Νέα

Ο γυμναστής

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Telis85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 357
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Μηνύματα
328
Κριτικές
8
Like
95
Πόντοι
1
φιλε σκεψου να πας σε εναν ψυχολογο να μιλησεις. Δεν ειναι φυσιολογικο να ταυτιζεις την αυτοεκτιμηση σου απο το ποσα κιλα σηκωνεις. θα δεις οτι οσο προχωραει η ψυχοθεραπεια θα ηρεμησεις κ θα σου φυγει το αγχος
 

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Μηνύματα
6.324
Like
16.798
Πόντοι
3.556
Δεν περιτμενα ότι θα σήκωναν τόσα. Σε μια φάση η Όλγα με φώναξε να τη βοηθήσω στα καθίσματα αλλά της ειπα στο επόμενο.Τελικά στο τελευταίο σετ τα έδωσα όλα , με το ζόρι βγήκαν δέκα επαναληψεις ενώ ο ένας o πιο κοντός έχασε έβγαλε εννιά. Ομως ο άλλος έβγαλε δέκα. Έτσι ανεβάσαμε κι άλλο. Μόλις πήγα να μπώ η Όλγα με φώναξε ξανά να τη βοηθήσω και να αφήσω τα παιδιαρίσματα . Αλλά εγώ της είπα οτι θα έρθω σε λίγο. Το είχα παρει πεισματικά δε θα έχανα απ τα τσογλάνια που έκαναν λίγους μήνες γυμναστήριο.Τελικα σε αυτό το σετ έβγαλα 9 η δέκατη δεν έβγαινε με τίποτα .Και τότε μπήκε και ο άλλος και έβγαλε 10 ! Τρελάθηκα το πηρα πολυ προσωπικά ειδικά όταν πανηγύριζε .Και τον προκάλεσα εγώ τώρα να συνεχίσουμε μέχρι αποτυχίας για μια επανάληψη .Αυτός μετά πολλα δέχτηκε ενώ είπε θα ξανά μπει και ο άλλος που έχασε. Αφού συνεχίσαμε να φορτώνουμε σε μια φάση μετά απο αρκετά σετ έφτασα να βγάλω μια με το ζόρι.και υπολογισα ότι και τα τσογλάνια δε θα μπορούσαν να με φτάσουν εδώ. Και όντως ο κοντός δεν μπόρεσε . Μετά επιασε και ο άλλος και τα σήκωσε! Έτσι έβαλα κι αλλά ενώ όπως άρχισα να κάνω η Όλγα φώναξε πάλι για βοήθεια και εγώ δεν μπορούσα γιατί είχα τα κιλά επάνω μου και πήγε να τη βοηθήσει το κοντό το τσογλάνι .Έτσι όπως ήμουν ξαπλωμένος με τα κιλά στά χέρια δεν είδα τελικά αν κατάφερε να τη βοηθήσει, αν τα σήκωσε ή όχι. Εγώ συνέχισα βάζοντας τα δυνατά μου και τα σήκωσα πολύ οριακά και είχα και ένα μικρό τράβηγμα . Σκέφτηκα όμως πως άξιζε τον κόπο μιας και τώρα θα νικούσα σίγουρα .Τελικά αυτός έβαλε τα ίδια και τα σήκωσε κι αυτός. Εγώ τότε έβαλα κι αλλά. Πήγα να τα σηκώσω αλλά κόλλησα δεν ανέβαιναν με τίποτα. Δεν ήθελα να ζητήσω βοήθεια. Ο εγωισμός δε μ άφηνε. Εκείνη την ώρα ήμουν τόσο θυμωμένος που ακόμα κι αν ο πιτσιρικάς πήγαινε να με βοηθήσει δε θα τον άφηνα. Αν και απ ότι έβλεπα δεν ήταν κοντά όπως πρίν. Τότε με την μπάρα στο στήθος να με πλακώνει άκουσα την Όλγα να μου λέει -Μωρό μου τελειώνεις; Εγώ με το ζόρι έβγαλα φωνή λέγοντας - Σε λίγο. Και αυτή μου είπε - Εγώ τελειώνω. . Και αφού ήταν αδύνατον να τα σηκώσω έγειρα την μπάρα στο πλάι και έριξα τα κιλά κάτω για να σηκωθώ. Αφού σηκώθηκα έβαλα τα κιλά στη θέση τους ενώ η Όλγα άφηνε κι αυτή την μπάρα στο ρακ με τη βοήθεια του πιτσιρικά που βάζαμε κόντρα του Θάνου. Ενώ εγώ τον φωναξα - ρε μαλακα έλα δώ που είσαι ; έχεις μια προσπάθεια ακόμα. Αυτός ήρθε και ψηλογελασε που είδε τα κιλά κάτω και κατάλαβε ότι δεν τα σήκωσα. Και βάλαμε την μπάρα πάλι στη θέση της να είναι έτοιμη. και πήγε να μπεί στα ίδια κιλά. Ήμουν σίγουρος ότι δε θα τα σήκωνε. Ενώ η γυναίκα μου μου είπε - βρε μωρό μου τι κάνεις; ο γιατρός δε σου είπε να προσέχεις; - Μια χαρά είμαι. Της είπα. Τελικά το τσογλάνι τα σήκωσε τα κιλά οριακά. Τότε θόλωσα δεν περίμενα ποτέ ότι θα έχανα έτσι απο ένα τσογλάνι . Έφυγα ντροπιασμένος για τα αποδυτήρια ενώ η Όλγα μου είπε να περιμένω και ότι έρχεται κι αυτή.
τελαρε δεν τους επιασε το ματι σου, τι να κανεις. εσυ έπαιζες με αμινοξέα και ηλεκτρολύτες :effemine: και τα τσογλανια με ντεκαντουραμπολιν χορσπαουερ να πουμε:headbaning2::headbaning2::headbaning2:
 
