rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 19.887
- Πόντοι
- 12.946
Ποιός το έκανε αυτό@rodriguez96 , ο τύπος έκανε διαστημικό σεξ με μία τύπισσα όσο ήταν φοιτητές αλλά εκείνη, μετά από λίγο καιρό, ήθελε να το πάνε πιο σοβαρά και καθώς εκείνος δεν είχε τις ίδιες προθέσεις, χώρισαν.
Βρέθηκαν ξανά τυχαία, μετά από λίγα χρόνια, ενώ και οι δύο είχαν παντρευτεί.
Αναζωπύρωσαν τη σχέση τους και για να μπορούν να βρίσκονται συχνότερα, καθώς εκείνη μένει σε νησί, σκέφτηκαν ότι θα ήταν καλό να γνωριστούν οικογενειακώς. Και για να δεθούν ακόμα περισσότερο, αποφάσισαν η γκόμενα να βαφτίσει τον γιο του τύπου.
Ένας τύπος περιέγραψε σε ένα άλλο νήμα την ιστορία του.Ποιός το έκανε αυτό
Μεγάλο και πολύ ενδιαφέρον κεφάλαιο ανοίγεις, Rod!
Το έχω σε βιβλίο αλλά το βρήκα σε Pdf δωρεάν στο διαδίκτυοΜεγάλο και πολύ ενδιαφέρον κεφάλαιο ανοίγεις, Rod!
Μιση δουλεια εγινε ωριων@jim2323 , έγινε δουλίτσα με τα σουτιέν χθες;
Αν όχι και θέλεις και κάτω μέρος οπωσδήποτε, ζήτα φωτό από τη συλλογή του Ναυάρχου.
Για την ψηφορια μιλατε εεε1. Θα υπάρξουν ανατροπές στη ψηφοφορία για να ανέβουν οι αποδόσεις στα στοιχήματα.
2. Απογοητεύτηκαν με τις παρεμβάσεις του από μηχανής Θεού και δεν ακούγεται κάτι
Μας ζαλίσανε τα θυμιατά και τα μανουάλια αυτές οι φήμεςΓια την ψηφορια μιλατε εεε
μαλιστα μαλιστα
να μετα απο τετοιες συζητησεις
βγαι νουν και οι φημες για την διαφανεια των επιτροπων
Μας ζαλίσανε τα θυμιατά και τα μανουάλια αυτές οι φήμες
Τι γελάς δεν έχεις δει επίτροπο στην ενορία σου?
Ενίοτε βάζουν και χέρι στο παγκάρι...Τι γελάς δεν έχεις δει επίτροπο στην ενορία σου?
αυτοί που μαζεύουν τα κεριά από τα μανουάλια
Αφού το έχεις ξαναδιαβάσει και έχεις την αυθεντική εμπειρία του κειμένου, θα σου πρότεινα να διαβάσεις, αφού σε ενδιαφέρει, κάποιο βιβλίο που περιέχει και την ανάλυση του έργου. Κάτι τέτοιο βοηθάει στην καλύτερη κατανόηση της πραγματείας, μιας και περιέχεται ερμηνεία των περιεκτικών στρατηγικών, παραδείγματα αλλά και ανάλυση για το πλαίσιο στο οποίο γράφτηκε το έργο.Το έχω σε βιβλίο αλλά το βρήκα σε Pdf δωρεάν στο διαδίκτυο
και το ξαναδιαβάζω.
Το θέμα είναι να μη μένουμε στη θεωρία και να το μάθεις απ΄ έξω,Αφού το έχεις ξαναδιαβάσει και έχεις την αυθεντική εμπειρία του κειμένου, θα σου πρότεινα να διαβάσεις, αφού σε ενδιαφέρει, κάποιο βιβλίο που περιέχει και την ανάλυση του έργου. Κάτι τέτοιο βοηθάει στην καλύτερη κατανόηση της πραγματείας, μιας και περιέχεται ερμηνεία των περιεκτικών στρατηγικών, παραδείγματα αλλά και ανάλυση για το πλαίσιο στο οποίο γράφτηκε το έργο.
Συμφωνώ, αλλά αν εμπλακείς χωρίς τη θέληση σου ...Από τα λίγα που γνωρίζω, ο πόλεμος μάλλον έχει καταστροφικές συνέπειες και στις δυο πλευρές...και από ένα σημείο και μετά χάνεται η μπάλα..
Δεν ξέρω τι θα έκανα.., πάντως δεν θα ήθελα να βρεθώ σε αυτή την θέση !Συμφωνώ, αλλά αν εμπλακείς χωρίς τη θέληση σου ...
Γιατί δεν λες αυτό που σκέφτεσαι φίλε μου; Το "κάντε έρωτα και όχι πόλεμο";Δεν ξέρω τι θα έκανα.., πάντως δεν θα ήθελα να βρεθώ σε αυτή την θέση !