Νέα

Ο Κόσμος γύρω μας: Ένα ανεξάντλητο θέμα !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TheBlade
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εχω συνδεση οτενετ 4096/256 Kbps και πριμιουμ λογαριασμο για 6 μηνες..Στο κατεβασμα δεν εχω προβλημα,εχω το προγραμματακι ραπγκετ και κατεβαζω σφαιρα....Το προβλημα μου ειναι στο να ΑΝΕΒΑΖΩ αρχεια και να στελνω σε φιλους τα λινκς...Θελω να τα ανεβαζω γρηγορα αλλα με το σκασμενο κοντεψα να παθω εγκεφαλικο....Απλα σου λεω οτι 4 σιντακια με ντοκιμαντερ,εκανε 27 ωρες να ανεβουνε...
άρα έχεις απλοαντ 256  όπως και εγώ πριν τώρα με την ΟΝ έχω 1250 κάπου εκεί απλοαντ.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Αν σε ενδιαφέρει και σου αρέσει η ανταλλαγή αρχείων και μάλιστα σε υψηλές ταχύτητες τότε μπορείς να διαβάσεις και να ασχοληθείς με τα λεγόμενα ασύρματα μητροπολιτικά δίκτυα σου δίνω και το λινκ ενός φόρουμ για πληροφορίες.

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Για να πιάσουμε λίγο το θρεντάκι μας που έμεινε παραπονεμένο...

Καταρχήν, καλή χρονιά σε όλα τα μέλη....εύχομαι να πάθει ο καθένας....αυτό που επιθυμεί!

Λέω να συνεχίσω λίγο το θέμα του καρχαρία :

Ξέρει κάποιος ποιά είναι η βασική διαφορα του καρχαρία από τα υπόλοιπα ψάρια με βράγχια ;
Ο καρχαρίας κάνει κάτι, που κανονικά το κάνουν μόνο τα θηλαστικά.....

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.298
Πόντοι
12.056
Γενναει καρχαριακια..χεχεχεχ :dancing: :dancing: :dancing:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.298
Πόντοι
12.056
Οπως και ο δελφινις και ο φαλαινος.. :2funny: :2funny:
Ριχνουν  :knockinb: :knockinb:

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σωστός....όχι όλα τα είδη βέβαια, αλλά τα περισσότερα μεγαλώνουν τα αυγά τους εσωτερικά στο σώμα τους....με αποτέλεσμα όταν γεννάνε,να γεννάνε ζωντανά μικρά, κι όχι αυγά όπως τα υπόλοιπα ψάρια.....
Πάρτε κι ένα μικρό Λευκούλι......δεν είναι χαριτωμένο ;;

Συνημμένα

• baby_white_shark.jpg
    baby_white_shark.jpg
    184,5 KB · Εμφανίσεις: 72

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μάλιστα τα τελευταία χρόνια επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η αναπαραγωγή καρχαριών μπορεί να γίνει και ασεξουαλικά,φαινόμενο το οποίο συναντάται κυρίως σε έντομα και σπανιότερα σε ψάρια και ερπετά.

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ναι...έχει παρατηρηθεί σε καρχαρίες σε αιχμαλωσία, να γεννάνε χωρίς επαφή με αρσενικά.
Κατι σαν ερμαφροδιτισμός.

Και κάτι άλλο:
Τρομερά ανεπτυγμένες αισθήσεις...μπορεί να μυρίσει μια σταγόνα αίμα....από μίλια απόσταση.

Όπως επισης...με ειδικά αισθητήρια που βρίσκονται στην μύτη του...αντιλαμβάνεται το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που δημιουργεί γύρω του το κάθε πλάσμα....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το στομάχι του κροκοδείλου θεωρείται, όχι άδικα, ένα από τα πιο ανθεκτικά του ζωικού βασιλείου. Πολλές φορές θα αναγκαστεί να… φιλοξενήσει από ψάρια και πουλιά, μέχρι χελώνες, λιοντάρια ή άλλους κροκόδειλους. Σε αυτή την πολυδιάστατη δίαιτα, στο στομάχι του κροκοδείλου περιλαμβάνονται και μεγάλες πέτρες που βρίσκονται σε μόνιμη βάση στο στομάχι του. Η επικρατούσα άποψη είναι ότι αυτές οι πέτρες χρησιμεύουν ως σταθεροποιητές πλεύσης του πανάρχαιου ερπετού.

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το στομάχι του κροκοδείλου θεωρείται, όχι άδικα, ένα από τα πιο ανθεκτικά του ζωικού βασιλείου. Πολλές φορές θα αναγκαστεί να… φιλοξενήσει από ψάρια και πουλιά, μέχρι χελώνες, λιοντάρια ή άλλους κροκόδειλους. Σε αυτή την πολυδιάστατη δίαιτα, στο στομάχι του κροκοδείλου περιλαμβάνονται και μεγάλες πέτρες που βρίσκονται σε μόνιμη βάση στο στομάχι του. Η επικρατούσα άποψη είναι ότι αυτές οι πέτρες χρησιμεύουν ως σταθεροποιητές πλεύσης του πανάρχαιου ερπετού.

Σαν να λέμε.....έρμα !!
Φοβερό.

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μιας και σας βλέπω λιγάκι υποτονικούς.....ξέρει κάποιος το συμπαθές αυτό πλασματάκι ;

Συνημμένα

• a60_Viperfish.jpg.gif
    a60_Viperfish.jpg.gif
    39,8 KB · Εμφανίσεις: 41
OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σας έχω κι άλλα....συνέχεια το απογευματάκι !

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σας 'εχω κι άλλο ένα ωραίο:
Ένα πολύ παράξενο πλάσμα....ζεί επίσης σε μεγάλα βάθη...ανήκει σε μια οικογένεια που έχει κοινά και με τα χταπόδια και με τα καλαμάρια, αλλά είναι ανεξάρτητη.
Λέγεται "Καλάμάρι- Βρυκόλακας από την κόλαση", και όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, έχει πολλές παράξενες ικανότητες.

[youtube=425,350]q5ZQH2Uzpew[/youtube]

Συνημμένα

• vampire_squid.JPG
    vampire_squid.JPG
    61,6 KB · Εμφανίσεις: 61

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τί ωραίο θεματάκι είναι αυτό παίδες!!!(Το βαθμολόγησα με 5 αστέρια)
Ξεκινάω με τη λίμνη Βαϊκάλη, τη βαθύτερη στον κόσμο (1638 μέτρα, τα 1285 ΚΑΤΩ από την επιφάνεια της θάλασσας)...Στο παχύ στρώμα πάγου που την καλύπτει το χειμώνα, είχε στηθεί σιδηροδρομική γραμμή στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο!!!

Επισκέπτης
http://img100.imageshack.us/img
100/3496/030614lakearaltwin150vb6.jpg

Φωτο λίμνη από ψηλά και τοποθεσία στον χάρτη

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το ξαναπόσταρα πριν, αλλά κόλλησε το σάιτ για λίγο.
Νομίζω πως η Αράλη, με το φαινόμενο της θέρμανσης του πλανήτη, έχει χάσει μεγάλο μέρος των υδάτων της, και κινδυνεύει να αποξηραθεί !

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Το ξαναπόσταρα πριν, αλλά κόλλησε το σάιτ για λίγο.
Νομίζω πως η Αράλη, με το φαινόμενο της θέρμανσης του πλανήτη, έχει χάσει μεγάλο μέρος των υδάτων της, και κινδυνεύει να αποξηραθεί !

Η Αράλη ήταν τέταρτη στον κόσμο σε έκταση, και είναι πλέον δέκατη!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom