Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

• Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

Ψήφοι: 54 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
τελικα,βλεπω να το αυξανει το ποσοστο της η χ.α. οσο κ να χτυπιουνται τα κομματοσκυλα... :2funny: :2funny: :2funny:!

Επισκέπτης
ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ !!!!! ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ !!!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΛΑ!!!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ !!!! ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΗΚΑΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ.
Πραγματι ειναι ΞΕΦΤΙΛΑ να αναστατωνονται για τα χαστουκια στην Κανελλη και το μπουγελωμα στη Δουρου.

Τοσα μαχαιρωματα σε μεταναστες,τοσα πογκρομ,τοσα ντου απο χρυσαυγιτες σε οποιονα δεν γουσταρουν την φατσα του και κανενας απο αυτους που καταδικαζουν σημερα δεν ειπε ΛΕΞΗ.

Ο Κασιδιαρης ειναι ΑΘΩΟΣ!Οχι και αυτοφωρο για δυο χαστουκια και ενα ποτηρι νερο!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα,ο πόλεμος των τάξεων(κοινωνικών στρωμάτων καλύτερα) δεν περιορίζεται σε έθνη-κράτη.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τα πιστευεις αυτα που λες η τα λες για να πεις κατι ?

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
τελικα,βλεπω να το αυξανει το ποσοστο της η χ.α. οσο κ να χτυπιουνται τα κομματοσκυλα... :2funny: :2funny: :2funny:!

Απαντήθηκε νωρίτερα πολύ πετυχημένα.

Ο Κασιδιάρης εξέφρασε την άγρια νεολαία.Εχω ξαναγράψει οτι σκοπός δεν είναι η λήψη της εξουσίας είναι ο αφανισμός και η εξόντωση της άρχουσας τάξης εκ θεμελίων.Βασικά οι τύποι δεν μπορούν καν να διαννοηθούν το radical της κατάστασης.Η νεολαία είναι εξαγριωμένη αρνείται εμπράκτως να αναλάβει τα χρέη που συσσώρευσαν οι παλιοί.Ο εμφύλιος είναι υπαρκτός.Η άρχουσα τάξη εξωθείται συστηματικά σε ακραίες επιλογές.Μιλάμε για πόλεμο εκ των έσω.

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
[URL unfurl="true"]http://portalpierias.gr/archives/8028[/url]

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ !!!!! ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ !!!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΛΑ!!!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ !!!! ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΗΚΑΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ.!!!! ΒΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΥΡΙΟΙ !!! ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ.
ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.
ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ 500 ΕΥΡΩ.ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,
ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΤΥΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΦΟΡΕΜΕΝΑ ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.
ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΣΗΣ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙΣ ΑΙΜΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΜΕΣΑ.
ΠΟΝΟΨΥΧΟΙ ΟΛΟΙ, ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Η ΛΥΠΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΤΗΣ Η ΚΑΝΕΛΗ.
ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΜΑΙΝΤΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

Δεν διαφωνώ σε αυτά που λές σε γενικές γραμμές για τα προβλήματα κυρίως.
Όμως όταν κάποιος παρεκτρέπεται σε μια συζήτηση μόνο και αρχίζει τις μπουνιές δεν κάνει εξ ορισμού για να ασκεί καμιάς μορφής εξουσία γιατί σε ποιο δύσκολα ζητήματα δεν αποκλείεται να σηκώσει και το όπλο για να επιβληθεί.
Υπάρχουν κανόνες στα Δημοκρατικά πολιτεύματα και πρέπει να τηρούνται.
Και κυρίως δεν μπορεί αυτοί που εκλέγονται να φέρονται με παραβατικο τρόπο.
Και φυσικά αυτό δεν αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά οτιδήποτε σχετικό.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
H XA δεν χανει απο το περιστατικο,ΙΜΟ.

Χανει μεν,για αλλους λογους δε.

Μόνο οι γυναίκες που την ψήφισαν γιατί φοβούνται να περπατήσουν στο δρόμο να αλλάξουν γνώμη...

Χτυπάει γυναίκα. Μετράει πολύ αυτό σε αυτές...

Mark my words...

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Αν το θέσουμε υπό μια άλλη οπτική η μόνη καταδικαστέα Βια στην Ελλάδα είναι αυτή που στρέφεται εναντίουν του πολιτικού κατεστημένου και των προθύμων συνεργατών/στυλοβατών δημοσιογράφων.
Όλοι οι άλλοι οι οποίοι γίνονται θύματα από την Βια του οποιοδήποτε είναι απλά ανύπαρκτοι και αμελητέες ποσότητες.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Φπούλη αλήθεια δεν γούσταρες καθόλου που ο δικός σου τα βάλε με τα κουμμούνια,που έδωσε γροθιά στο σύστημα;;; :boobies:

Άρα παραδέχεσαι ότι η Κανέλλη είναι σύστημα;  :birdman:

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Δεν ήταν προσωπική η ερώτηση.
Ρητορική ήταν, και δεν ξέρω πόσο εμφανής μπορεί να είναι η όποια ιδεολογία μου για να γίνεται αντικείμενο συζήτησης με ακατανόητο προς το παρόν σκοπό.
Αν θες να γίνεις πιο σαφής είμαι ανοιχτός να συζητήσουμε τις όποιες προσεγγίσεις μου στο ζητούμενο.

Κατά τη γνώμη μου, τα ιδεολογικοπολιτικά λάβαρα, όταν εκφράζονται από κόμματα, συνιστούν ψηφοθηρικό marketing. Δεν ασχολούμαι υπό αυτό το πρίσμα.
Κάνω κριτική στην πολιτική πρακτική του Νίκου Μιχαλολιάκου και των υφισταμένων του, ανεξαρτήτως πώς θέλουν να θεωρητικοποιούν ιδεολογικά την δράση τους.
Εσένα σε ρωτάω απλά γιατί έχω την απορία:
Αν είσαι αντιεξουσιαστής (δεν πιστεύω να σε φοβίζει η λέξη, αφού χαρακτηρίζεις εαυτόν πολέμιο της αστικής δημοκρατίας), πώς βρήκες πολιτική στέγη στην συγκεκριμένη οργάνωση;
Ο εθνικισμός ήταν αρκετός για να καλύψει και τις αντιεξουσιαστικές σου τάσεις/προθέσεις/απόψεις;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πραγματι ειναι ΞΕΦΤΙΛΑ να αναστατωνονται για τα χαστουκια στην Κανελλη και το μπουγελωμα στη Δουρου.

Τοσα μαχαιρωματα σε μεταναστες,τοσα πογκρομ,τοσα ντου απο χρυσαυγιτες σε οποιονα δεν γουσταρουν την φατσα του και κανενας απο αυτους που καταδικαζουν σημερα δεν ειπε ΛΕΞΗ.

Ο Κασιδιαρης ειναι ΑΘΩΟΣ!Οχι και αυτοφωρο για δυο χαστουκια και ενα ποτηρι νερο!

Ερμηνεία: Είμαι υπέρ της ροχάλας και της σφαλιάρας

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εσένα σε ρωτάω απλά γιατί έχω την απορία:
Αν είσαι αντιεξουσιαστής (δεν πιστεύω να σε φοβίζει η λέξη, αφού χαρακτηρίζεις εαυτόν πολέμιο της αστικής δημοκρατίας), πώς βρήκες πολιτική στέγη στην συγκεκριμένη οργάνωση;
Ο εθνικισμός ήταν αρκετός για να καλύψει και τις αντιεξουσιαστικές σου τάσεις/προθέσεις/απόψεις;

Δεν χρειάζεται να είσαι απαραίτητα αντιεξουσιαστής για να θες να γκρεμίσεις την αστική δημοκρατία.
Και ο εθνικισμός από μόνος του δεν λέει απολύτως τπτ.

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Μόνο οι γυναίκες που την ψήφισαν γιατί φοβούνται να περπατήσουν στο δρόμο να αλλάξουν γνώμη...

Χτυπάει γυναίκα. Μετράει πολύ αυτό σε αυτές...

Mark my words...

Είναι γεγονός. Σε τέτοια θέματα βίας το γυναικείο φύλλο συμπαρατάσσεται πολύ ''δυνατά με το θύμα.
Που σημαίνει ότι θα επηρεάσει πολύ στην επιλογή η συγκεκριμένη πράξη.  

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Επισκέπτης
όχι θα εμφανιστεί μόλις πει το "ναι" η Λιάνα
βλ. Πετρουλάκη-Ιβιτς, Zυγούλη -Ρουβά κλπ

Ναζάκια της κάνει  :grin: :grin: :grin:
Λες;;; :grin:
Μπα ο mr dystonia είναι "κο κο κο και πάλι χέσιμο" που λέει και το σύνθημα των γαύρων.

Αν το θέσουμε υπό μια άλλη οπτική η μόνη καταδικαστέα Βια στην Ελλάδα είναι αυτή που στρέφεται εναντίουν του πολιτικού κατεστημένου και των προθύμων συνεργατών/στυλοβατών δημοσιογράφων.
Όλοι οι άλλοι οι οποίοι γίνονται θύματα από την Βια του οποιοδήποτε είναι απλά ανύπαρκτοι και αμελητέες ποσότητες.
Το πρόβλημα της βίας θα γιγαντώνεται όσο όσοι βάζουν το "αλλά" και το "μα" πριν την καταδικάσουν γίνονται διαρκώς περισσότεροι.
Ας αποφασίσουμε,ας συμφωνήσουμε τι ορίζουμε ως βία,ως παρανομία.

Επισκέπτης
Ερμηνεία: Είμαι υπέρ της ροχάλας και της σφαλιάρας
Εαν τις τρωνε φασιστες  ΝΑΙ!

Αυτο ειναι και το προβλημα με το συγκεκριμενο σκηνικο,οτι ο Ελι Κασιντ τις εριξε τις σφαλιαρες και το μπουγελο/ροχαλα.

Οποτε στον μεσο μπαμπουινο μαλακα βγαινει ΜΑΓΚΑΣ.

Εαν τις ετρωγε,τον ξεβρακωναν,και τις ξαναετρωγε θα ηταν ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

Αλλωστε μονο αυτο καταλαβαινει...Αυτο εφτιαξε την ΧΑ,η δρομισια βια στον Παντελη και αλλου-με τις πλατες του κρατους οφκορς.

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ρε μαγκες το   κασιδιαρης  ειναι  επωνυμο η ψευδωνυμο οπως
             συφιλιαρης
            ξεκωλιαρης
            βρωμιαρης