Νέα

Ο Λεβέντης του ΣΥΡΙΖΑ τον βόλεψε τον λεβέντη του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Ποιο είναι το κόμμα που καταδικάζει μετά βδελυγμίας τα πολιτικά τζάκια (κι ας προέρχεται ο Chief από το παλαιότερο πολιτικό τζάκι της χώρας) την οικογενειοκρατία και τους αναξιοκρατικούς διορισμούς «γαλάζιων παιδιών»;

BINGO!! O ΣΥΡΙΖΑ

Ο Δραγασάκης (ΣΤ' Αντιπρόεδρος της Βουλής-με τη γνωστή προφυλακισμένη κόρη για εμπλοκή σε κύκλωμα όπλων και ναρκωτικών) ζητάει και γίνεται δεκτό να:

ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ...

ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ !!!

Κατά τα άλλα ο Βουλευτής Λεβέντης είναι γιατρός και «σοβαρός επιστήμονας», με τον απίστευτο αριθμό των 5-6 δημοσιευμένων εργασιών σε ξένα περιοδικά... εργασίες «πρωτότυπες» και με πολύ, μα πάρα πολύ έρευνα όπως «Perspectives in neurosurgery: neurosurgery in Greece» ή «Successful treatment of intracerebral hydatid cysts with albendazole: case report and review of the literature». Τέτοιες εργασίες πάνε τη Νευροχειρουργική στην Ελλάδα 100 χρόνια μπροστά...

Βέβαια ο μπαμπάς Λεβέντης εκτός από την προαγωγή της Νευροχειρουργικής στην Ελλάδα (Νευροχειρουργική στην Ελλάδα... σαν ανέκδοτο μου ακούγεται :)) φροντίζει και για την προαγωγή της οικογενειοκρατίας...

-αφού έβαλε τον λεβέντη του στην Kεντρική Πολιτική Επιτροπή του Συνασπισμού,
-αφού τον έβαλε στο Τμήμα Ευρωπαϊκής Πολιτικής του Συνασπισμού,
-αφού τον έβαλε να αρθρογραφεί στην Αυγή...

τώρα ήρθε η ώρα να τον βάλει και στη Βουλή...
ώστε να αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα σιγά-σιγά...

Τώρα που ξέρετε λοιπόν και εσείς πως λειτουργούν στον ΣΥΡΙΖΑ διαβάστε πως έκλεινε η ανακοίνωση με την οποία εγκαλούσαν την Μενάκη πριν μερικά χρόνια οι ρέμπελοι:
«Η κ. Μπενάκη από την άλλη μεριά, εξέχον στέλεχος της παράταξης των «γαλάζιων παιδιών», έχει μια αντίληψη περί αξιοκρατίας, η οποία φυσικά δεν μας εκπλήσσει. Υποθέτουμε ότι, όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, θα παρακολουθήσουμε πολλά μαθήματα κυνισμού. Φιλοδοξούμε να είμαστε οι κακοί μαθητές σε τέτοιου είδους διδαχές.»
Τελικά όπως αποδεικνύεται στην πράξη οι «πορτοκαλί μπαμπάδες» βουλευτές ήταν οι καλύτεροι μαθητές όσον αφορά το βόλεμα των «πορτοκαλί παιδιών» τους...
και νόμιμα και ηθικά...

Συνημμένα

• leventis.jpg
    leventis.jpg
    150,3 KB · Εμφανίσεις: 25

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Απίστευτο πραγματικά

Ειναι η πρώτη φορά που ακουω οτι ακουλουθουνται τέτοιες πρακτικές απο τα κόμματα και σοκαρομαι

Φανταζομαι οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ θα σοκαριστουν αντίστοιχα. Ειναι ντροπη να γίνονται τέτοια πραματα

ΥΓ - μπράβο στους υπαλλήλους που εμφανίζονται ως μέλη του σαιτ για την προσπαθεια προπαγανδας που κάνουν. Ειναι όμως ανεπαρκείς. Ποιοτικά, οχι αριθμητικά

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν βάζουν τουλάχιστον τον κακομοίρη τον Βασίλη Λεβέντη που κωλοχτυπιέται τόσα χρόνια να μπει στην βουλή...  :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Δεν αντιλαμβάνομαι τι μπορεί να κάνει ένα γιατρός σε γραφείο αντιπροέδρου της Βουλής, αλλά τελικά απόφαση του Δραγασάκη είναι. Απ' ότι διαβάζω η θέση είναι μετακλητή, οπότε υποθέτω μη μόνιμη.

