pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Αφεντικό μάθε να μην παρασύρεσαι απ'ό,τι γράφεται:"Αν ήμουν στο στούντιο θα τον σκότωνα. Α όχι, ήμουν". Π. Παυλόπουλος.
(όχι ότι εδώ λέει μικρόετερες παπαριές)
Αφεντικό μάθε να μην παρασύρεσαι απ'ό,τι γράφεται:"Αν ήμουν στο στούντιο θα τον σκότωνα. Α όχι, ήμουν". Π. Παυλόπουλος.
E προφανώς. Αλλά πλάκα έχει.Μούφα δήλωση αγαπητέ αντμίν.
Ναι για άνοιξέ μου τα μάτια... χέσε μας ρε pz.Αφεντικό μάθε να μην παρασύρεσαι απ'ό,τι γράφεται:
Εχει τα θέματά του το παιδί ..ίσως έχει φάει πολύ ξύλο και του έχουν μείνει κουσούρια.το ματι του το εχεις δει πως παιζει?
"Αν ήμουν στο στούντιο θα τον σκότωνα. Α όχι, ήμουν". Π. Παυλόπουλος.
Μάθε σε παρακαλώ αφεντικό να μην παρασύρεσαι ...Αφεντικό μάθε να μην παρασύρεσαι απ'ό,τι γράφεται:
(όχι ότι εδώ λέει μικρόετερες παπαριές)
Πιο πασόκος πεθαίνεις...Ξέρεις πολύ καλά τι λέω επαναστάτη της πλάκας. Μαζί κουνάγατε τις κρεμάλες και μουντζώνατε τη Βουλή, συνεταιράκια ήσασταν με τους Κασιδιάρηδες.
Εσύ σίγουρα είσαι νομικός;;;Τυποι από ένα μινι γκάλοπ που έκανα η ΧΑ θα πάρει πάνω από 10% σε αυτές τις εκλογές. Όλοι "Να αγιάσει το χέρι του Κασίδα" λένε. Τελικά το μπάνιο στην άπλυτη και τα μπουκέτα στη τζιβιτζιλού δουλέψανε υπέρ τους. Πάντως αν ο Κασίδας ήθελε να φτάσει το κόμμα στο 90% έπρεπε να αντιδράσει έτσι:
[xvideos]]
το ματι του το εχεις δει πως παιζει?
Μα ας ηταν μονο αυτα και δεν θα λεγαμε τιποτα η εστω ας ηταν σε εκεινους που πραγματικα επρεπε να ειναι πχ.ο παυλοπουλος που μοσχοκαθοταν διπλα αν τις ετρωγε θα ημασταν ολοι χαρουμενοι
Τα τικ ,τα ασυναρτητα που λενε , η εξαψη στα καλα καθουμενα κατσε καλα....
αυτο τωρα το ειπες για καλο δηλαδη??????Αν έχεις κάποιο φίλο που μερικές φορές τον ακούς να σου λέει "πάω να ψωνίσω", ρώτα τον πώς εξηγούνται ακριβώς τα συμπτώματα που περιέγραψες.
O κώλος σας τάχθηκε υπέρ χρυσής αυγής ή Κανέλης;;;
Στη μεσηO κώλος σας τάχθηκε υπέρ χρυσής αυγής ή Κανέλης;;;
Δεν το δα...ήμουν εκτός....
Πολύ ενδιαφέρουσα πολιτική απόψη...την αναλύετε;;;Στη μεση
Η πιο ευστοχη μελοποιημενη απαντηση που εδοθηνΓέλα κυρία μου ...