Seihis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
τι ποσοστο λες να παρουν;εγω τους βλεπω στο 1,5%,τι λες;
2- 2,5%
Μόνο με πραξικόπημα θα μπούνε στην Βουλή αυτοί.
Να τηρηθούν και οι παραδόσεις.
Εχεις προβλημα με τον Τατσοπουλο λογω του σκηνικου στην τιβι?Και βέβαια έχει σχέση. Γιατί μέχρι τώρα άκουγα από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ ειδικά για τον "κύριο" Τατσόπουλο πως πρόκειται για καλλιεργημένο και με ήπιους τρόπους συγγραφέα... Ο μύθος αυτός εξέπεσε, όπως θα πέσουν κι άλλοι μύθοι για το ΣΥΡΙΖΑ. Ο άλλος ο άνθρωπος διάλογο με επιχειρήματα ήθελε να κάνει, αλλά ο "προοδευτικός" Τατσόπουλος δεν άντεξε!
λες να γινει καμμια εκπληξη και να μπουνε;2- 2,5%
Μόνο με πραξικόπημα θα μπούνε στην Βουλή αυτοί.
Να τηρηθούν και οι παραδόσεις.
εσυ ποσο λες;
Μην λες τετοια θα σε κυνηγάνε οι κουμούνες με τον Ριζοσπάστη στο χερι!δικε μου κανουν ανωμαλιες οι κομμουνιστες
λες να γινει καμμια εκπληξη και να μπουνε;
κατσε να δουμε,μην κανουνε καμμια νοθεια φοβαμαιΉταν στο 4.5% πριν το επεισόδιο
Είναι πολύ δύσκολο να κρατήσουν κόσμο τώρα.
Κάνανε το μοιραίο λάθος θα τους έχουν πρώτη γραμμή κάθε ημέρα τα ΜΜΕ.
Στην Αθήνα κάτι θα κάνουν αλλά στην επαρχία θα τους μετράνε τους ψήφους όχι ανά εκλογικό τμήμα αλλά ανά Νομό.
Ήταν στο 4.5% πριν το επεισόδιο
Στην Αθήνα κάτι θα κάνουν αλλά στην επαρχία θα τους μετράνε τους ψήφους όχι ανά εκλογικό τμήμα αλλά ανά Νομό.
Ήταν στο 4.5% πριν το επεισόδιο
Μπορω να δηλωσω εθελοντης καπου για την εφορευτικη,ξερει κανεις? >κατσε να δουμε,μην κανουνε καμμια νοθεια φοβαμαι
Θα μπουνε και θα καθονται και διπλα σαςλες να γινει καμμια εκπληξη και να μπουνε;
Αναχαθείς!δικε μου κανουν ανωμαλιες οι κομμουνιστες
κατσε να δουμε,μην κανουνε καμμια νοθεια φοβαμαι
Μπορω να δηλωσω εθελοντης καπου για την εφορευτικη,ξερει κανεις? >![]()
ακουσα οτι με τις φαπες καυλωσαν πολλα κοριτσακια και ειναι με βρεγμενο βρακακι τωρα,εσυ τι λες;ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΡΑΪΚΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΙΣ ΕΛΑΦΡΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΜΩΛΩΠΑ ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΑΣ ΚΑΝΕΛΗ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΠΡΟΚΥΡΗΣΩΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΗΝΥΓΗΤΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΜΥΝΑ
Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΟΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ)
ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΕΚΑΤΗΣ ~ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΩΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
s-spyropoulos@pa-sy-a.gr
Θα μπουνε και θα καθονται και διπλα σας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαλακα θα γραφω τις εκπομπες της ΒΟΥΛΗΣ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif[/img[/URL]]
[/quote]διπλα μας;διπλα σε μενα δικε μου;