Νέα

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ωρίων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936
Μην κοροϊδεύεις, το ότι εσύ δεν γνωρίζεις τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, δεν σημαίνει ότι δεν είναι πασίγνωστος. Μάλιστα κάνει καριέρα και στην Αγλλία, όχι μόνο στην Ελλάδα.

Δεν σκέφτομαι να γίνω αυτά τα ξένα που λες αλλά σκέφτομαι, τώρα που θα πλακώσει κόσμος να πουλάω σουβλάκια και πίτσες. 20% πιο οικονομικά από τον Νίπλη.

Που ήταν χαμένο αυτό το θέμα διαμάντι.

Το λες και κυριακάτικο.

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.915
Πόντοι
6.236
Που ήταν χαμένο αυτό το θέμα διαμάντι.

Το λες και κυριακάτικο.
Ευχαριστώ Sevagio!

Πες τα να τα ακούνε μερικοί μερικοί...ο τύπος δεν γνωρίζει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και μας βάζει να ακούμε kuro siwo πρωί πρωί. Για τι μας πέρασε;

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.442
Πόντοι
3.786
Μην κοροϊδεύεις, το ότι εσύ δεν γνωρίζεις τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, δεν σημαίνει ότι δεν είναι πασίγνωστος. Μάλιστα κάνει καριέρα και στην Αγλλία, όχι μόνο στην Ελλάδα.

Δεν σκέφτομαι να γίνω αυτά τα ξένα που λες αλλά σκέφτομαι, τώρα που θα πλακώσει κόσμος να πουλάω σουβλάκια και πίτσες. 20% πιο οικονομικά από τον Νίπλη.
Τέτοιο επιχειρηματικό δαιμόνιο ούτε ο κ. Καλόγκερο δεν έχει. Σε συγχαίρω.

Δεν κοροϊδεύω καθόλου. Είναι πολύ σημαντικός, ο,τι είναι, αυτός ο Κων/νος Εμμανουήλ που παντρεύεται στην Αγγλία. Χιλιάδες φίλοι σπεύδουν να τοποθετηθούν και να δούμε πως θα πιάσεις την καυτή πατάτα, νηματοθέτη, όταν έρθουν εδώ οι μπαχαλακηδες.

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.915
Πόντοι
6.236
Τέτοιο επιχειρηματικό δαιμόνιο ούτε ο κ. Καλόγκερο δεν έχει. Σε συγχαίρω.
Υπερβολές...κανείς δεν έχει μεγαλύτερο επιχειρηματικό δαιμόνιο από τον κύριο Kalogero.
Δεν κοροϊδεύω καθόλου. Είναι πολύ σημαντικός, ο,τι είναι, αυτός ο Κων/νος Εμμανουήλ που παντρεύεται στην Αγγλία. Χιλιάδες φίλοι σπεύδουν να τοποθετηθούν και να δούμε πως θα πιάσεις την καυτή πατάτα, νηματοθέτη, όταν έρθουν εδώ οι μπαχαλακηδες.
Ξέρω, πρόθεσή σου είναι να με εκθέσεις, αλλά δεν έχεις υπολογίσει σωστά γιατί εγώ ζω για τους μπαχαλάκηδες. Καλώς να ορίσουν.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.442
Πόντοι
3.786
Υπερβολές...κανείς δεν έχει μεγαλύτερο επιχειρηματικό δαιμόνιο από τον κύριο Kalogero.

Ξέρω, πρόθεσή σου είναι να με εκθέσεις, αλλά δεν έχεις υπολογίσει σωστά γιατί εγώ ζω για τους μπαχαλάκηδες. Καλώς να ορίσουν.
Ωρίωνα βουίζεις πάρα πολύ. Έχεις μια τελευταία ευκαιρία να σοβαρευτείς, αλλιώς, εκτός από ακουουουόγραμμα θα σε πάω επειγόντως για έναν Υπέροχο. Εσύ αποφασίζεις

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.915
Πόντοι
6.236
Ωρίωνα βουίζεις πάρα πολύ. Έχεις μια τελευταία ευκαιρία να σοβαρευτείς, αλλιώς, εκτός από ακουουουόγραμμα θα σε πάω επειγόντως για έναν Υπέροχο. Εσύ αποφασίζεις
Τι διορία έχω;

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.442
Πόντοι
3.786
Εντάξει, έχω ακόμα χρόνο.

Για περάστε, για περάστε!
Όχι, εντάξει. Τώρα που ξαναδιαβάζω το αρχικό ποστ του νήματος , βλέπω στα ερωτήματα που θέτεις, έναν έντονο κοινωνικό προβληματισμό, εκεί που λες "μήπως γιατί είμαστε (ηλίθιοι) ;".

Να δώσεις τους θερμούς μου χαιρετισμούς στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που διαφημίζει την χώρα μας και στο εξωτερικό. Όλοι τον ξέρουν αυτόν τον απίθανο τύπο

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.915
Πόντοι
6.236
Όχι, εντάξει. Τώρα που ξαναδιαβάζω το αρχικό ποστ του νήματος , βλέπω στα ερωτήματα που θέτεις, έναν έντονο κοινωνικό προβληματισμό, εκεί που λες "μήπως γιατί είμαστε (ηλίθιοι) ;".
Δεκτή η συγγνώμη σου.
Να δώσεις τους θερμούς μου χαιρετισμούς στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που διαφημίζει την χώρα μας και στο εξωτερικό. Όλοι τον ξέρουν αυτόν τον απίθανο τύπο
Βεβαίως και τον ξέρουν όλοι (άλλο αν είναι κρυφοί και δεν το ομολογούν).

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.915
Πόντοι
6.236
Να δεις που αν το διαβάσεις και τρίτη φορά, θα καταλάβεις ακόμη περισσότερα. Σε προκαλώ. Είναι κρυφά τα νοήματα.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.442
Πόντοι
3.786
Δεκτή η συγγνώμη σου.

Βεβαίως και τον ξέρουν όλοι (άλλο αν είναι κρυφοί και δεν το ομολογούν).

Ναι Ωρίωνα. Όλοι τον ξέρουν. Μόνο ο Καπετάνιος δεν τον ήξερε. Αλλά τώρα θα διαβάσει το ενδιαφέρον άρθρο που έβαλες και όλα θα διορθωθούν.
Να δεις που αν το διαβάσεις και τρίτη φορά, θα καταλάβεις ακόμη περισσότερα. Σε προκαλώ. Είναι τα κρυφά τα νοήματα.
Για να το διαβάσω και τρίτη φορά, Ωρίωνα, θα πρέπει να με αποζημιώσεις για την ηθική βλάβη που θα υποστώ. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, ίσως να είναι αυτό που επιδιώκεις , εντέχνως

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.915
Πόντοι
6.236
Για να το διαβάσω και τρίτη φορά, Ωρίωνα, θα πρέπει να με αποζημιώσεις για την ηθική βλάβη που θα υποστώ. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, ίσως να είναι αυτό που επιδιώκεις , εντέχνως
Να επιδιώκω να σου δώσω χρήματα; Για ποιο λόγο;:2funny:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Και οι 7 ήταν υπέροχοι!

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.915
Πόντοι
6.236
Δεν διάβασα στην αρχή το νήμα, αλλά σίγουρα έχει πολύ ενδιαφέρον - ΝΗΜΑΤΑΡΑ! ( Ποιος είναι ο Κώστας Εμμανουήλ?)
Τι;;;; Ούτε εσύ γνωρίζεις τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ;:new_shocked:
Δύο Έλληνες υπάρχουν που δεν τον γνωρίζουν και αυτοί είναι φίλοι μου... πω πω ντροπή....

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.442
Πόντοι
3.786
Δύο Έλληνες υπάρχουν που δεν τον γνωρίζουν και αυτοί είναι φίλοι μου... πω πω ντροπή....
Μαζέψου φίλος στο νήμα σου γιατί τα έχεις κάνει μπάχαλο και σε βλέπω πλοκ. Την μία τσολιάς, την άλλη μούτσος, την άλλη γκέης, την άλλη γκομενίτσα, κάποιοι ισχυρίζονται ότι είσαι το κορίτσι του Kalogero, η βοσκοπούλα κ.α. που δεν τολμώ να πω όπως ότι είσαι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ή ο Υπουργός Υγείας.

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.915
Πόντοι
6.236
Μαζέψου φίλος στο νήμα σου γιατί τα έχεις κάνει μπάχαλο και σε βλέπω πλοκ. Την μία τσολιάς, την άλλη μούτσος, την άλλη γκέης, την άλλη γκομενίτσα, κάποιοι ισχυρίζονται ότι είσαι το κορίτσι του Kalogero, η βοσκοπούλα κ.α. που δεν τολμώ να πω όπως ότι είσαι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ή ο Υπουργός Υγείας.

Ο ένας είναι πρώην φίλος μου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom