Νέα

Ο Κουφοντίνας πάλι πήρε άδεια. Μήπως τελικά είναι κι αυτός μπουρδελιάρης;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα globalfer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δεν παίζει ρόλο ποιος θα εκλεγεί αύριο. Αυτό είναι δευτερεύον.
Φώφη - θεοδωράκης - Καμίνης - Ραγκούσης - Μανιάτης με φαβορί τη φώφη, κάποιοι 2 απ' αυτούς θα πάνε στο Β' γύρο.
(Εγώ θα γέλαγα πολύ στο Β' γύρο να είναι και ο πόντας αλλά μάλλον δε θα μου γίνει η χάρη).
Το πρωτεύον είναι πόσοι θα πάνε να ψηφίσουν.
Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 το παθοκ (Δημ.Συμπ. μαζί με κυρ φώτη) πήρε 342.000 ψήφους.
Αν πάνε 250.000 και άνω θα είναι θρίαμβος.
Αν πάνε 150.000 ~ 250.000 θα αρχίσει μια γκρίνια, που θα κρατήσει πολύ καιρό.
Αν πάνε κάτω από 150.000 θα είναι αιτία μεγάλης φαγωμάρας.
Κι αν είναι και κάτω από 100.000 θα διαλυθούν.

Κοντός ψαλμός. Ο αριθμός ψηφισάντων θα φανεί αύριο. Τη δεύτερη Κυριακή δεν μπορούν να πάνε άλλοι.
Εγω γιατι νομιζω οτι αυριο θα πανε πανω απο 400.000 ατομα?

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

Κάτι έχεις πιεί, προφανώς.

tumblr_static_tumblr_static_filename_640.jpg

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

α ρε αλεξ

επικεντρωνεσαι στο ησσονος σημασια θεμα την ποσοτητα

και αφηνεις το μειζων  που ειναι η ποιοτητα

κλασικος δεξιος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
α ρε αλεξ

επικεντρωνεσαι στο ησσονος σημασια θεμα την ποσοτητα

και αφηνεις το μειζων  που ειναι η ποιοτητα

κλασικος δεξιος
Αααααααααα μαλιστα. Εσυ δηλαδη ο "ποιοτικος" προτιμας να εχεις 50.000 καθαρους σκληρους ΠΑΣΟΚους παρα 3 εκατομμυρια "ετσι κι ετσι" που σας εκαναν κυβερνηση.
ΚΚΕ θα γινετε σε λιγο. Οι κομμουνιστες τα λενε αυτα.

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Oριστε. Που τον φαγατε τον άνθρωπο. Ούτε ένα Σαββατοβραδο δε του δώσανε άδεια, να χαρεί λιγο ο αγνός ιδεολόγος αγωνιστης.

Αρχίδια αγωνιστής..

Αν θέλαν να λέγονται αγωνιστές έπρεπε να χτυπήσον κανένα πολιτικό της πρωκοπής..

Μου σκοτώνεις τον βασανιστή της χούντας, μαγκιά σου.. αλλα ρε πούστη αντί να φας τον αιμοσταγή βρυκόλακα τον γκαντέμη μου τρως τον γαμπρό του τον κακομοίρη???

Αντί να μου φας μετά τον τάπερμαν που έστειλε τόσους Έλληνες στον άλλο κόσμο με το χρηματιστηριο μου τρως τον Σόντερς???

Ξεκίνησαν ωραία και νοικοκυρεμένα αλλα στην συνέχεια το γαμήσανε!!!!

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
ποιόν να φάνε ρε παιδιά, μη λέτε τέτοια ούτε για αστείο.
Ο άνθρωπος σκότωνε άοπλους και πισώπλατα ή εξ αποστάσεως

Στο ρινγκ για ένα γύρο τον ήθελα

Αρχίδια αγωνιστής..

Αν θέλαν να λέγονται αγωνιστές έπρεπε να χτυπήσον κανένα πολιτικό της πρωκοπής..

Μου σκοτώνεις τον βασανιστή της χούντας, μαγκιά σου.. αλλα ρε πούστη αντί να φας τον αιμοσταγή βρυκόλακα τον γκαντέμη μου τρως τον γαμπρό του τον κακομοίρη???

Αντί να μου φας μετά τον τάπερμαν που έστειλε τόσους Έλληνες στον άλλο κόσμο με το χρηματιστηριο μου τρως τον Σόντερς???

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
Τον Ουφοντίνα καλά θα κάνουν να τον εκδώσουν στο Τέξας για να δικαστεί για τους πολίτες των ΗΠΑ που δολοφόνησε.
Εκεί, να τον εκτελέσουν με 11 ενέσεις στο κεφάλι, όσες και οι δολοφονίες που έχει κάνει.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Αρχίδια αγωνιστής..

Πιθανότατα στη 17Ν, ειδικα η 2η γενια εκτελεστων χαμηλότατης ευφυίας (αδελφοί Ξηροί) και μόρφωσης (Κουφοντίνας κλπ), να εκτελούσαν εντολές μιας ηγεσίας (ο,τι απεμεινε απο την 1η γενια της 17Ν), η οποία ελεγχόταν από ξενες/εγχωριες μυστικές υπηρεσίες.
Τα χτυπήματα, το μονο που δεν ωφελησαν είναι ο λαός.

Πχ η εκτελεση Μπακογιάννη το μονο που ωφελησε ήταν ο Μητσοτακης και η οικογενειά του
Το χτύπημα στο Βαρδή θα ευνοουσε τους ανταγωνιστες του στα πετρελαια εντος κι εκτος Ελλάδος
Το χτυπημα στoν Πέτσο ήταν κωμωδία αν σκεφτεις κροκοδειλους οπως ο Παγκαλος, Λαλιωτης κτλ που επαιξαν μεγαλυτερο ρολο στην πολιτικη του Πασοκ κοκ

Babouinos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2015
Like
64
Πόντοι
1
Τον Ουφοντίνα καλά θα κάνουν να τον εκδώσουν στο Τέξας για να δικαστεί για τους πολίτες των ΗΠΑ που δολοφόνησε.
Εκεί, να τον εκτελέσουν με 11 ενέσεις στο κεφάλι, όσες και οι δολοφονίες που έχει κάνει.
σωστος!!!

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πάιατ:
Βαθύτατα προσβλητική για τα θύματα η άδεια στον Κουφοντίνα

Τη δυσαρέσκεια των Ηνωμένων Πολιτειών για τη 48ωρη άδεια που είχε χορηγηθεί στο Δημήτρη Κουφοντίνα το Νοέμβριο, εκφράζει ο Τζέφρι Πάιατ.

Σε συνέντευξή του που παραχώρησε στις «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ,είπε χαρακτηριστικά πως «Θεωρήσαμε ότι η άδεια που δόθηκε στον κ. Κουφοντίνα ήταν βαθύτατα προσβλητική στη μνήμη των θυμάτων» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα.
Θύματα της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη ήταν και Αμερικανοί υπήκοοι.

«Σεβόμαστε την ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Δικαιοσύνης»,σχολίασε ο κ. Πάιατ και πρόσθεσε ότι«ελπίζουμε ότι αυτοί που αποφασίζουν γι’ αυτά τα θέματα θα λάβουν υπόψη τα συναισθήματα των θυμάτων αυτών των εγκλημάτων».

«Η απόφαση ήταν νόμιμη αλλά αυτός είναι ένας άνθρωπος που πέρασε από δίκη, που καταδικάστηκε με αυστηρές ποινές για τα εγκλήματα που διέπραξε.
Και κάθε μέρα που έρχομαι στην πρεσβεία περνάω μπροστά από μια τιμητική πλάκα με τα ονόματα των αμερικανών διπλωματών,των αμερικανών αξιωματικών που ήταν θύματα της 17 Νοέμβρη.

Και μου θυμίζει ότι πρόκειται για ανθρώπους που άφησαν πίσω τους συζύγους και παιδιά,για μερικούς μαθαίνω κατά περιόδους και δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση.

Επομένως, είναι σημαντικό, ελπίζουμε, πως όταν οι δικαστικές αρχές θα παίρνουν τις αποφάσεις τους,θα λαμβάνουν υπόψιν τους ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν έχει επιδείξει μεταμέλεια,έναν άνθρωπο που δεν προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τις πράξεις του.

Θα έλεγα και θέλω να είμαι ξεκάθαρος: Αναγνωρίζουμε ότι η Ελλάδα έχει υπάρξει θύμα της τρομοκρατίας, μαζί με την εγχώρια τρομοκρατία, έχει δει και την διεθνή τρομοκρατία να ξεβράζεται στις ακτές της.

Έχουμε εξαιρετική σχέση με τις ελληνικές αστυνομικές αρχές, με τις αρχές ασφαλείας κι αυτή είναι μια σχέση που κάνει τις χώρες μας ασφαλέστερες.
Και θέλω να είμαι ξεκάθαρος.
Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας,αλλά ευελπιστούμε πως η δικαιοσύνη,όταν θα κρίνει ανθρώπους όπως ο κ. Κουφοντίντας, θα λαμβάνει υπόψιν τη σοβαρότητα των εγκλημάτων,αλλά και τον τρόπο με τον οποίο οι οικογένειες και οι φίλοι των θυμάτων θα βλέπουν αυτές τις άδειες», απάντησε χαρακτηριστικά

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Ένας άμετανόητος, ψυχρός δολοφόνος είναι πού ΔΕΝ έχει πληρώσει γιά τά έγκλήματα του.

Φυσικά πρέπει νά κηρυχθεί καί έγκληματική όργάνωση ό πολιτικός χώρος άπό τόν όποίο προέρχεται καί νά δικασθούν ΟΛΟΙ οί βουλευτές του.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Τύπε, εδώ δεν μπορούμε να τους εχουμε μαντρωμένους σε φυλακες υψίστης ασφαλείας μέχρι να ψοφίσουν και θα τους εκδόσουμε στις ΗΠΑ?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ελπίζω ο τραμπ να βαλει την CIA να του φυτεψουν μια σφαιρα, 5 μετρά μετά την εξοδό του από την φυλακή.

Και αν φυγουν και 2-3 σφαίρες ακόμα προς "αλληλέγγυους" ακόμα καλύτερα :heavymetalbig:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ελπίζω ο τραμπ να βαλει την CIA να του φυτεψουν μια σφαιρα, 5 μετρά μετά την εξοδό του από την φυλακή.

Και αν φυγουν και 2-3 σφαίρες ακόμα προς "αλληλέγγυους" ακόμα καλύτερα :heavymetalbig:
Δε γινεται να πουμε οτι ενα απο τα θυματα του ο παππους του ηταν Εβραιος; Στην επομενη εξοδο του ελπιζω να τον περιμενει κλιμακιο με Ισραηλινους "τουριστες" να κανουν τη δουλεια να ξεμπερδευουμε με το αποβρασμα.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα» προειδοποιεί η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας» σχετικά με το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

Ειδικότερα, ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του Ρουβίκωνα με ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, αναφέρει χαρακτηριστικά, δημιουργώντας ερωτήματα: «Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα.Καποιοι θα κρατάνε "σφουγγαρίστρες" και κάποιοι άλλοι μαχαίρια.Αλλοι θεωρούν ότι "θα είναι η μέρα τους" και κάποιοι άλλοι θέλουν "να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες". Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom