Νέα

Ο Λεβέντης του ΣΥΡΙΖΑ τον βόλεψε τον λεβέντη του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Ρε παιδιά το σκέφτηκα λίγο και μου φαίνεται λογικό να γίνει αυτό. Ο κάθε βουλευτής (πόσω μάλλον κάποιος Αντιπρόεδρος της Βουλής) θα θέλει κάποιον που όχι μόνο να είναι ομοϊδεάτης αλλά και άνθρωπος της εμπιστοσύνης του. Δεν αποκλείω το να είναι όντως ρουσφέτι, αλλά δεν νοιώθω κιόλας ότι κόβει δουλειά από εμένα ο γιός Λεβέντης. Δεν θα έβαζε ποτέ εμένα ο  Αντιπρόεδρος της Βουλής σε αυτήν τη θέση. Θα ήταν λογικό να κάνει δημόσια προκύρηξη για τέτοια θέση; Νομίζω όχι.
Στο κάτω-κάτω εάν ήμουν ΕΓΩ βουλευτής θα έβαζα στο γραφείο μου άνθρωπο που θα ήξερα πάρα πολύ καλά ή που θα μου συνέστηνε άνθρωπος που ήξερα πάρα πολύ καλά.

Με την λογικη την δικη σου ας εβαζε καποιον νεολαιο του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ οχι το γιο ενος αλλου Βουλευτη....ΑΛΛΙΩΣ νομιμοποιουμε ολοι τον Μαγγινα και την Μπακογιαννη και γενικοτερα το πρασινο κρατος του ΠΑ.ΣΟ.Κ που βγαζει στα συνδικατα του δημοσιου 55%

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Δεν βάζουν τουλάχιστον τον κακομοίρη τον Βασίλη Λεβέντη που κωλοχτυπιέται τόσα χρόνια να μπει στην βουλή...  :2funny:

Ο λεβεντης που να τρεχει τωρα....δεν βαζουν την ουκρανιδα γυναικα του λεβεντη να δουλεψει στην Βουλη? η τουλαχιστον την κουμπαρα του λεβεντη?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν αναφέρομαι για το δημόσιο τομέα και τη μονιμότητα. Εκεί, μαζί σου!!! Αυτή θεωρώ ότι είναι μια θέση που νομίζω ότι έχει θητεία ίση με της βουλής. Εάν διαλυθεί η Βουλή δεν νομίζω ότι ο υιός Λεβέντης ή ο οποιοσδήποτε που έχει προσληφθεί με αυτή τη διαδικασία θα παραμείνει εκεί ες αεί. Μετακλητός είναι, δεν είναι νομίζω υπάλληλος της Βουλής. Δεν διαφωνούμε γενικά. Το πρόβλημα με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α είναι ότι λάνσάρει νέες μόδες και αντιλήψεις περί ιδιοκτησίας και δικαιωμάτων. Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πρόβλημα ωστόσο θα είναι να παγιωθεί αυτό που φαίνεται στις δημοσκοπήσεις (ας όψεται ο ανύπαρκτος Γιωργάκης) και να διχαστούμε. Να πολεμάμε δηλαδή για τα αυτονόητα. Να είμαστε εμείς που θέλουμε να πηγαίνουμε στις δουλειές μας ανενόχλητοι και όχι διαβάζοντας το ημερίσιο πορειολόγιο, να μην χάνουμε εξεταστικές κτλ κτλ και οι άλλοι που δεν θα μας αφήνουν να ζούμε έτσι και θα διαταράσσουν την ομαλή κοινωνικοοικονομική ζωή.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Δεν αναφέρομαι για το δημόσιο τομέα και τη μονιμότητα. Εκεί, μαζί σου!!! Αυτή θεωρώ ότι είναι μια θέση που νομίζω ότι έχει θητεία ίση με της βουλής. Εάν διαλυθεί η Βουλή δεν νομίζω ότι ο υιός Λεβέντης ή ο οποιοσδήποτε που έχει προσληφθεί με αυτή τη διαδικασία θα παραμείνει εκεί ες αεί. Μετακλητός είναι, δεν είναι νομίζω υπάλληλος της Βουλής. Δεν διαφωνούμε γενικά. Το πρόβλημα με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α είναι ότι λάνσάρει νέες μόδες και αντιλήψεις περί ιδιοκτησίας και δικαιωμάτων. Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πρόβλημα ωστόσο θα είναι να παγιωθεί αυτό που φαίνεται στις δημοσκοπήσεις (ας όψεται ο ανύπαρκτος Γιωργάκης) και να διχαστούμε. Να πολεμάμε δηλαδή για τα αυτονόητα. Να είμαστε εμείς που θέλουμε να πηγαίνουμε στις δουλειές μας ανενόχλητοι και όχι διαβάζοντας το ημερίσιο πορειολόγιο, να μην χάνουμε εξεταστικές κτλ κτλ και οι άλλοι που δεν θα μας αφήνουν να ζούμε έτσι και θα διαταράσσουν την ομαλή κοινωνικοοικονομική ζωή.μα, και η κορη του μαγγινα δεν ηταν μονιμη και θυμασαι πως φωναζαν καποιοι αριστερουληδες, και καλα κανανε!!

O παπανδρεου κανει το εξη λαθος ευτυχως για την δεξια......οτι πηγαινει αριστεροτερα απο το κεντρο βαρους του κομματος του μηπως παρει καμμια ψηφο χωρις να σκεφτεται οτι οι ψηφοι της αριστερας ειναι μπετοναρισμενοι και η αριστερα μπορει να εξοντωθει με αλλους τροπους μονο. Η αληθεια ειναι οτι ο Συριζα πλεον επι αλαβανου πολιτευεται με θεματολογια αλα δημοκρατκο κομμα αμερικη ( ανθρωπινα δικαιωματα και ελευθεριες κ.λ.π) και αυτο δεν εχει γινει αντιλυπτο απο τους ιδεολογους αριστερους. Δεν παραξενευεσε που ογκο των ψηφοφορων του Συριζα ειναι απο γλυφαδα,π.φαληρο, κηφησια......και οχι απο την <<δραπετσωνα>>?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εγω εχω μεινει ΑΦΩΝΟΣ τρεμω και δεν μπορω να πλικτρολογισω
Μα ειναι δυνατον, να συμβενουν τετοια πραγματα, ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ  :tickedoff:
Μην ξανα πειτε κουβεντα για βολε-φτες ειναι ολοι τους λουλουδια.
Οσο για την υπαλληληκη θεση καποιων εδω μεσα που ποσταρουν φασιζουσες αποψεις και θεσεις ειναι γεγονος, ο yrret ειναι ο πρωτος, δασκαλος του καποιος Ταυγετης απο αλλα σαιτ.
Δεν τους εχω χεσει ακομα γιατι τους συχενομαι παρα πολυ για να χαραμισω τα σκατα μου :shit:
Και το γελιο ειναι οτι ποσταρουν φασον, δλδ δεν γραφουν τιποτα δικο τους

shaved-1

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε ποιος του κλάνει αυτούς όλους !!!!   και τη νουδου και το πατσοκ και το σφυριζα και το κουκουε.

ο enforcer για να θιχτεί τόσο πολύ, μάλλον είναι από τους βολεμένους.

για κανά καλό εργαλείο θα μιλήσουμε τώρα?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Είναι κρίμα ένα κόμμα που ποτέ δεν είχε ρεαλιστικές βλέψεις εξουσίας, να δείχνει σημάδια διαφθοράς (όπως εδώ νεποτισμού) των μεγάλων κομμάτων. Μάλλον δεν διαφέρει ούτε αυτό από τα υπόλοιπα, όσο και αν επιμένουν διάφορα παπαγαλάκια του internet (τα μεγάλα κόμματα είναι διεφθαρμένα, ψηφίστε μικρό κόμμα, αλλά όχι ΚΚΕ ή ΛΑΟΣ..).

Αυτή η παρατήρηση αφορά φυσικά το επίπεδο λειτουργίας, γιατί σε επίπεδο ιδεολογίας ή αξιοπρέπειας, η κατάσταση του είναι τραγική. Πρέπει να είναι το μόνο κόμμα που βγήκαν ομαδόν τα υπόλοιπα και το έφτυσαν κατά την διάρκεια των γεγονότων του Δεκεμβρίου.

Βέβαια μπορεί να είναι μια προσπάθεια ταμειακής διευκόλυνσης του. Που να πληρώνει τον Λεβέντη jr η κουμουνδούρου για όλες τις κομματικές θέσεις που κατέχει.

