αριστερός,προοδευτικός,δημοκράτης κλπ
εγώ δεν ντρέπομαι που είμαι δεξιός.... Τελευταία νιώθω μέγιστος μαλάκας. Οχι για τη δεξιά, αλλά γι αυτούς που την καθοδηγούν.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

καίνε,ρημάζουν,κλέβουν,κλείνουν σχολεία,Πανεπιστήμια,καταστρέφουν πνευματικούς κόπους αιώνων βιβλιοθήκες κλπ
και ας σταματήσει αυτός ο κλισέ διαχωρισμός ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ,οι μεν καλοί με δήθεν ειρηνικές πορείες και οι δε κακοί κουκουλοφόροι...το ίδιο πράγμα είναι ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΜΕ κλπ παράγοντες ανωμαλίας,επεισοδίων και στείρας διαμαρτυρίας
ονειρεύονται σταλινικά καθεστώτα,πολιτικές που έχουν αποτύχει παταγωδώς παντού,οικονομικά συστήματα που είναι ανεφάρμοστα αν όχι απάνθρωπα...εκτός τόπου και χρόνου πάντα οι αθεόφοβοι...κανονικά έπρεπε να τεθούν εκτός νόμου για προσβολή της αισθητικής μας αλλά και της νοημοσύνης μας

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
καίνε,ρημάζουν,κλέβουν,κλείνουν σχολεία,Πανεπιστήμια,καταστρέφουν πνευματικούς κόπους αιώνων βιβλιοθήκες κλπ
και ας σταματήσει αυτός ο κλισέ διαχωρισμός ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ,οι μεν καλοί με δήθεν ειρηνικές πορείες και οι δε κακοί κουκουλοφόροι...το ίδιο πράγμα είναι ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΜΕ κλπ παράγοντες ανωμαλίας,επεισοδίων και στείρας διαμαρτυρίας
ονειρεύονται σταλινικά καθεστώτα,πολιτικές που έχουν αποτύχει παταγωδώς παντού,οικονομικά συστήματα που είναι ανεφάρμοστα αν όχι απάνθρωπα...εκτός τόπου και χρόνου πάντα οι αθεόφοβοι...κανονικά έπρεπε να τεθούν εκτός νόμου για προσβολή της αισθητικής μας αλλά και της νοημοσύνης μας

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αριμπα και τους φαγαμε

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μ αρεσει που το συζηταμε , λες και ειμαστε χωρα με υψηλο επιπεδο ποιοτητας
ζωης, και ο εχθρος ειναι ο κομμουνισμος.

ενας ειναι ο εχθρος, ο ιμπεριαλισμος!!!

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
663
Πόντοι
96
μ αρεσει που το συζηταμε , λες και ειμαστε χωρα με υψηλο επιπεδο ποιοτητας
ζωης, και ο εχθρος ειναι ο κομμουνισμος.

ενας ειναι ο εχθρος, ο ιμπεριαλισμος!!!

Ιμπεριαλισμος ειναι να κανει εισβολη στην ουγγαρια, τσεχια και αφγανισταν οπως εκανε η ΕΣΣΔ?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Η αισχρότητα και η αλητεία του δημοσιεύματος αυτού είναι η λάσπη που ρίχνουν στον πατέρα του διοριζόμενου.

Εγώ διαβάζω ότι:
Γεννήθηκε στα Βίλλια Αττικής. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, της οποίας ανακηρύχθηκε διδάκτωρ με άριστα, και στη συνέχεια Επίκουρος Καθηγητής Νευροχειρουργικής. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία και έχει εργαστεί για πολλά χρόνια ως Επιμελητής Α' στην Πολυκλινική και τον Ευαγγελισμό και ως Διευθυντής Νευροχειρουργικής Κλινικής στο Μεταξά και το Κρατικό Αθηνών. Έχει χρηματίσει Πρόεδρος της Ελληνικής Νευροχειρουργικής Εταιρείας, εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Επιτροπή Εκπαίδευσης Ευρωπαίων Νευροχειρουργών, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΙΝΑΠ, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του ΚΑΤ και μέλος της Επιτροπής Ανέγερσης του Νοσοκομείου Ελευσίνας 'Θριάσιο'. Είναι ιδρυτής του περιοδικού 'Ελληνική Νευροχειρουργική'. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 220 εργασίες σε Ελληνικά και ξένα Ιατρικά περιοδικά, ανάμεσά τους 9 Ελληνικά και 3 ξενόγλωσσα βιβλία.

Κατά τα άλλα ο Βουλευτής Λεβέντης είναι γιατρός και «σοβαρός επιστήμονας», με τον απίστευτο αριθμό των 5-6 δημοσιευμένων εργασιών σε ξένα περιοδικά...
1) Ο ίδιος μιλάει για 220 εργασίες, ο yrret μιλάει για 5-6 μόνον (τόσες βρήκε στο Google προφανώς). Που βρίσκεται η αλήθεια; Είναι δυνατόν ο καθηγητής Λεβέντης να λέει τέτοια ψέμματα; Και αν λέει ψέμματα γιατί yrret δεν το αποδεικνύεις και δεν τον ξεμπροστιάζεις;

εργασίες «πρωτότυπες» και με πολύ, μα πάρα πολύ έρευνα όπως «Perspectives in neurosurgery: neurosurgery in Greece» ή «Successful treatment of intracerebral hydatid cysts with albendazole: case report and review of the literature».
2) Πως κρίνεται η επιστημονική αξία των εργασιών αυτών; Γιατί δεν είναι πρωτότυπες; (αυτό άνετα μπορεί να είναι συκοφαντία).
Είσαι yrret νευροχειρουργός;
Τα ξενόγλωσσα επιστημονικά περιοδικά κάναν χάρη του Λεβέντη και δεν ακολουθήθηκε η στάνταρντ διαδικασία που η εργασία κρίνεται από άλλους γιατρούς και επιστήμονες; Χάρη του κάνανε; Ή όλοι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ήτανε;
Και επί της ουσίας ας μας πει ο yrret γιατί η εργασία «Successful treatment of intracerebral hydatid cysts with albendazole: case report and review of the literature» κρίνεται ως μη ικανοποιητική σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα και ότι δεν προάγει την ιατρική γνώση;
Συγκεκριμένα πράγματα yrret και όχι παπαριές.

Βέβαια ο μπαμπάς Λεβέντης εκτός από την προαγωγή της Νευροχειρουργικής στην Ελλάδα (Νευροχειρουργική στην Ελλάδα... σαν ανέκδοτο μου ακούγεται :))
3) Πως κρίνεις ότι δεν υπάρχει νευροχειρουργική στην Ελλάδα; Που στηρίζεσαι;
Δεν γίνονται επεμβάσεις (μέχρι και ακρωτηριασμένα μέλη κολούν οι γιατροί) ;
Δεν κατάλαβα, βγαίνει ο καθένας παπάρας και αμολάει μία βλακεία πετώντας λάσπη σε έναν ολόκληρο κλάδο επειδή ο γιός του πολιτικού του αντιπάλου διορίστηκε κάπου; (χωρίς και να γίνεται παράβαση κάποιου νόμου).
Τι είδους λογική είναι αυτή;
Αθλιότητες του χειρίστου είδους.
Yrret, σου εύχομαι ούτε εσύ, ούτε κανένας άλλος γνωστός σου ή μέλος της οικογενείας σου να χρειαστεί κάποιον νευροχειρούργο. Γιατί ξέρεις, μπορεί ακόμη και εσύ να τον χρειαστείς (ατύχημα, "ατύχημα κατόπιν συνάντησης με αναρχοαυτόνομους")
Και τότε θα δούμε αν σου φαίνεται ανέκδοτο η νευροχειρουργική στην Ελλάδα.

Κατά τα άλλα ο Βουλευτής Λεβέντης είναι γιατρός και «σοβαρός επιστήμονας»,
Yrret καταλαβαίνεις ότι το σοβαρός επιστήμονας εντός εισαγωγικών μπορεί και να εμπίπτει στον νόμο περί δυσφήμισης αν όχι και περί συκοφαντικής δυσφήμισης; (για πιάσε τον νόμο και δες τι λέει).
Και σε πληροφορώ ότι έχει εφαρμογή ακόμη και για το copy-paste που κάνεις εσύ.

Είπαμε, κάθε είδους αθλιότητα, αισχρότητα και αλητεία προκειμένου να σπιλώσουμε όλους εκείνους με τους οποίους διαφωνούμε πολιτικά.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Ιμπεριαλισμος ειναι να κανει εισβολη στην ουγγαρια, τσεχια και αφγανισταν οπως εκανε η ΕΣΣΔ?
ειναι γενικα η επεκτατικη πολιτικη,
μεσω πολεμου ή μεσω διπλωματικης οδου (βλ.Σκοπια)

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
663
Πόντοι
96
Η αισχρότητα και η αλητεία του δημοσιεύματος αυτού είναι η λάσπη που ρίχνουν στον πατέρα του διοριζόμενου.

Εγώ διαβάζω ότι:
Γεννήθηκε στα Βίλλια Αττικής. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, της οποίας ανακηρύχθηκε διδάκτωρ με άριστα, και στη συνέχεια Επίκουρος Καθηγητής Νευροχειρουργικής. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία και έχει εργαστεί για πολλά χρόνια ως Επιμελητής Α' στην Πολυκλινική και τον Ευαγγελισμό και ως Διευθυντής Νευροχειρουργικής Κλινικής στο Μεταξά και το Κρατικό Αθηνών. Έχει χρηματίσει Πρόεδρος της Ελληνικής Νευροχειρουργικής Εταιρείας, εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Επιτροπή Εκπαίδευσης Ευρωπαίων Νευροχειρουργών, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΙΝΑΠ, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του ΚΑΤ και μέλος της Επιτροπής Ανέγερσης του Νοσοκομείου Ελευσίνας 'Θριάσιο'. Είναι ιδρυτής του περιοδικού 'Ελληνική Νευροχειρουργική'. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 220 εργασίες σε Ελληνικά και ξένα Ιατρικά περιοδικά, ανάμεσά τους 9 Ελληνικά και 3 ξενόγλωσσα βιβλία.
1) Ο ίδιος μιλάει για 220 εργασίες, ο yrret μιλάει για 5-6 μόνον (τόσες βρήκε στο Google προφανώς). Που βρίσκεται η αλήθεια; Είναι δυνατόν ο καθηγητής Λεβέντης να λέει τέτοια ψέμματα; Και αν λέει ψέμματα γιατί yrret δεν το αποδεικνύεις και δεν τον ξεμπροστιάζεις;
2) Πως κρίνεται η επιστημονική αξία των εργασιών αυτών; Γιατί δεν είναι πρωτότυπες; (αυτό άνετα μπορεί να είναι συκοφαντία).
Είσαι yrret νευροχειρουργός;
Τα ξενόγλωσσα επιστημονικά περιοδικά κάναν χάρη του Λεβέντη και δεν ακολουθήθηκε η στάνταρντ διαδικασία που η εργασία κρίνεται από άλλους γιατρούς και επιστήμονες; Χάρη του κάνανε; Ή όλοι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ήτανε;
Και επί της ουσίας ας μας πει ο yrret γιατί η εργασία «Successful treatment of intracerebral hydatid cysts with albendazole: case report and review of the literature» κρίνεται ως μη ικανοποιητική σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα και ότι δεν προάγει την ιατρική γνώση;
Συγκεκριμένα πράγματα yrret και όχι παπαριές.
3) Πως κρίνεις ότι δεν υπάρχει νευροχειρουργική στην Ελλάδα; Που στηρίζεσαι;
Δεν γίνονται επεμβάσεις (μέχρι και ακρωτηριασμένα μέλη κολούν οι γιατροί) ;
Δεν κατάλαβα, βγαίνει ο καθένας παπάρας και αμολάει μία βλακεία πετώντας λάσπη σε έναν ολόκληρο κλάδο επειδή ο γιός του πολιτικού του αντιπάλου διορίστηκε κάπου; (χωρίς και να γίνεται παράβαση κάποιου νόμου).
Τι είδους λογική είναι αυτή;
Αθλιότητες του χειρίστου είδους.
Yrret, σου εύχομαι ούτε εσύ, ούτε κανένας άλλος γνωστός σου ή μέλος της οικογενείας σου να χρειαστεί κάποιον νευροχειρούργο. Γιατί ξέρεις, μπορεί ακόμη και εσύ να τον χρειαστείς (ατύχημα, "ατύχημα κατόπιν συνάντησης με αναρχοαυτόνομους")
Και τότε θα δούμε αν σου φαίνεται ανέκδοτο η νευροχειρουργική στην Ελλάδα.
Yrret καταλαβαίνεις ότι το σοβαρός επιστήμονας εντός εισαγωγικών μπορεί και να εμπίπτει στον νόμο περί δυσφήμισης αν όχι και περί συκοφαντικής δυσφήμισης; (για πιάσε τον νόμο και δες τι λέει).
Και σε πληροφορώ ότι έχει εφαρμογή ακόμη και για το copy-paste που κάνεις εσύ.

Είπαμε, κάθε είδους αθλιότητα, αισχρότητα και αλητεία προκειμένου να σπιλώσουμε όλους εκείνους με τους οποίους διαφωνούμε πολιτικά.

Για τον διορισμο δεν ειπες τιποτα? Αμφισβητεις το Φ.Ε.Κ? Κανε μηνυση στο
Βλεπετε Μαγκες που με κατηγορειται για Φασον πως παιζει η Προπαγανδα αντι να μιλαμε για τον διορισμο μιλαμε εσν ειναι καλος επιστημονας η οχι.Αλωστε εγω στα σχολια μου δεν σχολιασα την ακαδημαικη μορφωση του βουλευτη. εγω πιστευω οτι ειναι ο καλυτερος επιστημονας που υπαρχει, εκτος φυσικα αν δεν σε ενοχλει το δεξι εξτρεμ αλλα εγω.Πολλα σχολια εμπικτουν σε μηνυσεις γιατι μονο εγω? Στο λαζοπουλο που ειπε για την κορη του Μαγγινα θα κανεις μηνυση. Μηπως εισαι ο διορισμενος

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Για τον διορισμο δεν ειπες τιποτα? Αμφισβητεις το Φ.Ε.Κ? Κανε μηνυση στο
Βλεπετε Μαγκες που με κατηγορειται για Φασον πως παιζει η Προπαγανδα αντι να μιλαμε για τον διορισμο μιλαμε εσν ειναι καλος επιστημονας η οχι.

Επί της ουσίας αυτών που λέω θα απαντήσεις; Μίλησα εγώ για κανένα ΦΕΚ; (είναι τελικά νόμιμος ο διορισμός ή δεν είναι; ).

Σε πληρροφορώ ότι δεν μιλάμε αν ο ίδιος είναι καλός επιστήμονας ή όχι, αλλά ο ΠΑΤΕΡΑΣ του .
Τι σχέση έχει η επιστημονική κατάρτιση του ΠΑΤΕΡΑ του με τον διορισμό;
Για πες μου;

Αυτό και μόνον δείχνει το ΗΘΟΣ αυτών που τα γράφουν. Και το δικό σου ΗΘΟΣ που τα κάνεις copy, paste.

Ξέρεις μήνυση μπορείς να φας και εσύ.
Δεν έχεις την διανοητική ικανότητα για να κατανοήσεις ότι δεν μπορείς να αναπαράγεις ότι λέγεται και ότι ακούς όταν δυσφημείται κάποιο άλλο άτομο;
Γιατί ο νόμος λέει:

Αρθ. 362. Δυσφήμιση
Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλον γεγονός που μπορεί να βλάψει την τιμή ή την υπόληψη του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών ή με χρηματική ποινή. Η χρηματική ποινή μπορεί να επιβληθεί και μαζί με την ποινή της φυλάκισης.

Αρθ. 363. Συκοφαντική δυσφήμιση.
Αν στην περίπτωση του άρθρου 362, το γεγονός είναι ψευδές και ο υπαίτιος γνώριζε ότι αυτό είναι ψευδές τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών· μαζί με τη φυλάκιση μπορεί να επιβληθεί και χρηματική ποινή. Μπορεί επίσης να επιβληθεί και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων κατά το άρθρο 63

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
663
Πόντοι
96
Επί της ουσίας αυτών που λέω θα απαντήσεις; Μίλησα εγώ για κανένα ΦΕΚ; (είναι τελικά νόμιμος ο διορισμός ή δεν είναι; ).

Σε πληρροφορώ ότι δεν μιλάμε αν ο ίδιος είναι καλός επιστήμονας ή όχι, αλλά ο ΠΑΤΕΡΑΣ του .
Για πες μου;

Αυτό και μόνον δείχνει το ΗΘΟΣ αυτών που τα γράφουν. Και το δικό σου ΗΘΟΣ που τα κάνεις copy, paste.

Δεν έχεις την διανοητική ικανότητα για να κατανοήσεις ότι δεν μπορείς να αναπαράγεις ότι λέγεται και ότι ακούς όταν δυσφημείται κάποιο άλλο άτομο;
Γιατί ο νόμος λέει:

Αρθ. 362. Δυσφήμιση
Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλον γεγονός που μπορεί να βλάψει την τιμή ή την υπόληψη του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών ή με χρηματική ποινή. Η χρηματική ποινή μπορεί να επιβληθεί και μαζί με την ποινή της φυλάκισης.

Αν στην περίπτωση του άρθρου 362, το γεγονός είναι ψευδές και ο υπαίτιος γνώριζε ότι αυτό είναι ψευδές τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών· μαζί με τη φυλάκιση μπορεί να επιβληθεί και χρηματική ποινή. Μπορεί επίσης να επιβληθεί και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων κατά το άρθρο 63

Εγω δεν σχολιασα τις ακαδημαικες γνωσεις κανενος ουτε τις ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ αλλα οταν ενα blog εχει αναρτησει ενα αρθρο για ενα διορισμο που κανει ενα βουλευτη παιρνοντας στο γραφειο του ενα γιο ενος αλλου Βουλευτη τοτε αυτος ο διορισμος κρινεται πολιτικα. Μπορει καποιος εφοσον εχει δημοσιευτει εδω και μερες απο το δεξι εξτρεμ να κανει μηνυση στο δεξι εξτρεμ. Δεν ειπα οτι ο Βουλευτης δεν ειναι αξιολογος σαν επιστημονας. Εαν με ρωταγες προηγουμενος θα σου ελεγα οτι δεν με ενδιαφερει το επιστημονικο σκελος αφου δεν εχω σπουδασει το συγκεκριμενο επιστημονικο αντικειμενο οποτε δεν το γνωριζω για να το κρινω.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Για πες μου;

Γιατί ο νόμος λέει:

Αρθ. 362. Δυσφήμιση

Ευτυχώς για τον Υρέτ, αυτές οι πράξεις διώκονται μόνο κατόπιν έγκλησης του παθόντος και το απόρρητο των στοιχείων δεν αίρεται διότι οι συγκεκριμένες πράξεις είναι πλημμελήματα...

Άπό τη στιγμή μάλιστα που παραθέτει την πηγη, δύσκολα θα μπλέξει...
Μην πανικοβάλλουμε άδικα τον κόσμο ρε Βολταίρο...

Και εσύ βρε Υρρέτ, βάλε καμια εισαγωγή του τύπου "Το διάβασα και το μεταφέρω με πάσα επιφύλαξη".."Δεν το υιοθετώ αλλά αν ισχύει" και άλλες δημοσιογραφικές πίπες...

toniven

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Καλά τώρα , ας μην μιλήσουμε για τις εισβολές που έχουν κάνει οι Η.Π.Α ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ! Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΝ ΛΑΟΝ Αμερικανοί !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom