Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
...τελικά παντρεύτηκε αυτός ο Κών/νος Εμμανουήλ ή ακόμα ψάχνουν νυφικό και τέτοια;
...τελικά παντρεύτηκε αυτός ο Κών/νος Εμμανουήλ ή ακόμα ψάχνουν νυφικό και τέτοια;
Φιλαράκι ο χλαπατσας 13
Δεν πίνω τίποτα, σε αντίθεση με μερικούς μερικούς (οργιάζουν οι φήμες στο bou...)Ποιος είναι ο Σωκράτης ο αστυνομικός πάλι; Τι λες ρε συ; Την πίνεις, ε; Καλά κάνεις.
Πού να ξέρω; Εγώ άνοιξα το νήμα, με αφορμή τον γάμο του για να θίξω ένα κοινωνικό φαινόμενο (τον γάμο γκέι με γυναίκα).Ωρίωνα έχω μια ερώτηση: τελικά παντρεύτηκε αυτός ο Κών/νος Εμμανουήλ ή ακόμα ψάχνουν νυφικό και τέτοια;
Τι φήμες, μούτσο;Δεν πίνω τίποτα, σε αντίθεση με μερικούς μερικούς (οργιάζουν οι φήμες στο bou...)
Πού να ξέρω; Εγώ άνοιξα το νήμα, με αφορμή τον γάμο του για να θίξω ένα κοινωνικό φαινόμενο (τον γάμο γκέι με γυναίκα).
Μα με έχεις για τέτοιον άνθρωπο;;;Μπορεί να είναι και αυτή λεσβία και να την βρίσκουν κάπως. Αμέσως εσύ να θάψεις τον κόσμο
Εννοώ, άβυσσος η λίμπιντο, φίλε μου. Και καύλα ουμπεραλες.Μα με έχεις για τέτοιον άνθρωπο;;;
Οι γκέι την βρίσκουν με λεσβίες δηλαδή; Να, αυτά δεν ξέρω.
Τι άντρας!! (Ουμπεράλες;)Εννοώ, άβυσσος η λίμπιντο, φίλε μου. Και καύλα ουμπεραλες.
Ευχαριστώ. Δεν σου βούισα πολύ σήμερα ΒζζζζζβζζζζζζβζζζζζζζζζββζζζζζζζζβζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζβζζζζζζζζβζζζζζζζζβζζζζζζζβζζζζζζζβζζζζζζζζβζζζζζΠάντως ναι, δεν ξέρεις και πολλά. Αλλά βουιζεις ωραία
Τι άντρας!! (Ουμπεράλες;)
Ευχαριστώ. Δεν σου βούισα πολύ σήμερα Βζζζζζβζζζζζζβζζζζζζζζζββζζζζζζζζβζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζβζζζζζζζζβζζζζζζζζβζζζζζζζβζζζζζζζβζζζζζζζζβζζζζζ
Ναι καλά, τα μάθαμε και τα δικά του...που την βρίσκει με λεσβίες ουμπεράλες...Λύσσαξες πάλι με τον Εμμανουηλ.
Πρόσεχε μη σε πετύχει πουθενά και σε πλακώσει.
Είναι σκληρό αγόρι.
Κούνια που σε κούναγε, ναυτάκι. Αν θες να μάθεις τα πάντα για τη ναυσιπλοΐα, έλα και θα σου δείξει ο Καπετάνιος πώς είναι ένας πραγματικά σκληρός μούτσοςΝαι καλά, τα μάθαμε και τα δικά του...που την βρίσκει με λεσβίες ουμπεράλες...
Ας κοντοζυγώσει, αν τολμάει! Και εγώ είμαι σκληρός μούτσος!
Θέλω θέλω θέλω!!!!Κούνια που σε κούναγε, ναυτάκι. Αν θες να μάθεις τα πάντα για τη ναυσιπλοΐα, έλα και θα σου δείξει ο Καπετάνιος πώς είναι ένας πραγματικά σκληρός μούτσος
Εγώ κάνω 5 κοιλιακούς άνετα..και μια κάμψη..
H Nivea ξερει οτι την διαφημιζει ?Μαλλον η NIVEA που βαζει εχει ληξει!
Ο @Arist@rxos είναι τελειομανής.Αντε να δεχτω τους 5 κοιλιακους.
Αλλα και μια καμψη;
Αυτο παει παρα πολυ. Χαχαχα!
H Nivea ξερει οτι την διαφημιζει ?
Ο @Arist@rxos είναι τελειομανής.
Έτσι πάει; Ευτυχώς που δεν τον λένε Πουλχέριο δηλαδή.Πως να μην ειναι οταν εχει το αριστος στο ονομα του;
Έτσι πάει; Ευτυχώς που δεν τον λένε Πουλχέριο δηλαδή.
Με καλοπιάνεις για να σταματήσω να βουίζω, ε; Σε έχω ξεκουφάνει και σένα...Ετσι παει.
Για αυτο εσυ Ωριωνα ως αστερισμος θα ανεβεις πολυ ψηλα!
Με καλοπιάνεις για να σταματήσω να βουίζω, ε; Σε έχω ξεκουφάνει και σένα...