You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ωρίων
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 73K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.440
- Πόντοι
- 3.786
Ωρίωνα, επειδή σε όποιο νήμα και να γράψω έρχεσαι και μου κάνεις ουάου, μήπως να ζητήσεις από τους διαχειριστές να βάλουν ειδικά για σένα ένα κουμπί ββζζζζζ?
Ωρίωνα, επειδή σε όποιο νήμα και να γράψω έρχεσαι και μου κάνεις ουάου, μήπως να ζητήσεις από τους διαχειριστές να βάλουν ειδικά για σένα ένα κουμπί ββζζζζζ?
Να εχει και ηχο ομως, ετσι; Χαχαχα!
Βρηκα το ηχητικο. Ετοιμο!
Ειλικρινά, θέλω να με πιστέψεις, δεν το κάνω επίτηδες. Έτσι όπως διαβάζω ΟΛΑ τα posts, όταν διαβάζω κάτι εντυπωσιακό κάνω ΟΥΑΟΥ. Δεν βλέπω ποιος το γράφει. Τώρα αν κάποια από αυτά, τυχαίνει να είναι δικά σου....Ωρίωνα, επειδή σε όποιο νήμα και να γράψω έρχεσαι και μου κάνεις ουάου, μήπως να ζητήσεις από τους διαχειριστές να βάλουν ειδικά για σένα ένα κουμπί ββζζζζζ?
Εικόνα μην βάλεις μόνο εσύ!
Βρηκα το ηχητικο. Ετοιμο!
Εικόνα μην βάλεις μόνο εσύ!
Δεν μου αρεσει να λεω πολλα.
Για αυτο δεν βαζω ποτε εικονες.
Επειδη μια εικονα ειναι χιλιες λεξεις. Χαχαχα!
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.440
- Πόντοι
- 3.786
Σίγουρα Ωρίωνα. Αυτό γίνεται. Δεν με πρεσάρεις άγρια μήπως σου κάτσω, απλώς διαβάζεις τα εντυπωσιακά μου και βουίζεις. Τι πιο φυσιολογικό ;Ειλικρινά, θέλω να με πιστέψεις, δεν το κάνω επίτηδες. Έτσι όπως διαβάζω ΟΛΑ τα posts, όταν διαβάζω κάτι εντυπωσιακό κάνω ΟΥΑΟΥ. Δεν βλέπω ποιος το γράφει. Τώρα αν κάποια από αυτά, τυχαίνει να είναι δικά σου....
Τα ψάρια δεν μιλούν πολύΔεν μου αρεσει να λεω πολλα.
Για αυτο δεν βαζω ποτε εικονες.
Επειδη μια εικονα ειναι χιλιες λεξεις. Χαχαχα!
στο νου σου το' χεις γράψει
που λέει και ο Τόλης.
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.440
- Πόντοι
- 3.786
Ποιος είναι πάλι ο Τολης; Ο κομμωτής του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ ξέρω γω;Τα ψάρια δεν μιλούν πολύ
που λέει και ο Τόλης.
ΕΓΩ να σε πρεσάρω μήπως μου κάτσεις;Σίγουρα Ωρίωνα. Αυτό γίνεται. Δεν με πρεσάρεις άγρια μήπως σου κάτσω, απλώς διαβάζεις τα εντυπωσιακά μου και βουίζεις. Τι πιο φυσιολογικό ;
Σε λίγο θα μας πεις ότι σου την έπεσα κιόλας.
Τα ψάρια δεν μιλούν πολύ
που λέει και ο Τόλης.
Αν μιλουσαμε πολυ, θα πνιγομασταν!
Άμουσος τελείως...Μόνο να λες ότι σε πρεσάρω ξέρεις. Τέλος πάντων.Ποιος είναι πάλι ο Τολης; Ο κομμωτής του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ ξέρω γω;
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.440
- Πόντοι
- 3.786
Ρε Ωρίωνα, εσύ ούτε να μιλήσεις καλά δεν μπορείς τελευταία και τα λες βλάχικα επειδή έπαθες ντουβρουτζά.ΕΓΩ να σε πρεσάρω μήπως μου κάτσεις;
Σε λίγο θα μας πεις ότι σου την έπεσα κιόλας.
Τέλος πάντων. Άκου τώρα κάνα Τόλη να μερακλώσεις.
Ε αυτό ήταν, δεν σου ξαναμιλάω. ΤΕΛΟΣ .-Ρε Ωρίωνα, εσύ ούτε να μιλήσεις καλά δεν μπορείς τελευταία και τα λες βλάχικα επειδή έπαθες ντουβρουτζά.
Τέλος πάντων. Άκου τώρα κάνα Τόλη να μερακλώσεις.
Πριν φύγω, όμως, σου αφιερώνω αυτό
Ευτυχώς που έγραψες κάτι σχετικό με το νήμα γιατί εγώ σπαμάρω διαρκώς. Θα αυτομπαναριστώ για τιμωρία για 24 ώρες.
Αφιερωμενο στον Κωνσταντινο Εμμανουηλ. Χαχαχα!
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.440
- Πόντοι
- 3.786
Πάλι χτυπάνε καμπάνες για μας,Ε αυτό ήταν, δεν σου ξαναμιλάω. ΤΕΛΟΣ .-
Πριν φύγω, όμως, σου αφιερώνω αυτό
καμπάνες λύπης και όχι χαράς
Έλα, μην θυμώνεις. Ένα αθώο αστείο έκανα.
Εντάξει...Έλα, μην θυμώνεις. Ένα αθώο αστείο έκανα.
Δεν θα με ξανακουρουϊδέψεις επειδή μου ξεφεύγει πού και πού κανένα βλάχικο "ου" όμως.