pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Που θα πάει θα ψοφήσεις(σήμερα,αύριο,μεθαύριο),έχω να ρίξω χορό πάνω από το φερετρό σου.και φυσικα σε πλακώνανε![]()
Που θα πάει θα ψοφήσεις(σήμερα,αύριο,μεθαύριο),έχω να ρίξω χορό πάνω από το φερετρό σου.και φυσικα σε πλακώνανε![]()
.
Εεε την Δούρου έπρεπε να δείρει ο μαλάκας,όχι την Κανέλη...με την Κανέλη άντε να πείσεις ότι χτύπησε γυναίκα.![]()
Που θα πάει θα ψοφήσεις(σήμερα,αύριο,μεθαύριο),έχω να ρίξω χορό πάνω από το φερετρό σου.![]()
Ο ειδικός κανόνας-συνθήκη που βάζεις εμπίπτει στον γενικό,δεν υπάρχουν εξαιρέσεις.μιλάμε γενικώς για γυναίκες ή για τις πολιτευόμενες που 10-20-30 χρόνια μιλάνε για επαναστάσεις και το μόνο που κάνουν είναι αβάντες στο σύστημα;
Πρέπει να σου ομολογήσω πάντως πως όποτε περάσω έξω από κανά γραφείο κηδειών εσένα σκέφτομαι.αφού είπα.. περιμένων να σε νεκροφιλήσω πρώτα![]()
Πρέπει να σου ομολογήσω πάντως πως όποτε περάσω έξω από κανά γραφείο κηδειών εσένα σκέφτομαι.![]()
τις γενικεύσεις κράτα τες για τον εαυτό σου.Ο ειδικός κανόνας εμπίπτει στον γενικό,δεν υπάρχουν εξαιρέσεις.
Αν για εσένα τώρα υπάρχουν ακούμε...πότε λοιπόν έχεις το δικαιώμα να σπάσεις στο ξύλο κάποια;;;
Κάποιος βρίσκεται σε σύγχιση...κάποιος νευρίασε...λογικό.. τέτοιος τρακαδόρος που είσαι .. νιμίζεδις ότι θα σου πλρεώσω την κηδεία![]()
Άντε μιας κ την είδες κ δικαστήριο πες μας κ την απόφαση,πότε η βία κατά γυναικών αλλά κ γενικά δικαιολογείται;;;τις γενικεύσεις κράτα τες για τον εαυτό σου.
εδώ έχουμε κάποια γεγονότα να διαδραματίζονται μέχρι να φτάσουμε στο σημείο της χειροδικίας
(slow motion)
ακόμα και στο χειρότερο δικαστήριο να πας με τον πιο καθυστερημένο δικαστή, πριν πάρει απόφαση θα ρωτήσει τι έγινε.
Tη γαμησατε,την αλλη Κυριακη θα παρουν μπρος και τα λεπιδια...Κανονισε να 'σαι ξυρισμενος δικε μου.το σαιτ της χρυσης αυγης δεν λειτουργει εδω και μερικες ωρες,μηπως διελυσαν το κομμα?
το σαιτ της χρυσης αυγης δεν λειτουργει εδω και μερικες ωρες,μηπως διελυσαν το κομμα?
9 και σήμερα!!!!Tη γαμησατε,την αλλη Κυριακη θα παρουν μπρος και τα λεπιδια...Κανονισε να 'σαι ξυρισμενος δικε μου.
συνεχως...εσυ;Χυνεις στο βρακακι σου κι εσυ οπως η λιρατη μπασταρδοκοτα ?
Αυτός το χύνει από πίσω κ από μπρος όταν είναι βράδυ κ ακούσει κανά θόρυβο....νομίζει ότι κάποιοι μπήκανε πάλι.συνεχως...εσυ;