Νέα

Ο Γλομπέος ζητάει μια μικρή βοήθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα draxan04
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ναι ουου θα μαζευτουνε πολλααααα λεφτα.πολλοι θα πανε να περιμενουνε στην ουρα πισω απο τους συνταξιουχους για να πληρωσουνε 5 :2funny: η 10 ευρω...ειδικα αν ειναι προαιρετικο.πολλααααα λεφτα.ας σοβαρευτουμε λιγο.αν ειναι αναγκαιο σωνει και καλα να μαζευτουνε λεφτα θα πρεπει να μπει συνδρομη.αλλα δε μπορω να δω πως μπορει να μπει συνδρομη σε ενα forum με αυτη τη μορφη.ισως αν ειναι ανοιχτο σε επισκεπτες αλλα να πρεπει να πληρωσεις για να απολαμβανεις τα προνομια του μελους.το σιγουρο οτι σε φιλανθρωπικη μορφη δεν προκειται να γινει τιποτα
Φίλε Σκρουντζ....φαίνεται πως το κατέχεις καλά το Τραπεζικό !
Υπάρχουν πάντως και τράπεζες χωρίς ουρές.
Εξακολουθώ να πιστεύω πως πολλοί φίλοι θα συνδράμουν το σάιτ μας.
Μια δοκιμή θα σας πείσει.
Τι έχουμε άλλωστε να χάσουμε ;

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
το γράφω και σε άλλο thread....μια προπληρωμένη κάρτα των 5 ή 10 ευρώ για όσους θέλουν...να θωρακιστεί το σάιτ...περιμένουμε τους admins να δράσουν ανάλογα...και όποιος θέλει βοηθάει..

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
το γράφω και σε άλλο thread....μια προπληρωμένη κάρτα των 5 ή 10 ευρώ για όσους θέλουν...να θωρακιστεί το σάιτ...περιμένουμε τους admins να δράσουν ανάλογα...και όποιος θέλει βοηθάει..

Ρε συ talos.....πως γίνεται αυτό ;;
Για δώσε μας τα φώτα σου....

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
μια ιδεα και απο μενα γιατι δεν κανουμε μια χοροεσπεριδα σε ενα στριπ και απο τα εσοδα τις εισοδου να τα λεφτα για το σιτε!!

υγ. μηπως ολοι θελουμε να κρατησουμε την ταυτοτητα μας κρυφη???????????

Επισκέπτης
Εγώ επιμένω να ανοιχτεί λογαριασμός. Την πιστωτική μου στο Internet δεν την βάζω που να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα. Και γενικά δεν εμπιστεύομαι κανέναν τρόπο (π.χ. paypal, κτλ) για πληρωμές.

Εξάλλου, επιθυμώ να παραμείνω ανώνυμος.

Επισκέπτης
χαιρετο τουσ απανταχου μπουρδελιαριδες...χαιρετο τον ελινικο πιτσιλοτο λαο που αγονιζετε καθιμερινα εναντια στα ατακτα αιδια τον νεανιδον !
καυλιαριδες ετουτου του παθιασμενου και ονιρεμενου μπουρδελοκοσμου πρεπει να καταλαβετε ποσ ολοι εμεις οι μπουρδελιαριδες ειμαστε αδερφια!εχουμε το ιδιο λαγνο αιμα χιστες μου!
ξεχιλιζει ο ιδιοσ ποταμος ιδονις και παθους απο μεσα μας!
γι αυτο γκαυλιαριδες και αγαπισιαριδες ετουτου του φορουμ πρεπει να βοιθισουμε ολοι μαζι ενομενοι το λατρεμενο φορουμ το οποιο αποτελει πιγι εμπευσισ και πλιροφοριον για τον καθε γνισιο λαγνο οδισεα του εροτα!
αμαρτολοι πουτσαραδες και προτομαστορες τισ ιδονις admin  ανοικτε ενα λογαριασμο στιν εθνικι για το bourdela.com  και οσοι πιστοι ας δοσουν τον οβολο τους!
πρεπει να βοιθουμε ολοι με οσο λεφτα διαθετουμε το δευτερο σπιτι μας!
καυλιαριδες ενομενοι για παντα!!!!!πιτσιλιστε καργα πιτσιλιαριδες!!!!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ωραιος ο πιτσι! ανεβαστικος οπως παντα!  :2funny:
ναι ρε παιδιά ένας λογαριασμός χρειάζεται
να βοηθήσουμε όλοι, και να φανούν στην τελική
ποιοι και πόσοι είναι οι ενεργοί διαδικτυακοί πιτσιλωτοί!!  :2funny: 
όσο για το παρτυ του σάιτ το έχω ξαναπεί
ΔΕΝ είναι κακή ιδέα!!!!
:think:

Επισκέπτης
παρτι κανουμε καθε μερα πιτσιλιαρι νοκολακι μου!στα πορνεια του μεταξιου και τισ φιλις!!!!μπουαχχαχαχαχα!!!!αντε λοιπον αλεχ αυριο περιμενο τον λογαριασμο στιν εθνικι να τον ποσταρισ εδο μεσα οστε ολοι να βοιθουμε τον μικρο πουτανογλομπεο!!!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ρε συ talos.....πως γίνεται αυτό ;;
Για δώσε μας τα φώτα σου....
το γράφει 'ένας συνάδελφος στο thread...τι έπαθε το σ'αιτ....δική του ιδ'εα ε'ιναι...να αποδίδουμε τα του καίσαρος τω καίσαρι......

dragon fly

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ παιδιά έδωσα τον οβολό μου μέσω του Pay pal το οποίο είναι απολύτως ασφαλές.
Οποιος θέλει να δώσει ας δώσει όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες.
Ελπιζω να τα καταφέρουμε και το σάιτ να επανέλθει στους φυσιολογικούς του ρυθμούς.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Και βέβαια να βοηθήσουμε την σελίδα και ώστε
να διατηρηθεί η παρεά και οι ενημερώσεις και όλος ο χαβαλές που γίνετε εδώ!!
Καλύτερα θα ήταν να ανοιγόταν ένας τραπεζικός λογαριασμός ;)!! Αναμένουμε...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Καταρχην μπραβο που επανηλθε το site γρηγορα χωρις προβληματα (τουλαχιστον σε μενα ειναι γρηγορο)!!

πανω στη μικρη βοηθεια τωρα!!!  τα παλια χρονια που εκανε η μεγαλη μπυρα 800δρχ ερχεται ενας κολλητος και μου λέει εχεις κανα φραγκο να κερασω μια γκόμενα μπυρα. 5 χιλιαρικα ειχα πάνω μου του εδωσα τα 2 αφου θα πήγαινα για υπνο!! Τα 2 χιλιαρικα δεν τα ξαναδα αλλα ακομα μιλαμε με τον φίλο λέμε καμια μάλακια και με εχει κερασει και καμια 10ρια φόρες (τωρα βεβαια εγω ειμαι ο αφραγκος)!!

Αλλα το να σου πουν εξαρχης "Δωσε μας 10,5, 3, ευρω ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ" ειναι πρωτάκουστο! Ασε που ειναι και αναξιοπρεπες να ζητας λεφτα με αυτον τον τρόπο! Δηλαδη και οι ζητιανοι να μην μπαινουν στα τρενα αλλα να σηκωσουν ενα σαιτ και να ζητανε δωρεες μεσω paypal!!!

Για να μην πω που καποια στιγμη το παρακάνατε στα mute και στα warned και πάνω στο γύρισμα της τύχης το γυρίσατε στην μικρή βοηθεια!!!!

Αυτά!!!!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Και βέβαια να βοηθήσουμε την σελίδα και ώστε
να διατηρηθεί η παρεά και οι ενημερώσεις και όλος ο χαβαλές που γίνετε εδώ!!
Καλύτερα θα ήταν να ανοιγόταν ένας τραπεζικός λογαριασμός ;)!! Αναμένουμε...

Τραπεζικός λογαριασμός που να δέχεται δωρεές πρέπει να έχει την έγκριση της Τράπεζας Ελλάδος και του υπουργείου Οικονομικών. Αλλιώς, αν δείξει ο λογαριασμός κίνηση υπερβολική απο διάφορες καταθέσεις, δεσμεύονται τα χρήματα μέχρι να διαπιστωθεί τι γίνεται.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ρε παιδες πατε καλα ?

Τι τραπεζικος λογαριασμος και μαλακιες.

Ενημερωθειτε λιγακι.

Μαθετε τι ειναι το Paypal και πως δουλευει και μετα να δουμε αν θα προτιματε τον λογαριασμο.

Το paypal ειναι ο,τι πιο ανωνυμο υπαρχει για αυτο το σκοπο, και ο,τι ασφαλεστερο για μεταφορα χρηματων σε παγκοσμιο επιπεδο.

Οταν γινει η μεταφορα χρηματων μεσω του paypal το μονο που βλεπει ο παραληπτης των χρηματων ειναι απλα το email με το οποιο κανατε registration στo .

ΤΙΠΟΤΑ αλλο, ουτε ονομα, ουτε αριθμο καρτας ουτε ΤΙΠΟΤΑ.

Ενημερωθειτε λιγακι πριν ξεκινησετε να λετε για τραπεζικους λογαριασμους και αλλα τετοια επικινδυνα.

Επισκέπτης
Εγώ πάντως, ότι και να λέμε, paypal δεν χρησιμοποιώ. Βέβαια, αυτό που είπε ο Jules_Jordan δεν το ήξερα... δεν ξέρω αν ισχύει όντως (ότι πρέπει έχει έγκριση για δωρεές). Ωστόσο, εγώ θα τα έβαζα τα φράγκα κι ας μου το δεσμεύανε... προκειμένου να είναι 100% safe θα έβαζα λεφτά σε λογαριασμό... ποτέ paypal κι οτιδήποτε έχει να κάνει με on-line tansactions.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Πιο ασφαλες ειναι το online transaction liomas, αλλα τελος παντων...

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Παίδες,μήν τρελλαίνεστε,το paypal είναι ασφαλές το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές.Όπως και να το κάνουμε οι συναλλαγές μέσω net είναι όλο και πιό συχνές,πάρτε από τράπεζα μιά προπληρωμένη κάρτα και δέν έχετε κανένα πρόβλημα.

Επισκέπτης
Πιο ασφαλες ειναι το online transaction liomas, αλλα τελος παντων...

Αnal, μπορεί να έχεις δίκιο... αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι πιο ασφαλές από το να πας στην τράπεζα, να καταθέσεις λεφτά σε έναν λογαριασμό και να πάρεις την απόδειξη κατάθεσης στο χέρι. Έτσι δεν είναι?

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παιδια κι εγω ειμαι υπερ του τραπεζικου λογαριασμου

Stories

Νέο!

Stories