Επισκέπτης
χαιρομαι που ΔΕΝ εισαι σεμνη και ταπεινη ;)
με μια απλη και εμπρακτη ιδεολογικη αλλαγη εθνικοτητας ισως τα παμε πολυ καλα
ισως
χαιρομαι που ΔΕΝ εισαι σεμνη και ταπεινη ;)
με μια απλη και εμπρακτη ιδεολογικη αλλαγη εθνικοτητας ισως τα παμε πολυ καλα
τι το διαφορετικο εχουν οι γυναικες απο κει??
ειναι δύο κλάσεις πάνω.....όπως και οι άντρες..ειναι μια κλαση πανω! ;)
Κλασεις...
Εσυ να κλασεις..
Ολοι θα κλασουμε σε λιγο απο το γελιο
Ειλικρινα εριν μου χεστηκα πατοκορφα για τους ανδρες τον αλλων χωρων..
Καθως και για τις γυναικες τους..
Εγω να μην σαβουσμπρωχνω και στα @@ μου
Ο καθενας κανεις τις επιλογες του ;) ;) ;)
Ειλικρινα εριν μου χεστηκα πατοκορφα για τους ανδρες τον αλλων χωρων..
Καθως και για τις γυναικες τους..
Εγω να μην σαβουρο(ζμπρωχνω) και στα @@ μου
Ο καθενας κανεις τις επιλογες του ;) ;) ;)
θα το ακουσεις και αλλιωσ απο συναγωνιστες. "Τις γαμαμε για να τις διωξουμε"
Ξερω, ξερω σκληρο ειναι αλλα και εμεισ ειμαστε κολοζωα.
αυτο καταλαβες εσυ? Μπραβο σου.
Ελεηνιδες και παλι ελεηνιδες!!
Το ερωτημα παραμενει αναπαντητο. βλ.θρεντ
ειναι δύο κλάσεις πάνω.....όπως και οι άντρες..
θα μπορουσα να σου δειξω σε πρακτικη για να καταλαβεις αλλα δεν εισαι ρωσιδα. Δεν μου αρεσουν τα θεωρητικα και φιλοσοφικα you know?πες μου να καταλάβω
μάλλον δεν έχεις γαμήσει κωλομάγουλα αχλάδια...........Ρε τι κλάση και ποιός να κλάση, αυτό που μετράει είναι πόσο το γουστάρει αυτός που πηδάει. Αν μιλάμε για γαμήσι αν μιλαμε για αγάπες και λελούδια τότε θα κλάσω εγώ.
Οι γυναίκες με κυτταρίτιδα έχουν τα καλύτερα χερούλια για πισωκολλητό άσε που και ο ήχος στης επαφής με τα κωλομάγουλα είναι άπαιχτος.
ειναι δύο κλάσεις πάνω.....όπως και οι άντρες..
θα μπορουσα να σου δειξω σε πρακτικη για να καταλαβεις αλλα δεν εισαι ρωσιδα. Δεν μου αρεσουν τα θεωρητικα και φιλοσοφικα you know?
Ξερω, ξερω ειναι σκληρο αλλα παραμενουμε κολοζωα.
Δεν ξέρεις να διαλεχθεις πουλάκι μου; Εχεις συγχιση συντακτικου και γραμματικού λόγου; Τι παπαριες μου λες για πρακτικές; Η μπορείς να μιλήσεις με ανθρώπους η αδυνατείς. Αποφάσισε και αν βρείς λέξεις που απαιτεί ενας διάλογος πες μου. Εκτός με το ότι παραμένετε κολοζωα εννοείς οτι έχεις δυσκολία ομιλίας, κάποια μορφή αναπηρίας και ίσως σκέψης που απαιτεί η γραφη.
Δεν ξέρεις να διαλεχθεις πουλάκι μου; Εχεις συγχιση συντακτικου και γραμματικού λόγου; Τι παπαριες μου λες για πρακτικές; Η μπορείς να μιλήσεις με ανθρώπους η αδυνατείς. Αποφάσισε και αν βρείς λέξεις που απαιτεί ενας διάλογος πες μου. Εκτός με το ότι παραμένετε κολοζωα εννοείς οτι έχεις δυσκολία ομιλίας, κάποια μορφή αναπηρίας και ίσως σκέψης που απαιτεί η γραφη.
εσύ τώρα τι ζόρι τραβάς με έναν άντρα όμορφο, πλούσιο, μορφωμένο και με μεγάλη περιουσία που του αρέσει να γαμιέται σαν ζώο;Δεν ξέρεις να διαλεχθεις πουλάκι μου; Εχεις συγχιση συντακτικου και γραμματικού λόγου; Τι παπαριες μου λες για πρακτικές; Η μπορείς να μιλήσεις με ανθρώπους η αδυνατείς. Αποφάσισε και αν βρείς λέξεις που απαιτεί ενας διάλογος πες μου. Εκτός με το ότι παραμένετε κολοζωα εννοείς οτι έχεις δυσκολία ομιλίας, κάποια μορφή αναπηρίας και ίσως σκέψης που απαιτεί η γραφη.