Νέα

Ο γυμναστής

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Telis85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 357
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Μηνύματα
6.324
Like
16.798
Πόντοι
3.556
Με τον καιρό ομως και όσο πλησιαζαν οι αγώνες έβλεπα ότι η δική του απόδοση ανέβαινε με πολύ πιο ραγδαίους ρυθμούς απ ότι η δική μου. Προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι αλλά όλο αυτό με επηρέαζε ψυχολογικά. Στους αγώνες εγώ πήρα πολυ χειρότερη θέση από αυτον και αυτό με έριξε κι άλλο ψυχολογικά. Αρχισα να σκέφτομαι όλο και περισσότερο τους επόμενους αγώνες . Ενώ σαν να μην έφτανε αυτό αυτός ο μαλακας έφυγε απ το γυμναστήριο μας και πηγε και άνοιξε ακριβώς δίπλα δικό του γυμναστήριο. Έτσι η πελατεία μας μειώθηκε σημαντικά . Πολλοί πελάτες μας πήγαν εκεί ειδικά γυναίκες. Εγώ δεν ήξερα τι να κάνω έπρεπε να ανέβω κι άλλο. Έτσι μίλησα με το γιατρό μου και τον προπονητή μου και πήρα μεγαλύτερες δοσολογίες απ αυτές που πήρα την προηγούμενη φορά. Και άρχισα ακόμα πιο σκληρή προετοιμασία .
τυπε η δικια σου τι προγραμμα εκανε στο γυμναστηριο? μονο βαρη την ειχες η' και αερομπικ χορουσ κλπ?
 
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Μηνύματα
10.000
Κριτικές
30
Like
20.553
Πόντοι
8.846
Τελευταία τροποποίηση:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Μηνύματα
6.324
Like
16.798
Πόντοι
3.556
τυπε το εχεις σκεφτει να της κανεις λατιν εσυ? :wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::undecided::undecided::undecided:

Dance Speedo GIF
 

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα
23.091
Κριτικές
123
Like
51.008
Πόντοι
27.261
στελιο-τελη γουατεβερ...
13 πόντοι και λεπτό, δε λέγεται φυσιολογικό πέος παίχτη, αλλά φυσιολογικό πουλάκι :confused:
το κάμπινγκ αργεί ? :think:
γιατί εκεί το πας σιγά σιγά... :rolleyes:
 

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Μηνύματα
11.839
Κριτικές
1
Like
9.655
Πόντοι
2.456
δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε απασχολει ενα τοσο απλο θέμα ...

Βαζεις μια μπομπα στο δικο του γυμναστηριο , πετας και ενα σημειωμα οτι ταχα μου ξεκαθαρισμα λογαριασμων , οποτε δεν παιρνει ουτε απο την ασφαλιστικη φραγκο , και εσυ μπουκωνε οτι πιο παρανομο υπαρχει σε φαρμακο για να γινεις ντουλαπα

Να περάσει το επομενο παρατραγουδο παρακαλω
Tο έγραψα ότι ο φίλος Νιπλης θα δώσει την σωστή κατεύθυνση :wanker: τα βλέπεις τυπε @Telis85 τζάμπα πληροφορίες που για άλλους θα κόστιζαν χιλιάδες ευρω
 

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Μηνύματα
4.232
Κριτικές
10
Like
5.623
Πόντοι
2.816
Προτείνω να μπει ένα μι κεφάλαιο μέσα σε παρένθεση (Μ) δίπλα σε κάτι τέτοια θέματα για να μη χάνουμε το χρόνο μας....
 
OP
OP
T

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Μηνύματα
137
Like
108
Πόντοι
1
Αφού τελειώσαμε εκείνη τη νύχτα ξαπλώσαμε με την Όλγα για ύπνο. Ξαφνικά μέσα στη νύχτα άρχισα να έχω ταχυπαλμία που δεν έλεγε να σταματήσει. Ενώ είχα κι άλλες ενοχλήσεις στο στήθος. Τρόμαξα και η Όλγα το ίδιο και φώναξε ασθενοφόρο.Με πηγαν άρον άρον στο νοσοκομείο.Τελικά τα πράγματα δεν ήταν καλά οι γιατροί μου είπανε ότι έχω σοβαρό προβλημα υγείας και πρεπει να σταματήσω και να ξεχάσω τους αγώνες γιατί τα πράγματα ήταν σοβαρά με την υγεία μου . Ενώ έπρεπε να μείνω αρκετές μέρες μέσα για περαιτέρω εξετάσεις. Η Όλγα ερχόταν κάθε μέρα όσο περισσότερο μπορούσε αν και δεν γινόταν να αφήσει τελείως το γυμναστήριο. Όλο αυτό με τσάκισε σωματικά και ψυχολογικά. Τελικά όταν βγήκα απ το νοσοκομείο έπρεπε να παίρνω κάποια χάπια επιπλέον για τα προβλήματα που είχα αποκτήσει.
 
OP
OP
T

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Μηνύματα
137
Like
108
Πόντοι
1
Μετά από δύο μήνες περίπου η υγεία μου ήταν λίγο καλύτερα και είχαν ελαττωθεί οι ταχυπαλμίες πλέον. Όμως σωματικά ήμουνα ράκος και ψυχολογικά το ίδιο. Διάθεση για σεξ δεν υπήρχε όπως παλια ουτε από εμένα ουτε απ την πλευρα της γυναίκας μου η οποία είχε ανησυχήσει πολυ για την υγεία μου .σε τέτοιες δυσκολες στιγμές και εγώ και η Όλγα το σεξ ήταν το τελευταίο πραγμα που μας απασχολουσε.και γενικά τον πρωτο καιρό επρεπε να προσεχω. Οι εβδομάδες περνούσαν και ότι έχτιζα αυτούς τους μήνες το έβλεπα εβδομάδα με εβδομάδα να καταστρέφετε με γρήγορους ρυθμούς. Το σώμα έχασε πολύ γρήγορα μέσα σε λίγους μήνες την περισσότερη μυϊκή μάζα και άρχισα να βάζω λίπος. μετα απο κάποιο χρονικό διάστημα που η υγεία μου βελτιώθηκε έπρεπε να πάω στο γυμναστήριο αλλά δεν είχα καμία διάθεση να το κάνω. Ντρεπόμουν να βγώ έξω τόσο πολύ που είχα αλλάξει. Όμως αυτή ήταν η δουλειά μου δεν μπορούσα να την παρατήσω. Έτσι γύρισα στο γυμναστήριο. Και άρχισα να κάνω και λίγο προπόνηση αλλά καμια σχεση με τις επιδόσεις που έκανα παλιά . Έβλεπα τους περισσότερους πελάτες μου που σήκωνα τα διπλάσια κιλά και τώρα σήκωνα λιγότερα από αυτους. Όλα αυτά με έκαναν χειρότερα. Ενώ κάποιοι με χλευάζανε κιόλας. Μέσα σε λίγο καιρό χάσαμε κι άλλη πελατεια και φυσικά πήγαν στον δίπλα. Ενώ κάποιοι ερχόταν σπάνια πληρόνωντας επίσκεψη και δεν ερχόταν αποκλειστικά στο γυμναστήριο μας. Και έβλεπα ότι και καινούριοι πελατες έκαναν το ίδιο.
 

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Μηνύματα
11.758
Like
11.321
Πόντοι
3.656
Πες ρε τυπε απο την αρχη οτι ο φιλος σου πηδηξε την ολγα και μετα πηδηξε κι εσενα γιατι την εχεις μικρη και με τα χαπια δεν σου σηκωνεται,να τελειωνει η ιστορια....δεν ειναι ντροπη...εδω υπαρχει κοσμος που θα ψηφισει τον αλεκση!!!!!εσενα θα παρουμε απο τα μουτρα??!!!
 

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Μηνύματα
4.466
Κριτικές
1
Like
7.474
Πόντοι
2.306
Φιλε Τελομανωλακη επειδη βιαζομαστε και εχουμε κι εκλογες τελικα σε μερεμετησε και σενα και την Ολγα/Στελλα ο φιλος και γειτονας? Συμμετειχαν και τα γουρουνια πελατες?
Πες τα ολα, μια οικογενεια ειμαστε εδω, δεν παρεξηγουμε.
 
OP
OP
T

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Μηνύματα
137
Like
108
Πόντοι
1
Τα χρέη μεγάλωναν και δεν ξέραμε τι να κάνουμε με την Όλγα. Έτσι αναγκαστικά να πάρω ένα δάνειο ακόμα. Η Όλγα έβλεπε ότι ήμουν χάλια, και αυτή ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.Η Όλγα έκανε ότι μπορούσε για να βελτιώσει την κατάσταση και άρχισε να κάνει και πέρσοναλ τρεινινγκ σε κανά δυό πελάτισες στο σπίτι τους ενώ παράλληλα προέκυψε να κάνει και κάποιες φωτογραφήσεις για ένα αθλητικό περιοδικό και κάποιες διαφημήσεις για είδη γυμναστικής και συμπληρώματα διατροφής . Δούλευε πολλές ώρες την ημέρα και γω δούλευα όσο μπορούσα και μου επέτρεπε το σώμα μου.Όλα αυτά είχαν επηρεασεί την διάθεση μας για σεξ. Μια νύχτα εκείνο το διάστημα πλησίασα την Όλγα στο κρεβάτι μετά από πολύ καιρό περίπου δυό μήνες . Μιας και λόγω της κατάστασής μου οι γιατροί το είχαν απαγορεύσει . Αφού αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να μου δινει κουράγιο μετά από λίγο περάσαμε στα πιο προχωρημένα προκαταρκτικά ,άρχισα να της χαϊδεύω το μουνάκι της ενώ αυτή άρχισε να χαιδεύει το πουλί μου. Όμως ενώ παλια ερχόμουν πολύ γρήγορα σε στύση τώρα δεν μπορούσα να έρθω με τίποτα. Η Όλγα το κατάλαβε και μου είπε μετά από λίγο ότι μάλλον είναι ψυχολογικό λόγο του στρες. Ενώ και γω σκέφτηκα το ίδιο και κοιμηθήκαμε. Χωρίς να κάνουμε κάτι. Μετά από λίγο καιρό τα οικονομικά μας κάπως βελτιώθηκαν ενώ και η ψυχολογία είχε ανέβει λίγο. Εγώ αρχισα να χάνω το περιττό λίπος. Αλλά είχα μήνει το ένα τρίτο απ ότι ήμουνα γιατί και απ τη φύση μου ήμουν αρκετά αδύνατος. Και σχετικά είχα μέτριο ανάστημα και φαινόμουν πλέον αρκετά μικρόσωμος. Αυτό με έτρωγε μέσα μου. Ενώ σαν να μην έφταναν όλα αυτά κάποιες φορές έρχονταν και ο βλάκας ο Ανδρέας από δίπλα. Ο παλιός συμφοιτητής και καλά για να στηρίξει το μαγαζί και μόνο γι αυτό δεν ερχόταν. Έκανε συνεχώς φιγούρα και μου έκανε καζούρα ειδικά όταν σήκωνε τα διπλάσια κιλά απο εμένα . Ενώ το έπαιζε και φίλος λέγοντας μου ότι συμβαίνουν αυτά .Ότι ο χώρος του μποντιμπίλντινκγ είναι πολύ σκληρός , ότι έχει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό και τέτοια. Ενώ κάποιες φορές έρχονταν μαζί του και κάτι τσογλάνια πιτσιρικάδες που ψευτοκαναν προπόνηση . Και όλο έπερναν μάτι την Όλγα. Κάτι που με εκνευρίζε αφάνταστα. Και θα τους πλάκωνα στο ξύλο αλλά η Όλγα με συγκράτησε μια μέρα. Λέγοντας μου να ηρεμήσω και ότι είναι ιδέα μου. Ενώ μου είπε - Δέν χρειάζεται να ζηλεύεις μωρό μου αφού ξέρεις όσοι άντρες και να με κοιτάνε εγώ μόνο εσένα αγαπάω. Φυσικά αυτό μου έδινε κουράγιο.
 
Τελευταία τροποποίηση:

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Μηνύματα
641
Like
1.378
Πόντοι
206
Φίλε Τέλη δε συμφωνώ με τα φουσκώματα των μυών για bodybuilding. Κάνε επένδυση στο γυμναστήριο σου σε πιο λάϊτ προγράμματα. Με κυκλικές προπονήσεις καλλισθενικές ασκήσεις ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Η υπερβολή στον όγκο στο σώμα μάλλον είναι ανθυγιεινή
 
OP
OP
T

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Μηνύματα
137
Like
108
Πόντοι
1
Φυσικά αυτό μου έδινε κουράγιο. Όμως παρόλα αυτά ήμουν χάλια καταβάθος. Αφού και μια από της συνήθειες μου οπως να βοηθάω τη γυναίκα μου στη προπόνηση. Σε περίπτωση που κολλούσε με τα κιλά που έκανε καθίσματα ή άλλες ασκήσεις ήταν κάτι που με δυσκολία το έκανα. Είχα ελαττώσει λίγο το ρυθμό που πήγαινα στο γυμναστήριο πάλι πήγαινα μέρα παρα μέρα. Γιατί έβλεπα ότι η υγεία μου χειροτέρευε όταν πήγαινα να ανεβάσω την απόδοση μου. Έτσι κατέληξα να πηγαίνω για ένα διάστημα δυό φορές την εβδομάδα. Ένα βράδυ καμία ώρα πρίν κλείσει το γυμναστήριο .Και αφού έμειναν μόνο τρεις πιτσιρικάδες που κι αυτή θα έφευγαν σε λίγο. Έκατσα να κάνω λίγο βάρη. Το σώμα δεν ακολουθούσε αλλά κάτι έπρεπε να κάνω για να ξεφύγω απ αυτή την κατάσταση. Ενώνω η Όλγα έκανε δίπλα μου καθίσματα με την μπάρα . Και συνέχεια μου έλεγε να τη βοηθάω απο πίσω για να βγάζει παραπάνω επαναλήψεις στο τέλος. Ενώ κάποιες φορές προσπαθούσε να με καυλώσει. Επίσης το ντύσιμο της ήταν απ τα πιο σέξι . Με μια άσπρη μπλούζα με δυο λεπτά ραντάκια. Και με αρκετά ανοιχτό ντεκολτέ με τα μισά στήθη της να είναι έξω . Και απο κάτω φορούσε ένα σιελ κολάν. Απόλυτα εφαρμοστό σε σημείο απο κοντά να διαγράφεται το στρινγκ που φορούσε απο μέσα. Σε μια φάση όπως έκανε καθίσματα το κολάν κατέβηκε λίγο κάτω και φάνηκε λίγο το πάνω μέρος απ το στρινγκ που φορούσε . Εγώ της το είπα διακριτικά και αυτή σήκωσε λίγο το κολάν και το έκρυψε. Βλέποντάς την ένοιωσα αναστάτωση και έξαψη αλλά το πουλί μου δεν ανταποκρινόταν .Ενώ παρατήρησα ότι οι πιτσιρικάδες έβλεπαν και ζήλευαν που είχα κολλήσει πίσω απο την Όλγα και τη βοηθούσα στα σετ. Όταν εγώ έκανα διάλειμμα απο το δικό μου σετ. Σε μια φάση ξανά μπήκα για το επόμενο σετ ενώ η Όλγα έκανε διάλειμμα για να μπει μόλις τελειώσω το σετ. Οπως έκανα ήρθαν οι δυο πιτσιρικαδες και άρχισαν να μου πουλανε μάγκες.Να βάλουμε λέει κόντρα ποιός θα σηκώσει τα πιο πολτλα κιλά για 10 .Εγώ κρατήθηκα να μη γελάσω.Οι πιτσιρικάδες ήταν και οι δυό παρτάλια ο ένας ήταν κοντός και αρκετά χοντρός γύρω στο 1,60 και γύρω στα 90 κιλά λίπος .Περίπου 18 χρονών. Ο άλλος ήταν λίγο πιο μεγαλόσομος γύρω στο 1,70 και καμιά εκατό κιλά αλλά είχε και λίγο μάζα στα χέρια του. Και οι δυό πολύ χειρότεροι σε φυσική κατάσταση απο εμένα και με πολύ χειρότερο σώμα. Εγώ στην αρχή δεν δέχτηκα. Αλλά μετά άρχισαν να λένε μαλακιες ότι φοβάμαι και τέτοια . Και εγώ τρελάθηκα και δέχτηκα . Αρχίσαμε με τη σειρά. Εγωτ πρώτος οι άλλοι δυο μετά. Ανεβάζαμε σταδιακά .Σε μια φάση κάνοντας το ένα σετ μετά το άλλο αρχισα να πλησιαζω τα όρια μου και έβλεπα ότι και τα τσογλάνια συνέχιζαν κι αυτοί.
 
OP
OP
T

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Μηνύματα
137
Like
108
Πόντοι
1
Δεν περιτμενα ότι θα σήκωναν τόσα. Σε μια φάση η Όλγα με φώναξε να τη βοηθήσω στα καθίσματα αλλά της ειπα στο επόμενο.Τελικά στο τελευταίο σετ τα έδωσα όλα , με το ζόρι βγήκαν δέκα επαναληψεις ενώ ο ένας o πιο κοντός έχασε έβγαλε εννιά. Ομως ο άλλος έβγαλε δέκα. Έτσι ανεβάσαμε κι άλλο. Μόλις πήγα να μπώ η Όλγα με φώναξε ξανά να τη βοηθήσω και να αφήσω τα παιδιαρίσματα . Αλλά εγώ της είπα οτι θα έρθω σε λίγο. Το είχα παρει πεισματικά δε θα έχανα απ τα τσογλάνια που έκαναν λίγους μήνες γυμναστήριο.Τελικα σε αυτό το σετ έβγαλα 9 η δέκατη δεν έβγαινε με τίποτα .Και τότε μπήκε και ο άλλος και έβγαλε 10 ! Τρελάθηκα το πηρα πολυ προσωπικά ειδικά όταν πανηγύριζε .Και τον προκάλεσα εγώ τώρα να συνεχίσουμε μέχρι αποτυχίας για μια επανάληψη .Αυτός μετά πολλα δέχτηκε ενώ είπε θα ξανά μπει και ο άλλος που έχασε. Αφού συνεχίσαμε να φορτώνουμε σε μια φάση μετά απο αρκετά σετ έφτασα να βγάλω μια με το ζόρι.και υπολογισα ότι και τα τσογλάνια δε θα μπορούσαν να με φτάσουν εδώ. Και όντως ο κοντός δεν μπόρεσε . Μετά επιασε και ο άλλος και τα σήκωσε! Έτσι έβαλα κι αλλά ενώ όπως άρχισα να κάνω η Όλγα φώναξε πάλι για βοήθεια και εγώ δεν μπορούσα γιατί είχα τα κιλά επάνω μου και πήγε να τη βοηθήσει το κοντό το τσογλάνι .Έτσι όπως ήμουν ξαπλωμένος με τα κιλά στά χέρια δεν είδα τελικά αν κατάφερε να τη βοηθήσει, αν τα σήκωσε ή όχι. Εγώ συνέχισα βάζοντας τα δυνατά μου και τα σήκωσα πολύ οριακά και είχα και ένα μικρό τράβηγμα . Σκέφτηκα όμως πως άξιζε τον κόπο μιας και τώρα θα νικούσα σίγουρα .Τελικά αυτός έβαλε τα ίδια και τα σήκωσε κι αυτός. Εγώ τότε έβαλα κι αλλά. Πήγα να τα σηκώσω αλλά κόλλησα δεν ανέβαιναν με τίποτα. Δεν ήθελα να ζητήσω βοήθεια. Ο εγωισμός δε μ άφηνε. Εκείνη την ώρα ήμουν τόσο θυμωμένος που ακόμα κι αν ο πιτσιρικάς πήγαινε να με βοηθήσει δε θα τον άφηνα. Αν και απ ότι έβλεπα δεν ήταν κοντά όπως πρίν. Τότε με την μπάρα στο στήθος να με πλακώνει άκουσα την Όλγα να μου λέει -Μωρό μου τελειώνεις; Εγώ με το ζόρι έβγαλα φωνή λέγοντας - Σε λίγο. Και αυτή μου είπε - Εγώ τελειώνω. . Και αφού ήταν αδύνατον να τα σηκώσω έγειρα την μπάρα στο πλάι και έριξα τα κιλά κάτω για να σηκωθώ. Αφού σηκώθηκα έβαλα τα κιλά στη θέση τους ενώ η Όλγα άφηνε κι αυτή την μπάρα στο ρακ με τη βοήθεια του πιτσιρικά που βάζαμε κόντρα του Θάνου. Ενώ εγώ τον φωναξα - ρε μαλακα έλα δώ που είσαι ; έχεις μια προσπάθεια ακόμα. Αυτός ήρθε και ψηλογελασε που είδε τα κιλά κάτω και κατάλαβε ότι δεν τα σήκωσα. Και βάλαμε την μπάρα πάλι στη θέση της να είναι έτοιμη. και πήγε να μπεί στα ίδια κιλά. Ήμουν σίγουρος ότι δε θα τα σήκωνε. Ενώ η γυναίκα μου μου είπε - βρε μωρό μου τι κάνεις; ο γιατρός δε σου είπε να προσέχεις; - Μια χαρά είμαι. Της είπα. Τελικά το τσογλάνι τα σήκωσε τα κιλά οριακά. Τότε θόλωσα δεν περίμενα ποτέ ότι θα έχανα έτσι απο ένα τσογλάνι . Έφυγα ντροπιασμένος για τα αποδυτήρια ενώ η Όλγα μου είπε να περιμένω και ότι έρχεται κι αυτή.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom