Νέα

Ο Γλομπέος ζητάει μια μικρή βοήθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα draxan04
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
διστυχως φιλε αλεχ εχεις φτιαξει ενα σαιτ μοναδικο αλλα εχετε πολλα προβληματα που δεν λυνοντε με ντονατιονσ..τριτοκομικου τυπου..
1)ζητατε λεφτα χωρις να ξερουμε ποιοι ειστε και που ειστε απαραδεκτο και ακομψο
2)εχω προτεινει επανειλημενα να βαλετε συνδρομη  ωστε να μπορειτε να λυσετε τα προβληματα σας οπως και πολλοι αλλοι αλλα δεν εχετε κανει τον κοπο ουτε να απαντησετε
3)δεν θα λυσετε τα προβληματα σας με χορηγους γραφεια φτηνοπουτανων πρωην ανατολικων χωρων που προσφερουν κακης ποιοτητας υπηρεσιες οπως παρα πολλοι εχουν γραψει
ηθελα να ρωτησω εχετε αφμ να κοβετε τιμολογια οπως τα αλλα σαιτ πχ ζοο κλπ η ειστε εντελως στον αερα και γι αυτο ζητατε ντονατιον και δεν δινετε λογαριασμους τραπεζης.αληθεια απαντηστε εχετε πνευματικα δικαιωματα και που??η οποιος θελει μπορει να κανει ενα σαιτ σαν το δικο σας αφου πρωτα σας κλεισει.
εγω προσωπικα εδωσα 20 ευρω μεσω παυπαλ και για ναμε ειλικρινης το ψηλομετανοιωσα
αν θελετε την συμβουλημου για να πατε καλυτερα και να εχουμε και εμεις καλης ποιοτητας υπηρεσιες ξεφυγετε απο το ελληνικο τριτικοσμικο τουρλουμπουκι και αποβαλετε την νηοτροπια τζιπακιδων πλατειας κολωνακιου,πες τε ποιοι ειστε δωστε μας στοιχεια σας ωστε να σας εμπιστευτουμε και να βοηθησουμε..αποβαλετε την νηοτροπια της αρπαχτης σε ολο της το μεγαλειο που δινετε με τα ντονατιον..
ετσι οπως εμφανιζεστε αμφιβαλω οπως χιλιαδες κοινοι ανθρωποι αν ειστε στην ελλαδα η σε κανενα  τριτοκοσμικο νησι...και ασκειτε το επαγγελμα του φοροφυγα εντελως ακομψα..
σας παρακαλω επιτελους να απαντησετε στις παρατηρησεις μου επιτελους ευχαριστω
παρακαλω να διαψευστω εαν δεν εχω δικηο σε αυτα που γραφω

DIMPIM

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
διστυχως φιλε αλεχ εχεις φτιαξει ενα σαιτ μοναδικο αλλα εχετε πολλα προβληματα που δεν λυνοντε με ντονατιονσ..τριτοκομικου τυπου..
1)ζητατε λεφτα χωρις να ξερουμε ποιοι ειστε και που ειστε απαραδεκτο και ακομψο
2)εχω προτεινει επανειλημενα να βαλετε συνδρομη  ωστε να μπορειτε να λυσετε τα προβληματα σας οπως και πολλοι αλλοι αλλα δεν εχετε κανει τον κοπο ουτε να απαντησετε
3)δεν θα λυσετε τα προβληματα σας με χορηγους γραφεια φτηνοπουτανων πρωην ανατολικων χωρων που προσφερουν κακης ποιοτητας υπηρεσιες οπως παρα πολλοι εχουν γραψει
ηθελα να ρωτησω εχετε αφμ να κοβετε τιμολογια οπως τα αλλα σαιτ πχ ζοο κλπ η ειστε εντελως στον αερα και γι αυτο ζητατε ντονατιον και δεν δινετε λογαριασμους τραπεζης.αληθεια απαντηστε εχετε πνευματικα δικαιωματα και που??η οποιος θελει μπορει να κανει ενα σαιτ σαν το δικο σας αφου πρωτα σας κλεισει.
εγω προσωπικα εδωσα 20 ευρω μεσω παυπαλ και για ναμε ειλικρινης το ψηλομετανοιωσα
αν θελετε την συμβουλημου για να πατε καλυτερα και να εχουμε και εμεις καλης ποιοτητας υπηρεσιες ξεφυγετε απο το ελληνικο τριτικοσμικο τουρλουμπουκι και αποβαλετε την νηοτροπια τζιπακιδων πλατειας κολωνακιου,πες τε ποιοι ειστε δωστε μας στοιχεια σας ωστε να σας εμπιστευτουμε και να βοηθησουμε..
ετσι οπως εμφανιζεστε αμφιβαλω οπως χιλιαδες κοινοι ανθρωποι αν ειστε στην ελλαδα η σε κανενα  τριτοκοσμικο νησι...και ασκειτε το επαγγελμα του φοροφυγα εντελως ακομψα..
σας παρακαλω επιτελους να απαντησετε στις παρατηρησεις μου επιτελους ευχαριστω
παρακαλω να διαψευστω εαν δεν εχω δικηο σε αυτα που γραφω
Χαχαχαχαχά καυστικότατος θα έλεγα.
Αλλαξε νικ σε οξύ....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Χαχαχαχαχά καυστικότατος θα έλεγα.
Αλλαξε νικ σε οξύ....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Συμφωνό σε όλα εκτός απο την συνδρομή.Για ποιο λόγο να βάλει συνδρομή?Αντε να βάλει αν είναι να το κάνει σαν το ζοο.Δίνεις 1 ευρώ και σου δίνει coins.Δεν νομίζω πολύ απο εμάς να δώσουμε το ελάχιστο 10 ευρώ το μήνα για κάθε μήνα.Και για να προλάβω μερικούς έξυπνους ας κάνουν εκείνη την αρχη και να τα δώσουν πριν πουν μπούρδες του τύπου...Έλα ρε συ τώρα δεν μπορείς να δίνεις 10 ευρώ για το αγαπημένο σου sait?Και η απάντηση μου είναι ΟΧΙ φίλε δεν μπορώ να δίνω κάτι που δεν μου προσφέρει το ίδιο το sait.Το forum κτλπ είναι μεταξύ των χρηστών εγώ και εσείς πάτε ακουμπάτε τα 20,30,40,50 ευρώ και ενημερώνετε τους χύστες συνάδελφους.Και για να το πάρουμε και αλλιώς απο την στιγμή που έχει διαφημίσεις θεωρείται επιχειρησει.Βγάζει χρήμματα και εγώ έχω εταιρία αλλά όταν δεν πάει καλά δεν κάνω έρανο η το παλεύω η την κλείνω.Αν θέλουν να μπει συνδρομή να κοπούν οι διαφημίσεις.Τότε ναι το δέχομαι να πληρώσο και 10 και 20 ευρω το μήνα αλλά πόσοι θα μείνουν για νατο κάνουν..Τέλος.Και προσθέτω ας ψηφίσουμε πόσοι θέλουν και πόσοι όχι.Έτσι για να φύγει απο μερικούς η ιδέα της συνδρομής και να μην πετάνε χαζομάρες μήπως περιμένουν καμιά ιδιέτερη μεταχείρηση.Το μόνο που τους παραδέχομαι και αναφέρομαι στους admin είναι ότι ήταν ξεκάθαροι απο την αρχή.Κανένας δεν θα έχει ιδιαίτερη μεταχείρηση.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
συμφωνω απολυτα...!!και ειδεικα απο την στιγμη που στο ιντερνετ τα παντα μπορεις να τα βρεις free...!!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
φιλε αποκ ειναι πολυ ρομαντικη η τοποτετηση σου ..χωρις χρηματα τιποτα δεν γινετε απλα μεγαλωνει η εξαρτιση απο διαφορες διαφημησεις μαλακιουλες κατα την γνωμη μου και ειδαμε το αποτελεσμα παντελης ελειψη χρηματων...περιμενω να απαντησει επιτελους ο αλεχ σε αυτα που εγραψα και να προσθεσω οτι εαν εχεις νομιμα πμευματικα δικαιωματα τι ποιο απλο να πουλησεις ενα μερος εικοσι τοις εκατο για παραδειγνα ωστε να λυσεις τα οικονμικα προβληματα σου..αρκετοι επιχειρηματιες θα τα αγοραζαν με χιλιαδες ευρω αλλα που ειναι τα πνευματικα δικαιωματα???υπαρχουν??ενα τοσο επιτυχημενομ σαιτ με προοπτικες βρισκει χορηγους πολυ ευκολα ..τι συμβαινει τι παιζετε??εγω προσωπικα και πολλοι αλλοι συνδρομητες ευποροι θα μπορουσαν να δωσουν πολλοι περισσοτερα χρηματα αν ειχαμε καποιο συμετοχη στα πνευματικα δικαιωματα ετσι δεν ειναι??

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καπιοι παλι εχουνε την οικονομικη δυνατοτητα να δωσουνε καποια φραγκα αλλοι ομως??
εγω προσωπικα το pay pall δεν το εμπιστευομαι με τιποτα απο την στιγμη που και στο rapidshare θελει να πληρωσεις  (μεσω pay pall) για να κατεβασεις premium και το χουμε ξεγελασει και χωρις φραγκο κ εχουμε συνδρομη τριμηνα....!!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
φιλε θανος το παυπαλ ειναι αξιοπιστο αλλα κρυβει την ποιο μεγαλη φοροδιαφυγη που γινετε παγκοσμιως,ειναι εταιρεια του εβαυ αν το  ψαξεις οπως και εγω οσοι πουλανε στο εβαυ δεν πληρωνουν δεκαρα φορο εκτος αμερικης και ο φιλος αλεχ εξασφαλιζει την ανωνυμια του.διοτι υπαρχει απορητο τραπεζικο .αλλα καθομαστε και συζηταμε χωρις τον ξενοδοχο τον αλεξ..τι ποιο απλο να μαζευτουμε σε μια αιθουσα να γνωριστουμε να δουμε ποιοι ειναι και να συζητησουμε...αλλα εδω μιλαμε για αορατη αρχη..δεν υπαρχει διευθυνση δεν υπαρχει τηλεφωνο δεν υπαρχει τιποτα ποια σοβαρη εταιρεια θα δωσει διαφημηση χωρις να ξερει ποιοι ειναι?? χωρις αφμ??κατι εταιριουλας φτηνου σεχ πρωην ανατολικες και κανενα κασινο που βρισκετε σε καμμια χωρα μπανανια ισως..

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
φιλε αποκ ειναι πολυ ρομαντικη η τοποτετηση σου ..χωρις χρηματα τιποτα δεν γινετε απλα μεγαλωνει η εξαρτιση απο διαφορες διαφημησεις μαλακιουλες κατα την γνωμη μου και ειδαμε το αποτελεσμα παντελης ελειψη χρηματων...περιμενω να απαντησει επιτελους ο αλεχ σε αυτα που εγραψα και να προσθεσω οτι εαν εχεις νομιμα πμευματικα δικαιωματα τι ποιο απλο να πουλησεις ενα μερος εικοσι τοις εκατο για παραδειγνα ωστε να λυσεις τα οικονμικα προβληματα σου..αρκετοι επιχειρηματιες θα τα αγοραζαν με χιλιαδες ευρω αλλα που ειναι τα πνευματικα δικαιωματα???υπαρχουν??ενα τοσο επιτυχημενομ σαιτ με προοπτικες βρισκει χορηγους πολυ ευκολα ..τι συμβαινει τι παιζετε??εγω προσωπικα και πολλοι αλλοι συνδρομητες ευποροι θα μπορουσαν να δωσουν πολλοι περισσοτερα χρηματα αν ειχαμε καποιο συμετοχη στα πνευματικα δικαιωματα ετσι δεν ειναι??
Φίλε κάνεις λάθος δεν είναι ρομαντική η τοποθέτηση μου είναι η πραγματικότητα ξεκάθαρα χωρίς αστείες λέξεις εαν προτιμάς ΛΑΙΚΑ ντόμπρες κουβέντες που λεμε και στην κρήτη.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
φιλε θανος το παυπαλ ειναι αξιοπιστο αλλα κρυβει την ποιο μεγαλη φοροδιαφυγη που γινετε παγκοσμιως,ειναι εταιρεια του εβαυ αν το  ψαξεις οπως και εγω οσοι πουλανε στο εβαυ δεν πληρωνουν δεκαρα φορο εκτος αμερικης και ο φιλος αλεχ εξασφαλιζει την ανωνυμια του.διοτι υπαρχει απορητο τραπεζικο .αλλα καθομαστε και συζηταμε χωρις τον ξενοδοχο τον αλεξ..τι ποιο απλο να μαζευτουμε σε μια αιθουσα να γνωριστουμε να δουμε ποιοι ειναι και να συζητησουμε...αλλα εδω μιλαμε για αορατη αρχη..δεν υπαρχει διευθυνση δεν υπαρχει τηλεφωνο δεν υπαρχει τιποτα ποια σοβαρη εταιρεια θα δωσει διαφημηση χωρις να ξερει ποιοι ειναι?? χωρις αφμ??κατι εταιριουλας φτηνου σεχ πρωην ανατολικες και κανενα κασινο που βρισκετε σε καμμια χωρα μπανανια ισως..
Και για να σου απαντήσω στην ερώτηση σου κατα την γνώμη μου πάντα ο alex είναι εδώ μόνο για να σβύνει τα topic που κάνουμε και να κάνει ban και όχι να συζητάει ότι δεν τον συμφέρει.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
φιλε αποκ ετσι οπως ταλες ειναι

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Πολλά ακούγονται (από λίγους), όπως και στο παρελθόν. Κανείς ποτέ δεν μπόρεσε να τα στηρίξει. Και πιστεύω το πρόβλημά σας ΔΕΝ είναι με αυτά που λέτε, αλλά αλλού. Αλλά τέσπα...θα σας απαντήσω σε αυτά που με ρωτάτε.

Θα επικεντρωθώ στα ουσιώδεις:

1. Το site δεν γίνεται να βάλει συνδρομή. Τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα. Αν βάλει συνδρομή, θα είναι για οτιδήποτε εκτός του forum. Και πάλι δύσκολο.
2. Δεν θεωρώ κακό τα donations. Πόσο μάλλον όταν το site έχει τρέξει για πάνω από 2 χρόνια με πολλά προβλήματα διαφόρων φύσεων, και χωρίς να ζητήσει το παραμικρό φράγκο από κανέναν. Νομίζω όμως ότι έχει προσφέρει πολλά. Και δε μιλάω για τις πληροφορίες που ανταλλάζονται στο  forum. Όσοι δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τη δουλειά που γίνεται, δυστυχώς στα μάτια μου φαίνονται χαζοί. Σε αυτό το θέμα θέλω ακόμα να μου απαντήσει όποιος θέλει την εξής ερώτηση: Θα προτιμούσατε να κλείσει τελείως το site από το να βάλουμε μία φορά δυνατότητα donation?
3. Το τι κάνουμε με τραπεζικά απόρητα, ανωνυμίες κτλ είναι δικό μας θέμα.
4. Ευχαριστούμε όσους κάνανε donation.
5. Φίλοι μου koproni65 και apoc, έχετε πρόβλημα με το site αλλά δεν το ξέρετε. Πολλές κατηγορίες, ποιο το κίνητρο?
6. Φίλε μου koproni65, στείλε μου στο info@bourdela.com την ημερομηνία όπου έκανες το donation για να σου επιστραφούν τα χρήματα. Και πάλι ευχαριστούμε για τη κίνηση.

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
φιλε αποκ μιπως εισαι παιδι της Τσατσας....???

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Για γίνε πιο συγκεκριμένος αδερφε γιατι δεν σε πιανω σωστα.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Περι συνδρομής έγραψα και αλλού οτι κατα την γνώμη μου θα υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα μεταξύ μας.
ένα πρώτο & απλό παράδειγμα που ήρθε στο μυαλό:
αν με εκνευρίζει ο arion (sorry εσύ μου ήρθες) που θα μου γαμίσει το thread με 722 βιντεάκια και θα πιαστεί το δάχτυλο στο scroll, ε σόρρυ όταν θα δίνω έστω και 10 ευρω θα έχω την απαίτηση κάποιος mod να του βάλει χέρι. σκέψου στις περιπτώσεις που αρχίσουν τα πουστριλίκια τι έχει να γίνει.
δεν θέλω να είμαι στην θέση των Mod
προσθέστε πιθανά προβλήματα όπως παλιοί μοντ που έσβηναν κακές κριτικές για τις γκομενες τους
έστω και αν λύθηκε το πρόβλημα (αν υπήρξε) έδεσε το γλυκό.

αλλά οκ μπορεί να τα βλέπω υπερβολικά τα παραπάνω που ανέφερα.

το bourdela εκτός απο πληροφορίες, πλεόν είναι μια μεγάλη παρέα.
θα κουβεντιάσουμε απο τα πιο σοβαρά μέχρι τα πιο απλά και χαβαλεδιάρικα.
μεγάλες κουβέντες γενικά δεν λέω αλλά, σορρυ και πάλι, δεν νομίζω να δίνω λεφτά για κάτι που θέλω να σκοτώνω την ώρα μου και να βλέπω τους ιντερνετικούς μου φίλους.
η γαμημένη συνδρομητική μας μισοέκοψε την μπάλα, πριν απο κάτι χρόνια το μπάσκετ, έφτασε η ώρα να πληρώνω και κάπου αλλού για να κάνω τον χαβαλέ μου?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Για πες μου φίλε alex τι έχει προσφέρει το site χωρίς εμάς?εεε για πες μου γιατι αν στα μάτια σου φένομαι εγώ ο χαζός εσυ για μένα είσαι ο φαντομάς και για κάνε τον κόπο να αναφέρεις ποιο είναι το πρόβλημα μου με το site?Και ασε της έμεσες απαντήσεις.Ξεκάθαρα λόγια φίλε μπορείς έχεις στοιχεία να το στειρίξεις αυτό που λες?Η είναι απλά μια φράση έτσι για τις εντυπώσεις.Όσο για αυτο που αναφέρεις ότι εδω  το site έχει τρέξει για πάνω από 2 χρόνια με πολλά προβλήματα διαφόρων φύσεων, και χωρίς να ζητήσει το παραμικρό φράγκο από κανέναν........Η απάντησει μου είναι πιο πάνω απο την στιγμή που έχει διαφημήσεις είναι επιχείρηση και βέβαια είναι αδιανόητο να ζητήσεις λεφτά απο εμάς.Όσο αφορά την 3 απάντηση σου που είναι ΄΄3. Το τι κάνουμε με τραπεζικά απόρητα, ανωνυμίες κτλ είναι δικό μας θέμα.΄΄Τότε φίλε είναι και δικό σου θέμα που θα βρεις τα χρήμματα για να το λύσεις στην επιχειρησή σου.Κίνητρο κανένα.Απλά εκφράζο αυτό που άλλοι δεν μπορούν να πουν η δεν θέλουν.Και ποιος μου λέει εμένα ότι και καλα το πρόβλημα είναι φτιαχτό?Για οποιοδήποτε λόγο.

Περιμένω της απαντήσεις σου

Φιλικά πάντα

apoc

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
αφου δεν σου αρεσουν η ενεργιες που κανει ο alexxx γιατι μπενεις εδω εση και οι αλλοι που δεν σας αρεσει...?

Επισκέπτης
εγω λεω ο Alexxx να μας κοψει μεροκαματο-μερισμα επειδη του κανουμε την χαρη & συμμετεχουμε..επισης να μας δινει το αμαξι του εκ περιδρομης οποτε μας καυλωνει & βεβαια την γκομενα του..ακομη προτεινω να μας παραχωρει & το σπιτι του οταν θελουμε να γαμησουμε..

ρεεεεεεεεεεεεεεεεε τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα???

Επισκέπτης
ξεχασα οτι πρεπει να μας πληρωνει την adsl & βεβαια να μας αποζημιωνει για τις χαμενες εργατοωρες μας αφου ως γνωστον ο χρονος ειναι χρημα..

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
αφου δεν σου αρεσουν η ενεργιες που κανει ο alexxx γιατι μπενεις εδω εση και οι αλλοι που δεν σας αρεσει...?
Γιατί απαγορεύεται να γράφουμε της αντιρήσεις μας?Δεν σε καταλαβένω φίλε.Απλά αναφέρο τον προβληματισμό μου στο να μπει πιθανή συνδρομή και ότι άλλο που θίγει.Και για να τα λέμε σωστα εσυ που κάνεις το δικηγόρο του τι γνώμη έχεις για αυτό?Και πιανού παιδί είμαι ξέρεις ποιον να ρωτήσεις.Όσο για σένα pleasuregiver πότε επιτέλους θα κόψεις  να λες μπούρδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom