You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
O ήχος της κυτταρίτιδας...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DIKY
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
σου είπα μικρέ έχεις να μάθεις πολλά ακόμα......Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι off-topic; Γιατί πολλές από τις γυναίκες που γράφουν στο site μιλάνε σαν να ακούω κάτι gay που είχα στη δουλειά μου πριν κάτι μήνες; Λέτε;
Η αγαμία και το κόμπλεξ δεν κρύβονται. Και μη νομίζεις ότι οι γυναίκες που γράφουν στο σάιτ είναι πολλές. Μια κωλοπαρέα στερημένων σεξουαλικά είναι που έχει ανακαλύψει το σάιτ και γράφει εκ περιτροπής η κάθε μια με ένα από τα διάφορα νικς που έχουν.....
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
[youtube=425,350]m6zuDXulaqA[/youtube]
Πού την ξετρύπωσες ρε αλάνι; Τολμώ να πω ότι δε με χάλαγε καθόλου!
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
xa0xa0x0ax0ax0ax0a0x τώρα θυμήθηκα κάτι που είχα ακούσει παλιότερα. Η κυτταρίτιδα είναι ελληνική εφέυρεση.
Επισκέπτης
εσύ τώρα τι ζόρι τραβάς με έναν άντρα όμορφο, πλούσιο, μορφωμένο και με μεγάλη περιουσία που του αρέσει να γαμιέται σαν ζώο;
Μήπως είναι το πρότυπο άντρα που ξέρεις εκ των προτέρων λόγω ελλιπών προσόντων ότι ποτέ δεν θα προσεγγίσεις;
Καλά εγώ γενικά δεν μπορώ να προσσεγγίσω κανένα άντρα αυτό είναι γνωστό.ΑΝ είμαι κοριτσάκι κιόλας ...
Επισκέπτης
καλα θα σκεφτο αλα μεχρη τοτε λεο να σε γραψω στα αρχοιδια μου επειδης δεν ειμαι καλος ουτε στα φιλολογικα. Αλα απο σεχ οσο θες.
Β η αλιος το κολοζοο που γαμει και δερνει σα ανθροπος
Κωλόζωο είσαι; Αντε και καγκουρώ εύχομαι σύντομα! χαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εμείς δεν το ξέραμε...Καλά εγώ γενικά δεν μπορώ να προσσεγγίσω κανένα άντρα αυτό είναι γνωστό.ΑΝ είμαι κοριτσάκι κιόλας ...
Γιατί καρφώνεσαι;
Καλύτερα δεν είναι όταν δεν μιλάς;;;;;;;
Επισκέπτης
εμείς δεν το ξέραμε...
Γιατί καρφώνεσαι;
Καλύτερα δεν είναι όταν δεν μιλάς;;;;;;;
Δεν καρφώνομαι το λέω ανοιχτά. Εχω το γνώθι σε αυτόν. Ασε με να βγάλω ρε παιδι το κόμπλεξ μου. Α και ετοίμασε συμφωνητικά. Γουστάρω να τα σπαμε... χαχαχαχαχαχ
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
xa0xa0x0ax0ax0ax0a0x τώρα θυμήθηκα κάτι που είχα ακούσει παλιότερα. Η κυτταρίτιδα είναι ελληνική εφέυρεση.
Μπα...από κάτι φωτό που βλέπω τις τελευταίες μέρες...δεν θα έλεγα ότι είναι ελληνικό προσόν μόνο...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Είδες πόσο πιο δημιουργικό είναι να κάνουμε την πλάκα μας από το να ποστάρεις παρθενοπιπινιάρικα και καθωσπρέπικα λες και είμαστε στο κατηχητικόν;Δεν καρφώνομαι το λέω ανοιχτά. Εχω το γνώθι σε αυτόν. Ασε με να βγάλω ρε παιδι το κόμπλεξ μου. Α και ετοίμασε συμφωνητικά. Γουστάρω να τα σπαμε... χαχαχαχαχαχ
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
σημασία έχει βέβαια ποιός έχει τα πρωτεία....Μπα...από κάτι φωτό που βλέπω τις τελευταίες μέρες...δεν θα έλεγα ότι είναι ελληνικό προσόν μόνο...
Επισκέπτης
εσύ όσο και να κλάσεις η κυτταρίτιδα δεν φεύγει...
Είναι γραμμένο στο DNA σας.
Γι αυτο υπαρχουν οι καλοι πλαστκοι χειρουργοί. Για να ανατρεπουν το DNA
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αρχισε η διαφήμιση της λίμνης των κύκνων τώρα........Γι αυτο υπαρχουν οι καλοι πλαστκοι χειρουργοί. Για να ανατρεπουν το DNA
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
καμια φωτο της δικιας σου παιζει να γουσταρουμε ????Παιδια χωρις κυτταριτιδα η γυναικα δεν λεει μια.
150 κιλα και κυτταριτιδα must
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Μπα...από κάτι φωτό που βλέπω τις τελευταίες μέρες...δεν θα έλεγα ότι είναι ελληνικό προσόν μόνο...
θα ερθω να συμφωνησω (οχι οτι μας συμφερει... οχι οχι... χαχαχα)
που τα 3/4 των φωτο που ανεβαζετε απο γκομενες εξωτερικες.. ειναι μες την κυτταριτιδα.. οχι επειδη δεν μιλαμε να μας την παρουσιαζετε ως δικης μας παραγωγης μονο... *P *P *P
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
βαλε και δω τιποτα μπρε να κανουμε κεφι..πηγαινε στο yuvutum.com
AndreaAnna