Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

• Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

Ψήφοι: 54 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ακουσα οτι με τις φαπες καυλωσαν πολλα κοριτσακια και ειναι με βρεγμενο βρακακι τωρα,εσυ τι λες;

εισαι κρυφος μωρη

Bunny_Hitler___Zoom_by_Zansatsu.jpg

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι,κάπως έτσι μάλλον λειτούργησε το πράγμα...οι περισσότεροι το δαν σε φάση: ''γροθιά στο κατεστημένο'' κ όχι ''βάρεσε γυναίκα''.

Εεε την Δούρου έπρεπε να δείρει ο μαλάκας,όχι την Κανέλη...με την Κανέλη άντε να πείσεις ότι χτύπησε γυναίκα. :jerking:

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Ειπες την μαγικη φράση .

Θα τους εχουν πρωτη γραμμη κάθε ημέρα τα ΜΜΕ .

Δηλαδή Τζαμπα διαφήμιση .

Αυτό θα οδηγήσει σε αυξηση του ποσοστού .

Παρότι θεωρείς ότι ειναι αρνητική προβολή .

Αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνο εαν δεν υπήρχε εικόνα.
Καταγεγραμμένα γεγονότα.
Απο εχθές μόνο υπάρχουν 4 θέματα
Και η εικόνα βίας δεν ξεχνιέται.
Δεν γνωρίζουν από επικοινωνιακά ''παιγνίδια''.
Ήταν πανεύκολο να τους πάνε εκεί που θέλανε τα ΜΜΕ και να τους χειριστούν.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ναι,κάπως έτσι μάλλον λειτούργησε το πράγμα...οι περισσότεροι το δαν σε φάση: ''γροθιά στο κατεστημένο'' κ όχι ''βάρεσε γυναίκα''.

Εεε την Δούρου έπρεπε να δείρει ο μαλάκας,όχι την Κανέλη...με την Κανέλη άντε να πείσεις ότι χτύπησε γυναίκα. :jerking:
οι γυναίκες του κατεστημένου έχουν ασυλία;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
οι γυναίκες του κατεστημένου έχουν ασυλία;
Άλλοθι...εεε ντάξει ρε μαλάκα εσένα σου πάει να παίξεις μπουνιές με γυναίκα;;;

Να του πούμε μπράβο του νεοναζισταρά;;;

Ντάξει στο δημοτικό με τα αγοροκόριστα δερνόμασταν οκ.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

μπουνιές;
μιλάμε για το ίδιο περιστατικό ή για άλλο;

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.507
Πόντοι
2.886
Αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνο εαν δεν υπήρχε εικόνα.
Καταγεγραμμένα γεγονότα.
Απο εχθές μόνο υπάρχουν 4 θέματα
Και η εικόνα βίας δεν ξεχνιέται.
Δεν γνωρίζουν από επικοινωνιακά ''παιγνίδια''.
Ήταν πανεύκολο να τους πάνε εκεί που θέλανε τα ΜΜΕ και να τους χειριστούν.

Τις δυο τελευταιες ημερες πηγαινω με ταξι σε διαφορες υπηρεσιες

για διεκπεραιωση τεχνικου φακέλου .Ακουω τις συζητήσεις στο ταξι αλλα και

στις δημοσιες υπηρεσίες .Ξερεις τι λενε πολλοί ?

Οτι θα ψηφίσουν ΧΑ ,ενω δεν ειχαν αποφασισει τι να ψηφίσουν ,

ακριβώς επειδή ο Κασι χαστούκισε την Κανελλη.

Οι Ελληνες ειναι αντιδραστικοι .Κανουν τα αναποδα απ αυτά που

περιμενεις.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Έχεις καλή σκέψη αλλά διαφωνώ σε πολλά από αυτά που λες.

Να αρχίσω από το ξύλο..Προσωπική, κακοπροαίρετη ρουφανιά/προσβολή σηκώνει ξύλο σε αντίθεση με τσαμπουκά σε δρόμο..Για τη ψυχή μας ζούμε...Και η ψυχή δεν αναγνωρίζει ούτε φύλα ούτε τπτ..

Η στοχοποίηση του Κασιδιάρη είναι πολιτική..Τσέκαρε τα στοιχεία και θα συμφωνήσεις...Επίσης, δεν έχω σε καμία εκτίμηση την απόφαση της κατευθυνόμενης δικαιοσύνης. Και δεν οφείλεται στα πολιτικά η έκρηξη αλλά στην προσωπική στοχοποίηση. Με την αγάμητη ξέφυγε, η πλούσια την πλήρωσε..
Για το ποιος ψήφισε ΧΑ έχω διαφορετική άποψη. Τσέκαρε και ποιοτικά χαρκτηριστικά από exit poll και δημοσκοπήσεων του ΟΠΑ και θα συμφωνήσεις...Και μην αγνοείς ότι η ΧΑ ηταν και παραμένει κάτι το απαγορευμένο...Αντίθετα, ο σύριζα καρπώνεται την πρώτη θέση στις μη νδ-πασοκ δυνάμεις. Αν πχ είχε πάρει 10% και η δημαρ 11%, τώρα θα μιλάγαμε για τον κουβέλη και όχι τον τσίπρα
Ας ξεκινήσω από το ξύλο. Προσωπική ρουφιανιά/προσβολή μόνο στο δρόμο έχω δεί και όχι στην τηλεόραση. Θα σε αποκαλέσω μαλάκα ας πούμε αν κοντέψεις να με τρακάρεις στο δρόμο κ.ο.κ. εκεί θα πέσουν λογικά και οι ψιλές μέχρι να μας χωρίσουν. Αν τώρα την πολιτική αντιπάραθεση την εκλαμβάνεις ως ρουφιανιά/προσβολή και δικαιολογείς τη βία, έχω να σου πώ πως  τέτοιες σκηνές είναι καθημερινότητα μόνο στα κοινοβούλια του Μπαγκλαντές και της Ταυλάνδης. Σε αυτούς θες να μοιάσουμε? Νόμισα πως τουλάχιστον φυλετικά τους θεωρείς κατώτερους... Και μην ακούσω εξυπνάδες πως τον πρόσβαλαν που είπαν πως είναι κατηγορούμενος, αφου αυτό συνιστά γεγονός. Για να βρεθεί κάποιος κατηγορούμενος ενώπιον της δικαιοσύνης κάποια στοιχεία θα υπήρχαν σε όλα τα προηγούμενα στάδια προτού ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον του. Ξέρεις πόσοι είναι κατηγορούμενοι κάθε μέρα? ΌΛΟΙ όμως θεωρούνται αθώοι μέχρις αποδείξεως του εναντίον. Δεν ξέρω κανέναν που να προσπάθησε να αποδείξει πως είναι αθώος κοπανόντας τον "κατήγορο" του.... Όσο για την ψυχή φίλε, ο σοφός ελληνικός λαός λέει: "Δεν μου πάει η ψυχή να...". Όμοιως ρε φίλε δε μου πάει η ψυχή να χτυπήσω γυναίκα, πώς να το κάνουμε? Είναι αντιαισθητικό και φυσικά για κάποιον που πολιτεύεται αντι-επικοινωνιακό. Προσωπικά τις γυναίκες τις αγαπάω όλες, όπως έλεγε και ο Κελαηδόνης, αλλιώς δεν θα ήμαουν μέλος σε αυτό το σάιτ...

Άρα επειδή εσύ δεν έχεις καμία εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, τεκμαίρεται πως ο Κασιδιάρης είναι αθώος και φυσικά μπορεί να μοιράζει φάπες δεξιά και αριστερά σε τηλεοπτικά πάνελ όταν ισχυρίζονται πως η Χ.Α. θέλει να μας πάει 500 χρόνια πίσω. Για το αν είναι αθώος ή όχι, θα περιμένω να αποφανθεί η δικαιοσύνη στην οποία οι περισσότεροι συμπολίτες μας έχουν εμπιστοσύνη και στρέφονται σε αυτή όταν τους πνίγει το δίκιο τους. Από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο. Και για να μην προτρέξεις με τπτ παραγραφές και βουλευτες σου θυμίζω πως εκεί (δυστυχώς?) δεν μπορεί να βάλει χέρι η δικαιοσύνη.

Άρα μου λες πως 440 χιλιάδες που ψήφισαν Χ.Α. είναι συνειδητοποιημένοι Εθνικιστές, μέλη της. Εμένα τα στοιχεία, άλλα μου λένε. Για διάβασε καλύτερα.
}}
Όπως και αυτά του σύριζα
}}
Δεν μπορεί μέσα σε τρια χρόνια ούτε η Χ.Α., ούτε ο σύριζα να απέκτησαν τόσους πολλούς συνειδητοποιημένους ψηφοφόρους είτε εθνικιστές είτε ριζοσπάστες αριστερούς, κάποιο λάκκο έχει η φάβα… Μάλλον εσύ αγνοείς πως η Χ.Α. είναι νόμιμο κόμμα με πολυετή παρουσία στις εθνικές εκλογές. Το απαγορευμένο λοιπόν μπορεί να θες να το πιστεύεις επειδή πουλάει, αλλά δεν είναι.  Όσο για τη δεξαμενή των ψηφοφόρων της Χ.Α. μένει να αποδειχτεί αν θα διατηρήσει ή όχι τη δυναμική του Μαϊου. Υποθέσεις δεν θα κάνω. Κυριακή κοντή γιορτή…
Όμοίως και για λόγους αρχής δεν απαντώ σε υποθετικές ερωτήσεις του τύπου « άμα εκείνο…» και «αν το άλλο…». Όπως σου είπα και στην αρχή της κουβέντας τα δεδομένα γι’ αυτό ονομάζονται δεδομένα. Για να μπορούμε να μιλάμε σε μία βάση. Ίσως γι αυτό όπως λες να έχω καλή σκέψη, γιατί επεξεργάζομαι τα δεδομένα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

και φυσικα σε πλακώνανε  :birdman:

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΡΑΪΚΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΙΣ ΕΛΑΦΡΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΜΩΛΩΠΑ ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΑΣ ΚΑΝΕΛΗ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΠΡΟΚΥΡΗΣΩΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΗΝΥΓΗΤΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΜΥΝΑ

Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΟΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ)

ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΕΚΑΤΗΣ ~ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΩΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
s-spyropoulos@pa-sy-a.gr

Καλά, εδώ ολόκληρη ζαρντινιέρα (ζαρτιέρα που θα ΄λεγε κι ο Χάρυ Κλυν) κινήθηκε μόνη της - αντισυστημική θα ήταν - στις δύο φάπες-χάδια θα κολλήσουμε τώρα;
Εμένα είναι αλλού το θέμα μου:
Στο φασισμό τις πρώτες μπουνιές τις τρώνε οι πολιτικοί, όχι γιατί είναι κακοί πολιτικοί, αλλά απλά επειδή ο φασισμός, σαν ακραία και αυταρχική μορφή εξουσίας, αντιμάχεται ανοιχτά τη δημοκρατία.
Αύριο κιόλας, τις ίδιες και χειρότερες μπουνιές θα τρώμε εσύ κι εγώ κι ο κάθε πολίτης, από το κάθε μαντρόσκυλο του Κασσιδιάρη.
Και καλά εσύ που τους ψήφισες, να τις φας και να είσαι κι υπερήφανος. Εμείς οι υπόλοιποι γιατί να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά στον αντισυστημικό τσαμπουκά του κάθε φασίστα που θεωρεί ότι η εξουσία του ανήκει;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Οκ σφαλιάρες,απάντα τώρα.
μιλάμε γενικώς για γυναίκες ή για τις πολιτευόμενες που 10-20-30 χρόνια μιλάνε για επαναστάσεις και το μόνο που κάνουν είναι αβάντες στο σύστημα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom