Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

• Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

Ψήφοι: 54 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

strobita

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ας αποφασίσουμε,ας συμφωνήσουμε τι ορίζουμε ως βία,ως παρανομία.

δεν υπάρχει έλλειμμα ορισμών, αλλά έλλειμμα παιδείας και θάρρους παραδοχής
ο καθείς βλέπει και κριτικάρει τη βία του διπλανού, όχι τη "δική του'

chacarita

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
το να χτυπήσεις γυναίκα δείχνει αν μη τι άλλο το πόσο παλικάρι είναι κάποιος.
το να χτυπήσεις ειδικά γυναίκα on camera αφού πρώτα έχεις μπουγελώσει άλλη (πολύ μπρουτάλ κίνηση που ίσως μόνο από απατημένα γκομενάκια μπορείς να δεις) δείχνει πως είσαι ακομπλεξάριστος τύπος γεμάτος αυτοπεποίθηση.
μπράβο λιάκο,απέδειξες σήμερα πως όσο ξύλο και να έφαγες ήταν τελικά πολύ λίγο.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ρε μαγκες το   κασιδιαρης  ειναι  επωνυμο η ψευδωνυμο οπως
             συφιλιαρης
            ξεκωλιαρης
            βρωμιαρης
            .........
            ............        :grin:

Επωνυμο ειναι αλλα του ταιριαζει γαντι....Ψωριαρης κι ετσι....

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
καλησπέρα σας...
θα ήθελα να αναφερθω στο σημερινό συμβάν...σε κάποιους η άποψή μου δεν θα αρέσει αλλά θα πω ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου γνώμη ... λοιπόν....
ειμαι 43 χρονών και δε μπορώ να ξεχάσω αυτό το είδος "γυναίκας" που έβγαινε στα κεντρικά δελτία ειδήσεων με το τσιγάρο στο χέρι και να καπνίζει μπροστά στις κάμερες κατά την διάρκει του δελτίου, δείχνοντας ότι ΔΕΝ έχει ΚΑΝΕΝΑΝ σεβασμό στους τηλεθεατές & στα μικρά παιδιά που παρακολουθούσαν τις ειδήσεις....δε μπορώ να ξεχάσω, ότι αυτό το είδος "γυναίκας", ονομάτιζε τον κόκκαλη (ότι παρελθόν και να είχε) σαν αρχιμαφιόζο της stazi, καλυπτόμενη πίσω από την ασυλία που της έδινε το βουλευτιλίκη, όταν αυτός έδινε "ψωμί" σε 1500 οικογένειες και τώρα αυτές οι διάνοιες, έχουν πάει στην ανεργεία ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ από 1500 οικογένειες...και πόσες άλλες φορές, πρόσβαλε τους συνομιλητές της στα δελτία, μιλώντας και φερόμενη σαν τους gay (δεν έχω κάτι μαζί τους, απλά μη γίνονται ενοχλητικοί) που κλέγονται...
και εντάξει, ΣΥΜΦΩΝΩ ότι αυτοί θα φέρουν την χώρα 500 χρόνια πίσω, αλλά αυτοί οι 300 της βουλής που μας αντιπροσώπευαν τα τελευταία χρόνια με την ψήφο του ελληνικού λαού, μας ΠΗΓΑΝ 500 χρόνια μπροστά και δεν το γνωρίζουμε ????? γιατί εγώ ξέρω ότι ετήσια έχω χάσει από τον μισθό μου, 2.500 € και περιμένω από αυτά τα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ να μας πουν, πόσα λιγότερα λεφτ'α παίρνουν...και επίσης να μας ενημερώσουν ποια είναι αυτοί οι βουλευτές, που, άκουσον άκουσον, ΖΗΤΗΣΑΝ την βουλευτική αποζημίωση για τις λιγοστές ημέρες που ορκίστηκαν....
όσον αφορά, το επεισόδιο, ήταν μεταξύ του τύπου και της εκπροσώπου τυ ΣΥΡΙΖΑ...το είδος γυναίκας, γιατί , πριν τις σφαλιάρες, του έχωσε στη μάπα του, τα χαρτιά ?????
και τέλος ας μας απαντήσουν από το πλευρά του κόμματος του είδους "γυναίκας" ποια η σχέση του κόμματος με την ελληνική αστυνομία & ποιος είναι ο ρουφιάνος από το ΣΥΡΙΖΑ που μιλάει με την Ελληνική αστυνομία ????
και τέλος τα δημοσιαγραφάκια, θα έχουν δουλεια να κάνουν και να βγάλουν την χολή τους, αλλά και να προμοτάρουν αυτούς που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πήγαν την Ελλάδα 500 χρόνια πίσω...
sorry για τον χρόνο σας
Φιλικά
cg

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ας καθοτανε στα αβγα της η Κανελη,δεν της ειπε κανεις να χτυπησει τον κασιδα...τα θελε κ τα παθε...προσωπικα το απολαυσα το βιντεο,μαλιστα εφαγα την μακαροναδα μου βλεποντας το ξανα κ ξανα....στο τελος ηπια κ κοκα-κολα...priceless.... :grin:
Αυτο τι σημαινει φιλε μπορεις να μου εξηγησεις ?

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Αυτή η ανάλυση δεδομένων αναδεικνύει εν μέρει και την ρευστότητα του χώρου.
Την είχα υπ όψι μου όταν έλεγα για ποσοστά. Αυτή και άλλες.
Και επιμένω και στην αρχική μου τοποθέτηση ότι λόγω του γεγονότος θα υπάρξει ''έκρηξη'' στο τελικό αποτέλεσμα. Προς την έξοδο.

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
δεν τις εκαναν κακο οι σφαλιαρες αλλα ηταν λιγες ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ξερεται την παροιμια το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο   ,,,,,,,,,,  αλλα στα γυαλικα κανει μονο ζημια  κανη

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
δεν είμαι υπερ της βίας, αλλα καλά της έκανε της αρχοντολεσβάρας.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
o παυλόπουλος δε σηκώθηκε από τη θέση του γιατί έχει τόση δύναμη που φοβήθηκε μη τον σκοτώσει... :grin: :grin:

Επισκέπτης
δεν υπάρχει έλλειμμα ορισμών, αλλά έλλειμμα παιδείας και θάρρους παραδοχής
ο καθείς βλέπει και κριτικάρει τη βία του διπλανού, όχι τη "δική του'
Ολοένα και συχνότερα δικαιολογούμε πράξεις ανομίας.Ολοένα και συχνότερα κλείνουμε τα μάτια μας στην ανομία δίπλα μας,περιμένοντας απλά να πέσει πάνω μας,αν δεν είμαστε τυχεροί και μας προσπεράσει.Και τότε βλέπουμε τι θα κάνουμε.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εαν τις τρωνε φασιστες  ΝΑΙ!

Αυτο ειναι και το προβλημα με το συγκεκριμενο σκηνικο,οτι ο Ελι Κασιντ τις εριξε τις σφαλιαρες και το μπουγελο/ροχαλα.

Οποτε στον μεσο μπαμπουινο μαλακα βγαινει ΜΑΓΚΑΣ.

Εαν τις ετρωγε,τον ξεβρακωναν,και τις ξαναετρωγε θα ηταν ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

Αλλωστε μονο αυτο καταλαβαινει...Αυτο εφτιαξε την ΧΑ,η δρομισια βια στον Παντελη και αλλου-με τις πλατες του κρατους οφκορς.

Καλά ας μείνουν εκτός Βουλής τώρα, ο συγκεκριμένος ας ξαναπάει στα δικαστήρια να προσπαθήσει να πείσει ότι το να σου πετάξουν πακέτο με έγγραφα είναι επίθεση και το να γρονθοκοπείς άμυνα και ας πρόσεχαν.

Και ότι θα τις φάει, θα τις φάει κάποτε. Σίγουρα τον στάμπαραν με το σημερινό. Μέχρι εμένα κατάφερε να εκνευρίσει ο νευρόσπαστος ουραγκοτάγκος.

Εσύ πάλι αδιόρθωτος. Επικροτείς τη βία αρκεί να ασκείται σε αυτούς που διαφωνείς.

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Σήμερα τελείωσαν οι δικαιολογίες περί οργής, αγανάκτησης κλπ. Όποιος τους ξαναψηφίσει σημαίνει οτι είναι ίδιος με αυτούς.
Και όσοι το πράξουν πάλι, να ξέρουν οτι σύμφωνα με τη λογική τους ενδέχεται να έρθει η στιγμή που θα τις φάνε τις μάπες αντι να τις μοιράζουν.

Επισκέπτης
δεν τις εκαναν κακο οι σφαλιαρες αλλα ηταν λιγες ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ξερεται την παροιμια το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο   ,,,,,,,,,,  αλλα στα γυαλικα κανει μονο ζημια  κανη
δεν είμαι υπερ της βίας, αλλα καλά της έκανε της αρχοντολεσβάρας.
Επιβεβαιωνομαι ΔΙΑΡΚΩΣ,στον βαθμο που πεφτουν τετοια ποστ αλλα ΑΝΤΙΘΕΤΑ ποστ που να δειχνουν οτι φαν της ΧΑ την βλεπουν κοψοχερηδες,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Ο Ελι Κασιντ οχι δεν κανει ζημια στην ΧΑ,αλλα το ακριβως αντιθετο.Αλλο το οτι η ΧΑ θα χασει ποσοστο για να ανακοπει ο"αναρχοκομμουνισμος"του ΣΥΡΙΖΑ στην καλπη-ουτως η αλλως,ξαναλεμε,μονοκουκι ΝΔ το εριχναν ολοι οι ελληνες φασιστες στα 80's και 90's.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.021
Πόντοι
1.706
ρε μαγκες το   κασιδιαρης  ειναι  επωνυμο η ψευδωνυμο οπως
             συφιλιαρης
            ξεκωλιαρης
            βρωμιαρης
            .........
            ............        :grin:
κασίδα

Ετυμολογία
κασίδα < μεσαιωνική ελληνική κασίδα < κασίδιον, υποκοριστικό του κάσσις < λατινική cassis (κράνος)

Ουσιαστικό
κασίδα (θηλυκό): το φαλακρό μέρος του κεφαλιού

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom