Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

• Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

Ψήφοι: 54 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
o παυλόπουλος δε σηκώθηκε από τη θέση του γιατί έχει τόση δύναμη που φοβήθηκε μη τον σκοτώσει... :grin: :grin:

Ευτυχώς γιατί ο ένας θα πήγαινε στο χώμα και ο άλλος στη φυλακή.Ευτυχώς που ήταν ψύχραιμος. :rockon: :rockon: :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Να βαλεις γυαλια.....
δεν εχω ουτε μυωπεια ουτε πρεσβυωπεια
Τα ματακια μου τα ομορφα βλεπουν μια χαρα και κοβουν σαν ξυραφι στις λεπτομεριες....
Ειναι καστανα και μπιρμπιλωτα να ξερεις  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

strobita

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ολοένα και συχνότερα δικαιολογούμε πράξεις ανομίας.Ολοένα και συχνότερα κλείνουμε τα μάτια μας στην ανομία δίπλα μας,περιμένοντας απλά να πέσει πάνω μας,αν δεν είμαστε τυχεροί και μας προσπεράσει.Και τότε βλέπουμε τι θα κάνουμε.

κλείνουμε τα μάτια στην ανομία ΜΑΣ ο καθένας, όχι στην ανομία δίπλα μας.
αυτή είναι η μόνη ένσταση μου γι αυτο και μίλησα για έλλειμμα παιδείας και θάρρους παραδοχής...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καλά ας μείνουν εκτός Βουλής τώρα, ο συγκεκριμένος ας ξαναπάει στα δικαστήρια να προσπαθήσει να πείσει ότι το να σου πετάξουν πακέτο με έγγραφα είναι επίθεση και το να γρονθοκοπείς άμυνα και ας πρόσεχαν.

Και ότι θα τις φάει, θα τις φάει. Μέχρι εμένα κατάφερε να εκνευρίσει ο νευρόσπαστος ουραγκοτάγκος.

Εσύ πάλι αδιόρθωτος. Επικροτείς τη βία αρκεί να ασκείται σε αυτούς που διαφωνείς.

ελα ρεεεεε.... τώρα το πήρες χαμπάρι...????

ο υπερπόντικας είναι υπέρ της ισότητος όλων.. μόνο που κατά την γνώμη του μερικοί είναι περισσότερο ίσοι από τους άλλους...

alter ego του κασίδα είναι αυτός και οι όμοιοι του...

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Σήμερα τελείωσαν οι δικαιολογίες περί οργής, αγανάκτησης κλπ. Όποιος τους ξαναψηφίσει σημαίνει οτι είναι ίδιος με αυτούς.
Και όσοι το πράξουν πάλι, να ξέρουν οτι σύμφωνα με τη λογική τους ενδέχεται να έρθει η στιγμή που θα τις φάνε τις μάπες αντι να τις μοιράζουν.

Πρώτον αν ξαναψηφιστούν τι θα πεις?
Δεύτερον αν τις έχουνε φάει ήδη και είναι βρεγμένοι γιατι να φοβηθούν την βροχή?

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Ακόμη πιο τραγικό απ το ίδιο γεγονός είναι οτι πολλοί επαινείτε αυτή τη κίνηση... :jerking:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Μεχρι 10-12 % ανετα το βλεπω .....
και εγω δικε μου.
Αλλωστε και στην εδω ψηφοφορια τα ποσοστα ειναι 30-35% ο συριζα και 25-30% ΧΑ .
μετα το περιστατικο δε..βλεπω ΧΑ να εκτοξευετε στο 53% περιπου.
Αν δε, παρουμε και το EYRO βλεπω ΧΑ στο 68,5%....

Επισκέπτης
Ολοένα και συχνότερα δικαιολογούμε πράξεις ανομίας.Ολοένα και συχνότερα κλείνουμε τα μάτια μας στην ανομία δίπλα μας,περιμένοντας απλά να πέσει πάνω μας,αν δεν είμαστε τυχεροί και μας προσπεράσει.Και τότε βλέπουμε τι θα κάνουμε.
Φυσικα και δικαιολογουνται πραξεις ανομιας:For reasons of State.

Πχ η ΧΑ βγαινει παγανια,σχεδον καθημερινα,κυνηγωντας μεταναστες.Και ουδεις ασχολειται.

Οποτε τι ειναι το σκηνικο με την Δουρου και την Κανελλη,ενα μπουγελωμα και μερικα μισοφαπιδια,μπροστα σε ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ?

Τιποτε!Ο Κασιδιαρης ειναι πολυ απλα ΑΘΩΟΣ για ενα τετοιο ησσον περιστατικο,ησσον εννοειται απεναντι στην καθημερινη βια που ασκει στον δρομο η ΧΑ with a little help from ΕΛΑΣ.

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
και εγω δικε μου.
Αλλωστε και στην εδω ψηφοφορια τα ποσοστα ειναι 30-35% ο συριζα και 25-30% ΧΑ .
μετα το περιστατικο δε..βλεπω ΧΑ να εκτοξευετε στο 53% περιπου.
Αν δε, παρουμε και το EYRO βλεπω ΧΑ στο 68,5%....

Ένας ένας για εκτόξευση μην έχουμε κυκλοφοριακό στο διάστημα.
Προηγείται η Πανάθα  :2funny:

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Πρώτον αν ξαναψηφιστούν τι θα πεις?
Δεύτερον αν τις έχουνε φάει ήδη και είναι βρεγμένοι γιατι να φοβηθούν την βροχή?

Ακριβώς αυτό που είπα, οτι θα ψηφιστούν απο ομοίους τους, και οχι απο γενικότερα οργισμένους αλλά νοήμονες ψηφοφόρους.

"...
Διότι αύριο θα φάει το ξύλο ο Πακιστανός ζητιάνος, αλλά μεθαύριο θα το φας εσύ, ψωροπερήφανε Έλληνα. Επειδή είσαι μελαχρινός. Επειδή φοράς ροζ πουκάμισο. Επειδή αγόρασες Ριζοσπάστη. Επειδή μοιάζεις με αθίγγανο. Επειδή είσαι άσχημος. Επειδή είσαι γυναίκα. Επειδή κοίταξες στραβά. Επειδή πέρασες από λάθος γειτονιά. Επειδή υπάρχεις και ψηφίζεις ό,τι σου καπνίσει.
..."

chacarita

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Αυτή η καταδίκη της Βιας από τους Αστούς είναι τόσο γραφική λες και μπορεί κάποιος να βγαίνει και να καταγγέλει ότι ξημέρωσε.
Λαός που δεν είναι σε θέση να ασκήσει καταλυτική Βια είναι με το ένα πόδι στον τάφο, έχοντας προδώσει την θεμελειώδη φυσική του ροπή στην επιβίωση από ιδεοληψίες μη Βιας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom