Νέα

Ο Γλομπέος ζητάει μια μικρή βοήθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα draxan04
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

draxan04

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
905
Πόντοι
6.810
www.bourdela.com/content/view/1041/1/]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]
αγαπητοι συνοδοιπόροι,
Δυστυχως δεν είμαι σε τέτοια κατάσταση ώστε να μπορώ να συνεισφέρω οικονομικά στο site. Είμαι όμως διατεθιμένος να τεθώ προσωπικά στην διάθεση σας,  ακόμα και σήμερα ώστε να προσφέρω στην διατήρηση ενός ιστοτόπου ο οποίος με ενημερώνει!!!!!!!!!!!!!!
Για του λόγου το αληθές δίνω τον αριθμό του καρτοκινητού που χρησιμοποιώ για τις μπουρδελοκαταστάσεις μου *********************
Αναμένω ενημέρωση!!!!!!!!

edit giorgospapa: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ..

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Μετά από καιρό καλήσπέρα,

σχετικά με εισόδημα, σκεφτήκαμε τα Google Ads? 5 κλικ να κανει ο κάθε φίλος/μέλος/ επισκεπτης τη μερα, να τα έξοδα.

Είναι φυσιολογικό το site να ενοχλεί κάποιες τσέπες. Προσπαθήστε να μην "υιοθετηθείτε" όμως.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Την επίθεση την κάνουν αυτοί απ'το .. ακατανόμαστο site?

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Μάγκες, τώρα σωθήκατε.....

Δεν τη βρίσκω εφαρμόσιμη αυτή την πρόταση.....

Η μόνη λύση είναι να "τιγκάρετε" το site στα banners και στις διαφημίσεις.....

Για τέτοια επισκεψιμότητα, οι διαφημίσεις που έχετε βάλει είναι πολύ λίγες.

Εκμεταλλευτείτε τη δημοτικότητα της ιστοσελίδας........

antpaklas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
0
Εγω η μονη βοηθεια που μπορω να δωσω ειναι χειρονακτικη. Μολις ανακαλυψετε αυτους που κανουν την επιθεση στο site να παμε ενα group  να τους βρουμε και να τους κανουμε τοπι στο ξυλο. Οπου και να ειναι σε οποιοδηποτε μερος του κοσμου να γεμισουμε ενα αεροπλανο και να παμε να τους βρουμε να τους ξεβρακωσουμε και να τους δειξουμε πως μαρκαλανε οι ελληνες. !!!!

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Έστειλα ένα μικρό ποσό (δέν θα φτωχήνουμε κιόλας) και ελπίζω να διορθωθεί η κατάσταση

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Παίδες τώρα πρόσεξα ότι η ώρα που φαίνεται ότι στάλθηκαν τα post είναι λάθος δέν πιστεύω να έπεσα θύμα phishing ?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Παίδες τώρα πρόσεξα ότι η ώρα που φαίνεται ότι στάλθηκαν τα post είναι λάθος δέν πιστεύω να έπεσα θύμα phishing ?

Όχι φίλε, μην ανησυχείς. Παίρνουν την ώρα του server που περνάνε.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Παιδιά καλημέρα σε όλους κι από μένα !
Ειλικρινά μου έλλειψε το σάιτ που τόσες μέρες δεν λειτουργούσε.
Θα ήθελα να βοηθήσω.Με ένα μικρό ποσό ο καθένας , τόσα μέλη που είμαστε, θα μαζευτεί ένα  σεβαστό κονδύλι για την προστασία του σάιτ.

Δυστυχώς είμαι κατά των πιστωτικών καρτών...δεν έχω καθόλου....και αν είδα καλά, το paypal ζητάει πιστωτική.

Πιστεύω πως  θα έπρεπε να  ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό.....τον αριθμό και την τράπεζα να τα δημοσιεύσετε στην κεντρική σελίδα....κι ο καθένας να μπορεί ανώνυμα να κάνει την κατάθεση του .....τι λέτε ;

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τώρα μόλις είδα ότι το θέμα που αναφέρω πιο πάνω, το έχουν θίξει κι άλλοι στο θρεντ "Τι έπαθε το σάιτ".
Ας δώσει κάποιος υπεύθυνος κάποια απάντηση.
Να μπορέσουμε κι εμείς να βοηθήσουμε.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ας ξεκινήσουν να υποστηρίξουν τον έρανο οι πουτάνες και τα μπουρδέλα που διαφημίζει συστηματικά το site, είτε μέσω αγγελιών και είτε μέσω -ΚΥΡΙΩΣ- του forum και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε και εμείς οι υπόλοιποι.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ας ξεκινήσουν να υποστηρίξουν τον έρανο οι πουτάνες και τα μπουρδέλα που διαφημίζει συστηματικά το site, είτε μέσω αγγελιών και είτε μέσω -ΚΥΡΙΩΣ- του forum και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε και εμείς οι υπόλοιποι.

Φίλε ...δεν υπάρχει λόγος για ειρωνία.
Ούτε απαίτησε κανείς τη δική σου συνδρομή.
Αν θες και το νοιώθεις βοηθάς....αν όχι ...καλή καρδιά.
Τα λοιπά σχόλια....σε στιγμές δύσκολες...περισσεύουν.

Μου κάνεις όμως λίγο εντύπωση....θα το πω αφού το σκέφτομαι.
Σε θυμάμαι από πολύ παλιά στο φόρουμ....ήσουν απο τα συμπαθή παιδιά, με προσεγμένες εκφράσεις.
Γιατί διακρίνω μια πικρία στα γραφόμενα σου ;

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Φίλε ...δεν υπάρχει λόγος για ειρωνία.
Ούτε απαίτησε κανείς τη δική σου συνδρομή.
Αν θες και το νοιώθεις βοηθάς....αν όχι ...καλή καρδιά.
Τα λοιπά σχόλια....σε στιγμές δύσκολες...περισσεύουν.

Μου κάνεις όμως λίγο εντύπωση....θα το πω αφού το σκέφτομαι.
Σε θυμάμαι από πολύ παλιά στο φόρουμ....ήσουν απο τα συμπαθή παιδιά, με προσεγμένες εκφράσεις.
Γιατί διακρίνω μια πικρία στα γραφόμενα σου ;
Ελπίζω να έχεις παρερμηνεύσει τα γραφόμενά μου από λάθος, ή από βιασύνη και όχι από σκοπιμότητα και γι' αυτό το λόγο, θα σε διαβεβαιώσω πώς δεν εκφέρω καμιά πικρία, απλά, γιατί δε με έχει ποτέ πικράνει κανείς εδώ μέσα, αλλά τοποθετούμαι με βάσητη λογική. Είναι πασιφανές πώς ανεξάρτητα με την πληροφόρηση, ή τη χαλάρωση που μας προσφέρει το site, υπάρχουν συγκεκριμένα μπουρδέλα και συγκεκριμένες πουτάνες που προμοσάρονται, είτε με αφιερώματα και περιγραφές, είτε μέσω του ...forum. Φαντάζομαι, μην πώ πώς είμαι σίγουρος δηλαδή, πώς αυτό το προμοσάρισμα, φέρνει και κέρδη. Ε, ας κάνουν την αρχή τα μπουρδέλα και οι πουτάνες που 'χουν κομονήσει από το προμοσάρισμα και μετά, θα δούμε τι είναι δυνατό να κάνουμε και εμείς, οι απλοί χρήστες.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ελπίζω να έχεις παρερμηνεύσει τα γραφόμενά μου από λάθος, ή από βιασύνη και όχι από σκοπιμότητα και γι' αυτό το λόγο, θα σε διαβεβαιώσω πώς δεν εκφέρω καμιά πικρία, απλά, γιατί δε με έχει ποτέ πικράνει κανείς εδώ μέσα, αλλά τοποθετούμαι με βάσητη λογική. Είναι πασιφανές πώς ανεξάρτητα με την πληροφόρηση, ή τη χαλάρωση που μας προσφέρει το site, υπάρχουν συγκεκριμένα μπουρδέλα και συγκεκριμένες πουτάνες που προμοσάρονται, είτε με αφιερώματα και περιγραφές, είτε μέσω του ...forum. Φαντάζομαι, μην πώ πώς είμαι σίγουρος δηλαδή, πώς αυτό το προμοσάρισμα, φέρνει και κέρδη. Ε, ας κάνουν την αρχή τα μπουρδέλα και οι πουτάνες που 'χουν κομονήσει από το προμοσάρισμα και μετά, θα δούμε τι είναι δυνατό να κάνουμε και εμείς, οι απλοί χρήστες.

Έχεις δίκιο.
Με μπέρδεψε γενικά  το ύφος και τα κεφαλαία στο κυρίως.
Αν το θέτεις έτσι απλά απο οικονομική σκοπιά....τότε οκ !
Δικαίωμα σου αν θες να βοηθήσεις, όπως επίσης και να μην το κάνεις.
Και απόλυτα σεβαστό.

Σόρρυ αλλά καμιά φορά ο γραπτός λόγος μπερδεύει....μου "ακούστηκε" κάπως
.... σαν να τα 'χεις με το σάιτ για κάποιο λόγο.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
οποιος θελει να βοηθησει καλα θα κανει και θα βοηθησει με οσο εχει ο καθενας την οικοομικη δυνατοτητα...!
θα συμφωνουσα και γω με την παραπανω αποψξ για τις διαφημησεις μιας και το σαιτ ειναι τοσο δημφιλες

να κανω μια ερωτηση...??
εφοσον το σαιτ εχει πεσει θυμα καποιοων ποιος μου λεει εμενα οτι αν δωσω στοιχεια τραπεζης οτι δεν θα με ξετιναξουν.....??

Επισκέπτης
Ανοίξτε ένα λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα και πείτε μας. Ο καθένας μπορεί να καταθέσει τον οβολό του. Ας είναι 5 ευρώ, ας είναι 10, ας είναι 50, ας είναι 100. Ότι μπορεί ο καθένας.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ανοίξτε ένα λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα και πείτε μας. Ο καθένας μπορεί να καταθέσει τον οβολό του. Ας είναι 5 ευρώ, ας είναι 10, ας είναι 50, ας είναι 100. Ότι μπορεί ο καθένας.

Αυτό που έλεγα ακριβώς  πιο πάνω.
Ανοίξτε ένα λογαριασμό....χωρίς κάρτες και άλλα....
Να πάει ο καθένας να βάλει από 5-10 € , φαντάζεστε τι  ποσό θα μαζευτεί ;;
Άντε ρε παιδιά !

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Παιδιά καλημέρα σε όλους κι από μένα !
Ειλικρινά μου έλλειψε το σάιτ που τόσες μέρες δεν λειτουργούσε.
Θα ήθελα να βοηθήσω.Με ένα μικρό ποσό ο καθένας , τόσα μέλη που είμαστε, θα μαζευτεί ένα  σεβαστό κονδύλι για την προστασία του σάιτ.

Δυστυχώς είμαι κατά των πιστωτικών καρτών...δεν έχω καθόλου....και αν είδα καλά, το paypal ζητάει πιστωτική.

Πιστεύω πως  θα έπρεπε να  ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό.....τον αριθμό και την τράπεζα να τα δημοσιεύσετε στην κεντρική σελίδα....κι ο καθένας να μπορεί ανώνυμα να κάνει την κατάθεση του .....τι λέτε ;
Και εγω παιδια δεν τα παω καθολου καλα με το πλαστικο χρημα.Γιατι δεν φτιαχνεται ενα λογαριασμο οπως λενε και αλλοι.

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
το pay pal εχει και προπληρωμενες αν δεν κανω λαθος ψαξτε στο site που λεει η σελιδα μας και θα δειτε που κοντα στο σπιτι σας υπαρχει καταστημα που πουλαει.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ναι ουου θα μαζευτουνε πολλααααα λεφτα.πολλοι θα πανε να περιμενουνε στην ουρα πισω απο τους συνταξιουχους για να πληρωσουνε 5 :2funny: η 10 ευρω...ειδικα αν ειναι προαιρετικο.πολλααααα λεφτα.ας σοβαρευτουμε λιγο.αν ειναι αναγκαιο σωνει και καλα να μαζευτουνε λεφτα θα πρεπει να μπει συνδρομη.αλλα δε μπορω να δω πως μπορει να μπει συνδρομη σε ενα forum με αυτη τη μορφη.ισως αν ειναι ανοιχτο σε επισκεπτες αλλα να πρεπει να πληρωσεις για να απολαμβανεις τα προνομια του μελους.το σιγουρο οτι σε φιλανθρωπικη μορφη δεν προκειται να γινει τιποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom