Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Σωπα,ρε Πιπη!!!!!!!!!!!θες και να σε πληρωσω??????τοσο,καυλας εισαι????Και ποσα θα πληρωνεις στους υποψηφιους Μεγαλε ?
Για δωσε Ταριφα ....
Σωπα,ρε Πιπη!!!!!!!!!!!θες και να σε πληρωσω??????τοσο,καυλας εισαι????Και ποσα θα πληρωνεις στους υποψηφιους Μεγαλε ?
Για δωσε Ταριφα ....
Σωπα,ρε Πιπη!!!!!!!!!!!θες και να σε πληρωσω??????τοσο,καυλας εισαι????
τυπε απο τι ηλικια αρχισες την σταδιοδρομια σου στα μπουρδελα?Λοιπόν! όσα θυμάμαι.. Αλκαμένους, με Έφη! Φυλής 71 με Νατάσσα, ρωσίδα… με Μιρελλα πλ. Αμερικής! με Ναταλη, Ιπποκράτους… με Ντια! Φυλής 71! το είχαμε στούντιο… και τελευταία έως 2003 ?????εδω??????
Μην το δενεις και κομπο οτι λεει αληθεια.μπραβο του τουλαχιστον που ειναι ακομπλεξαριστος και δεν κρυβετε,το τι κανει ο καθενας δεν ημαστε εμεις ικανοι που θα το κρινουμε,καλα κανει οπως το κανει ο καθενας.
.Αντρικά πράγματα...τσαμπίονσλιγκ μπύρες λουκάνικα Τρικάλων ρεψιματα φρέντο αραλίκι πειράγματα στα κορίτσια και το βράδυ τσόντα
Απλά ο ιππότης γουστάρει και καμιά αλληλομαλακια
Μην το δενεις και κομπο οτι λεει αληθεια.
τυπε και εγω ετσι νομιζωΜην το δενεις και κομπο οτι λεει αληθεια.
τυπε και εγω ετσι νομιζω
δεν νομιζω να ειναι πουστης :S
τυπε λες να τον σπρώξαμε κατά λάθος καμιά φορά μεθυσμένοι?τυπε και εγω ετσι νομιζω
οχι και πουστης ο ιπποτης δικε μου , για τις πετρες στα νεφρα το κανει...τυπε και εγω ετσι νομιζω
και για τις ζοχαδες τυπεοχι και πουστης ο ιπποτης δικε μου , για τις πετρες στα νεφρα το κανει...
τυπε εδω εχουμε φτασει στο σημειο καποιοι να λενε πουστη τον λιλα :Sοχι και πουστης ο ιπποτης δικε μου , για τις πετρες στα νεφρα το κανει...
σε τραβελοσπιτα δεν δουλευε κυριως τυπε?τυπε λες να τον σπρώξαμε κατά λάθος καμιά φορά μεθυσμένοι?
τις καυτηριαζε ;)και για τις ζοχαδες τυπε
ξεδιαντροποι δικε μου!!!τυπε εδω εχουμε φτασει στο σημειο καποιοι να λενε πουστη τον λιλα :S
ήταν και σε κανονικάσε τραβελοσπιτα δεν δουλευε κυριως τυπε?
μπορεί να φόραγε καμιά περούκα τυπεΟ γλ,γαμάει πούστηδες...; :S :S :S