Ει, Γκότζι, αν εισαι στη Λαμία, έλα στην θύρα 5. Πεινάσαμε.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Ει, Γκότζι, αν εισαι στη Λαμία, έλα στην θύρα 5. Πεινάσαμε.
Πήγα Ατρόμητος - ΟΦΗ και πούλησα..την άλλη φοράΕι, Γκότζι, αν εισαι στη Λαμία, έλα στην θύρα 5. Πεινάσαμε.
Λουκουμάδες στη Πλατεία Ναυαρίνου τρώγατε, νεαρέ Αρίσταρχε!Πήγα Ατρόμητος - ΟΦΗ και πούλησα..την άλλη φορά
Η αφεντιά σας τι δουλειά είχε στην πλατεία Ναυαρίνου, κε Bliz;Λουκουμάδες στη Πλατεία Ναυαρίνου τρώγατε, νεαρέ Αρίσταρχε!
Μία Άχρονη και Άναρχη Οντότητα είναι ΠΑΝΤΟΥ!!Η αφεντιά σας τι δουλειά είχε στην πλατεία Ναυαρίνου, κε Bliz;
Μία Άχρονη και Άναρχη Οντότητα είναι ΠΑΝΤΟΥ!!
Υπεκφυγές, ως συνήθως...Μία Άχρονη και Άναρχη Οντότητα είναι ΠΑΝΤΟΥ!!
Δυστυχώς ήμουν στο Περιστέρι έξω στο κρύο πουλώντας φιστίκια..Λουκουμάδες στη Πλατεία Ναυαρίνου τρώγατε, νεαρέ Αρίσταρχε!
Σιγά σιγά το πάτε πάλι προς τη μουσική για τα 20χρονα...
Στην πλατεία Ναυαρίνου συχνάζουν λεσβίες.Υπεκφυγές, ως συνήθως...
Αν είναι έτσι θα έρθω κι εγώ πλατείαΣτην πλατεία Ναυαρίνου συχνάζουν λεσβίες.
Πήγα μήπως βρω την Sugar του κ. Amjik ...
Τζιφός!!!
Και βέβαια, Αρίσταρχε!Μετά το ματς θα πάω με τα κέρδη απτα φιστίκια στον πεζόδρομο να πιω κάνα ποτάκι ( μπουκάλι) ουίσκι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν είναι έτσι θα έρθω κι εγώ πλατεία
Οχιιιιι...δεν είμαι ο Αρίσταρχοςςςςςςς....Και βέβαια, Αρίσταρχε!
Άχρονη αποτέτοια και ο Αρίσταρχος;Δεν υπάρχει Αρίσταρχος- ποτέ δεν υπήρξε
O Αρίσταρχος είναι ιδέαΆχρονη αποτέτοια και ο Αρίσταρχος;
Είναι στο μυαλό, κάτι μαγικό.O Αρίσταρχος είναι ιδέα
Λαϊκά ακούτε?Είναι στο μυαλό, κάτι μαγικό.
Άι στο καλό, συγκινήθηκα. Τελευταία φορά, τον είδα στη Μύκονο.
Ακούμε τα πάντα. Δεν κάνουμε διακρίσεις εμείς.Λαϊκά ακούτε?
αν θέλετε να βάλω