OP
OP
T

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Μηνύματα
137
Like
108
Πόντοι
1
τελαρε δεν τους επιασε το ματι σου, τι να κανεις. εσυ έπαιζες με αμινοξέα και ηλεκτρολύτες :effemine: και τα τσογλανια με ντεκαντουραμπολιν χορσπαουερ να πουμε:headbaning2::headbaning2::headbaning2:
Τι είναι αυτά;
 

giorgiodelafuentes2

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Μηνύματα
254
Like
844
Πόντοι
81
Μανωλάκη έκανες εντατικά μαθήματα ορθογραφίας???
 

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Μηνύματα
15.818
Like
15.570
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα παίδες δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο. Η παρτουζα με τα γουρούνια έγινε ή θ γίνει στο επόμενο επεισόδιο;

που να προλαβεις τυπε; :confused::confused::confused:

για να το διαβασεις αυτο πρεπει να παρεις την καλοκαιρινη αδεια σου :confused::confused::confused:
 

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Μηνύματα
15.818
Like
15.570
Πόντοι
3.656
δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε απασχολει ενα τοσο απλο θέμα ...

Βαζεις μια μπομπα στο δικο του γυμναστηριο ,

τυπε ξεροχυνω με τις πρακτικες λυσεις που δινεις σε απλα προβληματα της καθημερινοτητας :confused::confused::confused:
 

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Μηνύματα
1.942
Like
6.943
Πόντοι
1.056
Τα χρέη μεγάλωναν και δεν ξέραμε τι να κάνουμε με την Όλγα. Έτσι αναγκαστικά να πάρω ένα δάνειο ακόμα. Η Όλγα έβλεπε ότι ήμουν χάλια, και αυτή ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.Η Όλγα έκανε ότι μπορούσε για να βελτιώσει την κατάσταση και άρχισε να κάνει και πέρσοναλ τρεινινγκ σε κανά δυό πελάτισες στο σπίτι τους ενώ παράλληλα προέκυψε να κάνει και κάποιες φωτογραφήσεις για ένα αθλητικό περιοδικό και κάποιες διαφημήσεις για είδη γυμναστικής και συμπληρώματα διατροφής . Δούλευε πολλές ώρες την ημέρα και γω δούλευα όσο μπορούσα και μου επέτρεπε το σώμα μου.Όλα αυτά είχαν επηρεασεί την διάθεση μας για σεξ. Μια νύχτα εκείνο το διάστημα πλησίασα την Όλγα στο κρεβάτι μετά από πολύ καιρό περίπου δυό μήνες . Μιας και λόγω της κατάστασής μου οι γιατροί το είχαν απαγορεύσει . Αφού αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να μου δινει κουράγιο μετά από λίγο περάσαμε στα πιο προχωρημένα προκαταρκτικά ,άρχισα να της χαϊδεύω το μουνάκι της ενώ αυτή άρχισε να χαιδεύει το πουλί μου. Όμως ενώ παλια ερχόμουν πολύ γρήγορα σε στύση τώρα δεν μπορούσα να έρθω με τίποτα. Η Όλγα το κατάλαβε και μου είπε μετά από λίγο ότι μάλλον είναι ψυχολογικό λόγο του στρες. Ενώ και γω σκέφτηκα το ίδιο και κοιμηθήκαμε. Χωρίς να κάνουμε κάτι. Μετά από λίγο καιρό τα οικονομικά μας κάπως βελτιώθηκαν ενώ και η ψυχολογία είχε ανέβει λίγο. Εγώ αρχισα να χάνω το περιττό λίπος. Αλλά είχα μήνει το ένα τρίτο απ ότι ήμουνα γιατί και απ τη φύση μου ήμουν αρκετά αδύνατος. Και σχετικά είχα μέτριο ανάστημα και φαινόμουν πλέον αρκετά μικρόσωμος. Αυτό με έτρωγε μέσα μου. Ενώ σαν να μην έφταναν όλα αυτά κάποιες φορές έρχονταν και ο βλάκας ο Ανδρέας από δίπλα. Ο παλιός συμφοιτητής και καλά για να στηρίξει το μαγαζί και μόνο γι αυτό δεν ερχόταν. Έκανε συνεχώς φιγούρα και μου έκανε καζούρα ειδικά όταν σήκωνε τα διπλάσια κιλά απο εμένα . Ενώ το έπαιζε και φίλος λέγοντας μου ότι συμβαίνουν αυτά .Ότι ο χώρος του μποντιμπίλντινκγ είναι πολύ σκληρός , ότι έχει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό και τέτοια. Ενώ κάποιες φορές έρχονταν μαζί του και κάτι τσογλάνια πιτσιρικάδες που ψευτοκαναν προπόνηση . Και όλο έπερναν μάτι την Όλγα. Κάτι που με εκνευρίζε αφάνταστα. Και θα τους πλάκωνα στο ξύλο αλλά η Όλγα με συγκράτησε μια μέρα. Λέγοντας μου να ηρεμήσω και ότι είναι ιδέα μου. Ενώ μου είπε - Δέν χρειάζεται να ζηλεύεις μωρό μου αφού ξέρεις όσοι άντρες και να με κοιτάνε εγώ μόνο εσένα αγαπάω. Φυσικά αυτό μου έδινε κουράγιο.
Ελα ρε Μανωλακη....!!!!!που χαθηκες βρε εσυ??????Εκ μερους των μελων του bou σε ξανακαλωσοριζω και σου ευχομαι καλη παραμονη......θα φας κραξιμο που θα ειναι ολο δικο σου.....
 

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Μηνύματα
4.466
Κριτικές
1
Like
7.474
Πόντοι
2.306
Μανωλη εισαι τερας, τους επαιξες στα ισια τους πιτσιρικαδες.
IMG_0266.gif
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom