Νέα

Ο Γλομπέος ζητάει μια μικρή βοήθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα draxan04
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Για πες μου φίλε alex τι έχει προσφέρει το site χωρίς εμάς?εεε για πες μου γιατι αν στα μάτια σου φένομαι εγώ ο χαζός εσυ για μένα είσαι ο φαντομάς και για κάνε τον κόπο να αναφέρεις ποιο είναι το πρόβλημα μου με το site?Και ασε της έμεσες απαντήσεις.Ξεκάθαρα λόγια φίλε μπορείς έχεις στοιχεία να το στειρίξεις αυτό που λες?Η είναι απλά μια φράση έτσι για τις εντυπώσεις.Όσο για αυτο που αναφέρεις ότι εδω  το site έχει τρέξει για πάνω από 2 χρόνια με πολλά προβλήματα διαφόρων φύσεων, και χωρίς να ζητήσει το παραμικρό φράγκο από κανέναν........Η απάντησει μου είναι πιο πάνω απο την στιγμή που έχει διαφημήσεις είναι επιχείρηση και βέβαια είναι αδιανόητο να ζητήσεις λεφτά απο εμάς.

Περιμένω της απαντήσεις σου

Φιλικά πάντα

apoc

Απαντάω πάντα στο ίδιο επίπεδο (και καλύτερο μάλιστα) από οτι δέχομαι. Δεν μπορείς να περιμένεις ειλικρίνια και ξεκάθαρες απαντήσεις με το ιστορικό των 15 τελευταίων post σε αυτό το thread.

Προφανώς δεν μπορείς να καταλάβεις ότι για να στηθεί και να τρέξει ένα site, και μάλιστα με τόσο επισκεψιμότητα, θέλει πολύ δουλειά.
Δεν μπορείς να καταλάβεις τη δουλειά που έχει γίνει σε λεπτομέρια στο design, τη λειτουργικότητα, και το περιεχόμενο, κυρίως με τους καταλόγους του site που κατά τη γνώμη μου είναι φοβερός οδηγός.
Όσο για το πρόβλημά του με το site, όπως αποδείχθηκε και σε άλλε περιπτώσεις παρομοιας (ή θα έλεγε ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιας) συμπεριφοράς από 1-2 άτομα, πρόκειται για φθόνος ή/και μεγάλο δέσιμο με αυτό το site, σε σημείο όπου σας επιτρέπει να ξεσπάτε τα προσωπικά σας εδώ μέσα, κατηγορώντας ότι "μας σβήνουν τα post και μας κάνουν ban και μας παίρνουν τα λεφτά κτλ κτλ κτλ."

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όσο για σένα pleasuregiver πότε επιτέλους θα κόψεις  να λες μπούρδες.
[/quote]

Η πιο σοφή κουβέντα που άκουσα τα τελευταία 2 χρόνια εδώ μέσα.Δεν άντεξα πια,την είπα την κακία μου.

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Γιατί απαγορεύεται να γράφουμε της αντιρήσεις μας?Δεν σε καταλαβένω φίλε.Απλά αναφέρο τον προβληματισμό μου στο να μπει πιθανή συνδρομή και ότι άλλο που θίγει.Και για να τα λέμε σωστα εσυ που κάνεις το δικηγόρο του τι γνώμη έχεις για αυτό?Και πιανού παιδί είμαι ξέρεις ποιον να ρωτήσεις.Όσο για σένα pleasuregiver πότε επιτέλους θα κόψεις  να λες μπούρδες.

Ο ένας λέει μπούρδες, ο άλλος μας κάνει ban, ό άλλος μας παίρνει λεφτά.
Σε κυνηγάει κανένας ρε φίλε?

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Παληκάρια, όταν δίνεις κάπου χρήματα χωρίς να ξέρεις που θα πάνε και τι θα γίνουν, οδηγούμενος από το αίσθηση ότι δήθεν βοηθάς έναν που έχει ανάγκη, θα έρθει κάποια στιγμή, που σκεπτόμενος πιο λογικά, ίσως το μετανιώσεις.
Το donate είναι της μόδας αυτή την εποχή σε πολλά site.
Προσωπικά δεν μπορώ να δώσω πουθενα χρήματα αν δεν ξέρω ακριβώς το σκοπό, καθως και ποιός τα διαχειρίζεται.
Τελευταία φορά που το έκανα, όπως και πολλοί άλλοι πιστεύω, ήταν στο τσουνάμι.
Βλέποντας καιρό αργότερα ένα ντοκυμαντέρ του BBC, πληροφορήθηκα ότι πολλά από τα χρήματα τότε έγιναν βίλες για τους τοπικούς αξιωματούχους, και σε μερικές περιπτώσεις και μπουρδέλα...

Επισκέπτης
οποιος στερειται χιουμορ,να παει να βοσκησει προβατα & να μην ασχολειται μαζι μου..οσο για τις κακιες,τις αφηνω ασχολιαστες..

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Απαντάω πάντα στο ίδιο επίπεδο (και καλύτερο μάλιστα) από οτι δέχομαι. Δεν μπορείς να περιμένεις ειλικρίνια και ξεκάθαρες απαντήσεις με το ιστορικό των 15 τελευταίων post σε αυτό το thread.

Προφανώς δεν μπορείς να καταλάβεις ότι για να στηθεί και να τρέξει ένα site, και μάλιστα με τόσο επισκεψιμότητα, θέλει πολύ δουλειά.
Δεν μπορείς να καταλάβεις τη δουλειά που έχει γίνει σε λεπτομέρια στο design, τη λειτουργικότητα, και το περιεχόμενο, κυρίως με τους καταλόγους του site που κατά τη γνώμη μου είναι φοβερός οδηγός.
Όσο για το πρόβλημά του με το site, όπως αποδείχθηκε και σε άλλε περιπτώσεις παρομοιας (ή θα έλεγε ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιας) συμπεριφοράς από 1-2 άτομα, πρόκειται για φθόνος ή/και μεγάλο δέσιμο με αυτό το site, σε σημείο όπου σας επιτρέπει να ξεσπάτε τα προσωπικά σας εδώ μέσα, κατηγορώντας ότι "μας σβήνουν τα post και μας κάνουν ban και μας παίρνουν τα λεφτά κτλ κτλ κτλ."
Δεν με κάλυψες ενω πριν αναφερόσουν σε μένα τώρα αναφέρεσαι σε 3ο πρόσωπο.ΟΚ κατανοητό.Δεν μίλησε κανείς για λεφτά και ότι σβύνεις τα post καλά κάνεις δικαιωμά σου και πολλές φορές μαζί σου.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ο ένας λέει μπούρδες, ο άλλος μας κάνει ban, ό άλλος μας παίρνει λεφτά.
Σε κυνηγάει κανένας ρε φίλε?
Και μόνο που πιάνεσαι απο μια άποψη που είναι αντίθετη στην δικιά σου για να καλυφθεις αρκεί.Όσο pleasuregiver η απάντηση ήταν σε στυλ αστείου.Οπότε μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξεις δουλεία.Συγνώμη αν ενοχλεί κάποιους η άποψη μου δεν πειράζει υγεία και όλα βρίσκονται.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
η δικη μου αποψη ειναι οτι ενα donation ποτε δεν εκανε κακο, πολλα site την εχουν αυτη την επιλογη αμα θελεις να κανεις καποιο donation.
εγω προσωπικα ομολογω δεν ειχα τη δυνατοτητα να προσφερω τον οβολο μου για την ορθη λειτουργια του site αν και ειναι πηγη ψυχαγωγιας μου.

τωρα ως προς το τι συμφεροντα μπορει να παιζονται και το τι πραγματικα ισχυει ή δεν ισχυει ή τι θεωριες συνωμοσιας μπορει να υπαρχουν αυτο δεν ειναι κατι που με πολυ ενδιαφερει, για το εξης απλουστατο λογο, ειμαστε ενηλικες και οταν διαβαζουμε κατι μπορουμε να εχουμε κριση και να διακρινουμε την αληθεια ή την απατη.
αλλωστε αυτο το site αυτο που κυριως προσφερει ειναι να εισακουστουν οι  ΑΠΟΨΕΙΣ μας ως προς τα διαφορα θεματα που ενδιαφερουν ολους εμας τους αντρες και πολλες φορες μας εχει προφυλαξει απο κακοτοπιες.

Με εκτιμηση

Μιμικος !!!!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Παληκάρια, όταν δίνεις κάπου χρήματα χωρίς να ξέρεις που θα πάνε και τι θα γίνουν, οδηγούμενος από το αίσθηση ότι δήθεν βοηθάς έναν που έχει ανάγκη, θα έρθει κάποια στιγμή, που σκεπτόμενος πιο λογικά, ίσως το μετανιώσεις.
Προσωπικά δεν μπορώ να δώσω πουθενα χρήματα αν δεν ξέρω ακριβώς το σκοπό, καθως και ποιός τα διαχειρίζεται.
Βλέποντας καιρό αργότερα ένα ντοκυμαντέρ του BBC, πληροφορήθηκα ότι πολλά από τα χρήματα τότε έγιναν βίλες για τους τοπικούς αξιωματούχους, και σε μερικές περιπτώσεις και μπουρδέλα...
η δωρεά είναι "κάνε το καλό και ρίξτο στον γυαλό".
η γριά με τα χαρτομάντιλα που έρχεται στο φανάρι δεν ξέρω τι τα κάνει τα λεφτά. πιθανόν να την δω κάποια χρόνια αργότερα στις ειδήσεις με χρυσές λίρες κάτω απο το στρώμα.
αν με ξεγέλασε και δεν τα έχει πραγματικά ανάγκη, μαγκιά της.
δεν θα γίνω αστυνόμος μπέκας

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16

Απολύτως κατανοητό.
Και εγώ έχω δώσει στις πυρκαγιές, όπως και σε άλλα ανάλογα γενονότα.
Για να είμαι ειλικρινείς, χάρηκα που έδωσα, Δεν ξέρω τι έγιναν, αλλά ήταν μια κίνηση ανθρώπινη.

Βέβαια αυτό που λες είναι κατανοητό. Δεν ζητάμε από κανέναν τίποτα, αλλά το site είχε πρόβλημα, που ευτυχώς (σταθήκαμε τυχεροί) ξεπεράστηκε. Η αλήθεια είναι ότι βοήθησαν και τα μέλη.

Αν θέλαμε donations για να μεζέψουμε χρήματα, θα το είχαμε κάνει από την αρχή και όχι όταν ήταν το site κάτω.

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Και μόνο που πιάνεσαι απο μια άποψη που είναι αντίθετη στην δικιά σου για να καλυφθεις αρκεί.Όσο pleasuregiver η απάντηση ήταν σε στυλ αστείου.Οπότε μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξεις δουλεία.Συγνώμη αν ενοχλεί κάποιους η άποψη μου δεν πειράζει υγεία και όλα βρίσκονται.

Χρησιμοποιώ τη δικιά σου τακτική. Βρίσκεις έναν άλλον (1 όμως) μου συμφωνεί ότι για κάποιο λόγο που δεν ξέρουμε και οι 2, ΠΡΕΠΕΙ να κράξουμε το bourdela.com και τους admins.

Anyway...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Χρησιμοποιώ τη δικιά σου τακτική. Βρίσκεις έναν άλλον (1 όμως) μου συμφωνεί ότι για κάποιο λόγο που δεν ξέρουμε και οι 2, ΠΡΕΠΕΙ να κράξουμε το bourdela.com και τους admins.

Anyway...
Μα δεν σε έκραξα ανέφερα την άποψη μου γιατην συνδρομή και στο ότι είχες δηλώσει εξαφάνιση.

Και πάλι φίλοι.

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Μα δεν σε έκραξα ανέφερα την άποψη μου γιατην συνδρομή και στο ότι είχες δηλώσει εξαφάνιση.

Και πάλι φίλοι.

Οκ...σύμφωνοι.
Δυστυχώς τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες έχω πήξει με όλη την ιστορία. Αλλά έφερε αποτελέσματα και μάλλον σήμερα θα είναι η τελευταία αλλαγή.

DIMPIM

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Να προτείνω μια λυση ? Πες μασ το κοστος του σιτε ανα μηνα , 100  , 500 , 1000 πόσο ειναι ? γιατί να είναι ολα αοριστα ? Βάλε σημείο το 500 ασ πουμε και να βλεπουμε αυτόματα ποσο εχουνε φτάσει οι δωρεές.Το είχα δει σε διαφορα φορουμ/σιτε.
Με αοριστίες μπορεί να πεί καποιος οτι θυσαυρίζεις , αν γράφουμε εδώ ποτε και πόσα εβαλε ο καθένας να υπαρχει ενα κουμάντο. Τις διαφημίσεις κρατα τις αλλα να μην βγαίνουν φράγκα απο τη φαιά ουσία που προσφέρει ο καθένας εδώ (ητε μαλακία ητε κάτι σωστό)
Ετσι δεν θα μπορεί να πεί κανεις οτι μας εκμεταλεύσε και ισος βοηθήσει να προσφέρουν καποιοι ποιό πολλα , αλλιώς αν συνεχίσει έτσι εγώ πρωσοπικά θα το θεςρήσω απάτη.
και το να δίνεις τέτοιες απαντήσεις

Anyway...
δεν νομίζω οτι τιμά εσένα , τα μέλη και το σιτε γενικώς.

Ελπίζω να μπεί καποια τάξη σύντομα αλλιώς θα θεωρήσω το ποστ αυτό εκμεταλευση των μελών.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Πολλά ακούγονται (από λίγους), όπως και στο παρελθόν. Κανείς ποτέ δεν μπόρεσε να τα στηρίξει. Και πιστεύω το πρόβλημά σας ΔΕΝ είναι με αυτά που λέτε, αλλά αλλού. Αλλά τέσπα...θα σας απαντήσω σε αυτά που με ρωτάτε.

Θα επικεντρωθώ στα ουσιώδεις:

1. Το site δεν γίνεται να βάλει συνδρομή. Τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα. Αν βάλει συνδρομή, θα είναι για οτιδήποτε εκτός του forum. Και πάλι δύσκολο.
2. Δεν θεωρώ κακό τα donations. Πόσο μάλλον όταν το site έχει τρέξει για πάνω από 2 χρόνια με πολλά προβλήματα διαφόρων φύσεων, και χωρίς να ζητήσει το παραμικρό φράγκο από κανέναν. Νομίζω όμως ότι έχει προσφέρει πολλά. Και δε μιλάω για τις πληροφορίες που ανταλλάζονται στο  forum. Όσοι δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τη δουλειά που γίνεται, δυστυχώς στα μάτια μου φαίνονται χαζοί. Σε αυτό το θέμα θέλω ακόμα να μου απαντήσει όποιος θέλει την εξής ερώτηση: Θα προτιμούσατε να κλείσει τελείως το site από το να βάλουμε μία φορά δυνατότητα donation?
3. Το τι κάνουμε με τραπεζικά απόρητα, ανωνυμίες κτλ είναι δικό μας θέμα.
4. Ευχαριστούμε όσους κάνανε donation.
5. Φίλοι μου koproni65 και apoc, έχετε πρόβλημα με το site αλλά δεν το ξέρετε. Πολλές κατηγορίες, ποιο το κίνητρο?
6. Φίλε μου koproni65, στείλε μου στο info@bourdela.com την ημερομηνία όπου έκανες το donation για να σου επιστραφούν τα χρήματα. Και πάλι ευχαριστούμε για τη κίνηση.
Πολλά ακούγονται (από λίγους), όπως και στο παρελθόν. Κανείς ποτέ δεν μπόρεσε να τα στηρίξει. Και πιστεύω το πρόβλημά σας ΔΕΝ είναι με αυτά που λέτε, αλλά αλλού. Αλλά τέσπα...θα σας απαντήσω σε αυτά που με ρωτάτε.

Θα επικεντρωθώ στα ουσιώδεις:

1. Το site δεν γίνεται να βάλει συνδρομή. Τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα. Αν βάλει συνδρομή, θα είναι για οτιδήποτε εκτός του forum. Και πάλι δύσκολο.
2. Δεν θεωρώ κακό τα donations. Πόσο μάλλον όταν το site έχει τρέξει για πάνω από 2 χρόνια με πολλά προβλήματα διαφόρων φύσεων, και χωρίς να ζητήσει το παραμικρό φράγκο από κανέναν. Νομίζω όμως ότι έχει προσφέρει πολλά. Και δε μιλάω για τις πληροφορίες που ανταλλάζονται στο  forum. Όσοι δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τη δουλειά που γίνεται, δυστυχώς στα μάτια μου φαίνονται χαζοί. Σε αυτό το θέμα θέλω ακόμα να μου απαντήσει όποιος θέλει την εξής ερώτηση: Θα προτιμούσατε να κλείσει τελείως το site από το να βάλουμε μία φορά δυνατότητα donation?
3. Το τι κάνουμε με τραπεζικά απόρητα, ανωνυμίες κτλ είναι δικό μας θέμα.
4. Ευχαριστούμε όσους κάνανε donation.
5. Φίλοι μου koproni65 και apoc, έχετε πρόβλημα με το site αλλά δεν το ξέρετε. Πολλές κατηγορίες, ποιο το κίνητρο?
6. Φίλε μου koproni65, στείλε μου στο info@bourdela.com την ημερομηνία όπου έκανες το donation για να σου επιστραφούν τα χρήματα. Και πάλι ευχαριστούμε για τη κίνηση.
φιλε αλεχ μπερδευεις την λεξη κριτικη με την λεξη κατηγορια,οταν βλεπω τα χαλια του σαιτ επι τοσες μερες και τις διαβεβαιωσεις σου οτι ολα θα πανε καλα οπως εχει γινει αρκετες φορες και η κατασταση χειροτερευει παλι..ειναι λογικο να σε κριτικαρω και να εκφρασω μερικες επιφυλαξεις και παραπονα ετσι δεν ειναι??.αν διαβασεις την αρχη της κριτικης μου ειναι οτι εχεις φτιαξει ενα σαιτ μοναδικο οπως και πιστευω οτι ειναι ,εαν τωρα τις προτασεις μου προς αποφυγη του ντονατιον στο μελλον..τις θεωρεις κακοβουλη κριτικη η κατηγοριες με στεναχωρεί πολυ..
το να προσπαθεις να μιμηθεις ομως πρακτικες αεριτζιδικες ενω εχεις το καλυτερο σαιτ ειναι απαραδεκτο,διοτι ναι αυτη ειναι η αληθεια το να ζητας χρηματα απο καποιον που δεν ξερει ποιος εισαι,που μενεις,αν εχεις εταιρεια ??τι ειναι??δεν θελω τα χρηματα πίσω διοτι πιστευω παρ ολα αυτα που εγραψα αξιζεις για τον κοπο σου 20 ευρω αλλα σε παρακαλω την επομενη φορα που θα μου ζητησεις χρηματα να μου δωσεις αποδειξη παροχης υπηρεσιων νομιμη η τουλαχιστον επειδη ολοι ειμαστε λιγο φοροφυγαδες σε πμ την διευθυνση σου και το τηλεφωνο σου για να ελθω να στα δωσω αυτοπροσωπως  και σε παρακαλω ξαναδιαβασεντην κριτικη μου ν.νομιζω θα σε βοηθησει ευχαριστω υστερογραφο η ανωνυμια και η ελειψη τραπεζικου λογαριασμου δεν ειναι θεμα προσωπικο δικο σας αλλα αφορα και αυτον που δινει χρηματα να ξερει που πανε ετσι δεν ειναι??

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πολύ κακό για το τίποτα.

Η δωρεά ήταν προεραιτική, για όποιον ήθελε και μπορούσε να δώσει.....υπό τις παρούσες συνθήκες. Εννοώ, υπό την μορφή που μπορούσε το σάιτ να την ζητήσει, και με αυτήν την μορφη, όσα μέλη την αποδέχονται, μπορούν να συνδράμουν.
Αν κάποιος έχει αμφιβολίες για την ειλικρίνια της δήλωσης από μέρους του σάιτ, μπορούσε κάλλιστα να μην δώσει τίποτα.
Εγώ δεν έδωσα κάτι....γιατί δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω paypal.

Δεν με ενόχλησε κανείς....ούτε θεωρούμαι χειρότερο μέλος από όσους έδωσαν....απλά ο τρόπος αυτός πληρωμής δεν με κάλυπτε στο θέμα της ανωνυμίας.
Και η αντιμέτώπιση του σάιτ είναι απέναντι μου η ίδια όπως πάντα....
Αν λοιπόν κάποιοι είχατε αμφιβολίες....απλά δεν έπρεπε να δώσετε τίποτα.
Τώρα, κατόπιν εορτής...τι ψάχνετε ;;
Απλά για να πείτε ότι μετανοιώσατε ;; Αυτό που κάνετε ρε παληκάρια είναι χειρότερο....και μπορώ να καταλάβω τον Alexxx , που το μυαλό του πήγε ότι εκ του πονηρού δώθηκαν τα χρήματα, για να φωνάζετε για αδιαφάνεια κατόπιν.

Και μια ερώτηση : Ξέρει κανείς ;;; Προπληρωμένες κάρτες υπάρχουν για οποιοδήποτε ποσό ;
Δηλαδή αν θέλω να κάνω δωρεά 10 -20 €, θα βρώ κάποια προπληρωμένη κάρτα ;;
Ή θα μου ζητάνε minimum ποσό....π.χ. 100 € ;;;

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
φιλε δε  μπλει δεν ειναι απως τα λες διοτι οταν εχεις ενα σαιτ που ειναι απο τα καλυτερα στο ελληνικο ιντερνετ πρεπει να εχεις και καποια σοβαροτητα στον τροπο που ζητας χρηματα.. να ξερει ο αλλος που πανε τα χρηματα που δινει ,εγω προσωπικα ειναι η μονη δωρεα που εκανα που δεν ξερω εαν αυτος που τα πηρε ειναι στην ελλαδα η στο μπαγλαντεσ..δεν υπαρχει μια διευθυνση ενα λογαριασμος τραπεζης με ενα ονομα  ενα τηλεφωνο τιποτα απολυτως ,μια αορατη αρχη .θα φτιαξει το σαιτ με τα λεφτα που εδωσα η θα ξαναχαλασει η θα κλεισει??και αλλες φορες επανειλημενα εχει χαλασει και ο φιλος μου αλεχ μας διαβεβαιωνε οτι δεν θα ξαναγινει.που ξερουμε οτι τα χρηματα που δωσαμε πηγανε γι αυτο τον σκοπο??η προθεση μου ηταν να υποστηριξω οτι μια υγιης συνδρομη των 10 ευρω κατ ατομο ηταν η ποιο σωστη λυση οπως κανουν ολα τα μεγαλα και σοβαρα σαιτ ναυτεμπορικη κλπ  με την προυποθεση να ξερουμε ποιος ειναι αυτος που περνει τα χρηματα,αυτη η μυστικοτητα με ενοχλει προσωπικα ετσι δεν ειναι??,εδω ομως προκυψαν και αλλα προβληματα ...εγω πληρωσα αυτα τα λεφτα παρολες τις επιφυλαξεις μου διοτι το σαιτ μου αρεσει αλλα ποιος μου λεει οτι ο αλεχ δεν μαζεψει μερικες χιλιαδες ευρω και γινει φαντομας,αντε βρες τον μετα ουτε ενα τηλεφωνο τιποτα .οταν κανεις φιλε βισνεσσ στο ιντερνετ πρεπει να εισαι πολυ ποιο διαφανης απο οτι εκτος ιντερνετ...κυριως στα χρηματα ..ας με συγχωρισει ο φιλος αλεχ γι αυτα που γραφω αλλα δεν μου αρεσει να υποκρινομε το σαιτ αυτο εχει γινει για βισνεσσ ,ειναι κερδοφορα επιχειρηση και με καλες προοπτικες αυτη ειναι η αληθεια δεν ειναι ουτε κλαβ ουτε φιλανθρωπικο ιδρυμα να δεχετε δωρεες..και με μια αορατη αρχη μαλιστα....φιλε αλεχ θελω το σαιτ να παει μπροστα και εχεις δουλεψει γι αυτο αλλα προς θεου οχι τουρλουμπουκι  ελληνικο σε θεματα σοβαρα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
δουλεια ΔΕΝ ειχε ο διαολος γαμουσε τα παιδια του..

ευλογησον..

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
.............

Και μια ερώτηση : Ξέρει κανείς ;;; Προπληρωμένες κάρτες υπάρχουν για οποιοδήποτε ποσό ;

Υπαρχουν..

Αλλα διαβασε πρωτα αυτο..

Επισκέπτης
Πολύ κακό για το τίποτα.

Η δωρεά ήταν προεραιτική, για όποιον ήθελε και μπορούσε να δώσει.....υπό τις παρούσες συνθήκες. Εννοώ, υπό την μορφή που μπορούσε το σάιτ να την ζητήσει, και με αυτήν την μορφη, όσα μέλη την αποδέχονται, μπορούν να συνδράμουν.
Αν κάποιος έχει αμφιβολίες για την ειλικρίνια της δήλωσης από μέρους του σάιτ, μπορούσε κάλλιστα να μην δώσει τίποτα.
Εγώ δεν έδωσα κάτι....γιατί δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω paypal.

Δεν με ενόχλησε κανείς....ούτε θεωρούμαι χειρότερο μέλος από όσους έδωσαν....απλά ο τρόπος αυτός πληρωμής δεν με κάλυπτε στο θέμα της ανωνυμίας.
Και η αντιμέτώπιση του σάιτ είναι απέναντι μου η ίδια όπως πάντα....
Αν λοιπόν κάποιοι είχατε αμφιβολίες....απλά δεν έπρεπε να δώσετε τίποτα.
Τώρα, κατόπιν εορτής...τι ψάχνετε ;;
Απλά για να πείτε ότι μετανοιώσατε ;; Αυτό που κάνετε ρε παληκάρια είναι χειρότερο....και μπορώ να καταλάβω τον Alexxx , που το μυαλό του πήγε ότι εκ του πονηρού δώθηκαν τα χρήματα, για να φωνάζετε για αδιαφάνεια κατόπιν.εγώ έχω και άττικα και την νεα της Κύπρου για την κάρτα στην κύπρου έβαλα 5 ε στην αρχή για ενεργοποίηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom