Gojiberry
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 2.505
- Πόντοι
- 446
Είσαι τελικά πολύ έξυπνος..δίκιο έχει ο ΡοντρίγκεζΠουλάς φιστίκια από τα 35 σου και τώρα είσαι 37;
Είσαι τελικά πολύ έξυπνος..δίκιο έχει ο ΡοντρίγκεζΠουλάς φιστίκια από τα 35 σου και τώρα είσαι 37;
πρόσεχε τον Ωρίων και σένα να προσέχειςΕίσαι τελικά πολύ έξυπνος..δίκιο έχει ο Ροντρίγκεζ
Είσαι τελικά πολύ έξυπνος..δίκιο έχει ο Ροντρίγκεζ
Να προσέχω τον Ωρίωνα κι εμένα? Και τι είμαι εγώ η baby siter του Ωρίων? Μεγάλο παιδί είναιπρόσεχε τον Ωρίων και σένα να προσέχεις
Άσε ρε πονηρέ!
Κι εσύ μας δουλεύεις ψιλό γαζί ... δίκιο έχει ο Ροντρίγκεζ
Γυναίκα είσαι, ε;Να προσέχω τον Ωρίωνα κι εμένα? Και τι είμαι εγώ η baby siter του Ωρίων? Μεγάλο παιδί είναι
Εννοώ εδώ στο σάη, για έξω δεν χρειάζεται έχει προσωπική φρουράΝα προσέχω τον Ωρίωνα κι εμένα? Και τι είμαι εγώ η baby siter του Ωρίων? Μεγάλο παιδί είναι
Όχι είμαι καταξανθος άνδρας με μακριά μαλλιά μέχρι τη μέσηΓυναίκα είσαι, ε;
Μήπως είσαι μελαχρινή;
Για έναν φίλο ρωτάω.
Στέλνεις αντικαταβολή με courier?Είμαι πολύ κουρασμένος..ξυπνησα τρεις το πρωί, για να μαζέψω νυχτο- φυστικα..είναι ποικιλία από τον Αμαζόνιο - την έχω μόνο εγώ - πολύ νόστιμα..
Έλα στο γήπεδο θα σου δώσω ότι φυστίκι θεςΣτέλνεις αντικαταβολή με courier?
Α, τα brazilian nuts Κορίνθου έχεις! Τώρα κατάλαβα.Είμαι πολύ κουρασμένος..ξυπνησα τρεις το πρωί, για να μαζέψω νυχτο- φυστικα..είναι ποικιλία από τον Αμαζόνιο - την έχω μόνο εγώ - πολύ νόστιμα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτά αν δεν τα μαζέψεις νύχτα, μετά χαλάνε..
Nichtus fisticius ( για να καταλαβαίνουν κι οι υπόλοιποι)Α, τα brazilian nuts Κορίνθου έχεις! Τώρα κατάλαβα.
Που ακούστηκε φιστίκια με αντικαταβολή?Στέλνεις αντικαταβολή με courier?
Πρέπει να επεκτείνεις το πελατολόγιο, να φτιάξεις μαγαζί στο ίντερνετ να τα κονομήσειςΈλα στο γήπεδο θα σου δώσω ότι φυστίκι θες
Μάλλον μας δουλεύεις, εδώ οι άλλοι βαριούνται να βάλουν ένα μπρίκι να φτιάξουν καφέΠου ακούστηκε φιστίκια με αντικαταβολή?
Είμαι άνθρωπος των παραδόσεων..Μάλλον μας δουλεύεις, εδώ οι άλλοι βαριούνται να βάλουν ένα μπρίκι να φτιάξουν καφέ
και παραγγέλνουν απέξω.
Κι εγώ μόνο παραδοσιακές συνταγές μαγειρεύω.Είμαι άνθρωπος των παραδόσεων..
Βάζω στοίχημα οτι είναι ο Αρίσταρχος
Κι εσύ μας δουλεύεις ψιλό γαζί ... δίκιο έχει ο Ροντρίγκεζ
Αυτά είναι '' παιχνίδια του μυαλού'' αγαπητέ μου Ωρίωνα..!Σε έναν διαρκή πόλεμο ζούμε όλοι. Όχι με την στενή έννοια του όρου.
Υπάρχει ο κοινωνικός πόλεμος (π.χ. πόλεμος για κοινωνική θέση, για δικαιώματα), ο επαγγελματικός πόλεμος (π.χ. για το καλύτερο προϊόν, το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς), ο εσωτερικός πόλεμος (π.χ. με τις αδυναμίες μας που είναι καταστροφικές, τις ανησυχίες μας), ο πόλεμος με τον χρόνο και τη φθορά, καθώς επίσης και ο μαξιλαροπόλεμος.
Δύσκολο να τον αποφύγει κανείς.