TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
μετα ειναι που θα τον κανουν ήρωα ....Ας του δοθεί άδεια, αλλά να τον "εξαφανίσουν" ... να μην μάθουμε ποτέ που βρίσκεται το κουφάρι του.
μετα ειναι που θα τον κανουν ήρωα ....Ας του δοθεί άδεια, αλλά να τον "εξαφανίσουν" ... να μην μάθουμε ποτέ που βρίσκεται το κουφάρι του.
Δικιο εχεις
Οποιος ψηφισει πασοκονδ αξιζει στην κορη/αδερφη του η τυχη της Μυρτως
μετα ειναι που θα τον κανουν ήρωα ....
Καλά, εσύ είσαι βλάκας με περικεφαλαία και τόσο Ελληναράς που ακόμα να μάθεις οτι ειναι η Μυρτώ της Μυρτούς.
Τυπε μια ερώτηση! Αδελφό, Αδελφή ,Γονιό η Παιδί έχεις στην φυλακή?? Γιατι μονο ετσι δικαιολογουνται αυτα που λες.Ναι και το point σου ποιο ειναι; Εγω υποαστηριζω πως ολοι πρεπει να παιρνουν αδειες, το βρισκω σωστο. Εγραψα οτι μερικοι σκουζετε για τον Κουφοντινα, που ειναι αμφιβολο αν ειναι επικινδυνος και δεν σκουζετε για τοσο κοσμο που παιρνει αδειες και ειναι σιγουρα πιο επικινδυνος. Εγω υποστηριζω οτι καλως παιρνουν ΟΛΟΙ αδειες, για λογους που μπορω να τεκμηριωσω και μοιαζουν με τους λογους για τους οποιους ειμαι και εναντια στη θανατικη ποινη.
Δεν είναι έτσι τύπε.Γενικά δεν είμαι σύμφωνος για τις άδειες των φυλακών. Αλλά αφού υπάρχει τέτοιος νόμος θα έπρεπε να τηρείτε ισονομα για όλους τους κρατούμενους. Γιατί δεν είναι κάποιος περισσότερο ή λιγότερο εγκληματίας αν έχει βάψει τα χέρια του με αίμα.
Τυπε μια ερώτηση! Αδελφό, Αδελφή ,Γονιό η Παιδί έχεις στην φυλακή?? Γιατι μονο ετσι δικαιολογουνται αυτα που λες.
Εσύ δηλαδή θεωρείς "τίμιο","δίκαιο" ένας δολοφόνος να παίρνει άδειες προκαλώντας βολταροντας?Αν εσύ είχες χάσει(που δεν στο εύχομαι) παιδί, γονιό, αδελφό, αδελφή,και έβλεπες στα κανάλια τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ τους να πίνει το καφεδάκι του διασκεδάζοντας και τα παιδιά του δολοφονηθέντα συγγενή σου να άναβαν την ίδια ωρα κερί στον τάφο του νεκρού., ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ θα έλεγες τα ιδια.?? Ημαρτον για ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ μιλάμε!
Ναι εντάξει!! Επιτροπή και καλά και της πουτσας το χαβα!!Μην το κουράζεις...
Η θεωρία του έχει μια λογική, αλλά, είναι ακριβώς αυτό. Θεωρία. Υπάρχουν λόγοι που η κάθε αίτηση άδειας απο τις φυλακές περνάει απο επτροπή, και, αν ήξερε πόσες απορρίπτονται καθημερινά δεν θα έλεγε τα ίδια.
Τυπε μια ερώτηση! Αδελφό, Αδελφή ,Γονιό η Παιδί έχεις στην φυλακή?? Γιατι μονο ετσι δικαιολογουνται αυτα που λες.
Εσύ δηλαδή θεωρείς "τίμιο","δίκαιο" ένας δολοφόνος να παίρνει άδειες προκαλώντας βολταροντας?Αν εσύ είχες χάσει(που δεν στο εύχομαι) παιδί, γονιό, αδελφό, αδελφή,και έβλεπες στα κανάλια τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ τους να πίνει το καφεδάκι του διασκεδάζοντας και τα παιδιά του δολοφονηθέντα συγγενή σου να άναβαν την ίδια ωρα κερί στον τάφο του νεκρού., ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ θα έλεγες τα ιδια.?? Ημαρτον για ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ μιλάμε!
Σωστή η φιλοσοφική σου άποψη.Οκ.Να κάνουμε τις φυλακές, ξενοδοχεία πολυτελείας!!Μπας και ο 1 στους 100 μπορεί να είναι αθώος!!!!!!!!Να τους δίνουν άδειες,να τούς πηγαίνουν εκδρομές κλπ.Αληθεια ο Μίστερ Κουφοντινη και πολλοί άλλοι εγκληματίες, παιδεραστές,κλπ που έχουν παραδεχτεί και ομολογήσει τα εγκλήματα τα του, αυτοί πρέπει να δικαιούνται άδεια??? Μήπως έχεις υπόψιν σου πόσοι αθώοι έχουν καταδικαστεί και πόσοι ένοχοι έχουν αντιθέτως αθωωθεί? Γιατί το δεύτερο συμβαίνει!!!! Χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις!!Τύπε να κάνω και εγώ μια ερώτηση;
Στο μικρό σας μυαλό, οποίος υποστηρίζει δικαιώματα φυλακισμένων, έχει συγγενή φυλακισμένο;
Όποιος υποστηρίζει δικαιώματα ομοφυλόφιλων είναι αδερφή, οποίος υποστηρίζει δικαιώματα ξένων ειναι Αλβανός κλπ έτσι;
Στο δικό σου μυαλό, για να υποστηρίξεις το ΔΙΚΑΙΟ πρέπει να έχεις κάποιο συμφέρον και μόνο έτσι;
ΕΣΥ δηλαδή, για να το πάμε ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ , έχεις χάσει συγγενή από τον Κουφοντινα;
Βλέπεις λοιπόν πόσο παράλογος είσαι;
Το παράδειγμα σου επίσης είναι λάθος.
Αν έχανα ΕΓΩ έναν δικό μου άνθρωπο από ένα δολοφόνο, σίγουρα δεν θα ήθελα να τον βλέπω έξω, μάλλον δεν θα ήθελα να τον βλέπω καν ζωντανό.
Όμως, έχουμε φτιάξει μια κοινωνία που ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ , αλλά ουδέτεροι δικαστές.
Οι δικαστές λοιπόν και οι νομοθέτες, αποφάσισαν πως πρέπει οι κρατούμενοι να παίρνουν άδεια.
Το σκεπτικό του νόμου βασίζεται στην ανθρωπιά,και στο (μικρό) ενδεχόμενο κάποιος κατάδικος να είναι αθώος.Σε αυτό το σκεπτικό έχει καταργηθεί η θανατική ποινή.Γιατι αν πχ για έναν φανερά ένοχο (Κουφοντινα) επιβληθεί μια τέτοια ποινή, έστω και 1 στους 100 δολοφόνους να είναι αθώος, η κοινωνία δεν θα πρέπει να βάφει τα χέρια της με αίμα .
Για να καταλάβει κάποιος έναν ανθρωπιστικό νόμο, θα πρέπει βέβαια και να έχει ανθρωπιά.
Επομένως ,για να στο κάνω λιανα κι άλλο, υπερασπιζόμενος την άδεια στον Κουφοντινα, υπερασπίζομαι τον ένα στους 100 που είναι φυλακισμένοι άδικα εκεί μεσα και τα δικαιώματα τους, και όχι τον Κουφοντινα προσωπικά.
Τύπε να κάνω και εγώ μια ερώτηση;
Στο μικρό σας μυαλό, οποίος υποστηρίζει δικαιώματα φυλακισμένων, έχει συγγενή φυλακισμένο;
Όποιος υποστηρίζει δικαιώματα ομοφυλόφιλων είναι αδερφή, οποίος υποστηρίζει δικαιώματα ξένων ειναι Αλβανός κλπ έτσι;
Στο δικό σου μυαλό, για να υποστηρίξεις το ΔΙΚΑΙΟ πρέπει να έχεις κάποιο συμφέρον και μόνο έτσι;
ΕΣΥ δηλαδή, για να το πάμε ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ , έχεις χάσει συγγενή από τον Κουφοντινα;
Βλέπεις λοιπόν πόσο παράλογος είσαι;
Το παράδειγμα σου επίσης είναι λάθος.
Αν έχανα ΕΓΩ έναν δικό μου άνθρωπο από ένα δολοφόνο, σίγουρα δεν θα ήθελα να τον βλέπω έξω, μάλλον δεν θα ήθελα να τον βλέπω καν ζωντανό.
Όμως, έχουμε φτιάξει μια κοινωνία που ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ , αλλά ουδέτεροι δικαστές.
Οι δικαστές λοιπόν και οι νομοθέτες, αποφάσισαν πως πρέπει οι κρατούμενοι να παίρνουν άδεια.
Το σκεπτικό του νόμου βασίζεται στην ανθρωπιά,και στο (μικρό) ενδεχόμενο κάποιος κατάδικος να είναι αθώος.Σε αυτό το σκεπτικό έχει καταργηθεί η θανατική ποινή.Γιατι αν πχ για έναν φανερά ένοχο (Κουφοντινα) επιβληθεί μια τέτοια ποινή, έστω και 1 στους 100 δολοφόνους να είναι αθώος, η κοινωνία δεν θα πρέπει να βάφει τα χέρια της με αίμα .
Για να καταλάβει κάποιος έναν ανθρωπιστικό νόμο, θα πρέπει βέβαια και να έχει ανθρωπιά.
Επομένως ,για να στο κάνω λιανα κι άλλο, υπερασπιζόμενος την άδεια στον Κουφοντινα, υπερασπίζομαι τον ένα στους 100 που είναι φυλακισμένοι άδικα εκεί μεσα και τα δικαιώματα τους, και όχι τον Κουφοντινα προσωπικά.
Της Μυρτούς ελληναρά ,μάθε ελληνικά.
Δεν μας λες βέβαια πόσα παιδιά έχουν βιαστεί και δολοφονηθεί από τους Έλληνες πατεράδες τους. Δεν μας λες για τον Έλληνα μανάβη - βιαστή της Ξάνθης που βίασε και έκαψε ζωντανή μια κοπέλα.
Tης "Μυρτως" ειναι το σωστοΤης Μυρτούς ελληναρά ,μάθε ελληνικά.
Ετσι πιθανον ελεγε και ο Αξαρλιαν και ο ταμιας της τραπεζας στο ΒυρωναΥπηρχε περιπτωση καποιος απο εμας να ηταν στοχος της 17Ν ? Δε νομιζω.
Tης "Μυρτως" ειναι το σωστο
Κατσε ρε μεγαλεΩ ρε κολλημα