oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
δεν υπαρχει σωτηρια για αυτον
Οι μουνοδουλοι συνήθως γίνονται μουνοδουλοι όταν βρουν πολύ σέξι γκομενες.Αυτές τους αφήνουν να τις πηδάνε με όποιο τρόπο θέλουν και εκπληρώνουν όλες τις αντρικές φαντασιώσεις τους με αντάλλαγμα να κάνουμ αυτές κουμάντο στην ζωή και στην σχέση (έχω δει πολλά τέτοια ζευγάρια που μέχρι και οδήγηση οι κοπέλες οδηγούσαν και τα αγόρια ήταν συνοδηγοι απλώς).Δείτε εδώ:
Δυστυχώς για εμας...Οι μουνοδουλοι συνήθως κολλάνε σε σέξι γκομενες οι οποίες τους αφήνουν να τις πηδάνε όπως θέλουν και εκπληρώνουν όλες τις αντρικές φαντασιώσεις τους με αντάλλαγμα να κάνουν αυτές κουμάντο στην σχέση και την ζωή. Εχω δει ζευγάρια που οι κοπέλες οδηγούσαν και τα αγόρια καθόταν σε θέση συνοδηγού.Δείτε εδώ τι εστί μουνοδουλος:
Εγώ πάντως είμαι μια χαρά με την κοπέλα μου που σπουδαζουμε Θεσσαλονίκη και οι δύο.Εχω μια άριστη σχέση μαζί της:στο σεξ την κάνω ότι θέλω και στην σχέση μας αυτή κάνει κουμάντο.
τι σε νοιαζει σενα , αφου δε σου σηκωνεται...την γαμας απο τον κωλο ?
ωωωτι σε νοιαζει σενα , αφου δε σου σηκωνεται...
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν παραδέχονται τα ελαττώματά τους. Έχεις δει κάποιον νάρκισο/δήθεν/ψεύτη να το ομολογεί;εχω φιλο κολλητο με ολα τα συμπτωματα του μουνόδουλου αλλα οταν τον αποκαλεσα ετσι μου ειπε οτι δεν ειναι μουνόδουλος κι οτι υπερβαλω
1.τον ενδιαφερει στο σεξ περισσοτερο η ικανοποιηση της εκαστοτε γκομενας του παρά η δικη του
2.μετακομισε σε αλλη πολη μονο και μονο για να μην την χασει.Εφυγε απο Αθηνα και πηγε σε μια μικρη επαρχιακη πόλη
3.τον ενδιαφερει πολυ πολυ τι γνωμη εχουν οι γυναικες για εκεινον
4.βαζει την σχεση του πανω κι απο την μάνα του(το εννοω)
5.χαριζει απλοχερα λεφτα σε γυναικες χωρις να του το ζητανε εκεινες απο μονες τους
6.εχει κανει στο παρελθον ακομα και καντάδα σε γυναικα που τον ειχε στο ψιλοφτυσιμο και τουλαχιστον παραδεχεται οτι ειναι πολυ ρομαντικός
Και αλλα πολλά που βαριεμαι να γραφω..Κατα τ αλλα δεν ειναι μουνόδουλος και ειμαι εγω υπερβολικός.Φυσικα με καμια δεν εχει στεριώσει πανω απο εναν χρονο παρα τις θυσιες που κανει κατα την γνωμη μου.Η αληθεια ειναι οτι ριχνω γέλιο και μαλιστα μπροστα του...Ε δεν αντεχω
Παίκτη, αν τα πάρεις one by one: το 1, το 2 και το 6 είναι γούστο του και καπέλο του. Αν περνάει καλά με το να ικανοποιεί τη γκόμενα, να μετακομίσει για να γαμάει κάποια που του αρέσει για μια περίοδο ή είναι cult άτομο και θέλει να κάνει καντάδες καλά κάνει και γράφει τον περίγυρο του (και σένα μαζί) στ' αρχίδια του. Αν δίνεις πολλή σημασία στο τι θα πουν οι φίλοι και οι συγγενείς σου σπάνια περνάς καλά. Rule of life.εχω φιλο κολλητο με ολα τα συμπτωματα του μουνόδουλου αλλα οταν τον αποκαλεσα ετσι μου ειπε οτι δεν ειναι μουνόδουλος κι οτι υπερβαλω
1.τον ενδιαφερει στο σεξ περισσοτερο η ικανοποιηση της εκαστοτε γκομενας του παρά η δικη του
2.μετακομισε σε αλλη πολη μονο και μονο για να μην την χασει.Εφυγε απο Αθηνα και πηγε σε μια μικρη επαρχιακη πόλη
3.τον ενδιαφερει πολυ πολυ τι γνωμη εχουν οι γυναικες για εκεινον
4.βαζει την σχεση του πανω κι απο την μάνα του(το εννοω)
5.χαριζει απλοχερα λεφτα σε γυναικες χωρις να του το ζητανε εκεινες απο μονες τους
6.εχει κανει στο παρελθον ακομα και καντάδα σε γυναικα που τον ειχε στο ψιλοφτυσιμο και τουλαχιστον παραδεχεται οτι ειναι πολυ ρομαντικός
Και αλλα πολλά που βαριεμαι να γραφω..Κατα τ αλλα δεν ειναι μουνόδουλος και ειμαι εγω υπερβολικός.Φυσικα με καμια δεν εχει στεριώσει πανω απο εναν χρονο παρα τις θυσιες που κανει κατα την γνωμη μου.Η αληθεια ειναι οτι ριχνω γέλιο και μαλιστα μπροστα του...Ε δεν αντεχω
μόνο που αυτος εχει αναγκη την παρεα μου για ευνοητους λογους...Μιας κι εγω δεν κανω τιποτα απο αυτά και δεν θα γινω ποτέ μουνόδουλος γιατι υπαρχει και μια αξιοπρεπεια..Και κατι ακομη.και σε αλλους φιλους που τα λεει....ολοι γελανε αλλα μαλλον με σενα θα ταιριαζε που τα βρισκεις φυσιολογικα ειδικα να βαζει μια γκομενα πανω απο την γυναικα που τον γεννησε.Παίκτη, αν τα πάρεις one by one: το 1, το 2 και το 6 είναι γούστο του και καπέλο του. Αν περνάει καλά με το να ικανοποιεί τη γκόμενα, να μετακομίσει για να γαμάει κάποια που του αρέσει για μια περίοδο ή είναι cult άτομο και θέλει να κάνει καντάδες καλά κάνει και γράφει τον περίγυρο του (και σένα μαζί) στ' αρχίδια του. Αν δίνεις πολλή σημασία στο τι θα πουν οι φίλοι και οι συγγενείς σου σπάνια περνάς καλά. Rule of life.
Το 5 δεν είναι κακό αν είναι δικά του τα λεφτά και δεν κάνει τράκες από γονέις, φίλους κλπ. Μόνος του τα βγάζει, μόνος του τα χαλάει, αν τα χάλαγε για να σε κερνάει δε θα το έλεγες. Τα λεφτά για να ξοδεύονται είναι, μασούρι τα κάνουν οι μίζεροι και τα φέρετρα δεν έχουν θυρίδες που έλεγε κι ένα παλιό μου αφεντικό.
Το 3 είναι όντως pathetic γιατί όταν λειτουργείς έτσι δεν είσαι ο εαυτός σου και συνήθως γίνεσαι χυλοπιτάκιας.
Το 4 είναι υποκειμενική σύγκριση. Το πιο πιθανό είναι να είσαι εσύ μαμάκιας, συνήθως αυτή είναι κριτική που κάνουν στους φίλους τους όσοι έχουν οιδιπόδειο.
Συνολικά, αν θεωρείς ότι ένα άτομο είναι γελοίο και δεν ταιριάζουν τα χνώτα σου ξεκόβεις. Το να κάνεις παρέα με άτομα για να οποία δεν έχεις καλή εικόνα δείχνει ότι είσαι ο ίδιος ανασφαλής. Πόσο μάλλον να τους έχεις και κολλητούς. Μy 50 cents.
Δεν έχει σημασία αν έχει ανάγκη την παρέα σου τύπε. Έχει σημασία ότι του τη δίνεις και είστε κολλητοί. Εσύ το είπες.μόνο που αυτος εχει αναγκη την παρεα μου για ευνοητους λογους...Μιας κι εγω δεν κανω τιποτα απο αυτά και δεν θα γινω ποτέ μουνόδουλος γιατι υπαρχει και μια αξιοπρεπεια..Και κατι ακομη.και σε αλλους φιλους που τα λεει....ολοι γελανε αλλα μαλλον με σενα θα ταιριαζε που τα βρισκεις φυσιολογικα ειδικα να βαζει μια γκομενα πανω απο την γυναικα που τον γεννησε.