Νάτος ο θετικός ο άνθρωπος! Όχι σαν μερικούς μερικούς...άκου κρακεράκια! Τα κρακεράκια ήταν μέρος του ντεκόρ, Μπίρλα.Έφαγα τόσο πολύ που βαρυστομάχιασα! Ευχαριστώ για την πρόσκληση.
Mpratan, θα σε έχω στα υπόψιν όταν μαθαίνω για φαί!
Νάτος ο θετικός ο άνθρωπος! Όχι σαν μερικούς μερικούς...άκου κρακεράκια! Τα κρακεράκια ήταν μέρος του ντεκόρ, Μπίρλα.Έφαγα τόσο πολύ που βαρυστομάχιασα! Ευχαριστώ για την πρόσκληση.
Εντάξει Ωρίων συμβαίνουν και αυτά, είχα ακούσει για μια που παντρεύτηκε τον σκύλο της
Ευτυχώς που παντρεύτηκε άντρα, διαφορετικά, θα άνοιγα νήμα ΚΑΙ για αυτόν! Τη γλιτώσατε!
(Τουλάχιστον αυτός δε μας δουλεύει ψιλό γαζί!)
Τελικά δεν είναι να εμπιστεύεται κανείς ούτε τα τζακ ράσελ. Τα στέλνεις να πάρουν κιλότα και σου τρώνε την γκόμεναΕντάξει Ωρίων συμβαίνουν και αυτά, είχα ακούσει για μια που παντρεύτηκε τον σκύλο της
Δεν πειράζει, χάρισμά του. Το έχει ήδη μετανιώσει.Τελικά δεν είναι να εμπιστεύεται κανείς ούτε τα τζακ ράσελ. Τα στέλνεις να πάρουν κιλότα και σου τρώνε την γκόμενα
Για Λαμπραντόρ μου φαίνεται, αλλά δεν ξέρω αν έχει πεντιγκρίΔεν πειράζει, χάρισμά του. Το έχει ήδη μετανιώσει.
Ξεκίνησα είδη την μελέτη σχετικά με την ναυτιλία! Οταν θα μπαρκάρουμε θα εντυπωσιαστείς με τις γνώσεις που θα έχωΜην ξεχνάς ότι ο @Αγράμματος έστειλε αίτηση για την θέση του μούτσου διότι θέλει να γνωρίσει τον κόσμο και τις γκέισες. Επίσης δέχομαι συνεχώς πι-εμ για όλες τις θέσεις και προωθώ διαρκώς βιογραφικά στο αρμόδιο τμήμα της Orion Shipping Co S.A.
ΟΧΙΙΙΙ...
Ευτυχώς που παντρεύτηκε άντρα, διαφορετικά, θα άνοιγα νήμα ΚΑΙ για αυτόν! Τη γλιτώσατε!
(Τουλάχιστον αυτός δε μας δουλεύει ψιλό γαζί!)
Θα σου κάνουμε ερωτήσεις για να δούμε τι ξέρειςΞεκίνησα είδη την μελέτη σχετικά με την ναυτιλία! Οταν θα μπαρκάρουμε θα εντυπωσιαστείς με τις γνώσεις που θα έχω
https://www.eef.edu.gr/media/2544/e_j00093.pdf
Θα σου κάνουμε ερωτήσεις για να δούμε τι ξέρεις
και μη κλέβεις με γοογλε σερτσ.
Για πες μας τι είναι ο μπουλμές ?
Απάντησε στη ερώτηση με δικά σου λόγια και θα κανονίσουμεΤι καλό θα φάμε σήμερα ?
Από το πρωί νηστικός είμαι
Εντάξει, από κάπου πρέπει να ξεκινήσω να διαβάζω, μου φάνηκε ενδιαφέρον το άρθρο και σκέφτηκα θα με βοηθήσει! Ο μπουλμές τρώγεταιΘα σου κάνουμε ερωτήσεις για να δούμε τι ξέρεις
και μη κλέβεις με γοογλε σερτσ.
Για πες μας τι είναι ο μπουλμές ?
Εντάξει, από κάπου πρέπει να ξεκινήσω να διαβάζω, μου φάνηκε ενδιαφέρον το άρθρο και σκέφτηκα θα με βοηθήσει! Ο μπουλμές τρώγετε
Θα ξεκινήσουμε από τα βασικά για να μη πας στα δύσκολα και μπερδευτείς.Εντάξει, από κάπου πρέπει να ξεκινήσω να διαβάζω, μου φάνηκε ενδιαφέρον το άρθρο και σκέφτηκα θα με βοηθήσει! Ο μπουλμές τρώγεται
Μιλάς με γρίφους ΡοντΘα ξεκινήσουμε από τα βασικά για να μη πας στα δύσκολα και μπερδευτείς.
Το καράβι δεν έχει τοίχους (walls) έχει Bulkheads = Μπουλμές ελληνικά.
Επίσης δεν έχει πατώματα floors στο καράβι τα λένε decks.
Οπότε άμα σου πούνε πήγαινε στο B deck θα ξέρεις δε θα ψάχνεις να βρεις
τι όροφος είναι.
Αυτά είναι τα βασικά για να ξέρεις μη χαθείς και σε ψάχνουμεΜιλάς με γρίφους Ροντ
Με βλέπω να πηγαίνω αεροπορικώς στην Κίνα για να γνωρίσω μια γκείσα τελικά..Αυτά είναι τα βασικά για να ξέρεις μη χαθείς και σε ψάχνουμε
όπως να ξέρεις που είναι το for/aft, port/stbd κλπ.
Πάντως, βοήθημα που δεν αναφέρει το ματσακόνι, μην το διαβάσεις καν.Ξεκίνησα είδη την μελέτη σχετικά με την ναυτιλία! Οταν θα μπαρκάρουμε θα εντυπωσιαστείς με τις γνώσεις που θα έχω
https://www.eef.edu.gr/media/2544/e_j00093.pdf