Ναι, κάτι πήρε το αυτί μου ότι κανονίζεις να πας κοπαδιαστά στην Sexy JoΟ ηχος στη θαλασσα εχει μεγαλυτερη ταχυτητα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ωρίων
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 73K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ναι, κάτι πήρε το αυτί μου ότι κανονίζεις να πας κοπαδιαστά στην Sexy Jo
Εχει τεθει το θεμα προς ψηφοφορια στο κοπαδι.
Ακομα οι καλπες ειναι ανοιχτες.
Βραχηκαν και τα ψηφοδελτια.
Μαλλον θα ψηφισουμε ξανα!
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.444
- Πόντοι
- 3.786
Γεια σας! Θέλω να μάθω τα πάντα γύρω από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.
Για ποιο λόγο δεν παντρεύτηκε τελικά την εκλεκτή της καρδιάς του;
Γιατί δεν δέχτηκε την πρόταση του Ατζούν, να συμμετάσχει στο Survivor All Star;
Πόσα χρήματα του πρόσφερε για μια εβδομάδα;
Γιατί δεν δέχτηκε να ντυθεί Θεμιστοκλής στην έναρξη του reality επιβίωσης; Μήπως επειδή ήταν πιο μαύρος από τον Ξέρξη, Περικλή Κονδυλάτο;
Θέλω υπεύθυνες απαντήσεις και όχι γκόσιπ. Ως φορολογούμενος πολίτης αυτής της χώρας δικαιούμαι να μάθω όλη την αλήθεια.
Γιατί δεν δέχτηκε να ντυθεί Θεμιστοκλής στην έναρξη του reality επιβίωσης; Μήπως επειδή ήταν πιο μαύρος από τον Ξέρξη, Περικλή Κονδυλάτο;
Θέλω υπεύθυνες απαντήσεις και όχι γκόσιπ. Ως φορολογούμενος πολίτης αυτής της χώρας δικαιούμαι να μάθω όλη την αλήθεια.
Αγαπητέ αναγνώστη-φίδι,Γεια σας! Θέλω να μάθω τα πάντα γύρω από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.
Θέλω υπεύθυνες απαντήσεις και όχι γκόσιπ. Ως πολίτης αυτής της χώρας δικαιούμαι να μάθω όλη την αλήθεια.
ο κος Εμμανουήλ (αυτοπροσώπως) έχει ενημερωθεί για τα ερωτήματά σας και θα σας απαντήσει αμέσως μόλις τελειώσει το σολάριουμ (μην τυχόν και σας χάσει από πελάτη).
Απαντήσεις σε αυτά όπως και σε άλλα καυτά ερωτήματα για την ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζωή του....μόνο στο νήμα του στου Bou
Μείνετε συντονισμένοι!
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.444
- Πόντοι
- 3.786
Είναι ντροπή αυτό! Δεν ξέρεις τίποτα και παριστάνεις τον δημοσιογράφο. Είπες να έρθουμε να μάθουμε και τώρα μας λες σολαριουμ, μιλάς μπερδεμένα και μας τα μασάς. Τι είναι ο αναγνώστης - φίδι; Εννοείς ότι είμαι αναγνώστης πειρασμός ;Αγαπητέ αναγνώστη-φίδι,
ο κος Εμμανουήλ (αυτοπροσώπως) έχει ενημερωθεί για τα ερωτήματά σας και θα σας απαντήσει αμέσως μόλις τελειώσει το σολάριουμ (μην τυχόν και σας χάσει από πελάτη).
Απαντήσεις σε αυτά όπως και σε άλλα καυτά ερωτήματα για την ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζωή του....μόνο στο νήμα του στου Bou
Μείνετε συντονισμένοι!
Ναι, αυτό εννοώ. Εσύ είσαι πειρασμός και μετά φταίω εγώ που τρελάθηκα και γυρίζω τα νήματα βουίζοντας....Τι είναι ο αναγνώστης - φίδι; Εννοείς ότι είμαι αναγνώστης πειρασμός ;
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.444
- Πόντοι
- 3.786
Είναι καλό να δέχεσαι τον εαυτό σου όπως είναι, χωρίς ενοχές και να συμφιλιώνεσαι μετά θέλω σουΝαι, αυτό εννοώ. Εσύ είσαι πειρασμός και μετά φταίω εγώ που τρελάθηκα και γυρίζω τα νήματα βουίζοντας....
Αν υποψιαστώ ότι είσαι βαλτός του sevagio για να "πέσει" το νήμα μου (το μόνο που αφορά την ζωή του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ) να ξέρεις ότι θα σου βουίζω μέχρι τις Απόκριες.Οκ, οκ. Τις βυζάρες πως τις εξηγείς όμως;
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.428
- Πόντοι
- 4.746
Μα καλά αυτοί φαίνονται από μακρυά ότι γυαλίζουν το πόμολο και τους αρέσει να χαιδεύουν τις μπάλες του πένιςΜε αφορμή το θέμα, θα εκτιμούσα τις απόψεις σας, πάνω σε ανάλογες "σχέσεις" ή ακόμα και "γάμους" (π.χ. Μαυρίκιος).
Και γιατί παντρεύονται γυναίκες όμως;Μα καλά αυτοί φαίνονται από μακρυά ότι γυαλίζουν το πόμολο και τους αρέσει να χαιδεύουν τις μπάλες του πένις
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.428
- Πόντοι
- 4.746
Γάμος βιτρίνα. Γιατί θέλουν να δείξουν ότι δεν είναι φούστα μπλούζα αλλά παντελόνι γιλέκο για την κοινωνία και το στενό τους οικογενειακό περιβάλλονΚαι γιατί παντρεύονται γυναίκες όμως;
Πολύ αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον δηλαδή;Γάμος βιτρίνα. Γιατί θέλουν να δείξουν ότι δεν είναι φούστα μπλούζα αλλά παντελόνι γιλέκο για την κοινωνία και το στενό τους οικογενειακό περιβάλλον
Κάποτε γίνονταν τέτοιοι γάμοι, το καταλαβαίνω, αλλά τώρα με τόση απελευθέρωση, τι νόημα έχει;
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Υπάρχουν λόγοι !Πολύ αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον δηλαδή;
Κάποτε γίνονταν τέτοιοι γάμοι, το καταλαβαίνω, αλλά τώρα με τόση απελευθέρωση, τι νόημα έχει;
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.736
- Πόντοι
- 12.756
Για πες!Υπάρχουν λόγοι !
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Δεν ξέρω από πού να αρχίσω!Για πες!
Ευχαριστώ, φροντίζω την σιλουέτα μου για να μου πέφτει ωραία η στολή του λοστρόμου.Αν είναι να γίνεις σαν τόφαλος, τι να κάνω; Να σε βοηθήσω ρε Ωρίωνα.
Αλήθεια, ποιες είναι οι αρμοδιότητες ενός λοστρόμου, Καπετάνιε;
θα είσαι los tromos & los fovos του πληρώματος
Κάτι σαν προσωπάρχης δηλαδή;