Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.345
- Πόντοι
- 3.506
Διάβασες την σκέψη μου !Γιατί δεν λες αυτό που σκέφτεσαι φίλε μου; Το "κάντε έρωτα και όχι πόλεμο";
Διάβασες την σκέψη μου !Γιατί δεν λες αυτό που σκέφτεσαι φίλε μου; Το "κάντε έρωτα και όχι πόλεμο";
Το θεωρητικό υπόβαθρο είναι σημαντικό και αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για τις αποφάσεις και τις στρατηγικές κάποιου. Η πράξη είναι εκείνη που σου επιτρέπει να δοκιμάσεις τη θεωρία, να τη βελτιώσεις και συνεπώς, να την κάνεις πιο αποδοτική.Το θέμα είναι να μη μένουμε στη θεωρία και να το μάθεις απ΄ έξω,
στη πράξη τι θα κάνεις είναι το ζητούμενο.
Σε έναν διαρκή πόλεμο ζούμε όλοι. Όχι με την στενή έννοια του όρου.Από τα λίγα που γνωρίζω, ο πόλεμος μάλλον έχει καταστροφικές συνέπειες και στις δυο πλευρές...και από ένα σημείο και μετά χάνεται η μπάλα..
Α γεια σου .Σε έναν διαρκή πόλεμο ζούμε όλοι. Όχι με την στενή έννοια του όρου.
Υπάρχει ο κοινωνικός πόλεμος (π.χ. πόλεμος για κοινωνική θέση, για δικαιώματα), ο επαγγελματικός πόλεμος (π.χ. για το καλύτερο προϊόν, το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς), ο εσωτερικός πόλεμος (π.χ. με τις αδυναμίες μας που είναι καταστροφικές, τις ανησυχίες μας), ο πόλεμος με τον χρόνο και τη φθορά, καθώς επίσης και ο μαξιλαροπόλεμος.
Δύσκολο να τον αποφύγει κανείς.
Καλά, ποιος γέλασε με το μουσικό διάλειμμα Άννα Βίσση, Nivo, Goin' Through;;;;;;;;;;;;'Ενα ευχάριστο μουσικό διάλειμμα και συνεχίζουμε
και να τα γράψω δεν θα τα καταλάβετε, γιατί να επιβαρύνω τον πλανήτηΡοντρίγκεζ περιμένουμε κείμενο με τα προβλήματα σου για να αποφανθεί η πολύ επιστημονική ομάδα
Ηράκλειτος.πολεμος πατήρ πάντων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κι άλλος πόλεμος
Μας έχεις για χαζούς δηλαδή..ότι δε καταλαβαίνουμε.. μάλιστα..και να τα γράψω δεν θα τα καταλάβετε, γιατί να επιβαρύνω τον πλανήτη
με επιπλέον αποτύπωμα άνθρακα ?
Ηράκλειτος.
όχι τον @Ωρίων τον έχω για έξυπνο, για σένα δε ξέρω είσαι καινούργιος.Μας έχεις για χαζούς δηλαδή..ότι δε καταλαβαίνουμε.. μάλιστα..
Γκότζι, γιατί ενώ έχεις μόνο φιστίκι, λέγεσαι Γκοτζιμπέρης και έχεις αντίστοιχο avatar;Μας έχεις για χαζούς δηλαδή..ότι δε καταλαβαίνουμε.. μάλιστα..
Και είπε ότι δεν έχει με τσόφλι, κατά τα άλλα ειδικεύεται στο φιστίκιΓκότζι, γιατί ενώ έχεις μόνο φιστίκι, λέγεσαι Γκοτζιμπέρης και έχεις αντίστοιχο avatar;
Και είπε ότι δεν έχει με τσόφλι, κατά τα άλλα ειδικεύεται στο φιστίκι
Πέσαμε σε περίπτωση ξηροκαρπάδικο χωρίς στραγάλι και χωρίς φιστικί του Γκούφη
Πού τα πουλάς αυτά, Γκότζι;
Είμαι όντως πολύ καινούριος..αλλά είμαι αυτοδημιούργητος..πουλάω φυστίκια από μικρό παιδί ( 35 χρονώ) και μετά από δύο ολόκληρα χρόνια έχω αγοράσει το δικό μου καρότσι..όχι τον @Ωρίων τον έχω για έξυπνο, για σένα δε ξέρω είσαι καινούργιος.
Στα γήπεδα
Πού τα πουλάς αυτά, Γκότζι;
Μπράβο σου, δεν πιστεύω να ζήτησες αρκουδάκι από το Αη ΒασίληΕίμαι όντως πολύ καινούριος..αλλά είμαι αυτοδημιούργητος..πουλάω φυστίκια από μικρό παιδί ( 35 χρονώ) και μετά από δύο ολόκληρα χρόνια έχω αγοράσει το δικό μου καρότσι..
Στα γήπεδα
Πουλάς φιστίκια από τα 35 σου και τώρα είσαι 37;Είμαι όντως πολύ καινούριος..αλλά είμαι αυτοδημιούργητος..πουλάω φυστίκια από μικρό παιδί ( 35 χρονώ) και μετά από δύο ολόκληρα χρόνια έχω αγοράσει το δικό μου καρότσι..