Gojiberry
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 1.051
- Πόντοι
- 201
Στην Κρήτη δεν έχω κάτιΜήπως έχεις και ξεροτηγανιές στην Κρήτη;
Στην Κρήτη δεν έχω κάτιΜήπως έχεις και ξεροτηγανιές στην Κρήτη;
Α, έχεις πιάσει μόνο Πελοπόννησο.Στην Κρήτη δεν έχω κάτι
Οι ξεροτηγανιές κάνουν γλυκά.Τσιγαριαστό το λένε
Τσιγαριαστό (σφακιανό) | ΣΥΝΤΑΓΗ | Gastronomos.gr
Το τσιγαριαστό ρίφι (συνήθως πρόκειται για κατσικάκι) είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα των Σφακίων και της δυτικής Κρήτης.www.gastronomos.gr
Δυστυχώς μόνο Πελοπόννησο 10000στρεμματα φιστίκι, όλο κάηκε από το κρύοΑ, έχεις πιάσει μόνο Πελοπόννησο.
Βλέπω 4 μηδενικά εσύ είσαι τσιφλικάςΔυστυχώς μόνο Πελοπόννησο 10000στρεμματα φιστίκι, όλο κάηκε από το κρύο
Στην αρχή, δεν είχε βρέξει μαλλί. Μετά τους 1000, άρχισε να κουράζεται και βούτηξε το κεφάλι.
Μάλλον ήθελε να κάνει προπόνηση για ελεύθερη κατάδυση και κρατούσε αναπνοήΣτην αρχή, δεν είχε βρέξει μαλλί. Μετά τους 1000, άρχισε να κουράζεται και βούτηξε το κεφάλι.
Σατανικός ΚαπετάνιοςΑποφάσισα να λύσω το μυστήριο Αρίστου - Γκότζι, κάνοντας αιφνιδιαστικές ερωτήσεις στον δεύτερο ώστε να μάθουμε την Αλήθεια:
@Gojiberry , τι ομάδα είσαι στην Ελλάδα και τι ομάδα είσαι στην Αγγλία;
Τι σου έρχεται πρώτα στο μυαλό όταν ακούς τη λέξη "Μερσέντες";
Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου όταν μπαίνεις σε ανοιχτό μπουρδέλο στις 3.33 τα ξημερώματα;
Να τα λέμε αυτά Ναύαρχε. Είναι θέμα εξάσκησης. Πολλές φορές κλήθηκα να λύσω μυστήρια στο καράβι: ποιος έκλεψε τις τσόντες του λοστρόμου; Ποιος βούτηξε από την κουζίνα το γλυκό; Ποιος κοπάνησε κρυφά το καλό μου ουίσκι;Ναι δεν του ξεφεύγει τίποτα
Προβολή συνημμένου 1283922
Εγώ πιστεύω Γκοτζιμπέρι ότι πουλάει φιστίκια στα γήπεδα,Να τα λέμε αυτά Ναύαρχε. Είναι θέμα εξάσκησης. Πολλές φορές κλήθηκα να λύσω μυστήρια στο καράβι: ποιος έκλεψε τις τσόντες του λοστρόμου; Ποιος βούτηξε από την κουζίνα το γλυκό; Ποιος κοπάνησε κρυφά το καλό μου ουίσκι;
Σωστά. Αν πει ότι είναι Ουντινέζε, δε θα του ψωνίζουν μετά, οι Κάλιαρι.Εγώ πιστεύω Γκοτζιμπέρι ότι πουλάει φιστίκια στα γήπεδα,
που σημαίνει ότι δεν υποστηρίζει κάποια ομάδα γιατί πουλάει σε όλες.
Εμ, δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό να το καταλάβειςΣωστά. Αν πει ότι είναι Ουντινέζε, δε θα του ψωνίζουν μετά οι Κάλιαρι.
Ο Καπετάνιος, όμως, μπορεί να καταλάβει την αλήθεια, πίσω από κάθε απάντηση. Ακόμα και χωρίς καθόλου απάντηση.Εμ, δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό να το καταλάβεις
Ετσι ήμουν στο δημοτικό
Ναι αλλά εγώ που πηγαίνω στα γήπεδα δεν έχω δει ποτέ κάποιον φιστικά με το όνομα Γκοτζιμπέρη. Έχω δει Τσακα-Τσούκα, έχω δει Πασά (από το πασατέμπος) αλλά όχι Γκοτζι. Άρα εδώ είναι με ψευδώνυμο και θα κελαηδήσει. Έτσι θα αποδειχτεί ότι είναι ένας απλός μικροπωλητής και όχι καλλιτέχνης όπως ο εκλιπών.Εμ, δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό να το καταλάβεις
Να μου πουν: "Στις 3:34 κλείνουμε κύριε..."Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου όταν μπαίνεις σε ανοιχτό μπουρδέλο στις 3.33 τα ξημερώματα;