Νέα

O ήχος της κυτταρίτιδας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DIKY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
πατσαβουρα πανε ρωτα απο Ρωσσιδες ( απο σοβαρες συζητησεις μαζι τους - οχι μεσα στα στριπ,μπουρδελα,studio κτλ - σε personal στιγμες ) μεχρι τουριστριες / τους Ελληνες τους γουσταρουν πολυ και απο ομορφια και απο συμπεριφορα / εσας ????
χαχχαχαχαχαχχαχα γουσταρω πολυ που κάθε φορα σας ανεβάζω την πίεση σε ντε τε, όποτε έχω ορεξούλες...

:rockon: :rockon::rockon:

OP
OP
D

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
χαχχαχαχαχαχχαχα γουσταρω πολυ που κάθε φορα σας ανεβάζω την πίεση σε ντε τε, όποτε έχω ορεξούλες...

:rockon: :rockon::rockon:
το θεμα ειναι να μας ανεβαζεις και τιποτα αλλο γιατι με αυτα που λες μονο την πιεση εισαι ικανη να μας ανεβαζεις!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κοριτσια ειναι απλο το πραγμα, αν δεν σας αρεσουν οι φαλακρες,οι τριχες,η κοιλια κτλ τοτε δεν σας αρεσουν οι αντρες και πατε κοντρα στην φυση αρα θα ειστε λεσβιες... :think:

:2funny: :2funny: :2funny: καλα λες.. οχι εχεις δικιο :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
πατσαβουρα η πιεση μου ανεβαινει οταν βλεπω μια ομορφη και προπαντων με θηλυκοτητα αλλοδαπη που ειναι και το λεει οτι ειναι πουτανα / απλα σου απανταω τωρα γιατι παιζω με την πουτσα μου και δεν εχω κατι καλυτερο να κανω  / καλο μουνοδαχτυλο ....

Επισκέπτης
κοριτσια ειναι απλο το πραγμα, αν δεν σας αρεσουν οι φαλακρες,οι τριχες,η κοιλια κτλ τοτε δεν σας αρεσουν οι αντρες και πατε κοντρα στην φυση αρα θα ειστε λεσβιες... :think:

Δεν παω κοντρα στην φυση, αρα δεν ειμαι λεσβια, μ'αρεσουν οι ανδρες  :cool2:. Αλλα ουτε ψαχνω για τον αντρα που να εχει τους κοιλιακους φετες-φετες, ενω εσεις απ'οτι καταλαβαινω μας θελετε μοντελα

OP
OP
D

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Δεν παω κοντρα στην φυση, αρα δεν ειμαι λεσβια, μ'αρεσουν οι ανδρες  :cool2:. Αλλα ουτε ψαχνω για τον αντρα που να εχει τους κοιλιακους φετες-φετες, ενω εσεις απ'οτι καταλαβαινω μας θελετε μοντελα

αυτο το θρεντ ειναι μια παραχωριση εκ μερους μας οτι και κυτταριτιδα να εχετε παμε πασο, αλλα το προβλημα ειναι στον χαρακτηρα της συγχρονης ελλεεινιδας που καλα κρατει στον πατο! >:(

Επισκέπτης
ενω εσεις απ'οτι καταλαβαινω μας θελετε μοντελα

ρε συ αλλο το οτι θελει ενας αντρας μια γυναικα με μεγαλα βυζια λεπτη μεση κ τα σχετικα κ αλλο τι γινεται στην πραγματικοτητα...μην σκεφτεσται ετσι γιατι ειναι μεγαλο λαθος

Επισκέπτης
θες απλη απαντηση και αυτο δεν ειναι ευκολο γιατι το προβλημα ειναι συνθετο.
πιστευω οτι το προβλημα ειναι η ελληνικη οικογενεια, η πολυ κοντινη σχεση μανας(να τις χαιρομαστε) και κορης, οι μαναδες εχουν μεγαλωσει με το συνδρομο της παρθενιας και οι κορες ζουν σε μια εποχη που πρεπει να αλλαξουν αλλα δεν μπορουν λογω της οικογενειας..παρομοιοι ειναι και οι μαμακηδες οι αντρες, μονο που στις γυναικες αυτη η σχεση ειναι τοσο δυνατη που δεν τις αφηνει να σκεφτονται με συγχρονες αντιληψεις..υπαρχουν κ αλλες αιτιες, αλλα θελει πολυ χρονο και πρεπει να σου κανω ιδιαιτερα!

εμ, κατα καποιο τροπο απαντησες. Οποτε δεν θελετε της αλλοδαπες μονο για την ομορφια τους, αλλα κ για την νοοτροπια που εχουν 

λες να χρειαστω ιδιαιτερα??  :)
ρε συ αλλο το οτι θελει ενας αντρας μια γυναικα με μεγαλα βυζια λεπτη μεση κ τα σχετικα κ αλλο τι γινεται στην πραγματικοτητα...μην σκεφτεσται ετσι γιατι ειναι μεγαλο λαθος

ΑΚΡΙΒΟΣ ετσι ειναι μουν, η πραγματικοτητα ειναι αλλη, αλλα... ολοι εχουμε ονειρα  ;)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μπλιαχ!
κανει και ηχο?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.895
Πόντοι
12.056
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[youtube=425,350]m6zuDXulaqA[/youtube]

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.895
Πόντοι
12.056
Τρελο μωρο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]dSVoCmmhcNo&NR[/youtube]

Επισκέπτης
ντυσου και φερσου σαν ρωσιδα και ελα να κλεισουμε τις ωρες ;)

Οπωσδηποτε σαν ρωσιδα?? Σαν βουλγαρα η ρουμανα δεν σου κανει?? Εχω παει ρουμανια οποτε θα μου ηταν πιο ευκολο  :2funny:

Αρχιζει η Formula1, οποτε αφηνουμε τα ιδιαιτερα για αλλη φορα??  ;)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε αλ....έλεος...είπαμε κυτταρίτιδα όχι πατσάς.....μπλιαχ......πάνε τα φασολάκια που έφαγα....... :P :P :P :P :P :P :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom