Τα χρέη μεγάλωναν και δεν ξέραμε τι να κάνουμε με την Όλγα. Έτσι αναγκαστικά να πάρω ένα δάνειο ακόμα. Η Όλγα έβλεπε ότι ήμουν χάλια, και αυτή ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.Η Όλγα έκανε ότι μπορούσε για να βελτιώσει την κατάσταση και άρχισε να κάνει και πέρσοναλ τρεινινγκ σε κανά δυό πελάτισες στο σπίτι τους ενώ παράλληλα προέκυψε να κάνει και κάποιες φωτογραφήσεις για ένα αθλητικό περιοδικό και κάποιες διαφημήσεις για είδη γυμναστικής και συμπληρώματα διατροφής . Δούλευε πολλές ώρες την ημέρα και γω δούλευα όσο μπορούσα και μου επέτρεπε το σώμα μου.Όλα αυτά είχαν επηρεασεί την διάθεση μας για σεξ. Μια νύχτα εκείνο το διάστημα πλησίασα την Όλγα στο κρεβάτι μετά από πολύ καιρό περίπου δυό μήνες . Μιας και λόγω της κατάστασής μου οι γιατροί το είχαν απαγορεύσει . Αφού αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να μου δινει κουράγιο μετά από λίγο περάσαμε στα πιο προχωρημένα προκαταρκτικά ,άρχισα να της χαϊδεύω το μουνάκι της ενώ αυτή άρχισε να χαιδεύει το πουλί μου. Όμως ενώ παλια ερχόμουν πολύ γρήγορα σε στύση τώρα δεν μπορούσα να έρθω με τίποτα. Η Όλγα το κατάλαβε και μου είπε μετά από λίγο ότι μάλλον είναι ψυχολογικό λόγο του στρες. Ενώ και γω σκέφτηκα το ίδιο και κοιμηθήκαμε. Χωρίς να κάνουμε κάτι. Μετά από λίγο καιρό τα οικονομικά μας κάπως βελτιώθηκαν ενώ και η ψυχολογία είχε ανέβει λίγο. Εγώ αρχισα να χάνω το περιττό λίπος. Αλλά είχα μήνει το ένα τρίτο απ ότι ήμουνα γιατί και απ τη φύση μου ήμουν αρκετά αδύνατος. Και σχετικά είχα μέτριο ανάστημα και φαινόμουν πλέον αρκετά μικρόσωμος. Αυτό με έτρωγε μέσα μου. Ενώ σαν να μην έφταναν όλα αυτά κάποιες φορές έρχονταν και ο βλάκας ο Ανδρέας από δίπλα. Ο παλιός συμφοιτητής και καλά για να στηρίξει το μαγαζί και μόνο γι αυτό δεν ερχόταν. Έκανε συνεχώς φιγούρα και μου έκανε καζούρα ειδικά όταν σήκωνε τα διπλάσια κιλά απο εμένα . Ενώ το έπαιζε και φίλος λέγοντας μου ότι συμβαίνουν αυτά .Ότι ο χώρος του μποντιμπίλντινκγ είναι πολύ σκληρός , ότι έχει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό και τέτοια. Ενώ κάποιες φορές έρχονταν μαζί του και κάτι τσογλάνια πιτσιρικάδες που ψευτοκαναν προπόνηση . Και όλο έπερναν μάτι την Όλγα. Κάτι που με εκνευρίζε αφάνταστα. Και θα τους πλάκωνα στο ξύλο αλλά η Όλγα με συγκράτησε μια μέρα. Λέγοντας μου να ηρεμήσω και ότι είναι ιδέα μου. Ενώ μου είπε - Δέν χρειάζεται να ζηλεύεις μωρό μου αφού ξέρεις όσοι άντρες και να με κοιτάνε εγώ μόνο εσένα αγαπάω. Φυσικά αυτό μου έδινε κουράγιο.