Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Όντως ρε φίλε!!!!!πως τους γαμησες ετσι ρε Κουλη τους φτωχομπινεδες με 150 γιουρια... τυφλα να χει ο σιπραλεξ ...
Τους πισογλεντάει!
Όντως ρε φίλε!!!!!πως τους γαμησες ετσι ρε Κουλη τους φτωχομπινεδες με 150 γιουρια... τυφλα να χει ο σιπραλεξ ...
1. 150 ευρώ στην Μύκονο δεν σου φτάνουν ούτε για 3 ώρες (άσχετος, δεν γνωρίζεις)τζαμπα θα ρθω στη μυκονο με την δικια μου
θες να σε φιλοξενησουμε ρε??
με τα λεφτα του κουλη αχχαχαχα
κλαψε κλοουν κλαψε1. 150 ευρώ στην Μύκονο δεν σου φτάνουν ούτε για 3 ώρες (άσχετος, δεν γνωρίζεις)
2. Που να με φιλοξενήσεις? Στο κατάστρωμα του πλοίου? Εκεί θα μείνεις με τα 150 ευρώ!
3. Eσείς τα αριστερά σκουπίδια πάντα κάνατε πάρτι με τα λεφτά των άλλων, δεν είναι κάτι καινούργιο
Για ανέβασε να δουμε που έκλεισεςκλαψε κλοουν κλαψε
βρηκα ηδη δωματιο απο booking
με 300 ευρω με τη δικια μου θα βαλουμε και μια φιλη της μεσα το βγαλαμε το σκΓια να βοηθήσω τον ψυχάκια καρτελάκια που τα καταπίνει με το κιλό τα ψυχοφάρμακα:
Για πες μας, που ακριβώς θα μείνεις με 150 ευρώ? Υπόψιν, τα έχω σορτάρει ανα φτήνια και για ένα ΣΚ μόνο, για να έχεις κάποιες ελπίδες!!!!
ΟΚ, έχετε για το ξενοδοχείο κι αυτό με το ζόρι.με 300 ευρω με τη δικια μου θα βαλουμε και μια φιλη της μεσα το βγαλαμε το σκ
Τάδε έφη ο άνεργος ψωριάρης
Tάδε έφη άσχετος φούρναρης!!!
Α, ΟΚ... για πες λοιπόν... σε ποιο θα μείνεις?τι μ βαζεις ενα στερι ρε??
γυφτο εσυ σε τετοια πας?
βιλα θελω με πισινα θα φερω και μουνακια μαζι 20ρες
θα βγαλλουμε μια βδομαδα στο χαλαρο
Έφαγες πούτσα και σήμερα ε?Τάδε έφη ο άνεργος ψωριάρης
παιζει να δωσει και αλλα λεφτα
θα εξαρτηθει απο την προσελυεση
αν δεν παει κανεις θα δωσει 200ρι
Ελπίζω για Μύκονο να χτυπήσουμε κ τατουάζ Τσε γκε βαρα για να είμαστε trendyαποβαση θα κανουμε στη μυκονο με τη νεολαια συριζα μπαρμπαπηδουλα
θα κανουμε χαμο λεμε