alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Α αρα το 2010 που εκανες εγγραφη στο μπου κομ ησουνα 12 ετων, πολυ ενδιαφερον23 ειμαι οχι 19
Α αρα το 2010 που εκανες εγγραφη στο μπου κομ ησουνα 12 ετων, πολυ ενδιαφερον23 ειμαι οχι 19
πιασε δουλεια να πιασεις 40 χρονια εργασιμα να παρεις καμμια συνταξουλα ρε..23 ειμαι οχι 19
δηλαδη διαφωνεις με τον αυτοκρατορα ?Επιδομα εμβολιασμου λοιπον, μιλαμε για φοβερη ιδεα, σημερα ενιωσα σαν να ξαναγυρισαν μερες του 1980-1990. Τετοια πατεντα ούτε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρεα δεν ειχε σκεφθει, που ειχε θεσπισει εως και επιδομα πλυσιματος χεριων για καποιους κλαδους.
Οταν εγω ουρλιαζω κ λέω ο γουρλοματης αριστεριζει λαικιζει επικυνδηνα ,με λέτε τρελό κ αντιπολίτευση....Επιδομα εμβολιασμου λοιπον, μιλαμε για φοβερη ιδεα, σημερα ενιωσα σαν να ξαναγυρισαν μερες του 1980-1990. Τετοια πατεντα ούτε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρεα δεν ειχε σκεφθει, που ειχε θεσπισει εως και επιδομα πλυσιματος χεριων για καποιους κλαδους.
δεν υπαρχει και συνασπισμος τωρα λες να παει προς Βελοπουλο;δηλαδη διαφωνεις με τον αυτοκρατορα ?
Φυσικα διαφωνω ρε τύπε, τι καραγκιοζιλικι ειναι αυτο? Στην αρχη νομιζα οτι επροκειτο για καλαμπουριδηλαδη διαφωνεις με τον αυτοκρατορα ?
Για μας τους Θεσσαλονικείς για πορνοεκδρομή στην Αθήνα δεν θα ηταν άσχημα τα 150 , να τα φας δηλαδή στα εισητηρια του τρένου , μπορεί να φτάνουν και για δύο πορνοεκδρομές , αλλά καλύτερα θα ηταν μάλλον να τα έπαιρναν σε ρευστό οι νέοι ... μπορεί να θέλουν να πάνε καμιά Χαλκιδική με αμάξι.Ρεπορτάζ πριν λίγο σε δρόμους Σαλλλονίκης ... όλοι το βλέπουν ως ισχυρό κίνητρο (ερωτηθέντα άτομα βαριά 20 χρονών) ... σχόλιο της μάχημης ρεπόρτερ ... είναι κίνητρο εν όψη καλοκαιρινών διακοπών να μπορέσουν να πάνε οι νέοι να ξεκουραστούν
Θα πάνε διακοπές με την ανώνυμη επιδοματική κάρτα ή ότι οκ είχανε μπάντζετ διακοπών και τους έλλειπαν 150 ευρώ ?
Ειπαμε, ειναι κιμπαρης,Ο Κούλης δίνει 150 ευρώ σε νέους για να εμβολιασθούν
Ηδη επρεπε να ειχαν επεμβει εισαγγελεις
νομιζω δικαιολογειται να κανει και καποιο λάθος , οποιος δουλευει κανει λαθη ,ο Τσιπρας που επαιζε το πουλι του ολη μέρα ολα σωστα τα εκανεΦυσικα διαφωνω ρε τύπε, τι καραγκιοζιλικι ειναι αυτο? Στην αρχη νομιζα οτι επροκειτο για καλαμπουρι
τυπε τι γελοιο ποσο δινουν?δηλαδη διαφωνεις με τον αυτοκρατορα ?
Σωστα . Αυτα τα δυο χρονια δεν εκανε κανενανομιζω δικαιολογειται να κανει και καποιο λάθος , οποιος δουλευει κανει λαθη ,ο Τσιπρας που επαιζε το πουλι του ολη μέρα ολα σωστα τα εκανε
Και ως εκδοχή για e-pass στα διόδια θα ήταν χρήσιμο το μέτροΓια μας τους Θεσσαλονικείς για πορνοεκδρομή στην Αθήνα δεν θα ηταν άσχημα τα 150 , να τα φας δηλαδή στα εισητηρια του τρένου , μπορεί να φτάνουν και για δύο πορνοεκδρομές , αλλά καλύτερα θα ηταν μάλλον να τα έπαιρναν σε ρευστό οι νέοι ... μπορεί να θέλουν να πάνε καμιά Χαλκιδική με αμάξι.
150 ευρω δεν με φτανουν ουτε να πατησω το κουμπι για να σηκωθει η γκαραζοπορτα ...τυπε τι γελοιο ποσο δινουν?
ουτε για το " μπαμπα μην τρεχεις" στο τζιπ δεν φτανει...
Εχει πεσει σε βαθια απελπισια ο κουληςΦυσικα διαφωνω ρε τύπε, τι καραγκιοζιλικι ειναι αυτο? Στην αρχη νομιζα οτι επροκειτο για καλαμπουρι
Τετοια χρονοχρεωση ούτε ο Λυκουρεζος ρε τυπε150 ευρω δεν με φτανουν ουτε να πατησω το κουμπι για να σηκωθει η γκαραζοπορτα ...
καλα και εννοειται οτι θα κατεβω απο τις σκαλες κατω στο γκαράζ , αν παω με το ασανσερ εχω φτασει στα 250 για πλακα και χρωστάω ήδη στον Κουλη
Κοιτα που θα του χρωστάμε και στο τελος του μαλακα