Νέα

O ήχος της κυτταρίτιδας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DIKY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.893
Πόντοι
12.056
Κλασεις...
Εσυ να κλασεις..
Ολοι θα κλασουμε σε λιγο απο το γελιο  :2funny: :2funny: :badair: :badair:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.893
Πόντοι
12.056
Ειλικρινα εριν μου χεστηκα πατοκορφα για τους ανδρες τον αλλων χωρων..
Καθως και για τις γυναικες τους..
Εγω να μην σαβουρο(ζμπρωχνω) και στα @@ μου   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο καθενας κανεις τις επιλογες του  ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Εγω να μην σαβουσμπρωχνω και στα @@ μου   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χαχαχαχαχχαχαχααχ
καλε μηπως εκανα ορθογραφικο λάθος με μπέρδεψες!...

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Εγω να μην σαβουρο(ζμπρωχνω) και στα @@ μου   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα το ακουσεις και αλλιωσ απο συναγωνιστες. "Τις γαμαμε για να τις διωξουμε"

Ξερω, ξερω σκληρο ειναι αλλα και εμεισ ειμαστε κολοζωα.

Επισκέπτης
θα το ακουσεις και αλλιωσ απο συναγωνιστες. "Τις γαμαμε για να τις διωξουμε"

Ξερω, ξερω σκληρο ειναι αλλα και εμεισ ειμαστε κολοζωα.

ρε κουτο εσυ...ποιος σου είπε οτι αν γαμας καποια της κάνεις κακό;

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
αυτο καταλαβες εσυ? Μπραβο σου.

Ελεηνιδες και παλι ελεηνιδες!!  :headbang:  :headbang:

Το ερωτημα παραμενει αναπαντητο. βλ.θρεντ

Tefktros

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε τι κλάση και ποιός να κλάση, αυτό που μετράει είναι πόσο το γουστάρει αυτός που πηδάει. Αν μιλάμε για γαμήσι αν μιλαμε για αγάπες και λελούδια τότε θα κλάσω εγώ.
Οι γυναίκες με κυτταρίτιδα έχουν τα καλύτερα χερούλια για πισωκολλητό άσε που και ο ήχος στης επαφής με τα κωλομάγουλα είναι άπαιχτος.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
πες μου να καταλάβω
θα μπορουσα να σου δειξω σε πρακτικη για να καταλαβεις αλλα δεν εισαι ρωσιδα. Δεν μου αρεσουν τα θεωρητικα και φιλοσοφικα you know?

Ξερω, ξερω ειναι σκληρο αλλα παραμενουμε κολοζωα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε τι κλάση και ποιός να κλάση, αυτό που μετράει είναι πόσο το γουστάρει αυτός που πηδάει. Αν μιλάμε για γαμήσι αν μιλαμε για αγάπες και λελούδια τότε θα κλάσω εγώ.
Οι γυναίκες με κυτταρίτιδα έχουν τα καλύτερα χερούλια για πισωκολλητό άσε που και ο ήχος στης επαφής με τα κωλομάγουλα είναι άπαιχτος.
μάλλον δεν έχεις γαμήσει κωλομάγουλα αχλάδια...........
Είναι σα να συγκρίνεις το VTEC με τουρμπίσιο..... Καμμιά σχέση. Το τούρμπο βεβαίως ρίχνει κολώνες. Το VTEC απλά κάνει ωραίο θόρυβο και σε ξελιγώνει. Ασε που είναι και μονίμως κομπλεξαρισμένο......

Επισκέπτης
θα μπορουσα να σου δειξω σε πρακτικη για να καταλαβεις αλλα δεν εισαι ρωσιδα. Δεν μου αρεσουν τα θεωρητικα και φιλοσοφικα you know?

Ξερω, ξερω ειναι σκληρο αλλα παραμενουμε κολοζωα.

Δεν ξέρεις να διαλεχθεις πουλάκι μου; Εχεις συγχιση συντακτικου και γραμματικού λόγου; Τι παπαριες μου λες για πρακτικές; Η μπορείς να μιλήσεις με ανθρώπους η αδυνατείς. Αποφάσισε και αν βρείς λέξεις που απαιτεί ενας διάλογος πες μου. Εκτός με το ότι παραμένετε κολοζωα εννοείς οτι έχεις δυσκολία ομιλίας, κάποια μορφή αναπηρίας και ίσως σκέψης που απαιτεί η γραφη.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
forza erinal ! :)
Δεν ξέρεις να διαλεχθεις πουλάκι μου; Εχεις συγχιση συντακτικου και γραμματικού λόγου; Τι παπαριες μου λες για πρακτικές; Η μπορείς να μιλήσεις με ανθρώπους η αδυνατείς. Αποφάσισε και αν βρείς λέξεις που απαιτεί ενας διάλογος πες μου. Εκτός με το ότι παραμένετε κολοζωα εννοείς οτι έχεις δυσκολία ομιλίας, κάποια μορφή αναπηρίας και ίσως σκέψης που απαιτεί η γραφη.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16

καλα θα σκεφτο αλα μεχρη τοτε λεο να σε γραψω στα αρχοιδια μου επειδης δεν ειμαι καλος ουτε στα φιλολογικα. Αλα απο σεχ οσο θες.

Β η αλιος το κολοζοο που γαμει και δερνει σα ανθροπος

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσύ τώρα τι ζόρι τραβάς με έναν άντρα όμορφο, πλούσιο, μορφωμένο και με μεγάλη περιουσία που του αρέσει να γαμιέται σαν ζώο;
Μήπως είναι το πρότυπο άντρα που ξέρεις εκ των προτέρων λόγω ελλιπών προσόντων ότι ποτέ δεν θα προσεγγίσεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom