Για πες μου φίλε alex τι έχει προσφέρει το site χωρίς εμάς?εεε για πες μου γιατι αν στα μάτια σου φένομαι εγώ ο χαζός εσυ για μένα είσαι ο φαντομάς και για κάνε τον κόπο να αναφέρεις ποιο είναι το πρόβλημα μου με το site?Και ασε της έμεσες απαντήσεις.Ξεκάθαρα λόγια φίλε μπορείς έχεις στοιχεία να το στειρίξεις αυτό που λες?Η είναι απλά μια φράση έτσι για τις εντυπώσεις.Όσο για αυτο που αναφέρεις ότι εδω το site έχει τρέξει για πάνω από 2 χρόνια με πολλά προβλήματα διαφόρων φύσεων, και χωρίς να ζητήσει το παραμικρό φράγκο από κανέναν........Η απάντησει μου είναι πιο πάνω απο την στιγμή που έχει διαφημήσεις είναι επιχείρηση και βέβαια είναι αδιανόητο να ζητήσεις λεφτά απο εμάς.
Περιμένω της απαντήσεις σου
Φιλικά πάντα
apoc
Απαντάω πάντα στο ίδιο επίπεδο (και καλύτερο μάλιστα) από οτι δέχομαι. Δεν μπορείς να περιμένεις ειλικρίνια και ξεκάθαρες απαντήσεις με το ιστορικό των 15 τελευταίων post σε αυτό το thread.
Προφανώς δεν μπορείς να καταλάβεις ότι για να στηθεί και να τρέξει ένα site, και μάλιστα με τόσο επισκεψιμότητα, θέλει πολύ δουλειά.
Δεν μπορείς να καταλάβεις τη δουλειά που έχει γίνει σε λεπτομέρια στο design, τη λειτουργικότητα, και το περιεχόμενο, κυρίως με τους καταλόγους του site που κατά τη γνώμη μου είναι φοβερός οδηγός.
Όσο για το πρόβλημά του με το site, όπως αποδείχθηκε και σε άλλε περιπτώσεις παρομοιας (ή θα έλεγε ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιας) συμπεριφοράς από 1-2 άτομα, πρόκειται για φθόνος ή/και μεγάλο δέσιμο με αυτό το site, σε σημείο όπου σας επιτρέπει να ξεσπάτε τα προσωπικά σας εδώ μέσα, κατηγορώντας ότι "μας σβήνουν τα post και μας κάνουν ban και μας παίρνουν τα λεφτά κτλ κτλ κτλ."