Νέα

Ο Κόσμος γύρω μας: Ένα ανεξάντλητο θέμα !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TheBlade
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ναι....για τον ψύλλο το ήξερα.
Αντιστοιχεί με ανθρώπινο άλμα ίσο με ένα γήπεδο μπάσκετ.
Φαντάζεσαι το κάρφωμα ; Απο τη μία μπασκέτα στην άλλη.

Για την κατσαρίδα....δεν το ήξερα...αλλά το έχω παρατηρήσει κυνηγώντας μερικές....και προσπαθόντας να σημαδέψω με το παπούτσι !
:2funny: :2funny:
Ειναι γρηγορες οι ατιμες.
Προταση για οποιον δεν εχει παει να επισκευτει το ζωολογικο κηπο στα σπατα.
Εχει και τσιταχ πανεμορφα ζωα.
Εγω εχω παει 7 φορες.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
   Λοιπον τα συγχαρητηρια μου στον φιλο ιστοριοδιφη λεπιδα για το εν λογω θρεντ..Καλησπεριζω επισης και τον ετερο φιλο ΒΡΑΣΙΔΑ..

Φιλοι μηπως ξερει κανενας να μου πει την διαδικασια του πως να κανω ενα αρχειο τομους και να το ανεβασω στο rapidshare; Εχω πριμιουμ λογαριασμο αλλα τον χρησιμοποιω μονο για κατεβασμα...Εαν μαθω την διαδικασια,εχω να ανεβασω πολλα γκιγα ντοκιμαντερ...για τον πλανητη μας...

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μαλλον δεν ξερεις ενα γερακι στο Hamamatsu τις Ιαπωνιας που τελικιαζει σε καθοδο τα 300 χλμ..
Η να πω για τον ελληνικο πετρογερακα που χτυπαει τα 320..

Ποιος ξερει το ονομα του γιαπωνεζικου γερακιου????χεχεχεχεχε

Είναι το γεράκι peregrine....αλλά μη με ρωτήσεις πως το λένε στα Γιαπωνέζικα !

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
    Λοιπον τα συγχαρητηρια μου στον φιλο ιστοριοδιφη λεπιδα για το εν λογω θρεντ..Καλησπεριζω επισης και τον ετερο φιλο ΒΡΑΣΙΔΑ..

Φιλοι μηπως ξερει κανενας να μου πει την διαδικασια του πως να κανω ενα αρχειο τομους και να το ανεβασω στο rapidshare; Εχω πριμιουμ λογαριασμο αλλα τον χρησιμοποιω μονο για κατεβασμα...Εαν μαθω την διαδικασια,εχω να ανεβασω πολλα γκιγα ντοκιμαντερ...για τον πλανητη μας...

Φίλε gabadoo....εγώ δυστυχώς...No can do.
Δεν ξέρω πως γίνεται.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16

Για σου φιλε gabadoo.
Στην ερωτηση σου ας σε βοηθηση καποιος αλλος φιλος γιατι εγω ειμαι ασχετος με υπολογιστες.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.388
Πόντοι
12.056
Much is said about the flying speed of the Peregrine Falcon, and many claims have been made, ranging from 125mph (200 Kph) to more than double that!
The peregrine falcon has a normal cruising speed of about 40mph (65 kph) and can, in short bursts of level flight, achieve speeds approaching 70mph (110kph).

Μπαααααα...εχει κοφτες αυτο...χαχαχαχαχα μονο 200 παει..
Το ιαπωνικο λεγε hayabusa  :rockon: :rockon: :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πετρίτης, Falco peregrinus
Πασίγνωστος, καθώς είναι ένα από τα ισχυρότερα γεράκια και το ταχύτερο πλάσμα στο κόσμο. Ο πετρίτης εφορμά με ταχύτητα μεγαλύτερη από 300km/h για να χτυπήσει πουλιά στον αέρα και να τα συλλάβει στο έδαφος. Μπορεί να κυνηγήσει πουλιά μεγαλύτερα από τον ίδιο. Έφτασε στο όριο της εξαφάνισης στις περισσότερες περιοχές της Ευρώπης εξαιτίας της χρήσης εντομοκτόνων όπως το DDT, το οποίο τώρα έχει απαγορευτεί. Ο πληθυσμός του τώρα αυξήθηκε χάρη στη προστασία. Κάποια ζευγάρια που ζουν μέσα ή γύρω από πόλεις όπως η Αθήνα, τρέφονται με περιστέρια και ψαρόνια. Το παράνομο κυνήγι από τους εκτροφείς περιστεριών παρατηρείται συχνά.

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αλήθεια....ξέρει κανείς τη μεγαλύτερη κατσαρίδα που ζεί αυτή τη στιγμή στον κόσμο ;

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.388
Πόντοι
12.056
Ο Darkside εδω μεσα.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ωραίο θρεντ...

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αλήθεια....ξέρει κανείς τη μεγαλύτερη κατσαρίδα που ζεί αυτή τη στιγμή στον κόσμο ;
Εχθες το ειδα σε ντοκιμαντερ, αν θυμαμε καλα ειναι στο μεξικο αλλα δεν θυμαμε ονομα.
Το μεγεθος της ειναι οσο ενα χαμπουργερ. :grin: δεν κανω πλακα την εδειχνε διπλα διπλα.

Ποιο ειναι το μακροβιοτερο ζωο που εχει ανακαλυφθη ποτε?

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η κατσαρίδα γίγαντας της Μαδαγασκάρης !
Φωτό σε φυσικό μεγεθος :
Μήκος περίπου 8 εκατοστά.

Συνημμένα

• adult_roach.gif
    adult_roach.gif
    21 KB · Εμφανίσεις: 29
OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εχθες το ειδα σε ντοκιμαντερ, αν θυμαμε καλα ειναι στο μεξικο αλλα δεν θυμαμε ονομα.
Το μεγεθος της ειναι οσο ενα χαμπουργερ. :grin: δεν κανω πλακα την εδειχνε διπλα διπλα.

Ποιο ειναι το μακροβιοτερο ζωο που εχει ανακαλυφθη ποτε?

Νομίζω η γιγάντια χελώνα ;
Ζεί περίπου 150 χρόνια .

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ποιο είναι το μοναδικό φαγητό που δεν τρώνε οι κατσαρίδες?Το χρησιμοποιούν πολλές φορές για να τις διώχνουν...

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Νομίζω το αγγούρι ;;;
Σαν να το έχω διαβάσει κάπου.

Ίσως βέβαια να κάνω και λάθος...μπορεί να το χρησιμοποιούν για τα μηρμύγκια.....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σωστός! :thumbsup:

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ξέρει κανείς να μου πεί ποιός είναι ο μεγαλύτερος σκορπιός που έζησε ποτέ στη Γή ;

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Νομίζω η γιγάντια χελώνα ;
Ζεί περίπου 150 χρόνια .
Οχι φιλε blade.
Mια αχιβαδα που ανασυρθηκε απο το βυθο εξω απο την Ισλανδια ειναι το μακροβιοτερο ζωο που εχει εντοπιστει ποτε, με την ηλικια του να εκτιμαται στα 405 με 410 χρονια.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Μια και λεμε για κατσαριδες να σας πω οτι τον εγκεφαλο της τον εχει στο σωμα και οχι στο κεφαλι οποτε αν της κοψεις το κεφαλι μπορει να ζηση μεχρι και ενεα μερες αφου μετα θα πεθανει απο την πεινα καθως δεν θα μπορει να φαει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom