Διαγραμμένο μέλος 15605
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2006
- Like
- 204
- Πόντοι
- 36
αυτο τωρα το ειπες για καλο δηλαδη??????
Κοίτα άμα σου βγαίνει έτσι, καλό δεν είναι - απ΄την άλλη είμαι υπέρ της αυτοδιάθεσης του ατόμου.
αυτο τωρα το ειπες για καλο δηλαδη??????
Τι να μου κανει και η τσιχλα ρε ποια χαστουκια????τα μπρατσα του ειναι μισα απτα δικα μουΠολύ ενδιαφέρουσα πολιτική απόψη...την αναλύετε;;;
Θα σας άρεσαν χαστουκάκια του Κασιδιάρη ας πούμε στο κωλαρίνο σας αλλά θα σας χαλούσε στο προσωπάκι σας;;;
ελα ρε οκσαναΤι να μου κανει και η τσιχλα ρε ποια χαστουκια????τα μπρατσα του ειναι μισα απτα δικα μου
Δηλαδή εσείς θα τον εχαστουκίζατε στο κωλαρίνο του;;;Τι να μου κανει και η τσιχλα ρε ποια χαστουκια????τα μπρατσα του ειναι μισα απτα δικα μου
Μεμά εξαφανιζόλ δεν είναι ούτε βλαχορωσίδα,ούτε τρανς!!!!ελα ρε οκσανα
Εσυ αγορι μου εχεις τον χαβα σου παντως :-* :-* :-*ελα ρε οκσανα
Εσυ αγορι μου εχεις τον χαβα σου παντως :-* :-* :-*
Τσίχλας - Κουνέλης τύπε. Ρισπέχτ.Αξεπέραστος τύπε. Έχει το καλύτερο team που του τα γράφει, τί να λέμε τώρα...
λευκορωσιδι ειναι τυπε?ελα ρε οκσανα
ρωσσιδι ειναι για το οποιο κλαιει η κουαρ ολες κλαινε με τα ρωσσιδιαλευκορωσιδι ειναι τυπε?
Και ο παλαβος ηταν λαθος και ακραια η αντιδραση μαλακισμενη απαραδεκτη αλλα και η Λιανα συνεχισε και προκαλεσε παραπανω με τον εριστικο τροπο που συνηθως εχει (δεν με ενοχλει εμενα) εναν που τον εβλεπε οτι δεν στεκει καλα στα μυαλα του η ειναι πιτα στην κοκα και ειναι εκτος εαυτου...Δηλαδή εσείς θα τον εχαστουκίζατε στο κωλαρίνο του;;;
Θα ήθελα να το δω αυτό....
Πραγματικά πάντως δεν κατάλαβα πως μπορεί να'ναι κανείς στην μέση....και με ενδιαφέρει η πολιτική άποψη κάποιας που φέρει τόσο όμορφο κωλαρίνο.
αστο θα τρομαξεις μονο εμενα μαρεσουν τετοιεςλευκορωσιδι ειναι τυπε?
Μάλιστα...ενδιαφέρουσα άποψη...Και ο παλαβος ηταν λαθος και ακραια η αντιδραση μαλακισμενη απαραδεκτη αλλα και η Λιανα συνεχισε και προκαλεσε παραπανω με τον εριστικο τροπο που συνηθως εχει (δεν με ενοχλει εμενα) εναν που τον εβλεπε οτι δεν στεκει καλα στα μυαλα του η ειναι πιτα στην κοκα και ειναι εκτος εαυτου...
Λαθος και του ενος και του αλλου. Και δεν ξερω κατα ποσο εγινε και γαι την τηλεθεαση
αν κλαιει με τα ρωσιδια με τα λευκορωσιδια μπορει να εχουμε αυτοκτονιες τυπε?ρωσσιδι ειναι για το οποιο κλαιει η κουαρ ολες κλαινε με τα ρωσσιδια
Βρε ασε τον κωλο μου σε ησυχια θα μου πεσει τοσο γλωσσοφαγιαΜάλιστα...ενδιαφέρουσα άποψη...
Πότε θα γράψουμε τον κωλαρίνο σας στον Σύριζα;;;;
Νύχτες... :-* :-* :-*Βρε ασε τον κωλο μου σε ησυχια θα μου πεσει τοσο γλωσσοφαγια
Νυχτεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!
:-*