Ίσως πάλι να άνοιξαν θέσεις στην μισθοδοσία για άλλους.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Εγω εχω μεινει ΑΦΩΝΟΣ τρεμω και δεν μπορω να πλικτρολογισω
Μα ειναι δυνατον, να συμβενουν τετοια πραγματα, ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ  :tickedoff:
Μην ξανα πειτε κουβεντα για βολε-φτες ειναι ολοι τους λουλουδια.
Οσο για την υπαλληληκη θεση καποιων εδω μεσα που ποσταρουν φασιζουσες αποψεις και θεσεις ειναι γεγονος, ο yrret ειναι ο πρωτος, δασκαλος του καποιος Ταυγετης απο αλλα σαιτ.
Δεν τους εχω χεσει ακομα γιατι τους συχενομαι παρα πολυ για να χαραμισω τα σκατα μου :shit:
Και το γελιο ειναι οτι ποσταρουν φασον, δλδ δεν γραφουν τιποτα δικο τους

Παλι δεν οριζουμε το φασιζουσες τι ειναι, και μενει για αυτο να το ανακαλυψουμε!!!το φασον εχει μια σιγουρια οτι τουλαχιστον δεν ειμαι λασπολογος και λεω κατι με στοιχεια- Φ.Ε.Κ εστω και αν δεν ειναι δικα μου. Το χειροτερο παντως η εμπαθεια σε αυτους που ασκουν κριτικη απο το φασον

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
τραγικοι, φρικτοι, ελλεηνοί συριζαίοι, παρανομοί, τα καλά και συμφέροντα και ιδεολογικοί μανδύες. Ρεζιλι μια ακομα φορα.  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Φασίζουσα κατασταση και αποψη ειναι να κανει το τσυριζα οτι θελει και να επιβάλει τη λαλακία του σε ολη την κοινωνία. τσυριζα ειναι φασιστικο εγκληματικο κομμα, εκτος απο ανθελληνικό προδοτικό. Λασπη και προπαγάνδα μια ζωη, ενα σωρο βλακείες και ψέματα.

κοιλαρας

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Είναι κρίμα ένα κόμμα   που ποτέ δεν είχε ρεαλιστικές βλέψεις εξουσίας, να δείχνει σημάδια διαφθοράς (όπως εδώ νεποτισμού) των μεγάλων κομμάτων. Μάλλον δεν διαφέρει  ούτε αυτό από τα υπόλοιπα, όσο και αν επιμένουν διάφορα παπαγαλάκια του internet (τα μεγάλα κόμματα είναι διεφθαρμένα, ψηφίστε μικρό κόμμα, αλλά όχι ΚΚΕ ή ΛΑΟΣ..).

Κι ομως διαφερει.

[move]Το ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι κομμα ειναι τσίρκο . :happy:[/move]

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ψηφιστε κκε παιδια. δεν αξιζει τιποτα αλλο.

κοιλαρας

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μπορει να εχετε δικιο για τον γιο του Λεβεντη.
αλλα μην ξεχνατε οτι το ΠΑΣΟΚ εκλεβε και διοριζε περισσοτερο απο μας.  :grin:

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Μπορει να εχετε δικιο για τον γιο του Λεβεντη.
αλλα μην ξεχνατε οτι το ΠΑΣΟΚ εκλεβε και διοριζε περισσοτερο απο μας.  :grin:

Ναι αλλα οι διορισμοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν πιανονται διοτι τους εκανε στο ονομα του σοσιαλισμου οποτε φερνει στο προσκηνιο νεα στρωματα στην ελληνικη κοινωνια ενω ι κακια δεξια διοριζει γαλαζια παιδια απο το παραθυρο. Καλα πως περιμενες να οικοδομηθει ο σοσιαλισμος, απο τον Μαρξ?

κοιλαρας

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ναι αλλα οι διορισμοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν πιανονται διοτι τους εκανε στο ονομα του σοσιαλισμου

Ο ΣΥΡΙΖΑ διοριζει στο ονομα του ΕθνικοΣοσιαλισμου.

Καίμε και  βιβλιοπωλεία αντιφρονούντων αμα λάχει.
Καίμε χριστουγεννιατικα δεντρα γιατι δεν τα γουστάρουμε.
Αμα παρουμε την εξουσια θα καίμε και οποιον εχει αντίθετη άποψη.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Ο ΣΥΡΙΖΑ διοριζει στο ονομα του ΕθνικοΣοσιαλισμου.

Καίμε και  βιβλιοπωλεία αντιφρονούντων αμα λάχει.
Καίμε χριστουγεννιατικα δεντρα γιατι δεν τα γουστάρουμε.
Αμα παρουμε την εξουσια θα καίμε και οποιον εχει αντίθετη άποψη.

Τα βιβλιοπωλεια καιγονται για ζεσταθουν οι μεταναστες!!!!!!!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Κι ομως διαφερει.

[move]Το ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι κομμα ειναι τσίρκο . :happy:[/move]

lol

Ακολουθεί copy - paste. lol

Εντονος προβληματισμός για τις επιλογές Τσίπρα
Χάνει έδαφος σε κοινή γνώμη και κόμμα

Του Βασιλη Νεδου

Τα... διασκευασμένα κάλαντα των μαθητών γύρω από το περιφραγμένο με άνδρες των ΜΑΤ χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Αθηναίων αντηχούν δυσοίωνα πλέον στο εσωτερικό του Συνασπισμού. Το ημερολόγιο που δημοσίευσε η εφημερίδα «Αυγή», στο οποίο τα επονομαζόμενα «αντι-κάλαντα» συνοδεύουν φωτογραφίες κουκουλοφόρων να πετούν βόμβες μολότοφ, αφού προκάλεσε πολιτικές επιθέσεις από το ΚΚΕ και τον ΛΑΟΣ, τώρα αποτελεί αφορμή για την αναζωπύρωση μιας εσωκομματικής κρίσης η οποία σοβεί τον τελευταίο μήνα. Παράλληλα, το επίμαχο ημερολόγιο κατέστη και η σπίθα που ξύπνησε εκ νέου το θαμμένο πνεύμα του ΚΚΕ Εσωτερικού. Η διαφοροποίηση σημαντικής μερίδας, κυρίως της ανανεωτικής πτέρυγας, από το μοντέλο που φαίνεται να επικρατεί και επιβάλλεται σταδιακά από τον κ. Αλέξη Τσίπρα δεν σημαίνει και ηρωική έξοδο. Πρόκειται απλά για την επισημοποίηση της δραστηριοποίησης μιας ούτως ή άλλως γνωστής δεξαμενής προβληματισμού στο εσωτερικό του Συνασπισμού.

Δεν ξεκίνησαν, βέβαια, όλα τις τελευταίες εβδομάδες. Τον κ. Αλέξη Τσίπρα, πολλοί στον ΣΥΝ έβλεπαν με σκεπτικισμό ήδη από τη μέρα που ο κ. Αλέκος Αλαβάνος δρομολόγησε τις διαδικασίες διαδοχής. Ωστόσο, η εκτίναξη των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις λειτούργησε σαν κρίκος συνεκτικός, ενώ οι προσδοκίες από τα φουσκωμένα ποσοστά δημιούργησαν ελπίδες μέχρι και για παραγκωνισμό του ΠΑΣΟΚ από την ηγεμονική θέση που κατείχε στον χώρο της Kεντροαριστεράς. Πολύ πριν από την 6η Δεκεμβρίου 2008, ημέρα θανάτου του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ο κ. Τσίπρας άρχισε να χάνει έδαφος στο εσωκομματικό πεδίο, κυρίως –λένε οι επικριτές του– διότι σε ένα κόμμα εξ αρχής στηριγμένο σε διαφορετικές μεταξύ τους συνιστώσες δυνάμεις, άρχισε να παρουσιάζει τάσεις συγκεντρωτισμού.

Οι επικριτές του αναφέρουν χαρακτηριστικά τον ορισμό του στενού φίλου του Ανδρέα Καρίτζη ως εκπροσώπου Τύπου, ενώ δεν παραλείπουν να του καταλογίσουν ότι επηρέασε καθοριστικά τις εξελίξεις στα δύο Μέσα Ενημέρωσης του κόμματος, την εφημερίδα «Αυγή» και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο». Δεν πρόκειται, βέβαια, για κινήσεις που δεν αναμένονται από έναν πολιτικό αρχηγό στον αγώνα για την εδραίωσή του στο εσωτερικό του κόμματος, αλλά στον Συνασπισμό η λέξη «ισορροπία» είναι «κλειδί» για την επιτυχία.

Οι πρωτοβουλίες του κ. Τσίπρα για τη συγκρότηση στενής αρχηγικής ομάδας, απόλυτα ελεγχόμενης από αυτόν, ήταν φυσιολογικό να αποξενώσουν σημαντική μερίδα στελεχών όχι μόνο της ανανεωτικής πτέρυγας, αλλά και του Αριστερού Ρεύματος. Σε όλη αυτή την περίοδο ο κ. Αλαβάνος, χωρίς σε καμία περίπτωση να αποσύρει τη στήριξή του από τον κ. Τσίπρα –που θεωρείται κυρίως δικό του πολιτικό δημιούργημα– τήρησε στάση ανοχής, σεβόμενος το σύστημα δυαρχίας το οποίο ο ίδιος εγκαινίασε.

Αφορμή για την αναθέρμανση της κρίσης υπήρξε το δεκαπενθήμερο ταραχών που διαδέχθηκε τον θάνατο του 15χρονου μαθητή στα Εξάρχεια. Εκείνες τις κρίσιμες εβδομάδες, ο ΣΥΝ έγινε στόχος επίθεσης από σχεδόν το σύνολο του πολιτικού κόσμου (έστω και με διακυμάνσεις) για την αδυναμία του να αρθρώσει ένα σαφή πολιτικό λόγο. Μεταξύ των στελεχών της ανανεωτικής πτέρυγας που έχουν εκφράσει διαφωνίες σχετικά με τη στάση αυτή της ηγεσίας του κόμματος περιλαμβάνονται οι κ. Φώτης Κουβέλης, Μιχάλης Παπαγιαννάκης, Στέφανος Μπαγεώργος, Σπύρος Λυκούδης και Μιχάλης Σαμπατακάκης.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι από την τακτική Τσίπρα εξ αρχής διαφοροποιήθηκαν ακόμη και σημαίνοντα μέλη του Αριστερού Ρεύματος –της πλειοψηφικής, δηλαδή, τάσης του ΣΥΝ– όπως οι κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, Γιάννης Τόλιος και Αλέκος Φλαμπουράρης.

Διαχωρισμός

Στις 20 Δεκεμβρίου, έπειτα από σειρά συζητήσεων ανάμεσα στα στελέχη της ανανεωτικής πτέρυγας, διανεμήθηκε στο εσωτερικό του Συνασπισμού ένα κείμενο προβληματισμού σχετικά με το πολιτικό μονοπάτι που έχει επιλέξει η ηγεσία του κόμματος. Το κείμενο αυτό αναφέρεται στις «αθλιότητες» που έγιναν στο κέντρο της Αθήνας τα 24ωρα μετά τον θάνατο του 15χρονου. Αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι: «Tέτοιες τυφλές “εξεγέρσεις” έχουμε δει στο παρελθόν και τη δεκαετία του ’90 στην Αμερική και τη δεκαετία του 2000 στα γκέτο του βόρειου Παρισιού, με αποτελέσματα απολύτως αντίθετα από τα επιδιωκόμενα». Στο κείμενο των ανανεωτικών γίνεται απόλυτος διαχωρισμός από τη στάση της ηγεσίας στο ζήτημα των επεισοδίων της Αθήνας. Εκεί που ο κ. Τσίπρας και όχι μόνο διέβλεπε σημάδια γενικευμένης κοινωνικής εξέγερσης, η ανανεωτική πτέρυγα κάνει λόγο για «εξαγριωμένους κουκουλοφόρους» στους οποίους μεταξύ άλλων καταλόγιζε «ολοφάνερο και διάχυτο μίσος για όλα αυτά που νομίζουν ότι τυραννούν τη ζωή τους». Γίνεται ακόμη λόγος για «ανεξέλεγκτες ομάδες, που δεν εμπιστεύονται κανένα και δεν πιστεύουν σε τίποτε», επισείοντας μάλιστα τον κίνδυνο να «βάλουν τη σφραγίδα τους και να διαμορφώσουν τα γεγονότα και τις εξελίξεις». Στο ίδιο κείμενο στηλιτεύεται επίσης η τάση να αποδίδονται τα επεισόδια σε «προβοκάτορες και χαφιέδες».

κοιλαρας

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η επικρατηση του δικοματισμου δεν οφειλεται στην βλακεια του ελληνικου λαου.
Οφειλεται στο οτι μονο το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ εχουν ρεαλιστικες προτασεις και μια σοβαροφανεια στην πολιτικη τους.
Τα πειραματα που προτεινει  ο καθε  ονειροπολος ρομαντικος  , μπορει να ειναι ιδανικα για πνευματικο αυνανισμο, αλλα ο κοσμος τα φοβαται , και καλα κανει και τα φοβαται οπως εχει διδαξει η  προσφατη ιστορία.

κοιλαρας

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
. Δεν παραξενευεστε που ο ογκος των ψηφοφορων του Συριζα ειναι απο γλυφαδα,π.φαληρο, κηφησια......και οχι απο την <<δραπετσωνα>>?

Ειναι και οι μεταναστες που εχουν παρει ελληνικη ταυτοτητα, και ψηφιζουν.

Τα βιβλιοπωλεια καιγονται για ζεσταθουν οι μεταναστες!!!!!!!

Γι αυτο οτι μαλακια και να κανει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προκειται να πεσει κατω απο το 8% .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom