farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Ντάξει. Καταλάβαμε ...Nα τον δέσω με λουράκι και να τον βγάλω βόλτα στην Κασσαβέτη..
ΠΥΡΑΥΛΕ ακούς ;
Ντάξει. Καταλάβαμε ...Nα τον δέσω με λουράκι και να τον βγάλω βόλτα στην Κασσαβέτη..
εγώ πιστεύω ότι υγράνθηκες λίγο όταν τον είδες να ρίχνει τις γρήγορες.
εχεις πληροφορια οτι ειναι στα γραφεια;για πες να μαθουμε,εμενα καποιος μου ειπε οτι τον εχουνε σε μια στανη εξω απο την λιβαδειατελικα το γλυτωσε το αυτοφωρο? η αστυνομια κωλωνει να παει στα γραφεια των χρυσαυγουλων, οπου λενε οτι κρυβετε? Α ρε κοτες αξιωματικοι της αστυνομιας εχουμε και υπηρεσιακη κυβερνηση δυστηχως κανεις δεν τολμαει δεν πειραζει η νεα κυβερνηση ειτε με αντωνακη ειτε με αλεξακη θα τον μπουζουριασει για τα καλα! γυρω στο 3,5-4% θα παρουν τα χρυσαυγουλα οπως τα υπολογιζω! πολυ γουσταρω να χουν 12-13 σουργελα στη βουλη, και να εκτιθεντε καθημερινα! αμα πλακωσουν τους υπολοιπους μεσα στη βουλη ελατε να μου σφυριξετε σιγα ρε μαγκες μη σκισετε κανενα καλσον
Μια απορία..
Ας υποθέσουμε πως 400.000 πολίτες ψηφίζουν Χρυσή Αυγή. Και γίνεται καταμέτρηση, με κάποιο τρόπο, του IQ τους ...και φανει πως είναι πολύ χαμηλο. Ή με κάποιο στατιστικό εργαλείο φανεί πως αυτοι οι άνθρωποι δεν έχουν ηθικές αναστολές ή είναι εγκληματίες.
Πρέπει να αρθει το δικαίωμα ψήφου?
Είναι νόμιμη η υπόδειξη απο μεσα ενημέρωσης του τι θα επιλέξει στην ψήφο του κάποιος?
Ας πουμε πως έβαζε υποψηφιότητα στις εκλογές ο αντίχριστος ή ο Δουρής ή η Βelladonna! Και βρισκόταν κάποιοι χιλιάδες άνθρωποι και τους ψήφιζαν.
Θεωρείται άκυρη η εκλογή τους ή πρέπει να ακυρώνεται το δικαίωμα ψήφου αυτων που τους εξέλεξαν?
Πρέπει να βαζει όρια η δημοκρατία στο συνταγματικό δικαίωμα του εκλέγεσθαι?
Ποιος στο πε ρε;Αυτόπτες βοσκοί;εχεις πληροφορια οτι ειναι στα γραφεια;για πες να μαθουμε,εμενα καποιος μου ειπε οτι τον εχουνε σε μια στανη εξω απο την λιβαδεια
να πας για μεντιουμ.τελικα το γλυτωσε το αυτοφωρο? η αστυνομια κωλωνει να παει στα γραφεια των χρυσαυγουλων, οπου λενε οτι κρυβετε? Α ρε κοτες αξιωματικοι της αστυνομιας εχουμε και υπηρεσιακη κυβερνηση δυστηχως κανεις δεν τολμαει δεν πειραζει η νεα κυβερνηση ειτε με αντωνακη ειτε με αλεξακη θα τον μπουζουριασει για τα καλα! γυρω στο 3,5-4% θα παρουν τα χρυσαυγουλα οπως τα υπολογιζω! πολυ γουσταρω να χουν 12-13 σουργελα στη βουλη, και να εκτιθεντε καθημερινα! αμα πλακωσουν τους υπολοιπους μεσα στη βουλη ελατε να μου σφυριξετε σιγα ρε μαγκες μη σκισετε κανενα καλσον
τα γκομενακια σημερα στο γραφειο ειχαν καυλωσει με κασιδιαρη,Και μιλαμε για πασοκες,συριζαιες κτλεγώ πιστεύω ότι υγράνθηκες λίγο όταν τον είδες να ρίχνει τις γρήγορες.
είστε λίγο male tsouli εσείς οι γυναίκες.
εγω ακουσα οτι εχει κρυφτει στην σουφρα του λιλα τυπε :Sεχεις πληροφορια οτι ειναι στα γραφεια;για πες να μαθουμε,εμενα καποιος μου ειπε οτι τον εχουνε σε μια στανη εξω απο την λιβαδεια
Τι λίγο?Απο το πρωί δεν προλαβαίνω να αλλάζω βρακιά.Αααχ...εγώ πιστεύω ότι υγράνθηκες λίγο όταν τον είδες να ρίχνει τις γρήγορες.
είστε λίγο male tsouli εσείς οι γυναίκες.
βουκωλοι τυπεΠοιος στο πε ρε;Αυτόπτες βοσκοί;
δεν μπορω να πω τωραΠοιος στο πε ρε;Αυτόπτες βοσκοί;
εχεις κρατησει στοκ απτο κυλοτα κλαμπ?Τι λίγο?Απο το πρωί δεν προλαβαίνω να αλλάζω βρακιά.Αααχ...
Μα και οι ιδιοι τους δεν λενε οτι δεν πρεπει οσοι νοσηλευονται σε ψυχιατρεια να εχουν δικαιωμα ψηφου???? Ε οριστε αυτοι που ειναι ολοι για το ψυχιατρειο γιατι ακομα εχουν εκλογικα δικαιωματα??Μια απορία..
Ας υποθέσουμε πως 400.000 πολίτες ψηφίζουν Χρυσή Αυγή. Και γίνεται καταμέτρηση, με κάποιο τρόπο, του IQ τους ...και φανει πως είναι πολύ χαμηλο. Ή με κάποιο στατιστικό εργαλείο φανεί πως αυτοι οι άνθρωποι δεν έχουν ηθικές αναστολές ή είναι εγκληματίες.
Πρέπει να αρθει το δικαίωμα ψήφου?
Είναι νόμιμη η υπόδειξη απο μεσα ενημέρωσης του τι θα επιλέξει στην ψήφο του κάποιος?
Ας πουμε πως έβαζε υποψηφιότητα στις εκλογές ο αντίχριστος ή ο Δουρής ή η Βelladonna! Και βρισκόταν κάποιοι χιλιάδες άνθρωποι και τους ψήφιζαν.
Θεωρείται άκυρη η εκλογή τους ή πρέπει να ακυρώνεται το δικαίωμα ψήφου αυτων που τους εξέλεξαν?
Πρέπει να βαζει όρια η δημοκρατία στο συνταγματικό δικαίωμα του εκλέγεσθαι?
βουκωλοι τυπε
ρε μουνόπανο ακόμα εδώ είσαι, ΚΛΩΝΕο μπογιοπουλος κλαιει....
πουτσα στο κωλο ρε μουνοπανο αρχιδοκομμουνιστη..
στο ψυχιατρειο του κορυδαλ βγηκε πρωτο το πασοκ παντωςΜα και οι ιδιοι τους δεν λενε οτι δεν πρεπει οσοι νοσηλευονται σε ψυχιατρεια να εχουν δικαιωμα ψηφου???? Ε οριστε αυτοι που ειναι ολοι για το ψυχιατρειο γιατι ακομα εχουν εκλογικα δικαιωματα??
τα γκομενακια σημερα στο γραφειο ειχαν καυλωσει με κασιδιαρη,Και μιλαμε για πασοκες,συριζαιες κτλ
ξυνισε λιγακι αλλα γουσταρε τον αιφνιδιασμο στην ιερη αγελαδα Λιανα ΚανελληΓιατί, ποιος σας είπε ότι η Κανέλη χαίρει συμπαθειας από τα κόμματα της Αριστεράς;
Στην περίπτωσή σου βέβαια, δεν ξέρω αν λες αλήθεια. Πχ. γράψε ένα σχόλιο μιας συριζιότισσας!