Κρίμα για το παιδί, γιατί οι θέσεις του προσωπικού της Βουλής είναι πάρα πολύ καλές.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν αντιλαμβάνομαι το γιατί προσπαθούμε να κρίνουμε τις πράξεις αυτών που έχουν ελληνική παιδεία, πρακτικές και τρόπους, (κουλτούρα) με ελβετικά σταθμά. Στην Ελβετία μπορεί αυτό να ήταν σκάνδαλο. Στην Ελλάδα ΌΧΙ. Που είναι το περίεργο;
Βρες την εκλογική του περιφέρεια και γέμισε με φυλλάδια που περιέχουν την απόφαση τους δρόμους της όταν είναι προεκλογική περίοδος. Θα τον κρίνει ο λαός.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Η κινηση αυτή, όπως και το ποστάρισμα απο τον υπάλληλο yrret, είναι απλοική.

Υπάρχουν και πιο έξυπνες κινήσεις όπως έδειξε ο Μαγγίνας (κορούλα στον ΟΤΕ), ο Βουλγαράκης (γυναίκα με δουλειες Δημοσίου και Βατοπέδι), ο Μητσοτάκης (κορουλα υπεξ, γιος βουλευτής) και άλλοι πολλοί

Η υπερβολή δεν ωφέλησε ποτέ κανένα yrret

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Τι υπάλληλος; Τίνος;

Ας μας πει ο ίδιος. Η ερώτηση ειναι προς αυτόν.

Εσυ Κυριακή πρωί θα ποστάριζες αυτό το ποστ; Και μάλιστα χωρις να κάνεις καν δικό σου σχολιασμό;

Υπαρχουν εδώ 3-4 τυπακια που δουλευουν με ωράριο, έχουν και 2-3 διαφορετικά νικ και εξυπηρετούν σκοπούς "ιδιοελογικούς", ή "κομματικούς". Εχουν κουράσει τα copy paste. Γνωμες θέλουμε, οχι μάζεμα κάθε σκουπιδιού που κυκλοφορεί στο internet

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
yrret ετσι συνεχισε να αποκαλυπτεις οτο βρωμια βρισκεις
αστους να λενε

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
yrret ετσι συνεχισε να αποκαλυπτεις οτο βρωμια βρισκεις

Ας μην ειμαστε υπερβολικοί

Ενα copy paste δεν είναι "αποκάλυψη"

Και εγώ θεωρώ πλεον οτι οι άχρηστοι της βουλης δεν προσφέρουν κάτι στον τόπο και σε μένα και καλά θα κάνουν να πάρουν τομπουλο.

copy paste ναι αλλά με σχολιασμό και ισόρροπα (για όλα τα κόμματα). Αλλιώς καταντά λίγο ψυχωτικό το θέμα

Οσο για το θέμα των ωραρίων και των υπαλλήλων και των 2-3 νικς, ας με διαψεύσουν

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ας μας πει ο ίδιος. Η ερώτηση ειναι προς αυτόν.

Εσυ Κυριακή πρωί θα ποστάριζες αυτό το ποστ; Και μάλιστα χωρις να κάνεις καν δικό σου σχολιασμό;

Υπαρχουν εδώ 3-4 τυπακια που δουλευουν με ωράριο, έχουν και 2-3 διαφορετικά νικ και εξυπηρετούν σκοπούς "ιδιοελογικούς", ή "¨κομματικούς". Εχουν κουράσει τα copy paste. Γνωμες θέλουμε, οχι μάζεμα κάθε σκουπιδιού που κυκλοφορεί στο internet

Α, καλά εμένα πήγε το μυαλό μου σε υπαλλήλους του site  που κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον για στατιστικούς λόγους. Επισκεψιμότητα, πλήθος μηνυμάτων και τέτοια.
Για ιδεολογικούς ή κομματικούς σκοπούς δεν ξέρω και δεν μπορώ να κρίνω. Πρώτη φορά απαντάω σε μήνυμα του συγκεκριμένου μέλους. Από ό,τι βλέπω εγώ έχω μόνο 70 μηνύματα κι εσύ δύο χιλιάδες. Οπότε κάτι παραπάνω μπορεί να ξέρεις.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Α, καλά εμένα πήγε το μυαλό μου σε υπαλλήλους του site  που κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον για στατιστικούς λόγους. Επισκεψιμότητα, πλήθος μηνυμάτων και τέτοια.
Για ιδεολογικούς ή κομματικούς σκοπούς δεν ξέρω και δεν μπορώ να κρίνω. Πρώτη φορά απαντάω σε μήνυμα του συγκεκριμένου μέλους. Από ό,τι βλέπω εγώ έχω μόνο 70 μηνύματα κι εσύ δύο χιλιάδες. Οπότε κάτι παραπάνω μπορεί να ξέρεις.

Φυλήςυχε το έσφαξες με το βαμβάκι το παιδί βρε σύ ...χεχεχε, Βάναυσε, Ε, Βάναυσε !!!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Φυλήςυχε το έσφαξες με το βαμβάκι το παιδί βρε σύ ...χεχεχε, Βάναυσε, Ε, Βάναυσε !!!

Νατος και έτερος υπάλληλος

Σκορπιέ σε ζητάνε στο θρεντ με τη Ρωσία που έγραψες οτι θα έσφαζαν τους τουρκους επειδή γουσταρουν ελλάδα

Γιατί κάνεις την κότα;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλά παιδιά βρέθηκα εν μέσω διασταυρουμένων πυρών. Δεν σας ξέρω ενώ από ό,τι καταλαβαίνω εσείς ξέρετε πολύ καλά ο ένας τον άλλον (διαδικυτακά εννοώ). Είπα την αποψή μου για το συγκεκριμένο και αποχωρώ ησύχως και ειρηνικώς. Το λέει και το όνομα χρήστη μου άλλωστε.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Ας μην ειμαστε υπερβολικοί

Ενα copy paste δεν είναι "αποκάλυψη"

Και εγώ θεωρώ πλεον οτι οι άχρηστοι της βουλης δεν προσφέρουν κάτι στον τόπο και σε μένα και καλά θα κάνουν να πάρουν τομπουλο.

copy paste ναι αλλά με σχολιασμό και ισόρροπα (για όλα τα κόμματα). Αλλιώς καταντά λίγο ψυχωτικό το θέμα

Οσο για το θέμα των ωραρίων και των υπαλλήλων και των 2-3 νικς, ας με διαψεύσουν

Εχω τοσο καιρο να αναρτησω καποιο θεμα εγω, δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ειμαι <<υπαλληλος>> οταν λεω κατι για το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ και οταν τα ΜΜΕ λενε για το γιο της Μπακογιαννη που ειναι στο υπουργειο Εξωτερικων συμβουλος,να μην ειναι <<υπαλληλοι>> Οντως ειναι στις αρχες τις ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ να ριχνει λασπη στον μεταφορεα της ειδησης....

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96

madsex

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Έγω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθε τρεις και λίγο βάζετε τέτοια θέματα πλακώνεστε, βρίζεστε- μπόρει και να ξεδίνετε βέβεια- ενώ όταν έρθει η ώρα πάτε και τους ψηφίζετε "δαγκωτό" τους εκάστοτε κυβερνώντες και μη.
Και αυτοί με τη σειρά τους το έχουν πάρει χαμπάρι αυτό και από τη στιγμή που έχουν και το καρπούζι και το μαχαίρι περιμένετε να πράξουν κάτι διαφορετικό; Και εσείς στη θέση τους τα ίδια θα κάνατε.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Έγω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθε τρεις και λίγο βάζετε τέτοια θέματα πλακώνεστε, βρίζεστε- μπόρει και να ξεδίνετε βέβεια- ενώ όταν έρθει η ώρα πάτε και τους ψηφίζετε "δαγκωτό" τους εκάστοτε κυβερνώντες και μη.
Και αυτοί με τη σειρά τους το έχουν πάρει χαμπάρι αυτό και από τη στιγμή που έχουν και το καρπούζι και το μαχαίρι περιμένετε να πράξουν κάτι διαφορετικό; Και εσείς στη θέση τους τα ίδια θα κάνατε.

Αγαπητε εχεις δικιο, αλλα καποιοι θεωρουν και λειτουργουν σαν ιερες αγελαδες της κοινωνιας....κρινουν το ΠΑ.ΣΟ.Κ και την Ν.Δ ....και καλα κανουν αλλα προς θεου ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ δεν πρεπει να κριθει!!!!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε παιδιά το σκέφτηκα λίγο και μου φαίνεται λογικό να γίνει αυτό. Ο κάθε βουλευτής (πόσω μάλλον κάποιος Αντιπρόεδρος της Βουλής) θα θέλει κάποιον που όχι μόνο να είναι ομοϊδεάτης αλλά και άνθρωπος της εμπιστοσύνης του. Δεν αποκλείω το να είναι όντως ρουσφέτι, αλλά δεν νοιώθω κιόλας ότι κόβει δουλειά από εμένα ο γιός Λεβέντης. Δεν θα έβαζε ποτέ εμένα ο  Αντιπρόεδρος της Βουλής σε αυτήν τη θέση. Θα ήταν λογικό να κάνει δημόσια προκύρηξη για τέτοια θέση; Νομίζω όχι.
Στο κάτω-κάτω εάν ήμουν ΕΓΩ βουλευτής θα έβαζα στο γραφείο μου άνθρωπο που θα ήξερα πάρα πολύ καλά ή που θα μου συνέστηνε άνθρωπος που ήξερα πάρα πολύ καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom